Cel Mai Bun Sistem de Răcire Terasă cu Ceață

Cel mai bun sistem de răcire terasă cu ceață

Modificat la 21 decembrie 2021
Articol evaluat de 42 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să-ți instalezi un sistem de răcire cu ceață pe terasă?

Terasa este locul unde vrei să te retragi după o zi grea de muncă și unde ai vrea să petreci clipe de relaxare alături de cei dragi. De cele mai multe ori acest loc este unul deschis care poate fi folosit cu încredere cel mai des vara când temperaturile mari permit acest lucru.

Pe de altă parte, dacă vara este una toridă și secetoasă, ai nevoie de un sistem de răcire dacă vrei să stai la terasă. Cea mai bună opțiune este să alegi un sistem de răcire cu ceață pentru terasa ta.
Acest sistem de răcire este unul eficient care îți răcește instant locul unde a fost amplasat.

Este ideal pentru terase și este folosit cu încredere chiar și de către patronii din HoReCa pe timp de vară. Acest sistem este unul durabil și rezistent, o investiție care își merită banii pe termen lung. Dacă nu știai are o performanță crescută și nu doar atât, te ajută să economisești apă deoarece doar creează ceață, nu pulverizează cantități mari de apă atunci când funcționează. Pe termen lung vei fi uimit de performanțele sale.

Cel mai bun sistem de răcire terasă

Cel mai bun

Sistem racire terasa TopGarden, 7.5 m

 • Eficient
 • Facil de folosit
 • Ușor de depozitat
 • Consum mic de apă
 • Practic
Verifică prețul

Vara temperaturile tind să o ia razna, iar oamenii se simt copleșiți de caniculă. De aceea, un sistem de răcire TopGarden este tot ce îți trebuie. Cu ajutorul său poți reduce temperatura ambientală cu maxim 10 grade. Pachetul conține: un furtun de 7.6 metri, 2 adaptoare, un filtru, 8 duze de alamă și 8 suporturi de fixare. Se instalează extrem de ușor și de rapid de către oricine. Nu consumă prea multa apă și este rezistent pe termen lung. Este de asemenea, foarte ușor de depozitat sau transportat.

la buget

Kit racire terasa cu pulverizare apa sub forma de ceata, 10 metri

 • Funcția de ceață
 • Lungime mare 10 m
 • Duze incluse
 • Consum redus de apă
 • Instalare ușoară
Verifică prețul

Sistemul de răcire terase prin pulverizare picături de apă este capabil a oferi o temperatura optimă în zilele toride de vară, fără însă a crește nivelul de umiditate. răcirea aerului în spațiile exterioare cu ajutorul kitului de răcire terase devine posibilă datorită capacității sale de pulverizare a picăturilor de apă.Particulele foarte fine de apă în contact cu aerul fierbinte se vor evapora instantaneu. astfel se va genera o temperatură mai scăzută a aerului pe verande, terase, grădini, parcuri sau în orice loc în care acest sistem de climatizare este montat.

Premium

Sistem racire terasa SimpleFit, PVC, 15 m, rezistenta UV, 8 duze pulverizare

 • Rezistent
 • Design modern
 • 8 duze de pulverizare
 • Eficient
 • Reutilizabil
Verifică prețul

Sistem răcire pentru terase este recomandat a se utiliza în zone cu aer uscat și foarte cald. Prinderea furtunului se poate face cu clipsuri sau cleme, incluse în acest pachet, în functie de tipul suprafeței pe care trebuie fixat. Lungimea este bună pentru o terasă de dimenuni medii, dar a vatanjul este că se poate extinde prin achiziționarea unui al doilea kit și îmbinarea în continuare a duzelor la distanța recomandată. Pentru o funcționare optimă nu trebuie îmbinat mai mult de două kituri de răcire cu funcția de ceață.

Kit racire terasa cu vapori de apa - 10 duze, 10 metri lungime

 • Oferă temperatura optimă
 • Fără risc
 • Asigură confort
 • Acoperă o suprafață mare
 • Sistem ecologic 100%
Verifică prețul

Sistemul poate oferi o temperatură optimă în zilele toride de vară, fără a crește nivelul de umiditate, răcind aerul datorită capacității sale de pulverizare a picăturilor de apă. Kitul cu duze se poate racorda la orice sursă de apă și are avantajul de a scădea temperatura considerabil în spațiile exterioare. Acesta poate păstra o temperatură constantă a aerului, înlătură senzația de sufocare în zilele toride pe terase, grădini sau verande. Mai mult, poți conecta mai multe kit-uri pentru acoperirea unei suprafețe mai mari. Sistemul este ecologic 100%.

Sistem racire cu ceata, King Flow, 15m

 • Inovator
 • Design modern
 • Ușor de demontat
 • Facil de instalat
 • Consum scăzut de apă
Verifică prețul

Dacă vrei să participi la activități în aer liber sau să întreții plantele, ai nevoie de un sistem de răcire cu ceață eficient. Cea mai bună opțiune pentru a răci un spațiu deschis pe timp de vară este sa apelezi la un sistem de răcire cu ceață care poate scădea temperatura cu până la -10 grade Celsius. Acest sistem este foarte ușor de instalat și demontat fiind foarte potrivit pentru grădini, terase, chioșcuri, umbrele, pergole, balcoane sau orice alt spațiu deschis care are nevoie de răcorire.

Furtun pulverizare apă sub formă de vapori pentru răcire terasă 10m GL0038 este o ustensie perfectă pentru a răci aerul și pentru a crea o atmosferă cât mai plăcută la terasă, este cea mai efectivă metodă pentru a răcori în exterior la o lungime de 10 metri formată din 8 duze de pulverizare, care permit o răcire mai rapidă și efectivă a terasei. Acest furtun de pulverizare este perfect în timpul verii, atunci când este extrem de cald și ai nevoie să te răcorești și revigorezi cât mai rapid și eficient.

Dacă ai nevoie de a-ți răcori terasa, veranda, foișorul sau curtea ai la sigur nevoie de un Sistem răcire cu ceață prin pulverizare apă cu pompă și filtru de 6m cu 6 duze 7 bari 5l/min pentru terasă verandă seră foișor curte X0016PWU1X care va face acest lucru la cel mai înalt nivel, iar toți care se vor răcori sub acest sistem de răcire vor fi relaxați și bucuri. Căldura excesivă și soarele deja nu vor mai fi o problemă care te va preocupa, acest sistem asigură o răcire uniformă și plăcută pe tot parcursul folosirii.

Întrebări frecvente despre sistemele de răcire terasă cu ceață

Care este principiul de funcționare al sistemului de răcire cu ceață?

Sistemul de răcire cu ceață este cea mai nouă opțiune de răcire a spațiilor deschise cum ar fi terasele sau grădinile. Apa pe care o primește, o transformă în ceață pe care o pulverizează în spațiul pe care îl deservește. Este capabil să creeze o perdea în spațiul pe care îl cuprinde. Mai mult, consumă foarte puțină apă.

Cât de ușor de instalat este sistemul de răcire cu ceață?

Sistemul de răcire cu ceață este foarte ușor de instalat dat fiind că seamănă cu un acoperiș reglabil.

Ce avantaje îți oferă sistemul de răcire cu ceață?

Este eficient, rapid, ușor de instalat și folosit, dar și economic. Cu doar 2 litri de apă pe oră per duză și la o presiune de 2 bari te răcorește pe termen îndelungat.

Ce preț are de regulă un sistem de răcire cu ceață?

Sistemul de răcire cu ceață este un produs ieftin și accesibil oricui al cărui preț se învârte în jurul prețului de 100 lei.

Din ce material este fabricat sistemul de răcire cu ceață?

Materialul conține plastic și metal.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Spray De Căpușe Pentru Copii / Adulți
Cel mai bun spray împotriva căpușelor

Stai mult în aer liber și vrei să nu ai grija căpușelor? Alege un spray de calitate împotriva insectelor și îți poți lăsa copilul să zburde prin grădină / parc toată ziua.

Cea Mai Bună Magazie de Depozitare a Lemnelor de Foc
Cea mai bună magazie de depozitare pentru lemne de foc

Dacă îți încălzești casa cu lemne și îți place ordinea și curățenia, achiziția unei magazii de depozitare a lemnelor pentru foc este achiziția ideală pentru tine.

Cel Mai Bun Scaun de Grădinărit cu Roți
Cel mai bun scaun de grădinărit cu roți

Îți place grădinăritul și vrei să fii mai eficient/ă în activitățile de plantare, curățare? Un scaun de grădinărit te ajută să poți muta mai ușor uneltele necesare.

Cel Mai Bun Hidrofor Monofazat
Cel mai bun hidrofor monofazat

Ai nevoie de un hidrofor care să funcționeze la o priză normală de 220-230v? Cel mai probabil ai nevoie de un hidrofor monofazat.

Cel Mai Bun Aerator de Gazon Electric
Cel mai bun aerator de gazon electric

Un gazon ca în filme nu se face singur, oamenii pasionați investind în unelte și echipamentele necesare. Aeratorul de gazon este o mașinărie esențială pentru îngrijirea grădinii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe