Cei mai buni Ochelari cu Protecție PC (Mărci de Calitate)

Cei mai buni ochelari de protecție de calculator fără dioptrii

Modificat la 25 martie 2021
Articol evaluat de 104 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

Sunt eficienți ochelarii de protecție PC fără dioptrii?

Ochelarii de protecție PC fără dioptrii sunt eficienți deoarece aceștia au rolul de a filtra și înlătura lumina albastră generată de display-urile electronice. O cantitate în exces de lumină albastră, va cauza oboseala ochilor, vedere neclară, iritații ale ochilor și chiar dureri de cap. Dispozitivele digitale cu ecrane LCD și LED (computerul, televizorul, tableta, telefonul) emit un spectru vizibil dezechilibrat, cu intensități ridicate ale luminii albastre, cunoscută și ca ”Lumina Vizibilă de Energie Înaltă” (HEV).

De aceea, este indicat ca orice persoană care folosește un dispozitiv LCD/LED, să poarte ochelari de protecție care vor avea rolul de a neutralizeaza lumina albastră, prevenind oboseala şi durerile de ochi cauzate de expunere îndelungată și vor reduce reduce reflexiile şi vor oferi un contrast optim în condiţii de iluminare artificială. Sănătatea ochilor este cea mai importantă, de aceea este necesar să folosim orice mijloc pentru a ne crește calitatea vieții, cel mai ușor pas fiind o dată cu achiziția unor ochelari de protecție PC fără dioptrii.

Modele bune de ochelari PC

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Gunnar Vertex

 • Tehnologie modernă
 • Ușori și confortabili
 • Lentile cu anvergură mare
 • Lentile cu patentul GUNNAR
 • Filtrare lumină albastră
Verifică prețul

Ușor și confortabili, ochelarii VERTEX sunt realizați cu o tehnologie ce creează armonia ideală între ochii, fața utilizatorului și dispozitivul digital. VERTEX combină moda contemporană cu materialele inovatoare și oferă atât design, cât și funcționalitate. Lentilele cu anvergură mare creează un camp vizual panoramic, neobstrucționat iar pernuțele pentru nas curbate asigură confortul dorit prin distribuirea egală a greutății. Ramele din policarbonat sunt prelucrate cu ultimele tehnologii și oferă durabilitate și flexibilitate. Lentilele cu patentul GUNNAR filtrează lumina albastră emisa de ecranele digitale precum și razele UV.

Premium

Ray Ban

 • Unisex
 • Brand de renume
 • Rezistență la zgârieturi
 • Durată lungă de utilizare
 • Se asortează ușor
Verifică prețul

Ochelarii bărbătești cu lentile pentru protecție la ecrane neutralizează lumina albastră, prevenind oboseala şi durerile de ochi cauzate de expunerea îndelungată la lumina albastră. Cu o rezistență îmbunătăţită la zgârieturi, ochelarii Ray Ban reduc reflexiile şi conferă un contrast optim în condiţiile de iluminare artificială. De asemenea au puternice proprietăţi hidrofobice şi oleofobice. Ochelarii au o reflexie albastră pe suprafaţa lentilei dar în același timp o culoare reziduală uşor gălbuie, vizibilă atunci când lentila este aşezată pe o suprafaţă albă, ceea ce face ca lentilele să modifice ușor nuanța culorilor percepute.

la buget

* Prezentare video mai jos

Polarizen

 • Ramă versatilă
 • Material rezistent
 • Utilizare extinsă
 • Confortabili la utilizare
 • Culoare neutră
Verifică prețul

Ochelarii cu lentile pentru protecție la calculator Polarizen PC WD1021-C1 dispun de lentilă cu filtru Ultra Blue, fără dioptrii. Ramele sunt fabricate din acetat - material hipoalergenic, fiind perfecte chiar și pentru persoanele care au pielea sensibilă, datorită compoziției ce minimizează riscul declanșării unei reacții alergice. Materialele și substanțele utilizate în procesul de fabricație sunt caracterizate de o eficiență sporită dar și de o siguranță deosebită a utilizării. Ramele de vedere cu forma rectangulară sunt potrivite pentru persoanele cu fața rotundă sau ovală, creând senzația unui chip alungit.

Ochelari Protectie Calculator Gunnar HAVOK

 • Lentile cu anvergură mare
 • Strat de protecție antizgârieturi
 • Durabil
 • Confortabil
 • Brand renumit
Verifică prețul

În modelul Havok se întâlnesc tehnologia și stilul modern. Materialele prelucrate manual combinate cu oțel inoxidabil conferă calitate și confort. Brațele flexibile, ultra-subțiri din oțel inoxidabil sunt ergonomice și atât de confortabile, încât veți uita că purtați ochelari. Havok este un must-have în această lume dominată de computere. Lentilele cu anvergura mare creează un câmp vizual panoramic, neobstrucționat și au o claritate ridicată datorită materialul pantetat diAMIX. Materialul părții frontale - acetat multi-strat conferă o culoare bogată și asigură o durabilitate mare alături de pernuțele pentru nas ajustabile și balamalele triple din oțel rezistent la tensiune. Ochelarii de protecție pentru calculator Gunnar HAVOK ONYX filtrează lumina albastră emisă de ecranele digitale precum și razele UV datorită straturilor antireflex de pe ambele fețe ale lentilei. Deasemenea au un strat de protecție antizgârieturi din silicon dur.

Ochelari Protectie Calculator Gunnar INTERCEPT Indoor/Outdoor Holiday Bundle

 • Design elegant
 • Design modern
 • Rezistenți
 • Calitate ridicată
 • Raport calitate-preț ridicat
Verifică prețul

Dacă îți doreai o pereche de ochelari de protecție calculator de calitate, îi alegi pe cel de la Gunnar. Sunt perfecți pentru a fi purtați atât înăuntru, cât și afară. Poți alege fie lentile transparente, fie mai închise. Vin într-o cutie elegantă de care te vei îndrăgosti imediat. Pot fi și un cadou ideal pentru cei care petrec mai mult timp la calculator și au nevoie de protecție. Acești ochelari sunt o opțiune bună pentru cei care caută modele gaming sau computer cu o carcasă inclusă și kit de curățare gratuit.

Ochelari barbati cu lentile pentru protectie calculator Emporio Armani PC EA3038 5063

 • Brand renumit
 • Ușor de asortat
 • Material durabil
 • Confortabil
 • Rezistență la zgârieturi
Verifică prețul

Ochelarii bărbătești pentru protecție în fața calculatorului neutralizează lumina albastră, prevenind oboseala şi durerile de ochi cauzate de expunerea îndelungată la ecrane. Cu o rezistență îmbunătăţită la zgârieturi, ochelarii Emporio Armani reduc reflexiile şi conferă un contrast optim în condiţiile de iluminare artificială. De asemenea au puternice proprietăţi hidrofobice şi oleofobice. Ochelarii au o reflexie albastră pe suprafaţa lentilei dar în același timp o culoare reziduală uşor gălbuie, vizibilă atunci când lentila este aşezată pe o suprafaţă albă, ceea ce face ca lentilele să modifice ușor nuanța culorilor percepute.

Ochelari barbati cu lentile pentru protectie calculator Post Malone Arnette PC AN7176 2657

 • Utilitate versatilă
 • Culoare neutră
 • Confort extins
 • Greutate mică
 • Brand cunoscut
Verifică prețul

Ochelarii bărbătești cu lentile pentru protecție la ecrane neutralizează lumina albastră, prevenind oboseala şi durerile de ochi cauzate de expunerea îndelungată la lumina albastră. Cu o rezistență îmbunătăţită la zgârieturi, ochelarii Post Malone Arnette reduc reflexiile şi conferă un contrast optim în condiţiile de iluminare artificială. De asemenea au puternice proprietăţi hidrofobice şi oleofobice. Ochelarii au o reflexie albastră pe suprafaţa lentilei dar în același timp o culoare reziduală uşor gălbuie, vizibilă atunci când lentila este aşezată pe o suprafaţă albă, ceea ce face ca lentilele să modifice ușor nuanța culorilor percepute.

Întrebări despre ochelarii PC fără dioptrii

Se pot monta dioptrii?

Pentru confortul utilizatorului, ideal ar fi în cazul în care acesta necesită ambele tratamente pe lentila, să le îmbine pentru a folosi o singură pereche de ochelari atunci când folosește dispozitivele cu lumina albastră artificială. Astfel că se pot monta dioprii pe lentilele de protecție, dacă utilizatorul are nevoie.

Se pot folosi și la alt dispozitiv , sau numai PC?

Culoarea și filtrele aplicate lentilei blochează lumina albastră artificială, razele UV și atenuează efectul de reflexie ceea ce relaxează mușchiul ocular diminuând oboseala ochilor cu ajutorul spectrului filtrat ce imită lumina naturală. Astfel se pot folosi atunci când privim spre orice dispozitiv ce emană lumina albastră artificială.

Dispun de toc și lavetă?

Ochelarii de protecție calculator sunt disponibili în magazinele online, comercializați de diferiți producători și furnizori, astfel că vei putea urmări cu atenție în descrierea produselor dacă la achiziție vei primi și tocul și laveta de întreținere. Deși cele mai multe perechi de ochelari sunt comercializate astfel, este preferabil să te asiguri dacă sunt incluse în preț, pentru a le putea cumpăra separat.

Din ce material este realizată rama?

În funcție de modelul și firma producătoare, materialul ramei de ochelari din care aceasta este realizată poate fi diferit. Este la latitudinea utilizatorului să își aleagă rama cea mai potrivită pentru aceștia, în funcție de necesitățile sale. Lentilele se pot adapta la ramele alese, indiferent de materialul ramei. În general modelul de ramă poate prezenta dificultăți, nu materialul din care aceasta este făcută.

Aceste lentile previn oboseala?

Lumina albastră artificială dăunează ochilor utilizatorului, obosind mușchiul ocular, dacă aceștia sunt expuși pe o perioadă lungă de timp la aceasta. Lentilele de protecție filtrează acest tip de lumină din spectrul vizual, astfel că ochii tăi nu vor mai fi atât de obosiți, scăpând și de efectul de usturime și uscare al acestora.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Tastatură Mecanică Iluminată De Gaming
Tastatură mecanică de gaming cu cu iluminare

Îți dorești o tastatură profesionistă pentru gaming? O tastatură mecanică bună te poate face fără doar și poate un jucător mai bun.

Cel Mai Bun Cooler de PC cu Răcire Lichidă
Cel mai bun cooler de PC cu răcire lichidă

Un computer performant are nevoie de o răcire pe măsură. Cooler-ele cu răcire lichidă se numără printre cele mai eficiente și mai silențioase tipuri de coolere.

Cea Mai Bună Lampă Orizontală Pentru Monitor
Cea mai bună lampă pentru monitor de computer

O lampă care se montează deasupra monitorului te ajută să economisești spațiu pe birou în timp ce-ți luminezi bancul de lucru.

Cel Mai Bun PC de Gaming
Cel mai bun PC de gaming

Vrei un calculator care să-ți permită să te joci orice joc nou apărut? Alege un PC puternic, configurat în special pentru gaming.

Cele Mai Bune Căști de Gaming Wireless
Cele mai bune căști de gaming wireless

O pereche de căști de gaming te va ajuta să fii un jucător mai bun și să te bucuri de o experiență mai plăcută. Alege niște căști wireless și nu te vei încurca în cabluri.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe