Cel Mai Bun Fierăstrău Circular cu Masă

Cel mai bun fierastrău circular cu masă

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 125 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-ți cumperi un fierăstrău circular cu masă?

Un fierăstrău circular are o pânză cu 24 de dinți și diametru de 190 cm care se învârte la peste 5000 de rotații per minut. Cu astfel de putere poți tăia orice tip de lemn în doi pași și trei mișcări. Din acest motiv, fierăstraiele circulare sunt cele mai populare unelte când vine vorba de tăierea lemnului. La fel ca în cazul oricărei unelte de pe piață, fierăstraiele circulare se găsesc într-o varietate de modele. Cel mai bun fierăstrău circular îți permite reglajul facil și o vizibilitate perfectă a lamei de taiere deoarece dacă nu vezi unde tai nu poți tăia prea precis.

Cea mai buna evaluare a unui fierăstrău circular este capacitatea acestuia de a permite diverse tipuri de tăieri. Tipurile de tăieri pe care le poți face depind de capabilitatea ferăstrăului de a se regla pentru acestea. De exemplu, pentru tăieri oblice ai nevoie de un fierăstrău cu o bază ajustabila ce îi va permite tăierea în mai multe unghiuri. Alte facilități importante pot fi un mâner ajustabil sau o frână electrică ce oprește lama atunci când piedica este eliberată.

Cele mai bune fierăstraie circulare cu masă

Premium

Worcraft

 • Util atât pentru tăieri longitudinale cât și transversale
 • Gama de rotație a mesei între 0-45°, pentru tăieturi unghiulare
 • Turație de 5000 rpm
 • Putere ridicată: S1: 1800W, S6 25%: 2000W
 • Greutate scazută de doar 19Kg
Verifică prețul

Dacă vrei să îți faci viața mai ușoară în atelierul personal, fierastrăul circular cu masă, pentru lemn Worcraft TS-2000A nu trebuie să lipsească dintre uneltele tale. Fierastrăul este destinat tăierii longitudinale și transversale a lemnului cu tăieturi drepte, precum și tăieturi unghiulare la 45°. Folosind lamele de fierăstrău corespunzătoare pot fi tăiate atât metalele neferoase (cum ar fi aluminiul), materialele de construcție ușoare (cum ar fi OSB-ul) și materialele plastice (cum ar fi plăcile de policarbonat).

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Einhell

 • Suport pe carcasă pentru înfășurarea cablului de alimentare
 • Prelungire lățime masă stânga și dreapta pentru piese late
 • Reglaj pânză 2 în 1 (înălțime și unghi cu o mână)
 • Opritor în cruce cu scală unghi (+/- 60°) pentru tăieturi înclinate
 • Include cadru de bază pentru înălțime de lucru plăcută la 850 mm
Verifică prețul

Fierăstrăul circular cu masă Einhell are o putere de 1800W și include un cadru de bază pentru a asigura o înălțime de lucru plăcută la 850 mm. Opritorul paralel stabil este îmbunătățit pentru tăieturi exacte, fierăstrăul fiind dotat cu o prelungire a mesei în lățime atât în partea strângă, cât și în partea dreaptă, pentru piese late. Echipat cu ghidaje, împingător, cablu și sisteme pentru depozitarea pe carcasă pentru toate uneltele incluse, fierăstrăul este ideal pentru orice profesionist care dorește să realizeze lucrări de o calitate înaltă.

la buget

Evotools

 • Opritor paralel robust metalic cu glisare
 • Adâncime de tăiere 27 mm – 45 mm
 • Grad de protecție IP20
 • Clasa de protecție I
 • Disc circular vidia
Verifică prețul

Fierestrăul circular cu masă de la Evotools, TS 800 EPTO, este foarte util când vine vorba de mici lucrări prin gospodărie sau chiar un hobby la început de drum. Este un fierăstrău de dimensiuni reduse, care se poate monta pe un banc sau pe un suport de sine stătător. Funcționează la o rețea electrică de 230V și trebuie să fie ferit de umezeală. Motorul poate funcționa în sarcină aproximativ 10 minute, apoi fiind nevoie de o scurtă pauză pentru a preveni supraîncălzirea și astfel arderea acestuia.

Fierastrau circular cu masa 1500W 4800rpm reglabil unghi C-SAW254N

 • Performanță ridicată cu o putere de 1500 W, până la 4.800 rpm
 • Practicitate oferită de suprafața mare de lucru, cu atașamente pe părț și pe spate
 • Precizie prin reglarea adâncimii și a unghiului
 • Conductă de aspirație pe capacul discului
 • Stabilitate oferită de cele 4 picioare cu stâlpi laterali
Verifică prețul

Fierăstrăul circular cu masă inclusă și unghi reglabil este o unealtă foarte utilă pentru persoanele pasionate care prelucrează lemnul. Este un echipament solid care folosit conform instrucțiunilor de utilizare va avea o durată de viață lungă. Datorită motorului puternic cu care fierăstrăul este echipat, o cantitate mare de materie primă poate fi procesată într-un timp scurt. Fierăstrăul poate tăia materiale cu grosimi de până la 74 mm, în timp ce unghiul lamei poate fi setat în intervalul 0-45°.

Fierastrau circular de masa VONROC, TS501AC, 1500W, 210mm, verde-negru

 • Ambalaj din material nedăunător mediului înconjurător
 • Canal de glisare pentru ghidajul unghiular
 • Furtun pentru conectare la aspirator
 • Masă de lucru poate fi extinsă în ambele părți
 • Cauciuc anti-alunecare
Verifică prețul

VONROC TS501AC poate fi utilizat pentru tăierea diferitelor tipuri de lemn și material de tablă, inclusiv lemn masiv, MDF, PAL și lemn laminat. Excelent atât pentru tăieturi drepte cât și pentru unghiuri. Lama ferăstrăului de 210 mm, cu 40 de dinți oferă rezultate optime între tăierea rapidă și fină. Ferăstrăul de masă stă pe un cadru robust din oțel, cu picioare antiderapante din cauciuc, astfel încât masa rămâne stabilă. Datorită șasiului, mașina se află și la o înălțime plăcută de lucru de 79 cm.

Fierastrau circular cu masa si roti Powerplus Powx07598 disc 254mm 2200w 5000Rpm

 • Cu masă și roți
 • Ușor de mutat
 • Reglare unghi disc
 • Reglaj pe înălțime
 • Motor puternic
Verifică prețul

Fierăstrăul circular de la Powerplus este un aparat în orice atelier specializat sau gospodărie. Este proiectat pentru despicarea și tăierea transversală a lemnului masiv, a lemnului laminat, a plăcilor aglomerate, a lemnului masiv placat cu furnir și a altor materiale similare sau chiar a materialelor plastice. Totuși este de evitat tăierea materialelor rotunde întrucât discul poate cauza rotirea piesei. Adâncimea maximă de tăiere este de până la 85 mm, iar unghiul poate fi setat în intervalul 0-45°.

Întrebări despre fierăstraiele circulare cu masă

Ce putere au?

Fierăstraiele circulare cu masă sunt niște dispozitive puternice care permit meșterilor să lucreze cu lemn solid, plăci fibrolemnoase și alte materiale similare. Una dintre cele mai importante caracteristici ale fierăstraielor circulare cu masă este motorul puternic, care este în jur de 2000w.

Care este adâncimea de tăiere?

Capacitatea lamei determină adâncimea maximă de tăiere pe care un ferăstrău o poate atinge. Cu cât lama este mai mare, cu atât tăietura este mai profundă. Cel mai comun diametru al lamei este de 7-10 cm. Cele mai multe ferăstraie cu capacitatea lamei de 15 sau mai mult.

Dispun de mâner anti-alunecare?

Un ferăstrău circular bun ar trebui să aibă suficientă putere brută pentru a tăia totul, de la cherestea umedă până la lemn de esență tare, fără să se blocheze. Cu mânerul mai în spate, utilizatorul poate controla și direcționa ferăstrăul greu prin rupturi lungi, datorită mânerului anti-alunecare.

Pe ce suprafață de lucru pot fi folosite?

Fierăstrăul circular cu masă este un dispozitiv puternic care permite meșterilor să lucreze cu lemn solid, plăci fibrolemnoase și alte materiale similare. Dacă te orientezi către un astfel de aparat, poți căuta ca în pachet să existe și extensii ale mesei de lucru la stânga și la dreapta pentru piese mai late.

Ce dimensiuni măsoară?

Fierăstraiele circulare cu masă se pot încadra într-o gamă mare de dimensiuni. În funcție de diametrul lamei de tăiat se vor dimensiona atât mesele cât și standurile. În funcție de spațiul disponibil pe care îl ai în atelier, trebuie să ai în vedere amprenta la sol a aparatului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Cea Mai Bună Liză Pentru Căratul pe Scări
Cea mai bună liză pentru căratul pe scări

Lucrezi într-un domeniu care presupune cărarea pachetelor pe scări? O liză specială cu 3 roți te poate ajuta să poți urca sau coborî cu ușurință scările de bloc și nu numai.

Cel Mai Bun Pistol Pneumatic de Cuie
Cel mai bun pistol pneumatic de cuie

Un meșter e la fel de bun precum uneltele pe care le are. Investește într-un pistol de cuie eficient și performant și vei scăpa de efortul bătutului de cuie.

Cea Mai Bună Menghină de Banc
Cea mai bună menghină de banc

Un atelier nu este complet fără o menghină de banc. Aceasta este utilă la o mulțime de activități, îți ușurează munca și crește calitatea muncii.

Cea Mai Bună Rindea Electrică Pentru Lemn
Cea mai bună rindea electrică pentru lemn

Îți place să lucrezi cu lemnul? O rindea electrică cu acumulator sau fără te ajută sa-ți finisezi mini proiectele pe care le faci în atelier într-un mod foarte rapid.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe