Cea Mai Bună Tastatură Mecanică Iluminată De Gaming

Tastatură mecanică de gaming cu cu iluminare

Modificat la 17 octombrie 2021
Articol evaluat de 131 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-ți cumperi o tastatură mecanică pentru gaming?

O tastatură mecanică este utilă pentru pasionaţii de jocuri dar şi pentru editorii de texte care au nevoie de o precizie cât mai bună. Aceasta se diferenţiază de tastaturile obişnuite prin faptul că folosește taste individuale sub care există un switch mecanic acţionat în momentul apăsării tastei respective. Așadar oferă feedback imediat pentru fiecare tastă apăsată, ceea ce e un mare plus mai ales când te joci ceva care necesită rapiditate în acțiune. Mai mult, este mult mai confortabilă decât o tastatură obişnuită, pentru că depui mai puţin efort pentru înregistrarea unei comenzi.

Un alt avantaj este faptul că butoanele tastaturii mecanice sunt de mai multe feluri şi poţi alege designul potrivit pentru tine. Tastele sunt mult mai reziste în timp, iar cele defecte se pot înlocui uşor. Totuşi, nu orice tastatură mecanică este recomandată pentru jocuri şi, respectiv, pentru editarea de texte. Alegerea potrivită depinde de tipul de switch pe care îl foloseşte tastatura mecanică şi de forţa necesară pentru apăsarea tastelor, aspecte importante atunci când o alegi pe cea potrivită pentru tine.

Modele bune de tastaturi mecanice pentru gaming

Cel mai bun

Tastatura Gaming T-Dagger Bermuda TGK312 Mecanica

 • Design modern și atractiv
 • Ușor de instalat și conectat
 • Produs de înaltă calitate
 • Rezistentă și durabilă în timp
 • Comodă de utilizat
Verifică prețul

Tastatura pentru gaming prezintă efecte RGB, cu iluminare uimitoare asociată cu șase setări de efecte. Culoare ciclu, Spectrum Wave, Breath, Solid, 5 zone si Aurora. Aceasta are 5 opțiuni de personalizare, puteți să personalizați cinci zone ale tastaturii cu culoarea dorită. Tastele sunt silențioase, cu funcții anti-ghosting. De asemenea sunt confortabile, silențioase, cu un simt tactil. Modul de blocare a tastaturii se realizează foarte ușor. Puteți bloca tastatura fără a fi nevoie să blocați sistemul.

la buget

Tastatura gaming HyperX Alloy Core RGB, Negru

 • Ergonomică
 • Colorare diversă
 • Tastatură cu fir
 • Efecte RGB
 • 5 opțiuni de personalizare
Verifică prețul

Tastatura pentru gaming prezintă efecte RGB, cu iluminare uimitoare asociată cu șase setări de efecte. Culoare ciclu, Spectrum Wave, Breath, Solid, 5 zone si Aurora. Aceasta are 5 opțiuni de personalizare, puteți să personalizați cinci zone ale tastaturii cu culoarea dorită. Tastele sunt silențioase, cu funcții anti-ghosting. De asemenea sunt confortabile, silențioase, cu un simt tactil. Modul de blocare a tastaturii se realizează foarte ușor. Puteți bloca tastatura fără a fi nevoie să blocați sistemul.

Premium

* Prezentare video mai jos

Un model cool de tastatură numerică detașabilă, care are multe opțiuni perfecte pentru un tânăr gamer. Ea poate fi atașată de ambele părti ale tastaturii conveționale, pentru a se potrivi stilurilor de joc personale și setărilor preferențiale din diferitele tipuri de jocuri. Are un răspuns ultrarapid de 1 ms în ambele moduri cu fir sau fără fir de 2,4 GHz, iar bateria de 4000 mAh oferă până la 43 de ore de utilizare, cu iluminare aprinsă, tastatura incluzând un indicator LED de nivel al bateriei. Control intuitiv, este prunctul forte, pentru cele patru taste rapide complet personalizabile și o rotiței de control a volumului încorporată.


* Prezentare video mai jos

Redragon Aryaman RGB Mecanica

 • Taste mecanice fără conflict
 • Iluminare LED cu intensitate reglabilă
 • Conector USB placat cu aur
 • Suport pentru încheieturi atașabil
 • Rezistentă la vărsarea de lichide
Verifică prețul

Tastatură pentru gaming, de tip mecanică, model Redragon Aryaman RGB (cod producător: K569RGB-BK). Toate tastele sunt fără conflict (de tip n-key rollover), iluminarea tastelor se face prin LED RGB (sunt disponibile 7 culori și 9 moduri de iluminare, unde ai control reglabil asupra intensității). 12 taste multimedia, tasta WINDOWS poate fi dezactivată în timpul jocurilor. Conectorul USB este placat cu aur, iar dimensiunea produsului este de: 451x205x40mm. Layout tastatură: US. Garanția este de 24 luni.


* Prezentare video mai jos

Tastatura Trust GXT 860 Thura Semi-Mechanical 21839 Negru

 • Suport detașabil pentru încheietură
 • Semi-mecanică
 • Iluminată cu LED-uri ce pot fi reglate ca intensitate
 • Mod culori curcubeu
 • Tehnologie anti-ghosting
Verifică prețul

Tastatură Trust GXT 860 Thura semi-mecanică cu LED și 9 moduri de culori în curcubeu și funcții de mod joc. Luminile LED sunt reglabile ca luminozitate, ceea ce face această tastatură să fie perfectă pentru jocuri în intuneric. Această tastatură oferă experiențe similare cu cele din timpul jocului cu o tastatură mecanică combinată cu atingerea moale și ușoară a unei tastaturi mecanice. GXT 860 este echipată cu tehnologie anti-ghosting, pentru un joc rapid și de precizie, pentru până la 16 taste apăsate simultan.

Tastatura Gaming Mecanica Genesis Thor 300 TKL RGB, Outemu Red, USB (Negru)

 • Tastatură iluminată
 • Design modern
 • Ergonomică
 • Ușoară
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Tastatura mecanică iluminată pentru gaming are un design TKL compact, șasiu din aluminiu și iluminare RGB cu 25 de efecte speciale, inclusiv PRISMO, contacte mecanice Outemu Red. Aceasta prezintă suport anti-ghosting pentru toate tastele funcții multimedia și funcție de blocare a tastei Windows. De asemenea are și picioruse anti-alunecare, cable management integrat. În plus, prezintă un design robust cu taste double injection și un software dedicat pentru editare comenzi macro. Dimensiunile acesteia sunt 335 x 136 x 36.  


* Prezentare video mai jos

Tastatura gaming mecanica SteelSeries Apex Pro, iluminare RGB, display OLED, switch OmniPoint ajustabil

 • Fiecare tastă poate fi ajustată pentru a atinge nivelul de sensibilitate preferat, indiferent dacă este pentru gaming, muncă sau orice altceva
 • Display inteligent OLED
 • Un centru de comandă integrat afișează informații utile pentru ajustarea setărilor, schimbarea profilurilor și vizualizarea actualizarilor
 • Switch-uri mecanice durabile
 • Garantat pentru 100 de milioane de apăsări de taste utilizând switch-uri OmniPoint
Verifică prețul

Construcția butoanelor este realizată dintr-un plastic tare, rezistent, pe un cadru metalic, de ceea mai bună calitate, oferind o rezistență de neîntrerupt. Nu scârțâie, nu se îndoaie cântărește 950g împreună cu accesoriul perfect pentru tastatură, respectiv un suport premium pentru palme, cu prindere magnetică simplă pentru o atașare ușoară și sigură. Se conectează cu mouse-ul, căștile telefonul sau orice dispozitiv cu USB prin portul USB Passthrough. Fiecare tastă poate fi iluminată individual de orice culoare vrei sau poți alege din opțiunile prestabilite.

Întrebări despre tastaturile mecanice pentru gaming

Tastele pot fi schimbate?

Tastaturile mecanice sunt definite prin comutatoarele lor care se află sub fiecare tastă. Acestea au o varietate de timpi de răspuns și zgomot, ceea ce le face atractive pentru jucătorii cei mai pătimași. Aceste taste pot fi înlocuite doar urmând tutoriale.

Prin ce se diferențiază de o tastatură obișnuită?

O tastatură mecanică utilizează un comutator mecanic care este plasat sub fiecare tastă pentru a înregistra fiecare apăsare a tastei pe care o faci. O tastatură obișnuită folosește o cupolă de cauciuc și o membrană pentru a permite depresurizarea și înregistrarea tastei.

Cum știu că o tastatură mecanică este recomandată pentru jocuri?

Majoritatea jucătorilor preferă tastaturile mecanice, deoarece sunt mai tactile, mai durabile și mai rapide. Unii jucători apreciază portabilitatea și prețul mai mic al tastaturilor cu membrană. Totuși, alții își doresc tot ce este mai bun într-un hibrid.

Sunt mai zgomotoase față de tastaturile obișnuite?

Unul dintre puţinele dezavantaje ale unei tastaturi mecanice este nivelul de zgomot mai ridicat la apăsarea tastelor, lucru important în special pentru cei care au nevoie de un mediu de lucru silenţios. Totuși, este mult mai confortabilă decât o tastatură obişnuită, întrucât depui mai puţin efort pentru înregistrarea unei comenzi.

Lumina poate fi dezactivată?

În funcție de modelul și de destinația pentru care cumperi o tastatură mecanică, poți beneficia de iluminat sincronizat cu jocul, pe mai multe niveluri de intensitate dar și culori. Mai mult, unele tastaturi au iluminate mai intens anumite taste. Toate pot fi ajustate sau chiar oprite.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cei mai buni Ochelari cu Protecție PC (Mărci de Calitate)
Cei mai buni ochelari de protecție de calculator fără dioptrii

Stai mult în fața calculatorului? Protejează-ți ochii cu ochelarii speciali de filtrat lumina albastră (ochelari protecție calculator). Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Mouse Wireless pentru Gaming
Cel mai bun mouse wireless pentru gaming

Precizia și viteza de răspuns sunt cele mai importante calități pe care trebuie să le aibă mouse-ul tău de gaming. Și le poți găsi inclusiv la moușii wireless.

Cel Mai Bun Volan cu Pedale și Schimbător de PC
Cel mai bun volan cu pedale și schimbător pentru PC

Îți plac jocurile cu mașini pe calculator și cauți un set de volan cu pedale și schimbător cât mai realist? Află care sunt cele mai bune branduri și modele.

Cea Mai Bună Carcasă PC Middle Tower ATX
Cea mai bună carcasă PC middle tower ATX

Îți place să-ți creezi propriul computer din piese cumpărate separat? Alege o carcasă middle tower ATX și te vei asigură de compatibilitatea cu cele mai performante componente.

Cel Mai Bun Cooler de PC cu Răcire Lichidă
Cel mai bun cooler de PC cu răcire lichidă

Un computer performant are nevoie de o răcire pe măsură. Cooler-ele cu răcire lichidă se numără printre cele mai eficiente și mai silențioase tipuri de coolere.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe