Cea Mai Bună Șurubelniță Electrică cu Impact

Cea mai bună surubelniță electrică cu impact

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 58 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-ți cumperi o mașină de înșurubat cu impact?

De multe ori s-ar dovedi mai practică o șurubelniță electrică cu impact. Acest aparat este cunoscut de majoritatea persoanelor care lucrează în domeniul bricolajelor, al construcțiilor sau al mecanicii, practic oriunde este nevoie de șurubelniță. Atunci când avem de muncit pe un proiect nou, majoritatea dintre noi scot din garaj tot felul de scule de care probabil am și uitat. Avem multe unelte mai mici sau mai mari pe care le adunăm și le depozităm în speranța că ne pot fi de folos. Totuși, atunci când apar proiecte noi mai mari, ai putea să constați că ai nevoie de mai mult echipament automatizat.

O șurubelniță electrică le este de mare folos multor meseriași. Pentru a alegere cea mai bună șurubelniță electrică însă, trebuie să te informezi foarte bine ce putere are, ce greutate are, dacă este dotată cu lumină led pentru ca pe timp de noapte vizibilitatea să fie clară asupra locului unde se acționează sau nu, și dacă alimentarea se realizează cu acumulatori sau direct prin cablu, mai ales dacă este prima dată când achiziționezi așa ceva.

Cele mai bune șurubelnițe electrice cu impact

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Makita

 • Design compact
 • Led pentru iluminarea
 • Acces din exterior la perii
 • Permite înșurubare directă
 • Lungime cablu de 2,5m
Verifică prețul

Șurubelnița semiprofesională Makita dispune de un design compact pentru o ușoară utilizare, led incorporat care ajută mai ales pe timp de noapte pentru vizibilitate mărită în locul în care se acționează și o putere nominală de 230 W. Înșurubarea se face ușor deoarece nu este nevoie de vreo operație inițială de pentru a se realiza gaura. Lungimea cablului de alimentare este de 2,5 metri iar greutatea obiectului cântărește numai 1 kg. Suprafața de lucru asupra căreia poate acționa este lemnul, metalul și rigipsul.

la buget

* Prezentare video mai jos

Skil

 • Înșurubare cu impact
 • Acumulator puternic 18 - 20 V
 • Motor de 2000 RPM
 • Design compact și ușor
 • Indicator baterie
Verifică prețul

Șurubelnița cu impact, cu acumulatori oferă un cuplu mare pentru strângerea și desfacerea fără efort a șuruburilor și piulițelor. Este gândită cu un design compact și ușor, cu o cutie de viteze robustă, din aluminiu ce îi mărește mult durabilitatea. Schimbarea accesoriilor este ușoară datorită mandrinei rapide de prindere cu conexiune hexagonală. Mânerul moale cu care este dotată asigură un confort sporit în timpul folosirii iar lumina led oferă o bună vizibilitate a locului în care se acționează.

Premium

* Prezentare video mai jos

Bosch Professional

 • 2 acumulatori Li-Ion incluși
 • Valiză transport rezistentă
 • Cuplu puternic
 • Greutate redusă
 • Indicator baterie
Verifică prețul

Sistemul profesional de 18 V combină performanța maximă cu dimensiunile compacte și greutatea minimă pentru a ușura chiar și cele mai dificile sarcini cu instrumentele profesionale cu cele mai puternice baterii Bosch. Bateriile cu o gestionare superioară a căldurii, un timp de funcționare mai lung și o durată de viață extinsă ajută la eficientizarea muncii. Complet compatibile din 2008, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate atât pentru instrumentele noi, cât și pentru cele existente din aceeași clasă Vage.

Surubelnita cu impact Felisatti 10,8V

 • Carcasă metalică
 • Cuplu ridicat (100 Nm)
 • Dimensiune compactă
 • Indicator de stare pentru baterie
 • Sistem prindere universal
Verifică prețul

Șurubelnița cu impact este compactă și are o greutate redusă, ceea ce o face optimă pentru lucrul în spațiile înguste. Este gândită cu o carcasă metalică ce asigură o fiabilitate ridicată, dotată cu sistem de prindere universal HEX ¼ ce permite utilizarea burghielor standard, coadă hexagonală de dimensiune adecvată și cu alți biți care îndeplinesc standardele necesare. Este prevăzută cu led Bright ce ajută la iluminarea zonei de lucru și un design ergonomic cu mâner cauciucat pentru o prindere precisă.

Surubelnita de impact cu acumulator 18V 1.5Ah 350Nm 1/2 RD-CIW01, Raider 030146

 • Mandrină versatilă
 • Cârlig prindere
 • Materiale rezistente
 • Mâner ergonomic
 • Viteza de acțiune mare, reglabilă
Verifică prețul

Această șurubelniță de impact cu acumulator este ușor de utilizat și depozitat, cântărind greutatea de numai 1,3 kg. Este concepută într-un mod inovator oferind un randament optim la orice utilizare, la o viteză variabilă ce poate fi stabilită de dumneavoastră. Dispune de stație de încărcare, buton de funcționare continuă și de un bec led ce mărește vizibilitatea pe tip de noapte a zonei în care se acționează. Durata de încărcare a acumulatorului este de aproximativ 3 ore iar capacitatea acestuia măsoară 1,5 Ah.

Pistol insurubat-desurubat Einhell CC-IW 950, cu impact, 450 Nm, 950 W

 • Putere 950 W
 • Alimentare la rețea
 • Viteză maximă 2300 (rpm)
 • Softgrip
 • Mâner ergonomic
Verifică prețul

CC-IW 950 de la Einhell este un pistol electric robust, care îți poate fi de folos pentru diverse lucrări. Acest dispozitiv este foarte util atunci când nu ai un compresor. Pistolul este potrivit pentru slăbirea și strângerea, de exemplu, a anvelopelor auto. Datorită cuplului motor de 450 Nm este suficient de puternic pentru majoritatea roților. Acest pistol electric are o carcasă robustă, astfel încât mașina poate fi folosită și pentru lucrări mai dificile. Atinge o viteză de cel puțin 2.300 de rotații pe minut.

Întrebări despre surubelnițele electrice cu impact

Pe ce suprafețe de lucru poate fi utilizată?

Șurubelnițele electrice cu impact pot fi extrem de versatile, fiind pretabile pentru folosirea pe mai multe tipuri de suprafețe: lemn, metal, beton, plastic, rigips, zidărie, oțel, ceramică, piatră, cauciuc. În funcție de necesitățile tale, poți alege o șurubelniță compatibilă cu mai multe tiprui de suprafețe ori una specială pentru un singur tip de suprafață.

Care este viteza maximă?

Dacă te interesează o șurubelniță electrică, cu siguranță cauți și detalii legate de viteza șurubelniței. Viteza maximă, măsurată în numărul de rotații pe minut, variază, la cele mai multe aparate, între 1.001 - 1.500 rpm. Există însă și șurubelnițe electrice cu o viteză maximă de peste 10.000 rpm.

Ce tip de acumulator posedă?

Majoritatea șurubelnițelor electrice funcționează pe baza unui acumulator astfel încât utilizarea lor să îți fie cât mai facilă și comodă. Acumulatorii sunt adesea incluși și sunt de tipul Li-Ion, însă ai mare atenție la aparatele care nu vin cu acumulatori incluși, pentru că acolo va trebui să alegi din cei recomandați de producător.

Ce greutate cântărește?

Șurubelnițele electrice sunt unelte care nu ar trebui să lipsească dintr-o gospodărie. Acestea sunt dispozitive cu alimentare prin cablu și ușor de manevrat, prezentând o construcție compactă și o greutate redusă, aproximativ 400-500 g, fiind potrivită lucrărilor de mică anvergură.

Ce dimensiuni măsoară?

Șurubelnițele electrice sunt aparate complexe ale căror dimensiuni sunt mai mari față de cele ale șurubelnițelor clasice. Cu toate acestea, șurubelnițele electrice au dimensiuni optime pentru o utilizare confortabilă, majoritatea cântărind între 0,3 kg și 1,5 kg.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Fierăstrău Circular cu Acumulator
Cel mai bun fierăstrău circular cu acumulator

Mobilitatea este un criteriu important pentru fierăstrăul circular pe care-l cauți? Alege un fierăstrău circular cu acumulator și ai libertatea de a-l folosi în orice condiții.

Cea Mai Bună Rindea Electrică Pentru Lemn
Cea mai bună rindea electrică pentru lemn

Îți place să lucrezi cu lemnul? O rindea electrică cu acumulator sau fără te ajută sa-ți finisezi mini proiectele pe care le faci în atelier într-un mod foarte rapid.

Cea Mai Bună Drujbă Electrică cu Acumulator
Cea mai bună drujbă electrică cu acumulator

Scapă de zgomot și mirosul de benzină cu ajutorul unei drubje pe lanț electrice. La fel de puternică, portabilă și la fel de puternică.

Cel Mai Bun Polizor de Banc
Cel mai bun polizor de banc

Ai propriul atelier și îți dorești o unealtă de mare utilitate? Polizorul de banc te ajută la mici reparații sau îmbunățățiri pe care le faci prin jurul casei.

Cea Mai Bună Mașină Electrică Desfundat Țevi
Cea mai bună mașină electrică de desfundat țevi

Cauți o metodă rapidă și ușoară de a desfunda și curăța țevile de canalizare? Puterea motorului și accesoriile te vor ajuta să cureți țevile fără efort.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe