Cel Mai Bun Multimetru Digital cu Funcție de Osciloscop

Multimetru digital cu funcție de osciloscop

Modificat la 29 aprilie 2021
Articol evaluat de 46 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce ai nevoie de un multimetru digital cu osciloscop?

Dispozitivele care convertesc puterea electrică în putere mecanică joacă un rol important în lumea industrială, inclusiv pompe, compresoare, motoare, transportoare, roboți și multe altele. Semnalele de tensiune care controlează aceste dispozitive electromecanice sunt o forță critică, dar nevăzută. Deci, cum surprinzi și vezi acea forță nevăzută? Osciloscopul afișează semnale de tensiune ca forme de undă, reprezentări vizuale ale variației tensiunii în timp. Semnalele sunt reprezentate pe un grafic, care arată cum se schimbă semnalul.

Accesul vertical (Y) reprezintă magnitudinea tensiunii, iar axa orizontală (X) reprezintă timpul. Majoritatea osciloscoapelor de astăzi sunt digitale, ceea ce permite măsurări mai detaliate ale semnalului și calcule rapide, capacități de stocare a datelor și analize automate. Osciloscoapele digitale portabile, oferă mai multe avantaje față de alte modele: sunt acționate pe baterie, utilizează intrări flotante izolate electric și oferă avantajul caracteristicilor încorporate care fac utilizarea mai ușoară și mai accesibilă pentru o varietate de oameni.

Cel mai bun multimetru digital cu osciloscop

Cel mai bun

Osciloscop digital

 • Capacitate de stocare de 100 grupuri
 • Greutate de 190 g
 • Tensiune circuit de 1.5 V
 • Curent maxim de încercare este de aproximativ 1,5 mA
 • Include manual de utilizare
Verifică prețul

Osciloscopul digital ET826 este un exemplu de combinație dintre un osciloscop și un multimetru cu o gamă de măsură automată, ce oferă toate funcțiile unui multimetru digital clasic alături de funcția de osciloscop digital. Conform cu trendul actual în ceea ce privește designul, acesta este compact și portabil, fiind ideal pentru detecția erorilor la intervenții diverse.  Este ideal pentru a fi utilizat pentru măsurarea tensiunilor de curent continuu sau alternativ, rezistența ohmetrică și frecvența.

Premium

* Prezentare video mai jos

UT 81B

 • Măsurare continuitate
 • Memorie 10 ecrane
 • Contrast și setări luminozitate
 • Mod Sleep
 • Indicator de baterie descărcată
Verifică prețul

Multe persoane au înțeles cât de util este să aibă în gospodăria lor cel mai bun multimetru, motiv pentru care și-au făcut deja o astfel de achiziție. Multimetru digital, tip UT 81B, cu funcție de osciloscop, poate să măsoare anumiți parametri legați de curentul electric (curent alternativ și continuu, rezistență), oferă o precizie foarte bună și date simplu de citit, fiind un model digital dotat cu un ecran iluminat. Se alimentează cu baterii, incluse in pachet și oferă multiple posibilități de conectivitate.

la buget

Multimetru digital

 • Măsurare factor de amplificare tranzistor
 • Testare continuitate
 • Testare diode
 • Display LCD
 • Alimentare pe baterii
Verifică prețul

Ar fi o idee bună să investești în acest dispozitiv, dacă ești în căutarea unui multimetru digital profesional. Având în vedere faptul că vorbim de un model electronic, el oferă o precizie foarte bună, ceea ce înseamnă că îți va fi util atunci când ai nevoie de măsurători cât mai exacte. Este simplu de folosit, emite un semnal sonor atunci când ajunge la anumite valori sau când detectează diverși parametri și se închide automat, dacă nu e folosit o perioadă de timp, ceea ce te ajută la economisirea acumulatorului.

Uni-t MULTIMETRU DIGITAL FUNCTIE OSCILOSCOP UT81C U

 • Frecvență 10 Hz- 10 MHz
 • Dimensiuni: 200 x 100 x 48 mm
 • Alimentare pe baza a 4 baterii de 1,5 V
 • Ecran LCD 60 x 60 mm
 • Greutate de 498 g
Verifică prețul

Pentru micul electrician din tine, multimetrul digital cu funcție de osciloscop UT81C U va fi un accesoriu de care nu se va mai despărți niciodată. Multimetrul poate măsura tensiunea atât în curent continuu cu cine curent alternativ, rezistența, capacitatea și frecvența. De asemenea poate fi folosit pentru testarea diodelor sau pentru testarea continuității. Dar avantajul cel mai mare pe care îl are este faptul că poate fi folosit și ca osciloscop. Pe display-ul LCD al aparatului vei putea observa când se consumă bateria.

OSCILOSCOP 25MHZ UTD1025CL UNI-T

 • 1 singur canal
 • Bandă de frecvență de 25MHz
 • Timp de creștere: Memorare - 12 kpts
 • Interfață: miniUSB
 • Ecran LCD color 3.5 inchi
Verifică prețul

Multe persoane consideră acest gadget a fi un OSCILOSCOP profesional, deoarece e un model digital, care oferă o bună precizie atunci când măsoară tensiunea DC/AC, curentul DC/AC, capacitanța, inductantă, frecvența și temperatura. Poate fi utilizat într-o mulțime de aplicații electrice, tehnice. Pentru a oferi energia necesară funcționării, aparatul folosește o baterie de 9V care este inclusă în pachetul de achiziție. Cântărește în jur de 400 de grame și măsoară 95 x 190 x 45 mm, fiind de un mare ajutor atunci când vine vorba de poziționarea aparatului pe o suprafață fixă.

Întrebări despre multimetrele digitale cu osciloscop

Care este diferența dintre un voltmetru și un multimetru?

Un voltmetru este un instrument electric utilizat pentru a măsura diferența de potențial între două puncte dintr-un circuit electric sau electronic. Un multimetru este un instrument electric care poate măsura direct diferența de potențial, curentul și rezistența unui circuit electric.

Am nevoie de un multimetru digital cu osciloscop?

Vederea și, prin urmare, cunoașterea a ceea ce se întâmplă într-un circuit este crucială pentru a înțelege și, poate, pentru a remedia problema. Și mai ales pentru tipul de învățare, este cel mai important instrument pentru a înțelege electronica și a te îmbunătăți.

La ce se folosește un osciloscop digital?

Pur și simplu, un osciloscop este un instrument de diagnostic sofisticat care desenează un grafic al unui semnal electric. Acest grafic îți poate spune multe lucruri despre un semnal, cum ar fi: valorile timpului și tensiunii unui semnal, precum și multe alte informații.

Care este principalul avantaj al utilizării unui osciloscop de stocare digitală?

Un avantaj al osciloscoapelor de stocare digitală peste voltmetre este că pot afișa semnale grafic, permițând un diagnostic vizual mai intuitiv al sursei de tensiune neașteptată. Voltmetrele înregistrează doar prezența unei tensiuni neașteptate, necesitând diagnosticare și depanare suplimentară.

Care sunt limitele osciloscopului?

Lățimea de bandă a sistemului determină capacitatea fundamentală a osciloscopului de a măsura un semnal analog. Undele de nivel de intrare vor avea adesea o lățime de bandă maximă de 100 MHz. Ele pot afișa cu precizie (în limita a 2%) amplitudinile semnalelor sinusoidale de până la 20 MHz.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Șlefuitor Orbital cu Aspirator de Praf
Cel mai bun șlefuitor orbital cu aspirator de praf

Îți place să lucrezi curat în procesul de șlefuire? Scapă de praf cu ajutorul unui șlefuitor orbital cu aspirator de praf inclus.

Cel Mai Bun Aparat de Sudură Monofazat cu Arc Electric
Aparat de sudură monofazat cu arc electric

Îți place să meșterești diverse lucruri prin curte și cauți un aparat de sudură pentru mici lucrări? Aparatul de sudură monofazat poate fi folosit la o priză normală (220).

Cel Mai Bun Șubler Digital
Cel mai bun șubler digital

Este precizia importantă pentru tine? Șublerul digital te ajută să măsori la un nivel micro diverse materiale și vei putea vedea pe ecran mărimea exactă.

Cea Mai Bună Drujbă Electrică cu Acumulator
Cea mai bună drujbă electrică cu acumulator

Scapă de zgomot și mirosul de benzină cu ajutorul unei drubje pe lanț electrice. La fel de puternică, portabilă și la fel de puternică.

Cea Mai Bună Mască de Sudură cu Cristale Lichide
Cea mai bună mască de sudură cu cristale lichide

Protejează-ți ochii în procesul de sudură cu ajutorul celei mai eficiente tehnologii, masca de sudură cu cristale lichide.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe