Cea Mai Bună Șurubelniță Electrică

Cea mai bună șurubelniță electrică

Modificat la 20 decembrie 2021
Articol evaluat de 44 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să-ți cumperi o șurubelniță electrică?

Dacă ai nevoie mai mereu să strângi șuruburi pe lângă casă, în garaj sau atelier ori la locul de muncă, o șurubelniță electrică este exact ceea ce ai nevoie deoarece îți ușurează munca și timpul. De multe ori s-ar dovedi mai practică o șurubelniță electrică. Acest aparat este cunoscut de majoritatea persoanelor care lucrează în domeniul bricolajelor, al construcțiilor sau al mecanicii, practic oriunde este nevoie de șurubelniță.

Pentru a alege cea mai bună șurubelniță electrică însă, trebuie să te informezi foarte bine, mai ales dacă este prima dată când achiziționezi așa ceva. O șurubelniță electrică cu fir este ideală pentru utilizare intensivă. În general, sunt mai puternice oferind un număr mai mari de turații. De asemenea acestea au avantajul de a fi mai ușoare deoarece nu li se mai adaugă greutatea acumulatorului.

Forma standard a unei șurubelnițe este cea de pistol, dar aceasta s-ar putea dovedi greu de utilizat în anumite situații. De aceea o șurubelniță cu multi-poziții s-ar putea dovedi mai practică. Alege ce crezi că ți se potrivește și mai ales, alege în funcție de împrejurările în care tu o vei folosi.

Cea mai bună șurubelniță electrică

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Surubelnita electrica pe acumulator Bosch GO Professional 06019H2101, 3.6V, 5 Nm, L-Boxx MINI, set 25 biti

 • Design modern
 • Eficient
 • Ușor de folosit
 • Raport calitate-preț ridicat
 • Încărcare cu acumulator
Verifică prețul

Această șurubelniță electrică funcționează pe acumulator. Vine de la un brand foarte popular în domeniul sculelor electrice, Bosch și are un design modern fapt ce o face ușor de folosit. Este un produs compact, ușor, de ultimă generație de dimensiuni reduse pe care oricine îl poate folosi cu succes. Este ideal pentru lucrări de asamblare, tâmplărie, reparații electrocasnice și intervenții în panouri și instalații electrice. Poate fi folosit cu succes în service-uri de calculatoare și în alte domenii.

la buget

* Prezentare video mai jos

Surubelnita pe acumulator Heinner VSA004, 1300 mAh, 210 RPM, 3 Nm, maner pliabil

 • Design compact și ergonomic
 • Confort în utilizare
 • Zgomot redus la folosire
 • Acumulator cu capacitate puternică
 • Durată lungă de viață
Verifică prețul

Fie că îți dorești să construiești, sau să îmbunătățețti sau să repari, această șurubelniță îți este alături de tine cu o gama variată de accesorii și unelte, special fabricate pentru a te ajuta să îți îndeplinești cu succes orice activitate meșteșugărească. Tehnologia Li-Ion folosită pentru fabricarea acumulatorului îți permite să utilizezi mașina de găurit și înșurubat cu acumulator Li-Ion Steinhaus PRO-CD108X chiar de mai multe ori pe săptămână, după ce ai încărcat acumulatorul. Designul compact și mânerul softgrip simplifică utilizarea.

Premium

Surubelnita cu Impact 10,8V Felisatti SD10,8IL

 • Rezistentă
 • Durabilă
 • Ușor de folosit
 • Preț accesibil
 • Eficientă
Verifică prețul

Fie că lucrezi în domeniul depanării, fie că ai nevoie în gospodărie de o șurubelniță cu impact, care să reducă cu mult timpul de lucru și să-ți ușureze munca, atunci șurubelnița cu impact de la FELISATTI este unealta potrivită pentru tine. Înșurubează și deșurubează orice tip de șurub, chiar și dacă acesta este înțepenit, prin selectarea modului cu impact. Este dotată cu acumulator și cu motor cu un cuplu destul de mare, pentru a face față tuturor provocărilor. Cântărește numai 0.9kg și este simplu de utilizat.

Surubelnita cu baterii + acesorii Black+Decker® - A7073

 • Design modern
 • Ușor de folosit
 • Raport preț-calitate excelent
 • Accesorii
 • Maimulte vârfuri de înșurubare
Verifică prețul

Finalizează rapid sarcinile de uz casnic utilizând șurubelnița Black & Decker cu baterie. Pentru confortul tău, șurubelnița are un buton de pornire/oprire ușor de operat și are, de asemenea, un design ergonomic cu aderență optimă, permițându-ți să manevrezi această șurubelniță cu rotație inversă cu ușurință absolută. Acest kit de șurubelniță fără fir Black & Decker A7073 are, de asemenea, o bucată îngustă, care îți permite să ajungi în locuri dificile greu accesibile. Butonul înainte/înapoi îți permite să efectuezi mai bine aplicațiile de înșurubare.

Surubelnita electrica 1 5Ah 12V Powermat PM-WA-12V1-YU

 • Încărcare electrică
 • Facil de folosit
 • Facil de depozitat
 • Design modern
 • Ergonomic
Verifică prețul

Această șurubelniță electrică de la Powermat dispune de o multitudine de caracteristici după cum urmează: tensiunea maximă a bateriei de 12 V, lampă led, ambreiaj în 15 etape, frână cu ax dar și greutatea de numai 1 kg. Se folosește atât în gospodărie la fixat uși, instalarea diverselor obiecte de mobilier dar prize electrice ori lumini de fixare, cât și pe șantier la diversele construcții. Bateria Li-Ion menține o încărcare de peste 80% timp de peste 90 de zile când nu este utilizată. Aceste baterii sunt mult mai ușoare ceea ce face ca șurubelnița să fie ușor de manevrat.

Surubelnita Electrica Cu Acumulator Aluminiu

 • Durabilă
 • Confecționată din materiale premiul
 • Design plăcut
 • Ușor de utilizat
 • Încărcare USB
Verifică prețul

O surubelniță durabilă, confecționată din materiale premium, pe care o poți folosi în orice situație. Are un design svelt și subțire, ceea ce o face foarte practică și ușor de utilizat. Dispune de două moduri de folosință, unul manual și celălalt electric, comutarea între cele două făcându-se foarte ușor, prin simpla apăsare a unui buton. Șurubelnița electrică Allocacoc conține în pachet o gamă variată de biți, adaptată oricărei lucrări, fie depanarea de produse electronice, asamblarea mobilei sau schimbarea ramei de ochelari.

Surubelnita electrica Trotec PSCS 10

 • Funcție 2 în 1 a mânerului
 • Ușor de utilizat
 • Poate fi ajustat la 6 trepte
 • Dotat cu elemente softgrip
 • Acumulator puternic
Verifică prețul

Datorită funcţiei 2 în 1 a mânerului, cu PSCS 10-3,6V poţi executa lucrări de înşurubare, în mod comod, chiar şi în zonele unde maşinile standard tip pistol nu pot fi utilizate. Acest model, PSCS 10-3,6V poate fi utilizat universal, momentul de torsiune al maşinii de înşurubat putând fi ajustat în şase trepte, pentru o transmitere optimă a puterii, la diverse aplicaţii de înşurubare şi materiale. Pentru sarcini simple de găurire ai la dispoziţie suplimentar o treaptă de găurire și toate accesoriile neceasare oricărui meșter.

Surubelnita electrica Rebel, acumulator, 3.6V, 1300 mAh

 • Silențios
 • Încărcare rapidă
 • Ușor de utilizat
 • Dotat cu lumină de lucru
 • Mâner ergonomic
Verifică prețul

Datorită elementelor softgrip de apucare a greutăţii reduse şi a centrului de greutate optimizat, această maşină de înşurubat e uşor de utilizat, astfel că aproape nu vei mai dori să o lași din mână. Din fericire, nu ești obligat să o faci, nici măcar la utilizarea mai îndelungată, datorită acumulatorului puternic, de 3,6 V Li-ion, care este montat compact în aparat, garantând atât un lucru îndelungat. Acest lucru e posibil datorită faptului că acumulatorul aproape că nu se goleşte, dar și a timpului de încărcare rapid, aproximativ 5 ore.

Întrebări frecvente despre șurubelnițele electrice

Ce preț au de obicei șurubelnițele electrice?

De regulă șurubelnițele electrice au prețuri ce variază de la 50 RON până la 300 RON. Cu cât o șurubelniță te ajută să faci mai multe activități și are mai multe accesorii, cu atât costă mai mult.

Cât ține acumulatorul șurubelnițelor electrice?

Dacă nu știai acumulatorul șurubelnițelor electrice este destul de rezistent și ține pentru mai multe ore. Vei avea timp să înșurubezi sau deșurubezi tot ce ai nevoie rapid și fără mare efort.

Ce conține setul de șurubelnițe electrice?

Dacă nu știai setul de șurubelnițe electrice include mai multe accesorii care se numesc bituri și care te vor ajuta foarte mult. Depinde de fiecare set, dar poți primi chiar și 18 vârfuri de șurubelniță electrică.

La ce este utilizată șurubelnița electrică?

Șurubelnița electrică este de regulă obișnuită în locul unei șurubelnițe obișnuite atunci când nu vrei să depui efort și ai nevoie să finalizezi lucrarea cât mai rapid. O poți folosi atât în scop profesional pentru lucrări la alte persoane, cât și ca hobby în timpul tău liber cel mai probabil la tine acasă.

Cât de rezistente sunt șurubelnițele electrice?

Șurubelnițele electrice sunt de obicei foarte rezistente și te poți bucura de ele cât mai mult timp. Tot ce trebuie să faci este să le reîncarci la timp, să le lași să se răcească pentru a nu se supraîncălzi.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat Electric De Gravat (pentru Amatori)
Cel mai bun aparat electric de gravat pentru uz periodic

Ești meșter și ai nevoie de o metodă rapidă de a grava anumite materiale? Un aparat electric de gravat este varianta cea mai accesibilă pentru tine. Vezi cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Mască de Sudură cu Cristale Lichide
Cea mai bună mască de sudură cu cristale lichide

Protejează-ți ochii în procesul de sudură cu ajutorul celei mai eficiente tehnologii, masca de sudură cu cristale lichide.

Cea Mai Bună Liză Pentru Căratul pe Scări
Cea mai bună liză pentru căratul pe scări

Lucrezi într-un domeniu care presupune cărarea pachetelor pe scări? O liză specială cu 3 roți te poate ajuta să poți urca sau coborî cu ușurință scările de bloc și nu numai.

Cel Mai Bun Șubler Digital
Cel mai bun șubler digital

Este precizia importantă pentru tine? Șublerul digital te ajută să măsori la un nivel micro diverse materiale și vei putea vedea pe ecran mărimea exactă.

Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Gazon
Cel mai bun kit de irigare pentru gazon

Vrei să-ți instalezi singur instalația de irigare a gazonului? Alege un kit de irigare care conține toate elementele și accesoriile de care ai nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe