Cel Mai Bun Scaun Cockpit Simulator Auto

Cel mai bun scaun cockpit simulator auto

Modificat la 25 iulie 2021
Articol evaluat de 85 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-ți cumperi un scaun cockpit simulator auto?

Un scaun cockpit simultator auto este cel mai potrivit atunci când jocurile tale preferate sunt cele de tip racing. Seamănă destul de bine cu un scaun de birou, dar are un design specific. Este dotat cu o bară specială din metal și cu suport pentru volan și pentru pedale. La acesta poate fi atașat un simulator de șofat sau de aviație. Suportul pentru pedale poate să fie ajustat astfel încât orice jucător să le poată accesa cu ușurință, indiferent de lungimea piciorului.

În cazul în care achiziționezi un volan fără pedale, acel suport poate fi folosit pentru sprijinirea picioarelor. E musai să ai în vedere faptul că este destul de greu, așa că nu se poate muta destul de simplu. Totuși, suportul pentru volan poate fi ajustat din mai multe unghiuri, astfel încât să poată fi poziționat cu ușurință în cel mai confortabil loc pentru tine. De aceea se recomandă să verifici ca volanul pentru jocuri achiziționat să se potrivească cu suportul atașat scaunului pentru simulatoare. Iar dacă alegi un sistem complet care include butoane, schimbător de viteze sau alte elemente, asigură-te că alegi cel mai bun scaun de gaming pentru simulator care să îți ofere toate suporturile de sprijin.

Cele mai bune scaune cockpit simulator

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Playseat

 • Materiale extrem de calitative
 • Stabilitate excelentă
 • Confort sporit
 • Compatibilitate cu volanele și pedalele existente pe piață
 • Ușor de asamblat
Verifică prețul

Acest scaun de gaming suportă o greutate maximă de 125 kg, este reglabil și are dimensiuni reduse, așadar nu ocupă mult spațiu la birou. Confortul și stabilitatea au fost rafinate în continuare, mulțumită noului suport pentru volan și unui nou sistem pentru montarea pedalelor, care este acum complet reglabil. Cadrul vopsit, extrem de robust, este fabricat din oțel și susține un scaun caracterizat de ornamente de calitate superioară din piele, și un suport ranforsat pentru cap. Un sistem patentat permite reglarea și depozitarea scaunului cu ușurință.

Premium

* Prezentare video mai jos

GTultimate V2

 • Suport pentru volan și pedale
 • Funcție ajustare volan
 • Funcție de ajustare a pedalelor
 • Funcție de ajustare a schimbătorului de viteze
 • Manevrare manual
Verifică prețul

Fenomenul de gaming crește de la lună la lună și oferă momente speciale pentru milioane de oameni din întreaga lume. Acest model este folosit de mii de clienți la nivel global, este cockpit-ul aproape perfect, care permite o gamă completă de adaptabilitate. GTultimate v2 stabilește etalonul de adaptare pentru ca utilizatorii să își poată începe calatoria în cursa și să aibă încă un cockpit compatibil cu mișcarea. GTultimate este proiectat pentru a fi utilizat pentru sim racing și simulările de zbor.

la buget

* Prezentare video mai jos

Next Level Racing

 • Produs portabil
 • Ușor de utilizat
 • Bun raport calitate - preț
 • Design modern
 • Confortabil
Verifică prețul

Gamingul a devenit o artă în ultimii ani, pentru că atrage milioane de participanți la multe evenimente incredibile, ce se desfășoară în numeroase jocuri, care mai de care mai interesante. Motiv pentru care trebuie să te asiguri de faptul că vei sta într-o poziție cât mai mult timp. Acest cokpit îți oferă o poziție confortabilă și multe unghiuri reglabile pentru volan, schimbător de viteze și pedale. Scaunul este confecționat cu țesătură de calitate pentru maximizarea confortului, iar scheletul din materiale solide, de calitate. Este pre-găurit pentru a putea monta accesorii cum ar fi roți, schimbatoare de viteze și pedale pentru a oferi o experiență de curse rigidă, precum și o reglare completă. F-GT Lite este compatibil cu toate roțile si pedalele majore de pe piață.

Cockpit F-GT Simulator - Next Level Racing NLR-S010

 • Manevrare manual
 • Lungime 170 cm
 • Adâncime 60 cm
 • Înălțime 100 cm
 • Greutate suportată 130 kg
Verifică prețul

Designul revoluționar Next Level Racing® F-GT îți permite să te afli în adevărate poziții de curse atât pentru curse cu F1, cât și pentru GT. Nu vei mai avea nevoie de un cockpit scump doar pentru cursele cu F1, în schimb, Next Level Racing® F-GT se potrivește tuturor curselor. Acest simulator este folosit la nivel mondial pentru curse serioase și chiar pregătire profesională pentru șoferi. Accesoriile includ glisorul scaunului, suportul schimbătorului de viteze, perna lombară și adaptorul Buttkicker.

Scaun gaming Playseat EVOLUTION BLACK Negru, Piele, Metal

 • Materiale calitative
 • Stabilitate excelentă
 • Confort sporit
 • Ușor de asamblat
 • Compatibilitate cu toate volanele și pedalele disponibile pe piață
Verifică prețul

Playseat Evolution este soluția ideală pentru o experiență ultra-realistă în simulatoarele auto, direct din cacsa ta. Scaunul auto este învelit în piele sintetică și are un finisaj de cea mai înaltă calitate, Evolution-ul susținut de o puternică structură din oțel, aduce simulatoarelor auto calități precum stabilitatea exceptională și robustețea. Suportul pentru volan este compatibil cu majoritatea echipamentelor existente pe piață și este completat de un sistem nou pentru montarea pedalelor. Confortul excepțional este posibil datorită sistemului de reglare ce permite chiar și celor mai tineri piloti să își personalizeze cu ușurință cockpit-ul.

Întrebări despre scaunele cockpit simulator auto

Ce accesorii are incluse?

Scaunele cockpit cu simulator auto îți permit sa ai o poziție cât mai apropiată de aceea din timpul condusului. Acesta are, de regulă accesorii reglabile care îți permit să poziționezi volanul și pedalele într-un mod favorabil pentru propriul tău confort. De asemenea, există și suportul pentru schimbătorul de viteze, adaptor și glisor pentru scaun.

Este rotativ?

Un scaun cockpit se înclină și se rotește pentru a simula experiența de a fi într-o mașină, avion sau aproape orice alt vehicul. Poate fi configurat ca un simulator de conducere sau simulator de curse, un simulator de zbor sau personalizat pentru a se potrivi cerințelor tale.

Se poate atașa un simulator de aviație?

Scaunele cockpit pentru simularea auto vă permit să luați poziția unui adevarat pilot de Formula 1 sau de curse GT. Acestea sunt potrivite atât pentru simularea auto, cât și pentru a simula un zbor prin atașarea unui simulator de aviație, fiind foarte ușor de utilizat și atașat.

Suportul pentru pedale este ajustabil?

Scaunele cockpit simulator auto prezintă confort, mai ales prin faptul că volanul și pedala sunt complet reglabile. De asemenea, oferă stabilitate și calitate a construcției superioare, fiind foarte ușor de asamblat și depozitat datorită design-ului rabatabil patentat.

Cât de ușor este de mutat?

Scaunele cockpit simulator auto sunt concepute pentru ca experiența ta de gaming să fie una complexă și mai mult decât plăcută și confortabilă. De aceea, ele sunt ușor de transportat, pentru a le putea muta într-un mod convenabil oriunde îți dorești să îți desfășori jocul.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cei mai buni Ochelari cu Protecție PC (Mărci de Calitate)
Cei mai buni ochelari de protecție de calculator fără dioptrii

Stai mult în fața calculatorului? Protejează-ți ochii cu ochelarii speciali de filtrat lumina albastră (ochelari protecție calculator). Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Volan cu Pedale și Schimbător de PC
Cel mai bun volan cu pedale și schimbător pentru PC

Îți plac jocurile cu mașini pe calculator și cauți un set de volan cu pedale și schimbător cât mai realist? Află care sunt cele mai bune branduri și modele.

Cel mai bun Suport Reglabil de Picioare pentru Birou
Suport de picioare reglabil pentru statul la birou

Ai un scaun de birou bun dar tot ai dureri de spate și stai inconfortabil? Cu siguranță ai nevoie de un suport de picioare pe care îl poți regla fix pentru înălțimea ta.

Cel Mai Bun Gamepad pentru Telefon Android
Cel mai bun gamepad pentru telefoanele cu Android

Gamepad-ul pentru telefon îți transformă telefonul într-un joystick pe care-l poți folosi pentru a te juca pe telefon într-un mod mai captivant și distractiv.

Cel Mai Bun Mouse Wireless pentru Gaming
Cel mai bun mouse wireless pentru gaming

Precizia și viteza de răspuns sunt cele mai importante calități pe care trebuie să le aibă mouse-ul tău de gaming. Și le poți găsi inclusiv la moușii wireless.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe