Cei mai buni Ochelari cu Protecție PC (Mărci de Calitate)

Cei mai buni ochelari de protecție de calculator fără dioptrii

Modificat la 13 aprilie 2022
Articol evaluat de 105 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

Sunt eficienți ochelarii de protecție PC fără dioptrii?

Ochelarii de protecție PC fără dioptrii sunt eficienți deoarece aceștia au rolul de a filtra și înlătura lumina albastră generată de display-urile electronice. O cantitate în exces de lumină albastră, va cauza oboseala ochilor, vedere neclară, iritații ale ochilor și chiar dureri de cap. Dispozitivele digitale cu ecrane LCD și LED (computerul, televizorul, tableta, telefonul) emit un spectru vizibil dezechilibrat, cu intensități ridicate ale luminii albastre, cunoscută și ca ”Lumina Vizibilă de Energie Înaltă” (HEV).

De aceea, este indicat ca orice persoană care folosește un dispozitiv LCD/LED, să poarte ochelari de protecție care vor avea rolul de a neutralizeaza lumina albastră, prevenind oboseala şi durerile de ochi cauzate de expunere îndelungată și vor reduce reduce reflexiile şi vor oferi un contrast optim în condiţii de iluminare artificială. Sănătatea ochilor este cea mai importantă, de aceea este necesar să folosim orice mijloc pentru a ne crește calitatea vieții, cel mai ușor pas fiind o dată cu achiziția unor ochelari de protecție PC fără dioptrii.

Modele bune de ochelari PC

Cel mai bun

Ochelari Protectie Calculator Gunnar BERKELEY ONYX Amber

 • Design modern
 • Accesibili ca preţ
 • Calitate ridicată
 • Rezistenţi
 • Eficienţi
Verifică prețul

Dacă îți petreci o mare parte din zi în fața calculatorului, este imperios necesar să îți protejezi ochii de reflexia ecranului. Ochelarii de protecție Gunnar BERKELEY ONYX Amber te vor ajuta să experimentezi claritatea vizuală. Cu acești ochelari vei beneficia de o combinație câștigătoare între un design tradițional și o tentă modernă pentru era digitală. Ochelarii de protecție Gunnar au o ramă durabilă din nylon și o greutate redusă ce îți asigură confortul în timpul purtării, iar lentilele au o anvergură mare sunt ideale pentru o vedere panoramică.

la buget

* Prezentare video mai jos

Polarizen

 • Ramă versatilă
 • Material rezistent
 • Utilizare extinsă
 • Confortabili la utilizare
 • Culoare neutră
Verifică prețul

Ochelarii cu lentile pentru protecție la calculator Polarizen PC WD1021-C1 dispun de lentilă cu filtru Ultra Blue, fără dioptrii. Ramele sunt fabricate din acetat - material hipoalergenic, fiind perfecte chiar și pentru persoanele care au pielea sensibilă, datorită compoziției ce minimizează riscul declanșării unei reacții alergice. Materialele și substanțele utilizate în procesul de fabricație sunt caracterizate de o eficiență sporită dar și de o siguranță deosebită a utilizării. Ramele de vedere cu forma rectangulară sunt potrivite pentru persoanele cu fața rotundă sau ovală, creând senzația unui chip alungit.

Premium

Ochelari barbati cu lentile pentru protectie calculator Emporio Armani PC EA1052 3155

 • Design modern
 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Comozi
 • Protejează ochii
Verifică prețul

Dacă ai un job la birou în care trebuie să petreci destul de mult timp în fața laptopului, trebuie să știi că acest lucru, după o perioadă de câțiva ani, îți poate afecta ochii. Acum poți preveni acest lucru, purtând ochelarii de protecție de la Emporio Armani, care asigură o protecție avansată împotriva luminii albastre, întâlnită la toate dispozitivele digitale, dotate cu ecrane LED și LCD. Aceștia sunt fabricați din materiale de înaltă calitate și poți alege orice formă dorești pentru lentile.

Ochelari Protectie Calculator Gunnar HAVOK

 • Lentile cu anvergură mare
 • Strat de protecție antizgârieturi
 • Durabil
 • Confortabil
 • Brand renumit
Verifică prețul

În modelul Havok se întâlnesc tehnologia și stilul modern. Materialele prelucrate manual combinate cu oțel inoxidabil conferă calitate și confort. Brațele flexibile, ultra-subțiri din oțel inoxidabil sunt ergonomice și atât de confortabile, încât veți uita că purtați ochelari. Havok este un must-have în această lume dominată de computere. Lentilele cu anvergura mare creează un câmp vizual panoramic, neobstrucționat și au o claritate ridicată datorită materialul pantetat diAMIX. Materialul părții frontale - acetat multi-strat conferă o culoare bogată și asigură o durabilitate mare alături de pernuțele pentru nas ajustabile și balamalele triple din oțel rezistent la tensiune. Ochelarii de protecție pentru calculator Gunnar HAVOK ONYX filtrează lumina albastră emisă de ecranele digitale precum și razele UV datorită straturilor antireflex de pe ambele fețe ale lentilei. Deasemenea au un strat de protecție antizgârieturi din silicon dur.

Ochelari de calculator Luca LS8008-1 Barbati

Această lumină este emisă de televizoare, tablete, laptopuri și telefoane. Astfel, alegerea de a purta ochelari care te ajută să blochezi lumina albastră îți poate schimba viața, aceștia limitând cantitatea de lumină nefirească care pătrunde în ochi și îți poate face timpul pe care îl petreci în fața ecranelor mult mai plăcut.
Verifică prețul

Ochelarii de calculator Luca pentru bărbați reprezintă o modalitate eficientă pentru a evita cât mai mult expunerea la lumina albastră. Sursa principală de lumină albastră se află în afișajele digitale.

Ochelari cu lentile pentru protectie calculator copii Polarizen PC 6603 C4

 • Confortabili;
 • Ușori;
 • Utili;
 • Proprietăţi hidrofobice şi oleofobice;
 • Rezistenți la zgârieturi.
Verifică prețul

Este binecunoscut faptul că din cauza cantității excesive de lumină albastră generată de vizionarea îndelungată a ecranelor LCD și LED, ochii copiilor pot fi obosiți sau iritați, vederea poate deveni neclară și pot apărea chiar și dureri de cap. Întrucât îți dorești să îi protejezi pe cei mici, achiziționează acești ochelari cu lentile pentru protecția vederii. Ochelarii reduc reflexiile şi conferă contrast optim în condiţii de iluminare artificială. Lentilele sunt rezistente la zgârieturi și praf.

Ochelari Protectie Calculator Gunnar CYPHER TORTOISE

 • Comozi;
 • Balamale triple;
 • Rame manufacturate;
 • Brațe flexibile din oțel inoxidabil;
 • Straturi anti-reflex.
Verifică prețul

Ochelari Protectie Calculator Gunnar CYPHER TORTOISE, este ceea de ce ai nevoie la moment. Deoarece totul se digitalizează, lumea trece la utilizarea telefonului, calculatorului sau a altor gadgete, suntem predispuși la diferite efecte care apar, așadar pentru a evita unele consecințe grave pe care le provoacă aparatele electronice, ai putea lua niște ochelari de protecție. Acești ochelari, pe lângă un design deosebit și stilat, ele filtreaza 65% din lumina albastră emisă de ecranele digitale și 100% razele UV.

Ochelari pentru Calculator ELLIPSE Silver Amber Gunnar

 • Pernuțe confortabile;
 • Ramă din oțel inoxidabil;
 • Lentile cu anvergură mare;
 • Rezistenți la zgârieturi;
 • Ușori și comozi.
Verifică prețul

Atunci când petreci mult timp la calculator ai nevoie de protecție pentru ochi. De aceea, ai nevoie de ochelari pentru calculator pentru ca ochii tăi să nu fie afectați de orele prelungite petrecute în fața ecranului. Ochelarii au un stil clasic cu o turnură vintage și au fost prelucrați manual din oțel inoxidabil de cea mai mare calitate. Au fost creați să aibă un profil ușor, la modă și se potrivesc unei diversități de fizionomii. Pernuțele pentru nas sunt ajustate pentru a fi cât mai comod de purtat.

Întrebări despre ochelarii PC fără dioptrii

Se pot monta dioptrii?

Pentru confortul utilizatorului, ideal ar fi în cazul în care acesta necesită ambele tratamente pe lentila, să le îmbine pentru a folosi o singură pereche de ochelari atunci când folosește dispozitivele cu lumina albastră artificială. Astfel că se pot monta dioprii pe lentilele de protecție, dacă utilizatorul are nevoie.

Se pot folosi și la alt dispozitiv , sau numai PC?

Culoarea și filtrele aplicate lentilei blochează lumina albastră artificială, razele UV și atenuează efectul de reflexie ceea ce relaxează mușchiul ocular diminuând oboseala ochilor cu ajutorul spectrului filtrat ce imită lumina naturală. Astfel se pot folosi atunci când privim spre orice dispozitiv ce emană lumina albastră artificială.

Dispun de toc și lavetă?

Ochelarii de protecție calculator sunt disponibili în magazinele online, comercializați de diferiți producători și furnizori, astfel că vei putea urmări cu atenție în descrierea produselor dacă la achiziție vei primi și tocul și laveta de întreținere. Deși cele mai multe perechi de ochelari sunt comercializate astfel, este preferabil să te asiguri dacă sunt incluse în preț, pentru a le putea cumpăra separat.

Din ce material este realizată rama?

În funcție de modelul și firma producătoare, materialul ramei de ochelari din care aceasta este realizată poate fi diferit. Este la latitudinea utilizatorului să își aleagă rama cea mai potrivită pentru aceștia, în funcție de necesitățile sale. Lentilele se pot adapta la ramele alese, indiferent de materialul ramei. În general modelul de ramă poate prezenta dificultăți, nu materialul din care aceasta este făcută.

Aceste lentile previn oboseala?

Lumina albastră artificială dăunează ochilor utilizatorului, obosind mușchiul ocular, dacă aceștia sunt expuși pe o perioadă lungă de timp la aceasta. Lentilele de protecție filtrează acest tip de lumină din spectrul vizual, astfel că ochii tăi nu vor mai fi atât de obosiți, scăpând și de efectul de usturime și uscare al acestora.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Consolă Portabilă de Jocuri Video
Cea mai bună consolă portabilă de jocuri video

Îți plac jocurile atât de mult încât vrei să te poți juca oriunde și oricând? O consolă portabilă e mai potrivită decât telefonul mobil pentru astfel de jocuri.

Cel Mai Bun Stand de Monitor Dual
Cel mai bun suport pentru monitoare dual

Tocmai ți-ai luat 2 monitoare și-ți dorești o varianta ușoară și rapidă de a le regla și poziționa pe birou? Suportul de tip braț pentru o pereche de monitoare te poate ajuta.

Cel Mai Bun Gamepad pentru Telefon Android
Cel mai bun gamepad pentru telefoanele cu Android

Gamepad-ul pentru telefon îți transformă telefonul într-un joystick pe care-l poți folosi pentru a te juca pe telefon într-un mod mai captivant și distractiv.

Cel Mai Bun Cooler de PC cu Răcire Lichidă
Cel mai bun cooler de PC cu răcire lichidă

Un computer performant are nevoie de o răcire pe măsură. Cooler-ele cu răcire lichidă se numără printre cele mai eficiente și mai silențioase tipuri de coolere.

Cel Mai Bun Scaun Cockpit Simulator Auto
Cel mai bun scaun cockpit simulator auto

Ești fan al jocurilor cu mașini? Cu ajutorul acestui scaun cockpit simulator, experiența de joc este una foarte apropiată de realitate și te vei bucura mai mult de joc.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe