Cea Mai Bună Mașină de Frezat Lemnul Portabilă

Cea mai bună mașină de frezat lemn portabilă

Modificat la 04 mai 2022
Articol evaluat de 140 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi o mașină de frezat lemn portabilă?

Dacă îți place să faci diverse lucrări de bricolaj pentru acasă sau dacă ai un atelier și lucrezi în lemn, atunci ai nevoie de cea mai bună freze pentru lemn, pentru a avea un ajutor de nădejde. Pentru a prelucra lemnul, să îi faci margini rotunjite, să îl poți îmbina și alte diverse operații, ai nevoie de o mașină de frezat și bineînteles de diverse feluri de dispozitive.

Când îți alegi mașina de frezat trebuie să ai în vedere că frezele sunt de mai multe feluri: freze pentru rotunjit, freze de raionat, de profilat, freze de fațetat, freze de canelat în formă de V, freze disc pentru canale și freze pentru îmbinări. Astfel, în funcție de lucrările pe care ți le-ai propus trebuie să îți alegi și accesoriile. Mai interesează-te și ce procedee poate îndeplini dispozitivul vizat, dacă poate fățui, taia șanțuri sau fante, dacă execută canelări, debitează profiluri, margini, plăci și țevi.

De asemenea, te poți orienta către o mașină cu talpă transparentă pentru că protejează împortiva așchiilor, dar permit vizualizarea directă a stării piesei sau plăcii prelucrate.

Mașini de frezat lemnul portabile

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bosch

 • Reglaj fin al adâncimii de frezare
 • Schimbare simplă și rapidă a frezelor
 • Lampă de lucru integrată
 • Preselecția turației în funcție de structura materialului
 • Racord pentru aspirarea prafului
Verifică prețul

Mașina de frezat Bosch POF este potrivită atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori, deoarece dispozitivul este echipat cu un sistem Constant Electronic Bosh ce asigură o tăiere fină de o calitate deosebită. Reglajul precis al adâncimii de frezare cu o precizie de până la 1/10 mm, alături de motorul puternic de 1400 W, fac ca acest aparat să fie este ideal pentru aplicațiile pe toate tipurile de material din lemn. Cu un design ergonomic, te bucuri de o utilizare sigură și cu un grad de confort garantat.

la buget

* Prezentare video mai jos

Einhell

 • Cap de acționare cu mai multe setări
 • Controlul electronic al vitezei
 • Manșon de copiere
 • Instrument de schimbare a sculei tăietoare
 • Protecție pentru așchii
Verifică prețul

Mașina de frezat electrica este o unealtă puternică și comodă și o sursă indispensabilă de ajutor pentru amatorii ambițioși DIY în numeroase lucrări de rindeluire la adâncime. Adâncimea de rindeluire poate fi selectată rapid cu ajutorul unui opritor de turelă cu mai multe setări, iar setările fine sunt posibile cu o funcție de reglare a preciziei. Prezintă o protecție împotriva așchiilor care oferă siguranță suplimentară în timpul funcționarii. Folosind sistemul electronic de control al vitezei, funcționarea mașinii de rindeluit poate fi adaptată cu efect optim la diferitele cerințe de material și cutit folosit.

Premium

Freza Stern Austria ER2050, 2050W, 24000RPM, 68mm adâncime de tăiere, mașină de frezat verticală. Freza are o tensiune/frecvență de: 230 V ~ 50 Hz și o putere motor: 2050 W. Turație de mers în gol: 6000-24000 rot/min, adâncimea de tăiere: 68 mm, diametru pensetă: 6, 8 si 12 mm. Această freză are un nivel zgomot în gol: 97 dB(A) și un nivel zgomot în sarcină: 108 dB(A). Nivel vibrații mâner stâng: 2.86 m/s², nivel vibrații mâner drept: 3.63 m/s². Greutatea frezei este de 5,55 kg, iar greutatea brută de 7 kg.

Masina de frezat Bosch POF 1200 AE, 1200 W, 28000 RPM, 55 mm

 • Motor puternic de 1200 W pentru aplicații pretențioase
 • Racord pentru aspirarea prafului
 • Aparatoarea transparentă împotriva așchiilor
 • Design ergonomic
 • Se poate folosi pe suprafețe din lemn, metal sau piatră
Verifică prețul

Mașina de frezat are un motor puternic de 1200 W pentru aplicații pretențioase în toate tipurile de materiale lemnoase și un racord pentru aspirarea prafului, pentru lucrul fără praf. Prezintă o apărătoare transparentă împotriva așchiilor care protejează utilizatorul de așchiile aflate în zbor. Designul acesteia este ergonomic deosebit cu softgrip pentru utilizare confortabilă și sigură. Iar, folosind sistemul electronic de control al vitezei, funcționarea mașinii poate fi adaptată cu efect optim la diferitele cerințe de material și cuțit folosit.

Masina de frezat verticala si unimanuala Makita 3710

 • Placă de bază transparentă
 • Corp cauciucat pentru confortul și controlul operatorului
 • Mecanism de reglare cu pinion
 • Dispunere pe verticală a cablului de alimentare
 • Funcție de reglaj pe cremalieră
Verifică prețul

Mașina de frezat verticală și unimanuală este echipată cu un motor puternic de 530 W care face față tuturor cerințelor utilizatorului. Placa de bază este transparentă pentru vizualizarea optimă a suprafeței de lucru. Prezintă un corp cauciucat ce asigura confortul și controlul operatorului și un mecanism de reglare cu pinion ce asigură cu usurință un reglaj fin și precis al adâncimii de frezare. Dispunerea cablului de alimentare este pe verticală. Iar, funcția de reglaj pe cremalieră, permite reglarea exactă a adâncimii de frezare.

Masina de frezat, 1300 W, mandrina 6-12 mm, Graphite

 • Performantă
 • Utilă
 • Simplu de folosit
 • Economică
 • Puternică
Verifică prețul

Mașină de frezat, 1300 W, mandrină 6-12 mm, Graphite. Această mașină de frezat are o putere de 1300 W și este concepută pentru frezarea găurilor, canelurilor, marginilor și profilelor din toate tipurile de lemn și materiale pe bază de lemn, precum și din materiale plastice și aluminiu. Adâncimea de frezare poate fi reglată folosind trei instrumente: un opritor de adâncime în 8 trepte, un opritor de adâncime cu reglare lină (gama 0-55 mm) și un buton de reglare fină a adâncimii (precizie 0.1 mm).

Masina de frezat Crown CT11020 profesionala 430W 6mm 26000rpm

 • Puternică
 • Economică
 • Silențioasă
 • Utilă
 • Eficientă
Verifică prețul

Masina de frezat Crown CT11020 profesionala 430W 6mm 26000rpm. Masina de frezat face parte din linia premium B3, destinată uneltelor și sculelor profesionale. Este dotată cu un motor electric ce dezvoltă o putere de 430W care asigură un echilibru perfect între puterea, greutatea și dimensiunea acesteia. Mașina de frezat este capabilă de aplicații pretențioase în toate tipurile de materiale lemnoase, are un randament excelent și asigură o calitate foarte bună a suprafeței prelucrate. O mașină de frezat care chiar merită.

Întrebări despre mașinile de frezat lemnul portabile

La ce adâncime poate freza?

Datorită motorului electric o astfel de mașină poate efectua o cursă maximă între 55mm și 75 mm în adâncime, diametrul de frezare ajungând până la 38mm. Se foloseste exclusiv în lemn și lucrează cu ax vertical, având sistem de fixare reglabil pe trei variante.

Zona de lucru este iluminată?

În funcție de mașina de frezat lemnul portabilă pe care o alegi, poți beneficia de această funcție. Mașinile de frezat lemnul semiprofesionale și profesionale cu siguranță vor avea această opțiune disponibilă. Când vrei să îți achiziționezi o astfel de mașină trebuie să fii atent la specificații.

Are variator de viteză?

În funcție de motorul utilizat o astfel de mașină poate oferi posibilități de reglaj simple, pentru adâncimea de lucru și mai ales pentru viteza utilizată, în funcție de fiecare tip de lemn prelucrat, astfel mașina poate fi programată de la variatorul de viteză.

Are sac pentru praf?

Mașina de frezat lemn include mai multe accesorii printre care și un opritor paralel, un cart de compas, o bucșă de copiere, o unealtă potrivită pentru schimbarea cuțitului și un adaptor și un sac prin care se realizează aspirarea prafului și se permite menținerea curățeniei în zona de lucru.

Se poate folosi și la prelucrarea altor materiale decât lemn?

Mașina de frezat, era dedicată până de curând tăierii pieselor din metal, în special a modelelor ce nu se puteau obține prin turnare. Astăzi însă utilitatea ei este mai largă și se foloseste pentru prelucrarea mai multor tipuri de metale, a lemnului sau șlefuirea pietrei.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Șlefuitor Orbital cu Aspirator de Praf
Cel mai bun șlefuitor orbital cu aspirator de praf

Îți place să lucrezi curat în procesul de șlefuire? Scapă de praf cu ajutorul unui șlefuitor orbital cu aspirator de praf inclus.

Cel Mai Bun Pistol De Lipit Cu Fludor
Cel mai bun pistol de lipit cu fludor

Ai ca pasiune electronica și îți dorești să poți face mici reparații acasă? Cel mai probabil ai nevoie în micul tău atelier și de un pistol de lipit bun. Uite care sunt cele mai bune.

Cea Mai Bună Centură de Scule și Unelte
Cea mai bună centură de scule și unelte

Lucrezi pe șantier și vrei să-ți faci viața mai ușoară? O centură de scule nu trebuie să lipsească de la brâul oricărui meșter profesionist.

Cea Mai Bună Pompă De Circulație Electronică
Cea mai bună pompă de circulație electronică

Cauți o pompă de circulație performantă pentru sistemul de încălzire? Vezi recomandările noastre și alege un model în funcție de bugetul tău.

Cel Mai Bun Banc de Lucru cu Sertare
Cel mai bun banc de lucru cu sertare pentru gospodari

Vrei să ai în garaj micul tău spațiu de lucru? Bancul de lucru este primul lucru pe care ar trebui să-l cumperi. Dacă are și sertare incluse, deja ai bifat minimul necesar pentru micul tău atelier.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe