Cel Mai Bun Șubler Digital

Cel mai bun șubler digital

Modificat la 19 decembrie 2021
Articol evaluat de 98 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți cumperi un șubler digital?

Un șubler digital este un instrument foarte precis, care poate măsura diferite lungimi sau diametre ale unor piese sau subansamble. Indiferent dacă vrei să măsori lungimea unei piese sau diametrul unei găuri, atunci poți apela cu încredere la un șubler digital, care îți va oferi valoarea cu rapiditate.

Șublerul digital este alcătuit din câte două fălci pentru măsurare la exteriorul și la interiorul pieselor, un șurub de blocare, o tijă de adâncime și o rolă pentru deplasarea vernierului.

Șublerele digitale pot fi de mai multe feluri în funcție de domeniul de măsurare, astfel: între 0 – 150 mm sau între 0 – 300 mm. Șublerul digital pentru 150 mm fiind cel mai întâlnit produs din magazine, dar și cel mai popular în rândul utilizatorilor. Șublerele digitale pentru măsurători diverse sunt din plastic sau metal, cu diverse posibilități de măsurare (lungime, adâncime, grosime interioară și așa mai departe).

Șublerul digital pentru 300 mm are avantajul că are domeniul de măsurare foarte mare, permițând verificarea unor piese de dimensiuni mai mari.

Șublere digitale

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Insize

 • Materialul este oțel inoxidabil
 • Gama de măsurare: 0-200 mm
 • Dimensiuni: 286 x 90 x 16 mm (lungime x lățime x înălțime)
 • Greutate: 197 g
 • Include afișaj digital
Verifică prețul

Sublerul electronic este realizat din fibră de carbon și este destinat măsurărilor precise. Sublerul dispune de afișaj digital și vă oferă posibilitatea să măsurați în două unități de măsură mm sau inch. Petru a comuta între unitățile de măsură trebuie să apăsați pe butonul situat în partea de sus a displayului. Sublerul permite o măsurare foarte exactă a lungimii, grosimii și adâncimii. Este un instrument util potrivit pentru uz casnic sau profesional. Prezintă un buton ON - OFF, de calibrare, de resetare, de comutare mm și inch și un buton cu funcție de calibrare.

Premium

* Prezentare video mai jos

Mitutoyo

 • Rezistent la apă și la praf
 • Permite efectuarea unor măsurători fiabile
 • Materialul din care este făcut este inoxul
 • Afișaj LCD
 • Distanța maximă măsurată: 150 mm
Verifică prețul

Acest subler ABSOLUTE Digimatic permite efectuarea de măsurători fiabile, digitale pentru interior, exterior și adâncime. Este rezistent la apă și praf, datorită protecției IP67 și poate converti unitățile de măsură de la inch la milimetri. Este foarte ușor de folosit, pentru că nu necesită setări de origine după pornire și de asemenea, nu are nici o limită a vitezei de răspuns. În orice caz, este bine proiectat, necesită schimbări rare ale bateriei, fiind garantată la 18.000 de ore uitilizare, iar calitatea construcției este una solidă.

la buget

Topex

 • Mijloc de măsurare de bază
 • Dimensiune: 200 mm
 • Permite măsurare internă și externă
 • Design plăcut
 • Brand Topex
Verifică prețul

Unii preferă șublerele cu cadran, insă modelul de aici este digital. Totodată, este o sculă multi-purpose, care poate măsura grosimi exterioare, interioare și adâncimi. Fiind digital, necesită schimbare de baterie, dar perioada de funcționare este una îndelungată cu acumulatorul din pachet. Acesta oferă 0,01 milimetri ca marjă de eroare, în timp ce alte șublere ajung să aibă o precizie de 0,02 milimetri. Unealta este de calitate, cu măsurătorile clar vizibile și cu o construcție solidă, rezistentă la căzături și praf.

Subler Digital - Cursor Metalic

 • Fabricat din metal
 • Produs rezistent și durabil
 • Precizie
 • Siguranță
 • Bun raport calitate - preț
Verifică prețul

Pentru măsurătorile la scară mică, însă extrem de precise, vei avea nevoie nu de un telemetru, nici de riglă sau echer, ci de un șubler. Totuși, gama de tipuri de șublere și de modele este vasta. Cu ajutorul acestui model de șubler digital, poți măsura dimensiunile interioare, exterioare, dar și adâncimea, de la 0 la 15 centimetri. Precizia sculei este foarte bună, de 0,01 milimetri. El permite convertirea unităților de măsură și include și bateria de funcționare în pachet. Cu cifrele de pe ecranul LCD în format mare și cu o construcție solidă, din metal, cu scala mare de contrast, acest șubler este foarte bine construit și trainic.

Subler Digital - 0-150mm

 • 0-150mm
 • Afișare digitală
 • Ușor de utilizat
 • Sigur pentru utilizator
 • Preț accesibil
Verifică prețul

Un șubler digital este un instrument foarte precis, care poate măsura diferite lungimi sau diametre ale unor piese sau subansamble, exact ca modelul acesta. Față de modelul clasic, dispune și de un ecran de afisaj, unde pot fi citite cu ușurință valorile măsurate. Dispune de buton de blocare reglaj, reducere la zero și pornire/oprire, deși aparatul se oprește automat dacă nu a fost folosit ceva timp. Limita de măsurare este de la 0 la 150 de milimetri, cu o precizie de 0,01 milimetri, iar sistemul digital este și protejat împotriva scurgerilor de lichide și a murdăriei.

Întrebări despre șublerele digitale

De câte feluri sunt?

Șublerele pentru măsurători diverse sunt din plastic sau metal, cu diverse posibilități de măsurare (lungime, adâncime, grosime interioară și așa mai departe). Ele sunt și cele mai des întalnite modele. Există și șublere de sudură, care măsoară lungimi, adâncimi, dar și unghiuri.

Care este limita maximă de măsurare?

În funcție de model, aceasta va varia destul de mult. Pentru marea majoritate a modelelor de șublere, ieftine și bune, de tip universal, 12-20 centimetri este cea mai des întâlnită limită, adică până aici merge șurubul de măsurare. În cazul modelelor de nișă, cum sunt cele pentru anvelope, ele merg până la maximum 2-5 centimetri.

Ce precizie au?

Acest factor este deosebit de important când dorești să măsori la zecimală sau sutime de centimetru, de exemplu dacă ești ceasornicar. Însă, din fericire, chiar și un șubler mecanic de buget are o precizie destul de bună. Poți întâlni valori ca 0,02 milimetri sau chiar și 0,01 milimetri, acestea fiind foarte bune.

Din ce material sunt confecționate?

Cele mai bune șublere trebuie să și dăinuie în timp, doar nu vrei ca unealta să se strice după câteva scăpări sau în câteva luni, aparent fără motiv. Având în vedere că și umezeala este un risc, îți recomandăm materiale ca oțelul inoxidabil sau alte metale.

Cum se face citirea?

Se fixează șublerul pe poziție și se activează rotița până când elementele de măsurare (fălcile) vor ajunge să facă contact fizic cu zonele pe care vrei să le măsori. Apoi, citești, fără a forța rotița, mai ales când lucrezi cu obiecte măsurate care nu sunt din metal ori alte materiale tari.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Rindea Electrică Pentru Lemn
Cea mai bună rindea electrică pentru lemn

Îți place să lucrezi cu lemnul? O rindea electrică cu acumulator sau fără te ajută sa-ți finisezi mini proiectele pe care le faci în atelier într-un mod foarte rapid.

Cel Mai Bun Polizor Unghiular Cu Acumulator
Cel mai bun polizor unghiular cu acumulator

Polizorul unghiular cu acumulator îți oferă flexibilitate maximă în manevrare și îl poți folosi în locuri izolate/greu accesibile unde nu ai alimentare electrică.

Cea Mai Bună Drujbă Electrică cu Acumulator
Cea mai bună drujbă electrică cu acumulator

Scapă de zgomot și mirosul de benzină cu ajutorul unei drubje pe lanț electrice. La fel de puternică, portabilă și la fel de puternică.

Cea Mai Bună Menghină de Banc
Cea mai bună menghină de banc

Un atelier nu este complet fără o menghină de banc. Aceasta este utilă la o mulțime de activități, îți ușurează munca și crește calitatea muncii.

Cel Mai Bun Strung Pentru Lemn - Hobby
Cel mai bun strung pentru lemn pentru hobby

Îți face plăcere să prelucrezi lemnul și să faci mici obiecte decorative sau utile pentru casă? În acest caz, strungul de lemn este un aparat care nu trebuie să-ți lipsească din atelier.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe