Cea Mai Bună Lampă Orizontală Pentru Monitor

Cea mai bună lampă pentru monitor de computer

Modificat la 07 martie 2022
Articol evaluat de 30 ori:
Pagină realizată de:
Sorin Suciu
Sorin Suciu
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să-ți iei o lampă orizontală pentru monitor?

În condițiile în care toți ne petrecem timpul la birou, în fața unui monitor sau chiar în fața zecilor e monitoare, ochii noștri se obosesc repede încercând să focalizeze lumina monitorului puternică. În acest caz o lampă orizontală atașată deasupra monitorului este indispensabilă. Este important să alegi lămpile cu becuri led. Acestea au avantajul unei durabilități sporite de până la 40-50 de mii de ore de funcționare, nu se încălzesc și nu se ard și sunt mult mai economice.

Un dezavantaj ar fi acela că becurile LED nu se pot schimba și odată arse, trebuie schimbată lampa. Însă o folosești undeva la 3 ani, aproape 4, în mod continuu. Intensitatea luminoasă reprezintă și ea un factor important în alegerea unei lămpi, aceasta însemnând valoarea exprimată în lumeni a radiației luminoase furnizate de lampă.

O lampă cu numai 300 de lumeni nu este îndeajuns de puternică deci alege una cu cel puțin 400-500 de lumeni dar care să aibă și trepte de intensitate a luminii, astfel încât să îți poți regla lumina în funcție de împrejurări.

Cea mai bună lampă LED pentru monitor

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Xiaomi Lampa LED Mi Monitor Hanging Lamp, telecomanda fara fir, Negru

Se montează pe monitor astfel încât să nu ocupe spațiu și este benefică ochilor fiind concepută în vederea relaxării acestora în timpul petrecut la monitor. Nu are reflexie în ecrane, lumina LED are culoare albă, forma este cilindrică iar temperatura de culoare măsoară 2700-6500 k.
Verifică prețul

Lampa LED Xiaomi Mi Monitor Hanging Lamp dispune de telecomandă fără fir, design ultra mintal, ax gravitațional reglabil la 40 de grade și este dotat cu un suport de prindere cu rotație magnetică a lămpii ≤ 25 de grade.

la buget

Lampa pentru monitor Baseus i-wok Fightning, LED, 5W, aluminiu, cablu inclus, Alb

Ea îți va crea un spațiu la calculator luminos și prielnic pentru lucru, sau chiar pentru joc. Dacă ai nevoie de a te filma la calculator atunci ea îți va fi tocmai potrivită, video va fi calitativ și luminos în timp ce te filmezi. Un beneficiu este redat prin faptul că lumina pe care o împrăștie este în 3 nuanțe de alb: rece, cald și neutru.
Verifică prețul

Lampă pentru monitor Baseus i-wok Fightning, LED, 5W, aluminiu, cablu inclus, Alb. Dacă tu cauți o lampă pentru birou și monitor, aceasta este o soluție perfectă pentru tine.

Premium

* Prezentare video mai jos

Lampa LED inteligenta Xiaomi Mi Smart Desk Pro, Eye Comfort, Bluetooth, Wireless, 14W, 700 lm, Compatibil Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Homekit.

Lampa Mi Smart LED Desk Lamp Pro EU oferă o iluminarea de tip stereo, ceea ce înseamnă că îți creează o impresie tridimensională, de profunzime și soliditate. Dispune de un design compact, flexibil și de calitate, flux luminos până la 700 lumeni, durată de viață de până la 25000 de ore și este compatibilă cu Google Assistant, Amazon Alexa precum și Apple Homekit.
Verifică prețul

Pentru ca ochii tăi să nu sufere oboseală și pe viitor să ai probleme cu ei, o lampă cu leduri este necesară în timpul lucrului în fața monitoarelor.

Lampa LED pentru monitor 5W, MCE620, negru

Această lampă se va încadra perfect la masa ta de birou pe monitor, ea îți va crea cele mai bune condiții de lucru în fața calculatorului în timpul serii sau nopții, deoarece îți va crea lumină suficientă pentru protecția vederii pe timp de noapte. Această lampă poate fi folosită prin reglarea cu ușurință a luminozității cu ajutorul butonului glisant. Această lampă are 3 moduri de lumină, precum: natural, alb cald și alb rece, poți seta în dependență de preferințele tale.
Verifică prețul

Lampa LED pentru monitor 5W, MCE620, negru.

Lampa LED de birou TaoTronics TT-DL13, control touch, USB, 9W, 400 lm, A+, 40 cm, Negru

Lampa de birou cu led de la TaoTronics cu o înălțime perfectă de 40 cm este destinată monitoarelor și dispune de 5 stiluri de lumină cu 7 trepte de luminozitate, capul și corpul lămpii sunt realizate din aliaj cu aluminiu anodizat, design modern care se va potrivi în mod natural biroului, camerei ori mobilierului. Este prevăzută cu protecție pentru ochi, întrerupător touch, USB și adaptor de alimentare. Se alimentează la rețea, măsoară 9 W putere, flux luminos de 400 lm iar clasa de eficiență energetică este A+.
Verifică prețul

Întrebări frecvente despre lămpile pentru monitor PC

Cu ce mă ajută lămpile pentru monitor PC?

Fără cantitatea corespunzătoare de lumină, ochii tăi trebuie să se adapteze constant la luminozitatea ecranului. Cu o lampă care luminează spațiul de lucru al monitorului cu o cantitate recomandată de 500 Lux de lumină, ochii tăi pot rămâne la un nivel constant de focalizare și nu se obosesc.

Cum se conectează la sursa de curent lămpile pentru monitor PC?

Kitul de instalare include de cele mai multe ori un cablu USB, care vă permite să conectați lampa. Acest lucru vă permite, de asemenea, să îl conectați în mod liber la un computer, încărcător sau port powerbank și să oferiți o sursă permanentă de lumină unde doriți.

Cum se montează lămpile pentru monitor PC?

Montarea lămpii pe marginea superioară a ecranului computerului este simplă și rapidă, nu sunt necesare instrumente suplimentare. Prin opțiunea de reglare, puteți regla cu ușurință lățimea terminalului la dimensiunea componentei.

Din ce sunt confecționate lămpile pentru monitor PC?

De cele mai multe ori, fabricanții aleg aluminiul deoarece este stabil, durabil și ușor. Pentru ca lumina ce provine de la ea să fie destul de puternică pentru a lumina locul unde lucrezi, este necesar un plastic transparent să existe în jurul becurilor led.

Lămpile pentru monitor PC au trepte de intensitate a luminii?

Răspunsul este cu siguranță da. Alege o lampă care să aibă măcar 3 trepte de intensitate a luminii pentru a putea regla lumina în funcție de nevoile tale. Și mai mult decât atât, exista lămpi pentru monitoare care au temperaturi de culoare. Aceste aspecte le găsești în specificațiile produsului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Cooler de PC cu Răcire Lichidă
Cel mai bun cooler de PC cu răcire lichidă

Un computer performant are nevoie de o răcire pe măsură. Cooler-ele cu răcire lichidă se numără printre cele mai eficiente și mai silențioase tipuri de coolere.

Cel Mai Bun Gamepad pentru Telefon Android
Cel mai bun gamepad pentru telefoanele cu Android

Gamepad-ul pentru telefon îți transformă telefonul într-un joystick pe care-l poți folosi pentru a te juca pe telefon într-un mod mai captivant și distractiv.

Cel Mai Bun Scaun Cockpit Simulator Auto
Cel mai bun scaun cockpit simulator auto

Ești fan al jocurilor cu mașini? Cu ajutorul acestui scaun cockpit simulator, experiența de joc este una foarte apropiată de realitate și te vei bucura mai mult de joc.

Cel Mai Bun Birou de Gaming (Pentru Pasionați)
Cel mai bun birou de gaming pentru pasionați

Dacă tot petreci mult timp jucându-te în fața calculatorului, de ce să n-o faci într-un mod cât mai performant și sănătos în același timp? Alege unul dintre cele mai bune birouri de gaming.

Cei mai buni Ochelari cu Protecție PC (Mărci de Calitate)
Cei mai buni ochelari de protecție de calculator fără dioptrii

Stai mult în fața calculatorului? Protejează-ți ochii cu ochelarii speciali de filtrat lumina albastră (ochelari protecție calculator). Vezi care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe