Cel Mai Bun PC de Gaming

Cel mai bun PC de gaming

Modificat la 23 octombrie 2021
Articol evaluat de 44 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să-ți iei un PC special pentru gaming?

În general, un laptop sau un PC normal, nu are capacitatea de a funcționa cu multe jocuri chiar dacă acestea nu ocupă mult spațiu. Cele mai bune calculatoare de gaming sunt cele care au procesor puternic, de regulă i3-8100, i5-9400F sau i7-9700 și o placă video performantă ce poate rezista unor jocuri complexe.

Specificațiile tehnice trebuie să includă și un spațiu mare de stocare, memorie random access bună, 8 GB RAM fiind minimul necesar pentru a asigura o funcționare bună a jocurilor preferate, fără blocaje sau întreruperi. Un Desktop puternic este încă cea mai sigură sursă de performanță în cadrul gamingului, pentru un framerate excelent și un response time extrem de scurt este în schimb nevoie să investești puțin, însă asta depinde doar de dorințele tale.

Dacă sunteți în căutarea unui PC pe care să jucați Dota 2, League of Legends, CS GO sau Fortnite, atunci specificațiile acestuia nu trebuie să fie extrem de înalte pentru a livra o experiență plăcută. Dacă, în schimb, cauți mereu un joc nou apărut, cum ar fi cele Triple-A, Assassin’s Creed Odyssey, Borderlands 3 sau alte titluri mari, atunci ai nevoie de un PC de top.

Cel mai bun PC de gaming

Cel mai bun

Sistemul Desktop PC Gaming Serioux este dispozitiv asamblat cu grijă pentru performanțe excepționale în jocuri sau pentru lucru cu montarea video/foto, sau alte aplicații complexe. Acesta este dotat cu procesor Intel Core i5-10400F cu 6 nuclee, placă video GeForce GTX1660, memorie RAM de 16 GB și memorie internă rapidă de tip SSD cu capacitatea de stocare de 500 GB. Sistemul de optimizare GeForce Expirience va optimiza automat driverele atunci când pornești un joc, iar tehnologia Turbo Boost va crește automat frecvența nucleelor.

la buget

Calculator recomandat pentru jocuri și multimedia avansat cu procesor Intel Core i7-2600, 8GB DDR3, HDD 1TB S-ATA3, Placa video dedicată nVidia GeForce GTX1050 2GB DDR5 cu ieșire digitală HDMI și DVI, DVDRWriter - inscriptor dvd și cd, modelul carcasei diferă în funcție de stocul prezent. Gaming mai bun cu Placa video dedicata Nvidia GeForce GTX1050 2GB GDDR5. Jocurile de calculator optimizate pentru nVidia GeForce sunt mult mai stabile și realistice. Acțiunea contra cronometru prinde viață la viteze mari de procesare.

Premium

PC-ul Horizon Gaming este o combinație echilibrată de componente puternice și un corp stilat cu iluminare RGB fiind o soluție perfectă pentru gaming la setări maxime cât și pentru pentru lucru productiv cu baze mari de date sau montarea video. PC-ul este dotat cu procesor de ultimă generație Intel Core i7-11700F cu 8 nuclee, care împreuană cu placa video GeForce RTX 3060 12 GB vor face față ușor oricărui task, memorie RAM de 16GB și memorie internă rapidă de tip SSD cu capacitatea de 1TB. Windows 10 este preinstalat.

Dacă pasiunea ta cea mare sunt jocurile, atunci sistemul Diaxxa Advanced Gaming este ceea ce cauți. Cu siguranță îți plac competițiile, grafica pe modul \"ultra high\" și jocurile rulate cu o frecvență a cadrelor FPS de invidiat, așa că acest sistem îți asigură o performanță excelentă. Iar pentru o experiență audio cât mai aproape de realitate, sistemul este dotat cu o placă de sunet de la realtek cu ieșire 7.1. Bineînțeles că nici de porturi, acest PC nu duce lipsă, fiind dotat cu mai multe ieșiri de tip USB, RJ-45 sau PS/2.

Desktop Gaming Acer PO5-615 Intel Core (10th Gen) i5-10400F 1TB+512GB SSD 16GB NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER 8GB Win10 DVD-RW M+Tas. dg.e1yex.003

  • Design modern și atrăgător
  • Durată lungă de viață
  • Ușor de conectat și utilizat
  • Posibilități puternice
  • Calitate înaltă
Verifică prețul

Acest Desktop Gaming Acer PO5-615 dispune de placă video cu memorie video RAM de 8 GB, perfectă pentru jocurile video deoarece aceasta face ca imaginea să nu se blocheze nici o secundă și împiedică încetinirea sistemului. Cu protecție a semnalului și compresie multi-bandă, sunetele pe care le auziți vin exact așa cum ar trebui în toate înaltele și joasele variate. Dispune de o multitudine de porturi USB de 3 tipuri, Ethernet și Audio Jack și vine la pachet cu un mouse extravagant cu un design spectaculos.

Acest Sistem PC este dedicat utilizării zilnice, făcând față cu succes tuturor testelor. Sistemele sunt echipate cu tehnologie de ultima oră, capabile să performeze în orice aplicații office, gratie procesoarelor din gama entry level, a placilor grafice integrate , respectiv a vitezei memoriilor 16GB RAM și celor două harddiskuri 1000GB HDD + 240GB SSD folosite. Experianța oferită de acest Sistem PC este una pe măsură, acesta reușind să îndeplinească task-urile și celor mai exigenți utilizatori.

Dacă ești un căutarea unui PC universal, să fie destul de puternic pentru gaming dar și să fie dedicat task-urilor zilnice, acest PC este soluția perfectă. Acesta prezintă design laconic cu iluminare RGB, dotat cu procesor AMD Ryzen 5- 2600 la 3,90 Ghz, cu 6 nuclee și placă video nVidia GT730, 8 GB memorie RAM de tip DDR 4, memorie internă HDD+SSD pentru a asigura rapiditate și spațiu suficient de stocare pentru a face față oricărui test. PC-ul are o configurație bună la un preț accesibil, silențios, cu racire pe aer.

Calculatoarele Dell sunt prezentate într-un design laconic și minimalist. PC-ul Dell Inspiron 3881 MT este cu un procesor puternic Intel Core i5-10400F cu frecvența de 2,90 GHz și 6 nuclee, placa video dedicată GeForce GTX 1650 SUPER 4GB, memorie RAM de 8 GM cu posibilitate de adăugare și memorie interna de tip SSD de 256GB și HDD de 1 TB combină rapiditatea și un spațiu mare de stocare. Sistemul de operare Windows 10 preinstalat și componentele asamblate cu grijă îmbină puterea, comoditatea și accesibilitatea.

Întrebări frecvente despre PC-urile de gaming

Care sunt cele mai importante componente în alegerea unui PC de gaming?

Cele mai importante componente sunt placa video și procesorul, ele fiind focusul principal când alegeți un PC. Același lucru se aplică și dacă construiți un Desktop de la zero, prețul pieselor cumpărate separat este mult mai blând cu bugetul.

Care este memoria RAM minimă necesară unui PC de gaming?

Minimul necesar este de 8 GB RAM, pentru a asigura o funcționare bună a jocurilor preferate, fără blocaje sau întreruperi. Acest aspect este prezent de obicei în specificațiile PC-ului, fie că îl alegi online sau direct din magazin.

Ce mărime are un PC de gaming?

PC-urile de gaming au dimensiuni diferite. Unele pot fi până la o înălțime de 60 cm de la sol, în timp ce altele pot fi depozitate într-un spațiu mic. O carcasă mare de 60 cm îți va permite sa ai o mulțime de piese, chiar și piese mari în interior.

Este nevoie să aleg un PC de gaming cu mai multe porturi?

La PC-urile pentru gaming, cu cât ai mai multe porturi, cu atât mai bine. Între monitoare, periferice și căști VR, vei avea nevoie de cel puțin șase porturi USB 3.0, trei porturi de afișare dar și un port HDMI. Nu strică însă și USB Type-C și port Thunderbolt.

Ce componente updatez primele într-un PC de gaming?

Cel mai des, primele componente care se înlocuiesc cu unele mai noi sunt placa video și memoria RAM, care sunt responsabile cu rapiditatea cu care se procesează informațiile și cu calitatea lor, fiind urmate de procesor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Volan cu Pedale și Schimbător de PC
Cel mai bun volan cu pedale și schimbător pentru PC

Îți plac jocurile cu mașini pe calculator și cauți un set de volan cu pedale și schimbător cât mai realist? Află care sunt cele mai bune branduri și modele.

Cel Mai Bun Mouse Pad cu Iluminare RGB
Cel mai bun mouse pad cu iluminare RGB

Cauți un mouse profesional de gaming pentru biroul tău? Alege unul cu iluminare RGB pentru un aspect SF și pentru o folosire confortabilă în camere întunecate.

Cei mai buni Ochelari cu Protecție PC (Mărci de Calitate)
Cei mai buni ochelari de protecție de calculator fără dioptrii

Stai mult în fața calculatorului? Protejează-ți ochii cu ochelarii speciali de filtrat lumina albastră (ochelari protecție calculator). Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cel mai bun SSD Extern de Capacitate Mare. Conectare USB
SSD Extern de capacitate mare cu conectare USB

Vrei să-ți păstrezi amintirile într-un loc mai sigur și mai ușor de accesat decât un hard clasic pe discuri? Un SSD de capacitate mare de 1 sau 2 terrabytes îți poate păstra în siguranță cele mai prețioase amintiri.

Cele Mai Bune Căști de Gaming Wireless
Cele mai bune căști de gaming wireless

O pereche de căști de gaming te va ajuta să fii un jucător mai bun și să te bucuri de o experiență mai plăcută. Alege niște căști wireless și nu te vei încurca în cabluri.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe