Cel Mai Bun Set de Șurubelnițe de Precizie

Cel mai bun set de șurubelnițe de precizie

Modificat la 23 martie 2021
Articol evaluat de 28 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți cumperi un set de șurubelnițe de precizie?

În primul rând un set de șurubelnițe de precizie include toate ustensilele de care ai nevoie pentru a realiza reparații ca un adevărat profesionist. Poate fi utilizat la repararea echipamente electronice, curățarea laptopului, înlocuirea de componente ale telefoanelor mobile sau pentru mentenanță, dispozitive cu mecanică fina.

Vei avea la îndemână un set complet de ustensile potrivite oricărei activități de asamblare, desfacere, ajustare sau mentenanță a dispozitivelor mecanice sau electronice. De obicei un astfel de set are funcții multiple precum gaură de agățare, bineînțeles vârf de precizie și magnetic, mâner ergonomic și funcție interschimbabilă.

Sunt folosite mai ales pentru locurile înguste, pentru șuruburi subțiri și zone extrem de delicate unde este nevoie de precizie. Se găsesc în magazinele cu unele și materiale de construcție și sunt extrem de ușor de găsit chiar și pe internet. Grijă foarte mare la specificații, verificați cu atenție ce conține trusa, pe lângă șurubelnița cu precizie.

Cel mai bun set de șurubelnițe de precizie

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Set surubelnita de precizie Xiaomi Wiha, 24 biti otel S2, cutie aliaj aluminiu

 • Set de precizie
 • Conține 24 biți din otel S2
 • Cutia din aliaj de aluminiu
 • Ideal pentru ceasuri
 • Realizat în parteneriat cu Wiha
Verifică prețul

Setul format din surubelnița de precizie Xiaomi Wiha și 24 de biți, așezate în cutie din aliaj de aluminiu este ideal pentru pasionații de electronică. Setul este fabricat din oțel extrem de rezistent și poate fi utilizat atât de profesioniști, cât și acasă pentru repararea aparatelor de uz casnic, telefoanelor mobile sau a radiourilor. Are dimensiuni reduse și o greutate de numai 300g, fiind ușor de luat cu tine peste tot unde este cazul. Cutiuța de mici dimensiuni facilitează depozitarea într-un spațiu mic.

la buget

Trusa surubelnite de precizie pentru telefoane mobile Wert W2258, 32 piese

 • Ambalate în cutie de plastic cu geam transparent
 • Setul conține 32 de piese
 • Cheiță SIM
 • Ventuză cu inel de 44mm
 • Prelungitor magnetic lung
Verifică prețul

Trusa este destinată micilor intervenții asupra telefoanelor mobile, întrucât conține 32 de piese de dimensiune mică ce asigură precizia oricărei mișcări. Piesele pot fi folosite la o mulțime de modele de telefoane mobile, inclusiv cele smart, dar și laptopuri, ce nu necesită cunoștințe aprofundate sau delicate de intervenție, care pot dăuna integrității acestuia. Trusa este de o calitate superioară, capetele fiind extrem de solide și poate fi ușor transportată datorită cutiei cu capac transparent.

Premium

* Prezentare video mai jos

Set Surubelnita de Precizie Jakemy 8172 Pro Tech, 64 Biti, Instrumente Service, Accesorii Desfacut Carcase

 • Gaură de agățare
 • Vârf magnetic
 • Din aluminiu
 • Interschimbabil
 • Mâner ergonomic
Verifică prețul

Dacă nu ai șurubelnițe de calitate, tocmai ai găsit ce căutai. Acest set de șurubelnițe este exact de ce ai nevoie. Acest set de șurubelnițe de precizie de la Jakemy este ideală pentru un bărbat întreprinzător care repară singur problemele mașinii sau cele care apar în casă. Astfel ai la dispoziție un set complet de accesorii de desfăcut carcase pentru orice problemă ți-ar apărea în viață. Șurubelnițele sunt ținute într-o cutie de protecție, iar tu le poți depozita și transporta mai ușor oriunde ai nevoie de ele.

Set de surubelnite cu biti

 • Materiale durabile și rezistente
 • Design portabil
 • Ușor de folosit
 • Facil de depozitat
 • Manipulare foarte fină a șuruburilor
Verifică prețul

Perfect gândit și prelucrat cu precizie, setul de biți de 4 mm și 6 mm cu șurubelnițe din material durabil și rezistent Cr-V, care se caracterizează printr-o durată lungă de viață te va ajuta să îți expui calitățile de meșter în ceea ce privește electronicele. Conține o mare varietate de biți pentru lucrări foarte fine, de ceasornicar, până la manipularea dimensiunilor obișnuite ale șuruburilor. Șurubelnița mare are un mâner ergonomic cu clichet care folosește o articulație reglabilă. Datorita acesteia, poate fi folosită și ca alonjă pentru biți de 1/4\". Șurubelnița mică pentru biți de 4 mm este utilizată pentru manipularea foarte fină a șuruburilor mici, de asemenea, cu ajutorul unui clichet. Setul include capete de soclu de la 5 mm la 13 mm, în total 79 de piese

Surubelnite Precizie 7 Buc -Set

 • Fabricate din oțel
 • Design ergonomic
 • Simplu de utilizat
 • Nu ocupă mult spațiu
 • Ușor de depozitat
Verifică prețul

Orice bărbat are nevoie de uneltele potrivite pentru a-și face treaba cum trebuie. Se știe deja că o casă fără șurubelnițe este ca o mâncare bună fără tacâmuri. Ai nevoie de șurubelnițele potrivite pentru a înfileta orice șurub sau dușuruba orice. Acest set este ideal pentru acei bărbați care sunt întreprinzători și sunt gata să repare orice se strică prin casă. Setul acesta conține șurubelnițe de precizie pentru maxim de eficiență și rapiditate în caz de urgență. Nu vei regreta că l-ai cumpărat!

Set Trusa Surubelnite de Precizie 60 in 1 pentru Macbook, iMac, iPhone, electronice negru

 • Design modern și portabil
 • Materiale rezistente
 • Facil de depozitat
 • Ușor de manevrat cu instrumentele
 • Durată lungă de viață
Verifică prețul

Dacă dorești o trusă de scule pentru uz casnic, pentru repararea dispozitivelor mobile, alege o trusă de scule universală, care să includă toate categoriile de unelte de care poți avea nevoie. Acest set de șurubelnițe de precizie 60 în 1 pentru Macbook, iMac, iPhone, este perfectă atât pentru profesioniști cât și amatori. Metalul e de calitate, rezistă foarte bine. Pot zice că aM forțat un șurub t5 până s-a rupt și nu a fost afectat de loc capătul șurubelniței. Pe lângă materialul din care sunt făcute sculele, este important și materialul din care este făcută trusa în sine. Această carcasa din plastic este rezistentă și nu se deterioreze deloc.

Întrebări frecvente despre seturile de șurubelnițe de precizie

Ce piese conțin seturile de șurubelnițe de precizie?

Vei găsi pe piață mai multe tipuri de seturi de șurubelnițe de precizie. Existând o gamă atât de variată, în funcție de necesitățile tale trebuie să te orientezi către setul care te va deservi cel mai bine. Pentru ceasornicari, de exemplu, ai grijă ca trusa să aibă in componența sa și o pensetă.

Capetele de șurubelniță sunt interschimbabile?

Da, de regulă la toate seturile de șurubelnițe de precizie vei găsi un suport pentru vârfuri de tip bit în care vei putea introduce mai multe feluri de biți compatibili. Acest lucru este convenabil și dacă pierzi sau se uzează un bit. Îl poți înlocui pur și simplu fără a fi nevoie să schimbi toată trusa.

Seturile de șurubelnițe de precizie au și ciocan?

Există pe piață și seturi de șurubelnițe de precizie care au în componența lor ciocane. Însă, aceste ciocane nu sunt obișnuite și nici nu pot fi folosite pentru alte treburi. Se numesc ciocane de precizie și se vor folosi doar la lucrări de finețe.

Ce accesorii mai pot avea seturile de șurubelnițe de precizie?

Ca la orice trusă de scule și seturile de șurubelnițe de precizie pot avea sau nu anumite repere opționale. De exemplu, în unele seturi de șurubelnițe vei putea găsi și pilă. Aceasta se poate folosi pentru mici așchieri necesare. Verifică descrierea produsului pentru a te asigura că ai toate elementele care te interesează.

Seturile de șurubelnițe de precizie sunt izolate?

Dacă te ocupi de electronică vei avea nevoie de un set de șurubelnițe cu protecție electrică. Deși este recomandat să nu lucrezi sub tensiune, probabil vei întâlni situați când va trebui să recurgi la acest mod de lucru și trebuie să te protejezi. Verifică specificațiile trusei ca să te asiguri că mânerele sunt izolate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Capsator Electric de Mochetă / Tapițerie
Cel mai bun capsator electric pentru mochetă și tapițerie

Ai nevoie de un capsator electric care să te ajute în activitatea de zi cu zi? Poate ești montator de mochetă sau tapițer și cauți cel mai bun capsator electric.

Cel Mai Bun Mouse Pad cu Iluminare RGB
Cel mai bun mouse pad cu iluminare RGB

Cauți un mouse profesional de gaming pentru biroul tău? Alege unul cu iluminare RGB pentru un aspect SF și pentru o folosire confortabilă în camere întunecate.

Cea Mai Bună Tastatură Mecanică Iluminată De Gaming
Tastatură mecanică de gaming cu cu iluminare

Îți dorești o tastatură profesionistă pentru gaming? O tastatură mecanică bună te poate face fără doar și poate un jucător mai bun.

Cea Mai Bună Centură de Scule și Unelte
Cea mai bună centură de scule și unelte

Lucrezi pe șantier și vrei să-ți faci viața mai ușoară? O centură de scule nu trebuie să lipsească de la brâul oricărui meșter profesionist.

Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe