Cel Mai Bun Polizor de Banc

Cel mai bun polizor de banc

Modificat la 13 octombrie 2021
Articol evaluat de 83 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce ai nevoie de un polizor de banc?

Dacă te-ai decis să îți achiziționezi un polizor de banc trebuie să ai în vedere câteva aspecte, astfel acesta va fi pe măsura așteptărilor tale.

Puterea - acest aspect va avea valori cuprinse între 250 și 1000W, întâlnindu-se trei game de produse repartizate astfel: modele de putere limitată, modele de putere moderată și polizoare de mare putere. Dacă ai nevoie pentru a ascuți ocazional diverse obiecte și unelte, apelând la funcția de șlefuire mai rar, poți alege un polizor cu consum redus și motor ce oferă în jur de 250 – 400W.

Turația - ai nevoie de turații diferite pentru a ascuți și șlefui. De aceea, modelul pe care îl cumperi ar trebui să aibă două rotoare cu două roți.

Siguranța la utilizare - va fi asigurată de: materiale solide și rezistente, apărători pentru discurile de șlefuit și pentru scânteile degajate, sistem de fixare robust și stabil, întrerupător cu protecție anti-praf și anti-umezeală, funcționare ușor controlată.

Nu în ultimul rând, trebuie să alegi un brand în funcție de buget și notorietate. Poți alege dintre piesele oferite de firme celebre ca: Makita, Bosch, DeWalt, Craftsman, plătind un preț corespunzător calității. Dar, există și producători care propun polizoare de banc la prețuri ieftine, dar și bune: Skil, Raider, Einhell, Matrix sau Stern.

Polizoare de banc

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Bosch

 • Putere 250 W
 • Viteza maximă (rpm) 3000
 • Tensiune alimentare 230 V
 • Greutate 10 kg
 • Alimentare la rețea
Verifică prețul

Polizorul de banc Bosch Profesional GBG 35-15 este ideal atât pentru profesioniști, cât și pentru amatori, fiind un aparat puternic și rezistent chiar și la cele mai dificile lucrări. Cu un motor puternic de 350W, polizorul ajunge la 3000 de rotații pe minut, lățimea discului de șlefuire fiind de 20 mm. Aparatul vine cu ochelari mari și ușor de reglat pentru a vă proteja împotriva scânteilor, alături de picioare de cauciuc ce asigură rezistența la vibrații și suporturi accesibile reglării pieselor prelucrate.

la buget

Primo

 • Brand Primo
 • Culoare galbenă
 • 2950 rpm
 • Putere 150 W
 • Util și ușor de utilizat
Verifică prețul

Un dispozitiv foarte apreciat în domeniul construcțiilor, reparațiilor, amenajărilor interioare sau bricolaj, este polizorul de banc. Pentru o persoană care se gândește să achiziționeze un astfel de aparat, contează foarte mult ca munca pe care o face să fie de bună calitate, astfel încât să poată fi apreciată. Polizorul de banc de la Primo este destinat lucrărilor cu diverse materiale (metale, lemn, plastic). Are un motor cu puterea de 150 W și viteza de 2950 rpm. Indiferent că ești amator sau profesionist Primo reprezintă o alegere bună.

Premium

Femi

 • Putere 500 W
 • Conține 2 capete
 • Usor de utilizat
 • Design plăcut
 • Culoare roșu
Verifică prețul

Polizorul de banc cu 2 capete Femi este ideal atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști, fiind conceput pentru lucrări de lustruire ale materialelor precum cele metalice sau neferoase, cum sunt lemnul și materialele plastice. Carcasa de aluminiu turnat cu care este echipat polizorul este foarte rezistentă, aparatul adaptându-se foarte ușor tuturor operațiilor de lustruire și de șlefuire. Cu un design inovativ și cu o putere de 450W, polizorul ajunge la 2800 de rotații de minut și este dotat cu discuri abrazive.

Polizor de banc Femi 150W

 • Design exclusiv
 • Motoare puternice
 • Conformarea la standardele CE
 • Sigure și versatile
 • Echipat cu protecții de prevenire a accidentelor
Verifică prețul

Polizorul de banc Femi este ideal pentru lucrările de lustruire a numeroase materiale precum cele metalice sau neferoase, cum sunt materialele plastice și lemnul. Deoarece aparatul are un motor puternic de 150W și este silențios, polizorul de banc se adaptează extrem de ușor tuturor operațiilor de lustruire și de șlefuire. Cu un design modern și inovativ, polizorul este sigur și versatil, acesta fiind echipat atât cu discuri abrazive, cât și cu protecții de prevenire a accidentelor, astfel că lucrările pe care le efectuezi vor îndeplini întotdeauna standardele înalte privind calitatea.

Polizorul de banc Raider BG01, 150 mm, 150 W, 2950 rpm

 • Motor puternic
 • Alimentare la rețea
 • Lungime mare a cablului
 • Ușor de folosit
 • Multiple funcții
Verifică prețul

Un polizor de banc este bun pentru trei operații principale, și anume: ascuțire, polizare și lustruire. Totuși, chiar dacă ai nevoie de un asemenea produs, este important de știut dacă îți trebuie unul ce îndeplinește toate cele trei roluri sau nu, pentru că prețurile de achiziție pot fi destul de mari. Polizorul de banc Raider este o unealtă electrică pe care o poti folosi la toate cele trei operații. Polizorul Rider se folosește împreună cu diverse discuri de polizare în funcție de nevoile tale.

Polizor cu banda si slefuitor de banc Einhell TH-US 240, 240 W, 230 V, 2950 RPM, 150 mm diametru disc

 • Reglabilă în funcție de grosimea discului
 • Protecție contra scânteielor
 • Prelucrare de înaltă calitate
 • Confecționat din materiale rezistente inoxidabile
 • Mod ușor de utilizare
Verifică prețul

Dacă ai nevoie să prelucrezi metale în mod calitativ, atunci te invităm să descoperi un aparat pe cinste, care îți va veni în ajutor. Este vorba despre polizorul cu bandă și șlefuitor de banc Einhell TH-US, care este un produs perfect pentru polizat sau șlefuit grosieră și fină a tuturor tipurilor de metale, fie ele moi sau grele. Acesta deține un disc și un suport de lucru reglabil, care se reglează în funcție de grosimea discului. De-asemenea, acesta deține un motor puternic și este confecționat din materiale rezistente.

Polizor de banc dublu cu functie de polizare si slefuire SM200AL Scheppach SCH5903110901, 500 W, Ø200 mm

 • Protecție împotriva scânteielor
 • Motor puternic cu rezultate de lucru precise
 • Iluminare LED pe parcursul lucrului
 • Suport de piesă reglabil
 • Picioare de cauciuc pentru stabilitate sporită
Verifică prețul

Dacă cauți un aparat perfect pentru prelucrarea diferitor tipuri de metale, atunci te invităm să descoperi polizorul dublu de banc “Scheppach”, cu funcție de șlefuire și polizare, chiar și a oțelului. Acest produs deține protecție împotriva scânteielor, iar luminile LED îți vor ilumina masa de lucru și îți va facilita procesul de prelucrare. De-asemenea, polizorul posedă suport reglabil pentru a fixa discul, în dependență de grosimea acestuia, iar piesele acestuia sunt rezistente și inoxidabile.

Întrebări despre polizoarele de banc

Ce accesorii poate avea?

Polizoarele de banc sunt proiectate pentru polizarea și perierea materialelor din metal și piatră și prezintă ca accesorii utilizate în acest proces următoarele: dispozitiv de evacuare a prafului, suport de banc, discuri pentru șlefuit , piatră de polizor, pastă de lustruire.

Ce consum de energie are?

Consumul de energie este dat de puterea motorului. Pentru meseriașii amatori, care mereu își găsesc ceva de meșterit, finisat și ascuțit prin locuință, sugerăm cumpărarea unui dispozitiv cu putere cuprinsă între 400 și 800W. Daca știi că vei lucra zilnic, atunci e cel mai bine să cumperi unul de 800 sau 900W.

Se poate regla turația?

În ceea ce privește acțiunea de ascuțire și polizare, este indicat să ții cont că ai nevoie de turații diferite. În aceste condiții, este necesar ca modelul pe care urmează să îl achizitionezi să aibe două rotoare cu două roți. Astfel vei avea turații diferite pe cele 2 roți.

Câte feluri de polizoare sunt?

La ora actuală, există trei tipuri de polizoare de banc care se folosesc pentru activități diverse, respectiv: polizor de banc tip hobby, polizor de banc semiprofesional și polizor de banc profesional. De fiecare dată când analizezi mai multe modele de polizoare de banc, nu uita să iei in considerare și parametrul puterii.

Este sigur în utilizare?

Polizoarele de banc sunt realizate respectând toate normele de siguranță și au fost supuse unor teste timp de o perioadă îndelungată, putea a putea fi astfel utilizate atât de către profesioniști, cât și de amatori. Folosirea polizoarelor de banc este, de aceea, una perfect sigură pentru tine.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Șurubelniță Electrică
Cea mai bună șurubelniță electrică

O șurubelniță electrică cu capete interschimbabile este utilă în casa oricărui gospodar. La montat mobilă, la desfăcut diverse aparate, jucării. Alege una de calitate.

Cea Mai Bună Mașină de Frezat Lemnul Portabilă
Cea mai bună mașină de frezat lemn portabilă

Ești meșter sau îți place să bricolezi în timpul liber? Aceste mașini de frezat lemnul portabile te pot ajuta în munca de zi cu zi sau pentru a finaliza proiectele de DIY.

Cea Mai Bună Mașină Electrică Desfundat Țevi
Cea mai bună mașină electrică de desfundat țevi

Cauți o metodă rapidă și ușoară de a desfunda și curăța țevile de canalizare? Puterea motorului și accesoriile te vor ajuta să cureți țevile fără efort.

Cel mai bun Aparat Electric de Gravat (pentru amatori)
Cel mai bun aparat electric de gravat pentru uz periodic

Ești meșter și ai nevoie de o metodă rapidă de a grava anumite materiale? Un aparat electric de gravat este varianta cea mai accesibilă pentru tine. Vezi cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe