Cel Mai Bun Stand de Monitor Dual

Cel mai bun suport pentru monitoare dual

Modificat la 28 aprilie 2022
Articol evaluat de 130 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți cumperi un stand pentru monitoarele tale dual?

Ai în plan să configurezi o stație de jocuri pentru acasă sau un birou la care să lucrezi pentru job dar pe care să îl poți folosi și pentru jocuri? Atunci un stand pentru monitoarele tale este cea mai bună alternativă. Asta cu atât mai mult dacă intenționezi să configurezi două monitoare și nu vrei să le așezi unul lângă altul, așa cum fac majoritatea oamenilor. Pentru a economisi spațiu, dar și pentru a maximiza performanța spațiului tău de lucru, instalează un suport dual pentru monitoare.

Aceste accesorii se pot potrivi pe birou sau pe blat. În plus, deoarece majoritatea suporturilor au brațe rotative din oțel, pot fi poziționate monitoarele pe verticală sau orizontală pentru a-ți îmbunătăți unghiul de vizualizare. Aceste suporturi sunt realizate după principii de ergonomie, din materiale de calitate, cu prindere simplă, fără să trebuiască să dai găuri în birou sau pereți. Este o soluție practică și estetică, solidă și durabilă. Cu ajutorul acestora poți ajusta poziția monitoarelor dar și înălțimea și înclinația.

Suporți monitoare dual

Premium

* Prezentare video mai jos

NanoRS

 • Sarcină maximă 16 kg (2 x 8 kg)
 • Distanță orizontala minimă / maximă: 75/100 mm
 • Distanță verticală minimă / maximă: 75/100 mm
 • Construcție solidă
 • Cablu USB
Verifică prețul

Acest mâner de joc pentru 2 monitoare de la NanoRS este universal și poate fi folosit la montarea ecranelor LCD, a monitoarelor LED cu o capacitate maximă de 8 kg și dimensiuni ale ecranului de la 17 la 32 inch. Baza suportului este echipată cu 2 porturi USB 3.0, precum și căști și intrări pentru microfon iar în plus, există opțiunea de a include iluminare LED colorată în bază. Mânerul poate fi montat pe birou sau în perete, are construcție solidă și se montează ușor, fără ajutorul unui profesionist.

Cel mai bun

Suport birou 2 monitoare Serioux MM902, gas spring, 10”-27”, Negru

 • Structură de aluminiu;
 • Ușor de montat;
 • Pivotant;
 • Greutate maximă suportată: 9kg;
 • Preț accesibil.
Verifică prețul

Suportul birou pentru 2 monitoare de la brand-ul "Serioux" MM902, este indispensabil pentru lucru în oficiu unde se lucrează simultan în mai multe aplicații și programe informatice. Este sigur, confortabil și elegant. Acest suport pentru 2 monitoare este realizat din aluminiu, astfel nu este supus ruginirii, precum și conferă o durabilitate mai sporită față de alte produse efectuate din alte tipuri de metal. Suportul poate menține o greutate de până la 9 kg, este pivotant la 180 de grade și efectuează o rotație de 360 grade.

la buget

Suport monitor ART Holder L-02 for 2xLCD MONITOR dual 13-27 2x10KG

La început, pentru a lucra pe un astfel de suport este nevoie de mici ajustări, însă, în timp, comoditatea oferită de o astfel de aranjare va fi semnificativă. După ce vei folosi acest suport, nu te vei mai întoarce niciodată să folosești unul simplu. Art Holder L-02 poate susține 2 monitoare de câte 10 kg și având diagonala cuprinsă între 13 și 27 inch. Prinderea acestui suport se realizează foarte ușor pe blatul biroului.
Verifică prețul

Acest suport pentru 2 monitoare îți va îmbunătăți semnificativ calitatea activității pe computer.

Suport TV / Monitor Hama 2x Monitor Arm Full Motion, 26 inch, negru

 • Greutate maximă suportată 10 kg
 • Mărime minimă ecran 10 inch
 • Mărime maximă ecran 26 inch
 • Compatibilitate monitor
 • 2 ecrane
Verifică prețul

Dacă îți dorești un spațiu de lucru organizat și ușor de întreținut, dar poate nu dispui nici de prea mult loc pe birou pentru toate cele necesare, încearcă un suport de monitor, precum cel de la Hama. Nu numai că acest suport de monitor îți va elibera biroul de sub încarcătura monitorului și îți va lăsa mai mult spațiu de lucru, însă datorită brațelor sale duble vei putea atașa chiar și două monitoare. Suportul se montează cu ușurință pe marginea biroului, este reglabil astfel încât să poți ajusta poziția ecranelor, înclinarea și orientarea acestora și vine în plus și cu sistem de cable management pentru a ascunde inesteticele cabluri de conectare.

Suport birou 2 monitoare A SML134, 13''-27'', Negru

 • Ușor de montat.
 • Înălțimea ajustabilă.
 • Placă detașabilă VESA.
 • Sistem de management al cablurilor.
 • Sistem de contrabalansare cu gaz.
Verifică prețul

Acest suport de birou pentru 2 monitoare este ușor de montat, inovativ și practic. Acesta îți permite să poziționezi în ce poziție dorești, economisind spațiu astfel încât să te joci sau să lucrezi comod. Este dotat cu o placă VESA ce permite glisarea de la stânga la dreapta a monitoarelor, un sistem de management care te ajută la o organizare mai bună a spațiului pe birou și nu în ultimul rând, un sistem de contrabalansare cu gaz ce face să fie posibil deplasarea monitorului doar cu o atingere ușoară.

Suport TV / Monitor SBOX LCD-352/2 13 - 32 inch

 • Rezistență crescută
 • Compact
 • Ușor de fixat
 • Reglabil
 • Asigură o bună prindere
Verifică prețul

Indiferent dacă ești un împătimit al jocurilor pe calculator sau lucrezi cu ajutorul a două monitoare, acest suport pentru televizor sau monitor îți poate fi de un real ajutor. Pe suport se pot suspenda un număr de două ecrane, putând fi instalat pe birou și suportând o greutate de până la 20 de kg. Pe acest suport se pot monta atât monitoare cât și televizoare, cu diagonala de până la maxim 32 de inch. Suportul este compatibil cu sistemul de prindere VESA, așa că mai întâi trebuie să te asiguri că monitorul tău are și el acest sistem.

Întrebări despre standurile de monitor dual

Cum se montează?

Standurile de monitor dual se montează conform instrucțiunilor din manualul ce le însoțește. Cu toate acestea, chiar și dacă nu ai avea instrucțiuni, vei observa că montajul este extrem de simplu și nu ai nevoie decât de câteva șuruburi pentru fixarea standului în birou și a brațelor pentru monitoare. Odată ce ai fixat standul, securizează monitoarele pe cele două brațe.

Cum poți ajusta monitoarele?

Cele mai multe standuri de monitor dual sunt reglabile atât pe înălțime cât și stânga-dreapta (adică în plan 2D). Mai sunt pe piață și standuri de monitor dual care se pot regla și în adâncime, adică pe toate cele 3 axe. Acestea sunt cel mai ușor de folosit.

Din ce materiale sunt?

Standurile duale pentru monitoare sunt făcute din mai multe materiale. Cel mai des întâlnite sunt cele din material plastic sau din oțel. Pentru a fi sigur că monitoarele tale sunt în siguranță îți recomandăm să îți achiziționezi standuri din materiale feroase.

Sunt potrivite pentru gaming?

Standurile duale pentru monitoare pot fi întrebuințate pentru mai multe activități aducând un mare avantaj utilizatorului. Fie că lucrezi cu tabele Excel fie că vrei să te joci, acest tip de stand îți poate fi de un real ajutor. Însă pentru sesiunile de gaming și placa video calculatorului trebuie să suporte monitoare duale.

Sunt mobile sau fixe?

Marea majoritate a standurilor sunt mobile. Există totuși pe piață și modele de stand care nu sunt mobile. În funcție de nevoile tale trebuie să verifici modelul pe care vrei să îl achiziționezi. Ai în vedere că pentru o mică diferența de preț mai bine îți iei un stand mobil.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Carcasă PC Middle Tower ATX
Cea mai bună carcasă PC middle tower ATX

Îți place să-ți creezi propriul computer din piese cumpărate separat? Alege o carcasă middle tower ATX și te vei asigură de compatibilitatea cu cele mai performante componente.

Cel mai bun Suport Reglabil de Picioare pentru Birou
Suport de picioare reglabil pentru statul la birou

Ai un scaun de birou bun dar tot ai dureri de spate și stai inconfortabil? Cu siguranță ai nevoie de un suport de picioare pe care îl poți regla fix pentru înălțimea ta.

Cel Mai Bun USB Hub Type-C
Cel mai bun USB hub Type-C

Ai un laptop model nou care vine doar cu mufe type-c dar îți dorești să poți conecta mouse-ul, un hard extern sau să-ți încarci telefonul? Atunci ai nevoie de un hub USB.

Cea Mai Bună Lampă Orizontală Pentru Monitor
Cea mai bună lampă pentru monitor de computer

O lampă care se montează deasupra monitorului te ajută să economisești spațiu pe birou în timp ce-ți luminezi bancul de lucru.

Cea Mai Bună Tastatură Mecanică Iluminată De Gaming
Tastatură mecanică de gaming cu cu iluminare

Îți dorești o tastatură profesionistă pentru gaming? O tastatură mecanică bună te poate face fără doar și poate un jucător mai bun.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe