Cel Mai Bun Sistem de Răcire Terasă cu Ceață

Cel mai bun sistem de răcire terasă cu ceață

Modificat la 12 august 2021
Articol evaluat de 42 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan

De ce să-ți instalezi un sistem de răcire cu ceață pe terasă?

Terasa este locul unde vrei să te retragi după o zi grea de muncă și unde ai vrea să petreci clipe de relaxare alături de cei dragi. De cele mai multe ori acest loc este unul deschis care poate fi folosit cu încredere cel mai des vara când temperaturile mari permit acest lucru.

Pe de altă parte, dacă vara este una toridă și secetoasă, ai nevoie de un sistem de răcire dacă vrei să stai la terasă. Cea mai bună opțiune este să alegi un sistem de răcire cu ceață pentru terasa ta.
Acest sistem de răcire este unul eficient care îți răcește instant locul unde a fost amplasat.

Este ideal pentru terase și este folosit cu încredere chiar și de către patronii din HoReCa pe timp de vară. Acest sistem este unul durabil și rezistent, o investiție care își merită banii pe termen lung. Dacă nu știai are o performanță crescută și nu doar atât, te ajută să economisești apă deoarece doar creează ceață, nu pulverizează cantități mari de apă atunci când funcționează. Pe termen lung vei fi uimit de performanțele sale.

Cel mai bun sistem de răcire terasă

Cel mai bun

Sistem racire terasa TopGarden, 7.5 m

 • Eficient
 • Facil de folosit
 • Ușor de depozitat
 • Consum mic de apă
 • Practic
Verifică prețul

Vara temperaturile tind să o ia razna, iar oamenii se simt copleșiți de caniculă. De aceea, un sistem de răcire TopGarden este tot ce îți trebuie. Cu ajutorul său poți reduce temperatura ambientală cu maxim 10 grade. Pachetul conține: un furtun de 7.6 metri, 2 adaptoare, un filtru, 8 duze de alamă și 8 suporturi de fixare. Se instalează extrem de ușor și de rapid de către oricine. Nu consumă prea multa apă și este rezistent pe termen lung. Este de asemenea, foarte ușor de depozitat sau transportat.

la buget

Kit racire terasa cu pulverizare apa sub forma de ceata, 10 metri

 • Funcția de ceață
 • Lungime mare 10 m
 • Duze incluse
 • Consum redus de apă
 • Instalare ușoară
Verifică prețul

Sistemul de răcire terase prin pulverizare picături de apă este capabil a oferi o temperatura optimă în zilele toride de vară, fără însă a crește nivelul de umiditate. răcirea aerului în spațiile exterioare cu ajutorul kitului de răcire terase devine posibilă datorită capacității sale de pulverizare a picăturilor de apă.Particulele foarte fine de apă în contact cu aerul fierbinte se vor evapora instantaneu. astfel se va genera o temperatură mai scăzută a aerului pe verande, terase, grădini, parcuri sau în orice loc în care acest sistem de climatizare este montat.

Premium

Sistem racire terasa SimpleFit, PVC, 15 m, rezistenta UV, 8 duze pulverizare

 • Rezistent
 • Design modern
 • 8 duze de pulverizare
 • Eficient
 • Reutilizabil
Verifică prețul

Sistem răcire pentru terase este recomandat a se utiliza în zone cu aer uscat și foarte cald. Prinderea furtunului se poate face cu clipsuri sau cleme, incluse în acest pachet, în functie de tipul suprafeței pe care trebuie fixat. Lungimea este bună pentru o terasă de dimenuni medii, dar a vatanjul este că se poate extinde prin achiziționarea unui al doilea kit și îmbinarea în continuare a duzelor la distanța recomandată. Pentru o funcționare optimă nu trebuie îmbinat mai mult de două kituri de răcire cu funcția de ceață.

Sistem de racire pentru terasa sau gradina cu vapori de apa 10 duze furtun 10m GTL-Q42K

 • Anti poluare și anti insecte
 • Ușor de utilizat
 • Poate fi instalat oriunde
 • Nu lasă particule de apă adiționale
 • Lipsă de zgomot la utilizare
Verifică prețul

Sistemul de răcire prin pulverizare produce o perdea de apă chiar și în cea mai caldă zi. De exemplu, instalat în locul corect, sub acoperișul de pe terasă, sub orice umbrelă, reduce efectiv temperatura ambiantă la 10-12°C și te ajută să faci față mai ușor zilelor toride. În plus, vaporii de apă elimină poluarea aerului și respinge insectele, lăsându-te astfel să te relaxezi fără griji. Conectează sistemul la furtunul sau robinetul de grădină. Consumul de apă este scăzut și este foarte ușor de instalat!

Kit racire terasa cu vapori de apa - 10 duze, 10 metri lungime

 • Oferă temperatura optimă
 • Fără risc
 • Asigură confort
 • Acoperă o suprafață mare
 • Sistem ecologic 100%
Verifică prețul

Sistemul poate oferi o temperatură optimă în zilele toride de vară, fără a crește nivelul de umiditate, răcind aerul datorită capacității sale de pulverizare a picăturilor de apă. Kitul cu duze se poate racorda la orice sursă de apă și are avantajul de a scădea temperatura considerabil în spațiile exterioare. Acesta poate păstra o temperatură constantă a aerului, înlătură senzația de sufocare în zilele toride pe terase, grădini sau verande. Mai mult, poți conecta mai multe kit-uri pentru acoperirea unei suprafețe mai mari. Sistemul este ecologic 100%.

Sistem racire cu ceata, King Flow, 15m

 • Inovator
 • Design modern
 • Ușor de demontat
 • Facil de instalat
 • Consum scăzut de apă
Verifică prețul

Dacă vrei să participi la activități în aer liber sau să întreții plantele, ai nevoie de un sistem de răcire cu ceață eficient. Cea mai bună opțiune pentru a răci un spațiu deschis pe timp de vară este sa apelezi la un sistem de răcire cu ceață care poate scădea temperatura cu până la -10 grade Celsius. Acest sistem este foarte ușor de instalat și demontat fiind foarte potrivit pentru grădini, terase, chioșcuri, umbrele, pergole, balcoane sau orice alt spațiu deschis care are nevoie de răcorire.

Sistem racire terasa cu vapori de apa - 10 m lungime 2v0_1048

 • Ușor de instalat
 • Confortabil
 • Asigură temperatura potrivită
 • Consum de apă scăzut
 • Acoperă perimetrul dorit
Verifică prețul

Sistemul este foarte ușor de instalat și demontat și este ideal pentru grădini, terase, chioșcuri, pergole, umbrele, balcoane sau orice alt spațiu deschis care se dorește a fi răcorit. Produce o perdea în perimetrul dorit unde va scădea temperatura. Presiunea apei necesară pentru funcționarea sistemului este între 1.5 și 4bari. Consumul de apă este foarte scazut, la o presiune de 2 bari fiecare doză consumă aproximativ 2 litri pe oră. Sistemul de ceață se poate folosi în aer liber sau în locuri unde apa nu dăunează.

Întrebări frecvente despre sistemele de răcire terasă cu ceață

Care este principiul de funcționare al sistemului de răcire cu ceață?

Sistemul de răcire cu ceață este cea mai nouă opțiune de răcire a spațiilor deschise cum ar fi terasele sau grădinile. Apa pe care o primește, o transformă în ceață pe care o pulverizează în spațiul pe care îl deservește. Este capabil să creeze o perdea în spațiul pe care îl cuprinde. Mai mult, consumă foarte puțină apă.

Cât de ușor de instalat este sistemul de răcire cu ceață?

Sistemul de răcire cu ceață este foarte ușor de instalat dat fiind că seamănă cu un acoperiș reglabil.

Ce avantaje îți oferă sistemul de răcire cu ceață?

Este eficient, rapid, ușor de instalat și folosit, dar și economic. Cu doar 2 litri de apă pe oră per duză și la o presiune de 2 bari te răcorește pe termen îndelungat.

Ce preț are de regulă un sistem de răcire cu ceață?

Sistemul de răcire cu ceață este un produs ieftin și accesibil oricui al cărui preț se învârte în jurul prețului de 100 lei.

Din ce material este fabricat sistemul de răcire cu ceață?

Materialul conține plastic și metal.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Grătar De Grădină Pe Cărbuni
Cel mai bun grătar de grădină pe cărbuni

Prepară cele mai gustoase grătare la tine în curte cu ajutorul unui grătar pe cărbuni profesionist. Alege-l pe cel mai bun din recomandările noastre.

Cel Mai Bun Grătar Cu Afumătoare
Cel mai bun grătar cu afumătoare

Dacă tot investești într-un grătar pentru casa ta, de ce să nu cumperi unul pe care-l poți folosi pentru mai multe tipuri de preparare, inclusiv pentru afumătoare? Uite care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Prelungitor cu Tambur și Termosiguranță
Cel mai bun prelungitor cu tambur și protecție

Ai nevoie de un prelungitor lung dar care să fie ușor de manevrat și păstrat? Prelungitorul cu tambur și termosiguranță îți oferă toate aceste lucruri.

Cel Mai Bun Scaun de Grădinărit cu Roți
Cel mai bun scaun de grădinărit cu roți

Îți place grădinăritul și vrei să fii mai eficient/ă în activitățile de plantare, curățare? Un scaun de grădinărit te ajută să poți muta mai ușor uneltele necesare.

Cel Mai Bun Compostor Ecologic de Grădină
Compostor ecologic de grădină

Tranformă resturile menajere în compost pe care-l poți folosi ca îngrășământ natural pentru grădina ta. Cumpără un container de compost ecologic.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe