Cea Mai Bună Șurubelniță Electrică cu Impact

Cea mai bună surubelniță electrică cu impact

Modificat la 13 aprilie 2022
Articol evaluat de 58 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi o mașină de înșurubat cu impact?

De multe ori s-ar dovedi mai practică o șurubelniță electrică cu impact. Acest aparat este cunoscut de majoritatea persoanelor care lucrează în domeniul bricolajelor, al construcțiilor sau al mecanicii, practic oriunde este nevoie de șurubelniță. Atunci când avem de muncit pe un proiect nou, majoritatea dintre noi scot din garaj tot felul de scule de care probabil am și uitat. Avem multe unelte mai mici sau mai mari pe care le adunăm și le depozităm în speranța că ne pot fi de folos. Totuși, atunci când apar proiecte noi mai mari, ai putea să constați că ai nevoie de mai mult echipament automatizat.

O șurubelniță electrică le este de mare folos multor meseriași. Pentru a alegere cea mai bună șurubelniță electrică însă, trebuie să te informezi foarte bine ce putere are, ce greutate are, dacă este dotată cu lumină led pentru ca pe timp de noapte vizibilitatea să fie clară asupra locului unde se acționează sau nu, și dacă alimentarea se realizează cu acumulatori sau direct prin cablu, mai ales dacă este prima dată când achiziționezi așa ceva.

Cele mai bune șurubelnițe electrice cu impact

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Makita

 • Design compact
 • Led pentru iluminarea
 • Acces din exterior la perii
 • Permite înșurubare directă
 • Lungime cablu de 2,5m
Verifică prețul

Șurubelnița semiprofesională Makita dispune de un design compact pentru o ușoară utilizare, led incorporat care ajută mai ales pe timp de noapte pentru vizibilitate mărită în locul în care se acționează și o putere nominală de 230 W. Înșurubarea se face ușor deoarece nu este nevoie de vreo operație inițială de pentru a se realiza gaura. Lungimea cablului de alimentare este de 2,5 metri iar greutatea obiectului cântărește numai 1 kg. Suprafața de lucru asupra căreia poate acționa este lemnul, metalul și rigipsul.

la buget

* Prezentare video mai jos

Skil

 • Înșurubare cu impact
 • Acumulator puternic 18 - 20 V
 • Motor de 2000 RPM
 • Design compact și ușor
 • Indicator baterie
Verifică prețul

Șurubelnița cu impact, cu acumulatori oferă un cuplu mare pentru strângerea și desfacerea fără efort a șuruburilor și piulițelor. Este gândită cu un design compact și ușor, cu o cutie de viteze robustă, din aluminiu ce îi mărește mult durabilitatea. Schimbarea accesoriilor este ușoară datorită mandrinei rapide de prindere cu conexiune hexagonală. Mânerul moale cu care este dotată asigură un confort sporit în timpul folosirii iar lumina led oferă o bună vizibilitate a locului în care se acționează.

Premium

* Prezentare video mai jos

Bosch Professional

 • 2 acumulatori Li-Ion incluși
 • Valiză transport rezistentă
 • Cuplu puternic
 • Greutate redusă
 • Indicator baterie
Verifică prețul

Sistemul profesional de 18 V combină performanța maximă cu dimensiunile compacte și greutatea minimă pentru a ușura chiar și cele mai dificile sarcini cu instrumentele profesionale cu cele mai puternice baterii Bosch. Bateriile cu o gestionare superioară a căldurii, un timp de funcționare mai lung și o durată de viață extinsă ajută la eficientizarea muncii. Complet compatibile din 2008, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate atât pentru instrumentele noi, cât și pentru cele existente din aceeași clasă Vage.

Surubelnita cu impact Felisatti 10,8V

 • Carcasă metalică
 • Cuplu ridicat (100 Nm)
 • Dimensiune compactă
 • Indicator de stare pentru baterie
 • Sistem prindere universal
Verifică prețul

Șurubelnița cu impact este compactă și are o greutate redusă, ceea ce o face optimă pentru lucrul în spațiile înguste. Este gândită cu o carcasă metalică ce asigură o fiabilitate ridicată, dotată cu sistem de prindere universal HEX ¼ ce permite utilizarea burghielor standard, coadă hexagonală de dimensiune adecvată și cu alți biți care îndeplinesc standardele necesare. Este prevăzută cu led Bright ce ajută la iluminarea zonei de lucru și un design ergonomic cu mâner cauciucat pentru o prindere precisă.

Pistol insurubat-desurubat Einhell CC-IW 950, cu impact, 450 Nm, 950 W

 • Putere 950 W
 • Alimentare la rețea
 • Viteză maximă 2300 (rpm)
 • Softgrip
 • Mâner ergonomic
Verifică prețul

CC-IW 950 de la Einhell este un pistol electric robust, care îți poate fi de folos pentru diverse lucrări. Acest dispozitiv este foarte util atunci când nu ai un compresor. Pistolul este potrivit pentru slăbirea și strângerea, de exemplu, a anvelopelor auto. Datorită cuplului motor de 450 Nm este suficient de puternic pentru majoritatea roților. Acest pistol electric are o carcasă robustă, astfel încât mașina poate fi folosită și pentru lucrări mai dificile. Atinge o viteză de cel puțin 2.300 de rotații pe minut.

Masina de Insurubat YATO, Cu Impact, 1/2 Inch, 450W, 450Nm

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Dotată cu motor puternic
 • Compactă
 • Simplu de manevrat
 • Consum redus de energie
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de o mașină de înșurubat compactă și puternică, atunci mașina de înșurubat de la YATO este exact ceea ce cauți. Are o putere nominală de 450W și este dotată cu mecanism pentru impact, ce ajută la strâns și desfăcut prezoane sau piulițe, chiar și ruginite fiind. Are o greutate destul de mică, ceea ce o face ușor de manevrat, iar faptul că este electrică, te scutește de instalarea și dezinstalarea sistemului pneumatic. Este fabricată din materiale de înaltă calitate ce rezistă în timp.

Masina Profesionala de Insurubat cu Impact DeWALT DCF887NT 18V XR Cutie-TSTAK

 • Design modern
 • Compactă
 • Fabricată din materiale rezistente
 • Greutate redusă
 • Simplu de utilizat
Verifică prețul

Indiferent dacă ai nevoie pentru gospodăria ta de o mașină de înșurubat sau lucrezi în domeniul construcțiilor și ai nevoie de o mașină de înșurubat ușoară și eficientă. Mașina profesională de înșurubat cu impact de la DEWALT este exact ceea ce ai nevoie. Greutatea și dimensiunile sale reduse, o fac ușor de manevrat, indiferent de poziția de lucru, iar motorul puternic, cu impact, o ajută să facă față oricărei provocări. Funcționează cu un acumulator de 18V Li-Ion, care în asigură funcționarea pe parcursul a 1-2ore.

Întrebări despre surubelnițele electrice cu impact

Pe ce suprafețe de lucru poate fi utilizată?

Șurubelnițele electrice cu impact pot fi extrem de versatile, fiind pretabile pentru folosirea pe mai multe tipuri de suprafețe: lemn, metal, beton, plastic, rigips, zidărie, oțel, ceramică, piatră, cauciuc. În funcție de necesitățile tale, poți alege o șurubelniță compatibilă cu mai multe tiprui de suprafețe ori una specială pentru un singur tip de suprafață.

Care este viteza maximă?

Dacă te interesează o șurubelniță electrică, cu siguranță cauți și detalii legate de viteza șurubelniței. Viteza maximă, măsurată în numărul de rotații pe minut, variază, la cele mai multe aparate, între 1.001 - 1.500 rpm. Există însă și șurubelnițe electrice cu o viteză maximă de peste 10.000 rpm.

Ce tip de acumulator posedă?

Majoritatea șurubelnițelor electrice funcționează pe baza unui acumulator astfel încât utilizarea lor să îți fie cât mai facilă și comodă. Acumulatorii sunt adesea incluși și sunt de tipul Li-Ion, însă ai mare atenție la aparatele care nu vin cu acumulatori incluși, pentru că acolo va trebui să alegi din cei recomandați de producător.

Ce greutate cântărește?

Șurubelnițele electrice sunt unelte care nu ar trebui să lipsească dintr-o gospodărie. Acestea sunt dispozitive cu alimentare prin cablu și ușor de manevrat, prezentând o construcție compactă și o greutate redusă, aproximativ 400-500 g, fiind potrivită lucrărilor de mică anvergură.

Ce dimensiuni măsoară?

Șurubelnițele electrice sunt aparate complexe ale căror dimensiuni sunt mai mari față de cele ale șurubelnițelor clasice. Cu toate acestea, șurubelnițele electrice au dimensiuni optime pentru o utilizare confortabilă, majoritatea cântărind între 0,3 kg și 1,5 kg.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Drujbă Electrică cu Acumulator
Cea mai bună drujbă electrică cu acumulator

Scapă de zgomot și mirosul de benzină cu ajutorul unei drubje pe lanț electrice. La fel de puternică, portabilă și la fel de puternică.

Cel Mai Bun Fierăstrău Circular cu Masă
Cel mai bun fierastrău circular cu masă

Vrei o metodă profesionistă de a tăia lemnul precis și fără trepidații? Alege un fierăstrău circular cu masă inclusă.

Cel Mai Bun Șubler Digital
Cel mai bun șubler digital

Este precizia importantă pentru tine? Șublerul digital te ajută să măsori la un nivel micro diverse materiale și vei putea vedea pe ecran mărimea exactă.

Cel Mai Bun Furtun Cu Picurare
Cel mai bun furtun cu picurare

Vrei să-ți faci un sistem de irigare prin picurare? Alege un furtun special pentru acest tip de irigare, furtun care vine cu găuri speciale realizate direct din fabrică.

Cea Mai Bună Mașină de Frezat Lemnul Portabilă
Cea mai bună mașină de frezat lemn portabilă

Ești meșter sau îți place să bricolezi în timpul liber? Aceste mașini de frezat lemnul portabile te pot ajuta în munca de zi cu zi sau pentru a finaliza proiectele de DIY.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe