MATHAUS. Campanie Raionul Ofertelor, 8-14 iunie. Vezi detalii
Cel Mai Bun Furtun Cu Picurare

Cel mai bun furtun cu picurare

Modificat la 03 iunie 2021
Articol evaluat de 39 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce ai nevoie de un furtun cu picurare?

Un gazon verde și bogat este mereu demn de admirat și complimentează perfect o casă frumoasă, iar o grădină sau solar bine îngrijit de legume sau de flori, este un obiectiv de dorit. Pentru ca apa să ajungă acolo unde trebuie îți trebuie însă un furtun de calitate, potrivit ca lungime și presiune suportată.

Furtunul cu picurare este cea mai simplă formă pentru udarea solului unde sunt cultivate fructe și legume. Este o soluție salvatoare în perioadele de secetă. Apa este distribuită direct la rădăcină prin picurare. Apa este eliminată prin pori, astfel cantitatea de apă eliminată poate fi ușor controlată și este destul de mică.

În timp ce sistemele de irigare clasice pot uda suprafețe mai mari, udarea prin picurare asigură un consum scăzut de apă. Astfel că alegerea tipului de furtun ține de cultura pe care o ai în grădină sau solar, de resursele pe care le ai, de calitatea materialului, de lungimea și de grosime potrivită, altfel investiția ta, să nu fie una în dezavantajul tău, ci în folosul tău.

Cel mai bun furtun cu picurare

Cel mai bun

Tub irigare prin picurare 40cm - 4L/H -400m

În acest fel vei putea să uiți de grija udatului. Acest furtun este fabricat din polietilenă și este ideal pentru alimentarea cu apă a culturilor de legume, a pomilor fructiferi și a solarelor sau a serelor, putând fi folosit și subteran. Lungimea unei role este de 400 de metri, având distanța între picurători de 40 cm.
Verifică prețul

Pentru că vrei să mănânci sănătos sau îți plac florile în ghiveci și vrei să îți ușurezi munca, ar fi bine să îți amenajezi un sistem de irigare, de preferat automat, pentru ele.

la buget

Furtun de picurare Karcher 26452290, 1/2 diametru, 10 m, 4 bar presiune maxima

Acest lucru asigură o irigare extrem de eficientă a gardurilor vii și a tufișurilor. Furtunul poate fi scurtat pentru a corespunde cerințelor și prelungit cu ajutorul pieselor care se vând separat. Datorită teului ajustabil lateral, cantitatea necesară de apă pentru furtunul de absorbție poate fi ajustată optim. Furtunul cu două îndoituri nu conține plumb, deci nu este dăunător pentru sănătate.
Verifică prețul

Furtunul cu pricurare are o lungime de 10 m și este o parte integrată a Karcher Rain System®. Apa picură din furtun în mod uniform peste întreaga lungime și se oprește exact acolo unde este nevoie.

Premium

Banda picurare 1000 m/rola, 3 L/h, 10cm, PANDORA

Utilizarea sistemului cu banda de picurare este foarte ușoară, ea având mai multe avantaje iar unul este reducerea considerbilă a cantității de apă, diminuarea riscului de apariție a buruienilor, a bolilor și posibilitatea aplicării îngrășămintelor. Poate fi folosită mai multe sezoane, pentru că banda este rezistență mare și are o durabilitate superioară.
Verifică prețul

Banda de picurare cu un debit de 3 Litri/h și o distanță de 10cm între găuri, de la PANDORA este un sistem avantajos și obligatoriu în sere sau solarii.

Tub de Picurare Cilindric ETS / D[mm]: 16; P[cm]: 20; D[lph]: 2; L[m]: 100

Pentru a-ți ușura munca în ceea ce privește irigatul serei sau grădinii tale îți recomandăm să îți instalezi un sistem de irigare automat, iar pentru acest lucru tubul de picurare cilindric, cu diametru de 16mm nu poate lipsi din ansamblu. Tubul reprezintă o investiție pe termen lung, cu amortizare rapidă, folosită la irigarea serelor și a solariilor, dar și în câmp. Lungimea maximă recomandată este de pana la 100 ml în funcție de debitul picurătorilor și de presiunea de lucru. Datorită calității materialului LDPE, a grosimii acestuia de 0,8 mm și al picurătoarelor, tubul poate ajunge la o durată de funcționare de până la 10 ani.
Verifică prețul

Tub irigare prin picurare 50cm - 4L/H -100m

Îl întinzi lângă linia plantelor pe care dorești să le uzi, apoi când pornești apa, fiecare plăntuță va primi debitul de apă de care are nevoie. Nu mai trebuie să uzi tu fiecare plantă în parte cu furtunuri care uneori se încurcă sau se găuresc. Acest tub de irigare poate fi folosit mai mult de un an.
Verifică prețul

Dacă te pasionează agricultura și creșterea plantelor în general, ai nevoie de un tub de irigare prin irigare. Acesta funcționează foarte ușor și tot ce trebuie tu să faci este să îl instalezi pe poziție.

Furtun poros pentru irigare prin picurare Garden of Eden 11349, cu racorduri rapide, 20 m, negru

Furtunul cauciucat udă pe toată lungimea sa, iar datorită învelișului special din cauciuc, este rezistent la radiații UV și la îngheț, deci nu trebuie dezgropat din sol nici pe parcursul iernii. Datorită racordului rapid de la capăt, acesta poate fi racordat cu ușurință la orice alt furtun sau priză de apă, putând fi și prelungit dacă de asta ai nevoie. Racordul cu Auto Stop de la capăt asigură formarea rapidă a presiunii de apă pe toată lungimea furtunului.
Verifică prețul

Un produs inovativ care poate fi instalat și sub nivelul solului, astfel încât să nu afecteze aspectul grădinii tale.

Întrebări frecvente despre furtunurile cu picurare

Ce lungime au furtunurile cu picurare ?

Cu cât are mai mulți metri, cu atât un furtun va fi mai greu de folosit și mai sensibil la torsiune și deteriorare. Pentru culturile de legume de dimensiuni reduse este adesea suficientă o variantă de 10m.

Ce diametru au furtunurile cu picurare ?

Diametrul furtunului se măsoară pe interior, iar cele mai populare versiuni de pe piață sunt cele de 1/2” sau 13mm, diamnetru este mărimea ce influențează direct cantitatea de apă care trece prin el.

Ce debit au furtunurile cu picurare ?

Acest tip de furtun are un debit de până la 4 litri/minut, fiind foarte eficiente în sarcini care implică imprimarea unei presiuni scăzute, în comparatție cu un furtun clasic care are debit de 34 L/minut.

Din ce material sunt fabricate furtunurile cu picurare ?

Furtunurile sunt confecționate din vinil, cauciuc, sau o combinație din cele două. Cele mai bune și mai rezistente sunt desigur furtunurile din cauciuc.

Ce culoare au furtunurile cu picurare ?

Pentru că lumina stimulează dezvoltarea de alge care produc substante toxice, se recomandă evitarea furtunurilor transparente. Pentru siguranță sporită poți căuta modele tratate antibacterian.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Jacuzzi Pentru Terasă / Grădină
Cele mai bune jacuzzi care pot fi instalate în grădină sau pe terasă

Visul tău de a sta în jacuzzi în grădină e aproape de a deveni realitate. Află ce opțiuni oferă modelele de jacuzzi de exterior și de unde îți poți cumpăra modelul dorit.

Cea Mai Bună Mască de Sudură cu Cristale Lichide
Cea mai bună mască de sudură cu cristale lichide

Protejează-ți ochii în procesul de sudură cu ajutorul celei mai eficiente tehnologii, masca de sudură cu cristale lichide.

Cel Mai Bun Capsator Electric de Mochetă / Tapițerie
Cel mai bun capsator electric pentru mochetă și tapițerie

Ai nevoie de un capsator electric care să te ajute în activitatea de zi cu zi? Poate ești montator de mochetă sau tapițer și cauți cel mai bun capsator electric.

Cel Mai Bun Robot de Tuns Iarba - Uz Rezidențial
Cel mai bun robot de tuns iarba pentru uz rezidențial

Vrei să nu-ți mai bați capul cu tunsul gazonului? Robotul autonom de tuns iarba e ceea ce ai nevoie. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Tester Pentru Calitatea Apei
Cel mai bun tester pentru calitatea apei

Testează calitatea apei de acasă pe cont propiu cu ajutorul unui tester profesional. Pui câteva picături de apă pe aparat și în câteva secunde îți va spune duritatea, aciditatea și alți indicatori de puritate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe