Cel Mai Bun Aspersor Tip Oscilant

Cel mai bun aspersor tip oscilant

Modificat la 06 aprilie 2021
Articol evaluat de 15 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să alegi un aspersor de irigare oscilant?

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci pentru a te putea bucura de o grădină aspectuoasă și sănătoasă, este să te asiguri că este bine irigată. Aspersoarele oscilante sunt acele aparate care se remarca destul de ușor, deoarece diferă de celelalte tipuri de pe piață. Ele au dimensiuni mai generoase, se mișcă stânga-dreapta împraștiind apa uniform și sunt foarte apreciate în curțile pătrate sau dreptunghiulare.

Aspersorul pentru grădină este un accesoriu care se poate atașa unui sistem de irigare, care are rolul de a dispersa apa pe suprafața dorită. Practic, va stropi solul și plantele cu apă, fără a fi nevoie ca tu să îl ghidezi. Rezultate sunt mai mult decât mulțumitoare. Aspersoarele se poziționează în grădină în funcție de zona în care vrei să ajungă jetul de apă.

Fiind vorba de grădină, trebuie să te asiguri că apa va ajunge la fiecare plantă care te interesează pe tine și că folosești pentru asta aspensorul potrivit. Pentru legume nu se recomandă un model oscilant, deoarece acestora le place de regula apa care vine direct la rădăcină.

Cel mai bun aspersor oscilant

Cel mai bun

Aspersor oscilant universal Fiskars 1023659, 17 jeturi de pulverizare

 • Direcția de udare reglabilă
 • Sistem de economisire a apei
 • Buton de control al distanței pentru udare precisă
 • 17 jeturi de pulverizare cu precizie
 • Robinet de evacuare și dop de curățare;
Verifică prețul

Aspersorul oscilant universal Fiskars 1023659 cu 17 jeturi de pulverizare este soluția ideală pentru gradina ta. Acest aspersor poate fi folosit pentru grădini de dimensiuni medii. cuprinse între 150-300 mp. Are direcția de udare reglabilă și un buton de control al distanței, ceea ce te va ajuta să concentrezi stropii în locurile mai afectate de secetă. Aspersorul este rezistent având corpul metalic și are o dimensiune universală care permite conectarea ușoară cu alte echipamente de udare de la alte mărci.

la buget

Aspersor Dreptunghiular Rehau, 15 perforatii

 • Carcasă plastic
 • Piulițe rotitoare
 • Filet interior de 26,5 mm
 • 15 perforații
 • Distanță stropire 17 m
Verifică prețul

Dacă deții o suprafață dreptunghiulară ce trebuie irigată, te poți folosi cu succes de aspersorul de la Rehau. În funcție de nevoile tale, poți regla individual distanța de pulverizare. În plus, se poate conecta la orice sistem de plastic existent pe piață. Carcasa sa de plastic este rezistentă la impact, iar piulițele de pe capac se pot roti. Aspersorul are un șir de duze din aluminiu cu 15 perforații pentru pulverizare și filet interior de 26,5 mm cu racord standard. Este prevăzut cu 4 modele de suprafețe irigate reglabile.

Premium

Aspersor oscilant OS 5.320 S

 • Reglare continuă
 • Lățime ajustabilă de pulverizare
 • Apărătoare de stropi
 • Inel pentru agățarea aparatului integrat în mâner
 • 0,8 kg
Verifică prețul

Dacă ai un gazon în curte, trebuie să îl și uzi. Aspersorul oscilant OS 5.320 pentru irigarea suprafețelor și grădinilor medii și mari te va ajuta să îți păstrezi gazonul verde și sănătos. Are o acoperire maximă de 320 mp și un control al debitului de la zero la maxim. Aspersorul este echipat cu crampoane care pot fi detașate la nevoie. Are un sistem de prindere care îl face ușor de conectat la furtunurile de grădină. Având o greutate de sub un kg, oricine din familie îl poate muta ușor, astfel încât tot spațiul verde să fie stropit.

Aspersor oscilant Palisad cu 19 duze

 • Aspersorul oscilant cu 19 duze de la Palisad este destinat stropirii gazonului sau a diferitelor culturi. Acest model este realizat din metal și plastic și are o rază de acoperire de 4 m.
 • Îl poți racorda la instalație prin intermediul conectorului furtun cu filet.
 • Cadru de bază solid, rezistent la șocuri.
 • Corp din țevi de aluminiu, durabil in timp.
Verifică prețul

Aspersorul oscilant cu 19 duze de la Palisad este destinat stropirii gazonului sau a diferitelor culturi de plante. Ideal la curte, grădină sau pe terasa casei tale, acest model este realizat din metal și plastic și are o rază de acoperire de 4 m. Este foarte ușor de racordat la instalație prin intermediul conectorului furtun cu filet. Printre avantajele acestui model regăsim cadrul de bază care este solid, rezistent la șocuri dar și corpul din țevi de aluminiu care își va dovedi durabilitatea în timp.

Aspersor oscilant automat Black+Decker cu 18 gauri - 34310

 • Angrenaj puternic
 • Design portabil și modern
 • Reglare laterală egală
 • Materiale rezistente
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Sistemele de irigații sunt esențiale pentru întreținerea plantelor, a gazonului, a grădinii sau pur și simplu pentru crearea unui microclimat potrivit perioadelor mai secetoase. Astfel, aspersorul oscilant automat Black+Decker este prevăzut cu 18 găuri și acoperă cu succes o suprafață de până la 280 m2. Angrenajul puternic este rezistent la impurități, iar tubul de spray este fabricat din aluminiu. Aspersorul asigură o distribuție egală a apei, astfel că iși va îndeplini scopul foarte bine și vei fi mulțumit de investișia făcută.

Hozelock Aspersor dreptunghiular Pro, 200 m²

 • Material plastic
 • 2 modele pulverizare
 • Lărgime reglabilă
 • Distanță reglabilă
 • Dimensiuni reduse
Verifică prețul

Acest aspersor oscilant Pro Metal de la Hozelock are o bază stabilă și este potrivit pentru irigarea unei suprafețe maxime de 200 m², ceea ce îl face ideal pentru grădini medii și mari. Este echipat cu un capăt exterior extins și durabil, de tip mascul, și cu jeturi de precizie pentru o distribuție egală a apei fără a face bălți. De asemenea, dispune de două modele de pulverizare care pot fi selectate răsucind corpul aspersorului: pulverizare tip ceață fină pentru plantele fragile și răsadurile tinere și un jet de apă precis pentru udarea plantelor, peluzei și a straturilor de flori.

Întrebări frecvente despre aspersoarele oscilante

Care este raza de acoperiere a unui aspensor oscilant de grădină ?

Pentru a alege un aspersor bun pentru suprafața ta, trebuie mai întâi să îți cunoști foarte bine terenul. Astfel, dacă ai de udat o suprafața mai degrabă mică, un model oscilant îți va oferii o acoperire de 4-7 m.

Care este unghiul de acoperire al unui aspensor oscilant de grădină ?

Adică modul în care va fi distribuită apa. Vei alege modul de distribuție care funcționează cel mai bine pe terenul tău, adică semi-cerc, sau frontal ori triunghi.

Cu ce presiune funcționează un aspensor oscilant de grădină ?

Pentru ca apa să fie propulsată eficient, ai nevoie de un aspersor care să o disperseze la o presiune potrivită. Cele mai bune aspersoare funcționează la o presiune de 2-4 bar.

Ce alte funcții mai au aspensoarele oscilante de grădină ?

Un accesoriu de grădinărit potrivit poate fii echipat cu senzor de ploaie, cu timer, pentru a fii setate să funcționeze pentru un anumit interval de timp , sau cea mai cautată opțiune, cea de WIFI.

Ce volum de apă consumă zilnic aspersoarele oscilante de grădină ?

Totul depinde de fiecare model în parte și de timpul în care funcționează. Debitul de apă îți va spune câți metri cubi se consuma într-o singura oră.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Scaun de Grădinărit cu Roți
Cel mai bun scaun de grădinărit cu roți

Îți place grădinăritul și vrei să fii mai eficient/ă în activitățile de plantare, curățare? Un scaun de grădinărit te ajută să poți muta mai ușor uneltele necesare.

Cel Mai Bun Jacuzzi Pentru Terasă / Grădină
Cele mai bune jacuzzi care pot fi instalate în grădină sau pe terasă

Visul tău de a sta în jacuzzi în grădină e aproape de a deveni realitate. Află ce opțiuni oferă modelele de jacuzzi de exterior și de unde îți poți cumpăra modelul dorit.

Cel Mai Bun Spray De Căpușe Pentru Copii / Adulți
Cel mai bun spray împotriva căpușelor

Stai mult în aer liber și vrei să nu ai grija căpușelor? Alege un spray de calitate împotriva insectelor și îți poți lăsa copilul să zburde prin grădină / parc toată ziua.

Cel mai bun Distrugător de Buruieni - Perie / Arzător
Cel mai bun aparat de distrus buruienile din gospodărie

Te-ai săturat să smulgi cu mâna buruienile care apar prin curte sau grădină? Recent au apărut pe piață aparate automate sau semi-automate care te pot ajuta să distrugi buruienile mai rapid și cu mai puțin efort.

Cea Mai Bună Mini Drujbă Cu Acumulator
Cea mai bună mini drujbă cu acumulator

Cauți o drujbă cu baterie cu ajutorul căreia să poți de exemplu curăța pomii primăvara? Alege o mini drujbă puternică și cu acumulator inclus.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe