Cea Mai Bună Șurubelniță Electrică cu Impact

Cea mai bună surubelniță electrică cu impact

Modificat la 20 octombrie 2021
Articol evaluat de 58 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi o mașină de înșurubat cu impact?

De multe ori s-ar dovedi mai practică o șurubelniță electrică cu impact. Acest aparat este cunoscut de majoritatea persoanelor care lucrează în domeniul bricolajelor, al construcțiilor sau al mecanicii, practic oriunde este nevoie de șurubelniță. Atunci când avem de muncit pe un proiect nou, majoritatea dintre noi scot din garaj tot felul de scule de care probabil am și uitat. Avem multe unelte mai mici sau mai mari pe care le adunăm și le depozităm în speranța că ne pot fi de folos. Totuși, atunci când apar proiecte noi mai mari, ai putea să constați că ai nevoie de mai mult echipament automatizat.

O șurubelniță electrică le este de mare folos multor meseriași. Pentru a alegere cea mai bună șurubelniță electrică însă, trebuie să te informezi foarte bine ce putere are, ce greutate are, dacă este dotată cu lumină led pentru ca pe timp de noapte vizibilitatea să fie clară asupra locului unde se acționează sau nu, și dacă alimentarea se realizează cu acumulatori sau direct prin cablu, mai ales dacă este prima dată când achiziționezi așa ceva.

Cele mai bune șurubelnițe electrice cu impact

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Makita

 • Design compact
 • Led pentru iluminarea
 • Acces din exterior la perii
 • Permite înșurubare directă
 • Lungime cablu de 2,5m
Verifică prețul

Șurubelnița semiprofesională Makita dispune de un design compact pentru o ușoară utilizare, led incorporat care ajută mai ales pe timp de noapte pentru vizibilitate mărită în locul în care se acționează și o putere nominală de 230 W. Înșurubarea se face ușor deoarece nu este nevoie de vreo operație inițială de pentru a se realiza gaura. Lungimea cablului de alimentare este de 2,5 metri iar greutatea obiectului cântărește numai 1 kg. Suprafața de lucru asupra căreia poate acționa este lemnul, metalul și rigipsul.

la buget

* Prezentare video mai jos

Skil

 • Înșurubare cu impact
 • Acumulator puternic 18 - 20 V
 • Motor de 2000 RPM
 • Design compact și ușor
 • Indicator baterie
Verifică prețul

Șurubelnița cu impact, cu acumulatori oferă un cuplu mare pentru strângerea și desfacerea fără efort a șuruburilor și piulițelor. Este gândită cu un design compact și ușor, cu o cutie de viteze robustă, din aluminiu ce îi mărește mult durabilitatea. Schimbarea accesoriilor este ușoară datorită mandrinei rapide de prindere cu conexiune hexagonală. Mânerul moale cu care este dotată asigură un confort sporit în timpul folosirii iar lumina led oferă o bună vizibilitate a locului în care se acționează.

Premium

* Prezentare video mai jos

Bosch Professional

 • 2 acumulatori Li-Ion incluși
 • Valiză transport rezistentă
 • Cuplu puternic
 • Greutate redusă
 • Indicator baterie
Verifică prețul

Sistemul profesional de 18 V combină performanța maximă cu dimensiunile compacte și greutatea minimă pentru a ușura chiar și cele mai dificile sarcini cu instrumentele profesionale cu cele mai puternice baterii Bosch. Bateriile cu o gestionare superioară a căldurii, un timp de funcționare mai lung și o durată de viață extinsă ajută la eficientizarea muncii. Complet compatibile din 2008, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate atât pentru instrumentele noi, cât și pentru cele existente din aceeași clasă Vage.

Surubelnita cu impact Felisatti 10,8V

 • Carcasă metalică
 • Cuplu ridicat (100 Nm)
 • Dimensiune compactă
 • Indicator de stare pentru baterie
 • Sistem prindere universal
Verifică prețul

Șurubelnița cu impact este compactă și are o greutate redusă, ceea ce o face optimă pentru lucrul în spațiile înguste. Este gândită cu o carcasă metalică ce asigură o fiabilitate ridicată, dotată cu sistem de prindere universal HEX ¼ ce permite utilizarea burghielor standard, coadă hexagonală de dimensiune adecvată și cu alți biți care îndeplinesc standardele necesare. Este prevăzută cu led Bright ce ajută la iluminarea zonei de lucru și un design ergonomic cu mâner cauciucat pentru o prindere precisă.

Pistol insurubat-desurubat Einhell CC-IW 950, cu impact, 450 Nm, 950 W

 • Putere 950 W
 • Alimentare la rețea
 • Viteză maximă 2300 (rpm)
 • Softgrip
 • Mâner ergonomic
Verifică prețul

CC-IW 950 de la Einhell este un pistol electric robust, care îți poate fi de folos pentru diverse lucrări. Acest dispozitiv este foarte util atunci când nu ai un compresor. Pistolul este potrivit pentru slăbirea și strângerea, de exemplu, a anvelopelor auto. Datorită cuplului motor de 450 Nm este suficient de puternic pentru majoritatea roților. Acest pistol electric are o carcasă robustă, astfel încât mașina poate fi folosită și pentru lucrări mai dificile. Atinge o viteză de cel puțin 2.300 de rotații pe minut.

Masina de insurubat cu impact Dexter, 20 V, acumulator neinclus

 • 3 poziții de înșurubare
 • Foarte ușoarră
 • Lumini cu LED
 • Reglare simplă, cu inel
 • Baterie puternică
Verifică prețul

Mașina de înșurubat cu impact Dexter, fără fir, este unealta ideală pentru înșurubarea pieselor mari și a proiectelor de lungă durată. Setările sunt ușoare, având 3 poziții. Luminile LED indică dacă mașina este în modul de înșurubare sau deșurubare. Unealta are o funcție de schimbare rapidă a capului de înșurubare prin simpla tragere a inelului și o adaptabilate ridicată la diferite mărimi de capete datorită materialului TPE (cauciuc flexibil moale). Lumina led luminează intermitent în caz de suprasolicitare.

Întrebări despre surubelnițele electrice cu impact

Pe ce suprafețe de lucru poate fi utilizată?

Șurubelnițele electrice cu impact pot fi extrem de versatile, fiind pretabile pentru folosirea pe mai multe tipuri de suprafețe: lemn, metal, beton, plastic, rigips, zidărie, oțel, ceramică, piatră, cauciuc. În funcție de necesitățile tale, poți alege o șurubelniță compatibilă cu mai multe tiprui de suprafețe ori una specială pentru un singur tip de suprafață.

Care este viteza maximă?

Dacă te interesează o șurubelniță electrică, cu siguranță cauți și detalii legate de viteza șurubelniței. Viteza maximă, măsurată în numărul de rotații pe minut, variază, la cele mai multe aparate, între 1.001 - 1.500 rpm. Există însă și șurubelnițe electrice cu o viteză maximă de peste 10.000 rpm.

Ce tip de acumulator posedă?

Majoritatea șurubelnițelor electrice funcționează pe baza unui acumulator astfel încât utilizarea lor să îți fie cât mai facilă și comodă. Acumulatorii sunt adesea incluși și sunt de tipul Li-Ion, însă ai mare atenție la aparatele care nu vin cu acumulatori incluși, pentru că acolo va trebui să alegi din cei recomandați de producător.

Ce greutate cântărește?

Șurubelnițele electrice sunt unelte care nu ar trebui să lipsească dintr-o gospodărie. Acestea sunt dispozitive cu alimentare prin cablu și ușor de manevrat, prezentând o construcție compactă și o greutate redusă, aproximativ 400-500 g, fiind potrivită lucrărilor de mică anvergură.

Ce dimensiuni măsoară?

Șurubelnițele electrice sunt aparate complexe ale căror dimensiuni sunt mai mari față de cele ale șurubelnițelor clasice. Cu toate acestea, șurubelnițele electrice au dimensiuni optime pentru o utilizare confortabilă, majoritatea cântărind între 0,3 kg și 1,5 kg.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Șubler Digital
Cel mai bun șubler digital

Este precizia importantă pentru tine? Șublerul digital te ajută să măsori la un nivel micro diverse materiale și vei putea vedea pe ecran mărimea exactă.

Cel Mai Bun Pistol cu Aer Cald
Cel mai bun pistol cu aer cald

Vrei să faci lipituri sau desfolieri cu aer cald și cauți o suflantă profesională care să te ajute să faci treabă de calitate? Informează-te rapid din recomandările noastre.

Cea Mai Bună Mască de Sudură cu Cristale Lichide
Cea mai bună mască de sudură cu cristale lichide

Protejează-ți ochii în procesul de sudură cu ajutorul celei mai eficiente tehnologii, masca de sudură cu cristale lichide.

Cel Mai Bun Strung Pentru Lemn - Hobby
Cel mai bun strung pentru lemn pentru hobby

Îți face plăcere să prelucrezi lemnul și să faci mici obiecte decorative sau utile pentru casă? În acest caz, strungul de lemn este un aparat care nu trebuie să-ți lipsească din atelier.

Cel Mai Bun Pistol Pneumatic de Cuie
Cel mai bun pistol pneumatic de cuie

Un meșter e la fel de bun precum uneltele pe care le are. Investește într-un pistol de cuie eficient și performant și vei scăpa de efortul bătutului de cuie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe