Cel Mai Bun Stand de Monitor Dual

Cel mai bun suport pentru monitoare dual

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 130 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți cumperi un stand pentru monitoarele tale dual?

Ai în plan să configurezi o stație de jocuri pentru acasă sau un birou la care să lucrezi pentru job dar pe care să îl poți folosi și pentru jocuri? Atunci un stand pentru monitoarele tale este cea mai bună alternativă. Asta cu atât mai mult dacă intenționezi să configurezi două monitoare și nu vrei să le așezi unul lângă altul, așa cum fac majoritatea oamenilor. Pentru a economisi spațiu, dar și pentru a maximiza performanța spațiului tău de lucru, instalează un suport dual pentru monitoare.

Aceste accesorii se pot potrivi pe birou sau pe blat. În plus, deoarece majoritatea suporturilor au brațe rotative din oțel, pot fi poziționate monitoarele pe verticală sau orizontală pentru a-ți îmbunătăți unghiul de vizualizare. Aceste suporturi sunt realizate după principii de ergonomie, din materiale de calitate, cu prindere simplă, fără să trebuiască să dai găuri în birou sau pereți. Este o soluție practică și estetică, solidă și durabilă. Cu ajutorul acestora poți ajusta poziția monitoarelor dar și înălțimea și înclinația.

Suporți monitoare dual

Premium

* Prezentare video mai jos

NanoRS

 • Sarcină maximă 16 kg (2 x 8 kg)
 • Distanță orizontala minimă / maximă: 75/100 mm
 • Distanță verticală minimă / maximă: 75/100 mm
 • Construcție solidă
 • Cablu USB
Verifică prețul

Acest mâner de joc pentru 2 monitoare de la NanoRS este universal și poate fi folosit la montarea ecranelor LCD, a monitoarelor LED cu o capacitate maximă de 8 kg și dimensiuni ale ecranului de la 17 la 32 inch. Baza suportului este echipată cu 2 porturi USB 3.0, precum și căști și intrări pentru microfon iar în plus, există opțiunea de a include iluminare LED colorată în bază. Mânerul poate fi montat pe birou sau în perete, are construcție solidă și se montează ușor, fără ajutorul unui profesionist.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Logilink

 • Reglabil
 • Greutate suportată 8 kg
 • Mărime minimă ecran 13 inch
 • 2 ecrane
 • Mărime maximă ecran 32 inch
Verifică prețul

Suport TV / Monitor Logilink BP0045 este ideal dacă folosești două monitoare în activitatea ta de zi cu zi. Poți instala cu ușurință suportul pe birou și îl poți regla astfel încât imaginea redată de monitoare să fie la distanța optimă față de privire ta. Suportul este compatibil cu monitoare între 13 și 32 inch. Mai mult decât atât, suportul pentru monitor Logilink permite înclinarea și rotirea monitoarelor în funcție de preferințele utilizatorului, astfel că vei putea privi ecranul din perspective diferite fără a-ți modifica poziția din scaun.

la buget

* Prezentare video mai jos

Suport monitor

 • Ideal pentru monitoare de până la 27".
 • Greutate acceptată de 20 kg.
 • Tip montare: pe mobilier.
 • Sistem ascundere cabluri.
 • Suport metalic.
Verifică prețul

Inovativ, practic și, nu în ultimul rând, ușor de montat, suportul îți permite să poziționezi monitorul așa cum dorești, economisind astfel spațiu pentru a-ți desfășura activitatea mai comod. Înălțimea este ajustabilă. Acesta prezintă o placă detașabilă, ce permite glisarea înainte/înapoi a monitorului și un sistem de management al cablurilor ce permite o organizare mai bună a spațiului. Și nu în ultimul rând, un mecanism cu ajutorul căruia poți înclina sau roți monitorul în diferite unghiuri până obții poziția dorită.

Suport dublu pentru monitoare sau televizoare Duronic, VESA 75/100, Rotire, Negru

 • Suport birou oțel
 • Pentru două monitoare
 • Tip produs: stand monitor
 • Brand compatibil: Universal
 • Culoare: Negru
Verifică prețul

Acest produs este un suport de birou din oțel pentru două monitoare de calculator sau un ecran de televizor ușor. Modelul acesta are un stil clastic, este rezistent, robust și oferă o flexibilitate mare în alegerea poziției monitorului. Poate fi ajustat și reglat cu ușurință, cu o singură mână. Modificarea înălțimii se realizează cu ajutorul cheii Allen cu care vine la pachet. Capacitatea maximă pe care o suportă este de 8 kg. Datorită structurii din oțel, puteți regla brațele înainte, în orice direcție doriți.

Suport TV / Monitor Hama 2x Monitor Arm Full Motion, 26 inch, negru

 • Greutate maximă suportată 10 kg
 • Mărime minimă ecran 10 inch
 • Mărime maximă ecran 26 inch
 • Compatibilitate monitor
 • 2 ecrane
Verifică prețul

Dacă îți dorești un spațiu de lucru organizat și ușor de întreținut, dar poate nu dispui nici de prea mult loc pe birou pentru toate cele necesare, încearcă un suport de monitor, precum cel de la Hama. Nu numai că acest suport de monitor îți va elibera biroul de sub încarcătura monitorului și îți va lăsa mai mult spațiu de lucru, însă datorită brațelor sale duble vei putea atașa chiar și două monitoare. Suportul se montează cu ușurință pe marginea biroului, este reglabil astfel încât să poți ajusta poziția ecranelor, înclinarea și orientarea acestora și vine în plus și cu sistem de cable management pentru a ascunde inesteticele cabluri de conectare.

Suport monitor HAGOR M Easy-Flex Dual

 • Tip: manual
 • Număr monitoare: 2
 • Mobilitate: (-90°, +90°), greutate ajustabilă
 • Capacitate: 9.00kg
 • VESA: min. 75x75, max. 100x100
Verifică prețul

Suport monitor HAGOR M Easy-Flex Dual de la Hagor are un design unic și minimalist care îți oferă atât confortul de a folosi două ecrane concomitent cât și eleganța unui model simplu, dar de efect. Acest suport de monitor poate fi folosit pentru două ecrane cu dimensiuni maxime de 27", care să nu depășească însă o greutate de 9 kg, însumat. Cu o mobilitate ridicată, brațele sportului pot fi ajustate, atât în ceea ce privește înclinația, cât și rotirea. Datorită reglajului pe înălțime, vei putea alege poziția ideală a monitoarelor astfel încât poziția corpului să fie corectă și comodă.

Suport birou 2 monitoare A SML134, 13''-27'', Negru

 • Ușor de montat.
 • Înălțimea ajustabilă.
 • Placă detașabilă VESA.
 • Sistem de management al cablurilor.
 • Sistem de contrabalansare cu gaz.
Verifică prețul

Acest suport de birou pentru 2 monitoare este ușor de montat, inovativ și practic. Acesta îți permite să poziționezi în ce poziție dorești, economisind spațiu astfel încât să te joci sau să lucrezi comod. Este dotat cu o placă VESA ce permite glisarea de la stânga la dreapta a monitoarelor, un sistem de management care te ajută la o organizare mai bună a spațiului pe birou și nu în ultimul rând, un sistem de contrabalansare cu gaz ce face să fie posibil deplasarea monitorului doar cu o atingere ușoară.

Întrebări despre standurile de monitor dual

Cum se montează?

Standurile de monitor dual se montează conform instrucțiunilor din manualul ce le însoțește. Cu toate acestea, chiar și dacă nu ai avea instrucțiuni, vei observa că montajul este extrem de simplu și nu ai nevoie decât de câteva șuruburi pentru fixarea standului în birou și a brațelor pentru monitoare. Odată ce ai fixat standul, securizează monitoarele pe cele două brațe.

Cum poți ajusta monitoarele?

Cele mai multe standuri de monitor dual sunt reglabile atât pe înălțime cât și stânga-dreapta (adică în plan 2D). Mai sunt pe piață și standuri de monitor dual care se pot regla și în adâncime, adică pe toate cele 3 axe. Acestea sunt cel mai ușor de folosit.

Din ce materiale sunt?

Standurile duale pentru monitoare sunt făcute din mai multe materiale. Cel mai des întâlnite sunt cele din material plastic sau din oțel. Pentru a fi sigur că monitoarele tale sunt în siguranță îți recomandăm să îți achiziționezi standuri din materiale feroase.

Sunt potrivite pentru gaming?

Standurile duale pentru monitoare pot fi întrebuințate pentru mai multe activități aducând un mare avantaj utilizatorului. Fie că lucrezi cu tabele Excel fie că vrei să te joci, acest tip de stand îți poate fi de un real ajutor. Însă pentru sesiunile de gaming și placa video calculatorului trebuie să suporte monitoare duale.

Sunt mobile sau fixe?

Marea majoritate a standurilor sunt mobile. Există totuși pe piață și modele de stand care nu sunt mobile. În funcție de nevoile tale trebuie să verifici modelul pe care vrei să îl achiziționezi. Ai în vedere că pentru o mică diferența de preț mai bine îți iei un stand mobil.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun SSD Extern de Capacitate Mare. Conectare USB
SSD Extern de capacitate mare cu conectare USB

Vrei să-ți păstrezi amintirile într-un loc mai sigur și mai ușor de accesat decât un hard clasic pe discuri? Un SSD de capacitate mare de 1 sau 2 terrabytes îți poate păstra în siguranță cele mai prețioase amintiri.

Cel Mai Bun PC de Gaming
Cel mai bun PC de gaming

Vrei un calculator care să-ți permită să te joci orice joc nou apărut? Alege un PC puternic, configurat în special pentru gaming.

Cei mai buni Ochelari cu Protecție PC (Mărci de Calitate)
Cei mai buni ochelari de protecție de calculator fără dioptrii

Stai mult în fața calculatorului? Protejează-ți ochii cu ochelarii speciali de filtrat lumina albastră (ochelari protecție calculator). Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Mouse Pad cu Iluminare RGB
Cel mai bun mouse pad cu iluminare RGB

Cauți un mouse profesional de gaming pentru biroul tău? Alege unul cu iluminare RGB pentru un aspect SF și pentru o folosire confortabilă în camere întunecate.

Cea Mai Bună Carcasă PC Middle Tower ATX
Cea mai bună carcasă PC middle tower ATX

Îți place să-ți creezi propriul computer din piese cumpărate separat? Alege o carcasă middle tower ATX și te vei asigură de compatibilitatea cu cele mai performante componente.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe