Cel Mai Bun Aparat cu Sunete de Alungare a Păsărilor

Cel mai bun aparat cu sunete pentru alungarea păsărilor dăunătoare

Modificat la 11 august 2021
Articol evaluat de 93 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să alegi un aparat cu sunete pentru alungarea păsărilor dăunătoare?

Atacul păsărilor (în special stoluri de grauri) la cireșele coapte sau struguri poate fi extrem de supărător, iar daunele considerabile - se poate ajunge la pierderea unei recolte întregi. Echipamentele cu alarme acustice sunt dispozitive ecologice care nu fac un rău fizic păsărilor, doar le îndepărtează din zona pe care dorești să o protejezi. Un senzor de lumină activează dispozitivul în timpul zilei și pe timp de noapte atunci când sesizează prezența păsărilor în funcție și de setările tale.

Instalarea și operarea sunt foarte ușoare. Există aparate care funcționează atât pe bază de baterii cât și conectate la rețea, trebuie doar să fii atent când îți comanzi. Fie că vrei să îți protejezi câmpuri, terase, livezi, grădina cu flori, grădina cu legume, gazonul, terenul de fotbal sau de tenis sau alte zone în care nu dorești accesul păsărilor ce ar putea cauza distrugeri sau mizerie, un aparat cu sunete pentru alungarea acestora este soluția ideală.
Trebuie să ai în vedere că acest aparat este destinat exclusiv uzului exterior.

Aparate cu sunete pentru alungarea dăunătorilor

Cel mai bun

Pest-X-Repel

 • Aparatul are 3 LED-uri
 • Consum de energie: 20W
 • Zona pe care acționează: 4000-5000 m²
 • Durata de viață a bateriei este de 5-10 zile
 • Se alimentează printr-un acumulator auto de 50A
Verifică prețul

Aparatul este conceput special pentru a ține la distanță păsările într-un mod ecologic, fără poluanți sau produse chimice. Dispozitivul emite sunete ale păsărilor de pradă în combinație cu zgomote de pușcă. Dispozitivul este folosit în principal pentru controlul păsărilor în zone agricole și de depozitare, aeroporturi, porturi, depozite, pe suprafețe mari. Acesta prezintă un LED care se aprinde când aparatul este conectat la o sursă de alimentare și indică buna funcționare a acestuia. În plus, are un senzor prin care aparatul trece în modul de noapte, adică în modul de așteptare, nu va emite, deoarece și păsările sunt inactive.

Premium

Aparat anti pasari

 • Alungă păsările într-un mod ecologic
 • Funcționează pe o suprafață de aproximativ 25.000-30.000 mp
 • Se poate conecta la rețea sau la o baterie auto
 • Are 3 LED-uri: Sensor, Power, Low Bat
 • Consum de energie mic - 40 W
Verifică prețul

Aparatul BR-33 este conceput special pentru a alunga păsările într-un mod ecologic, fără poluanţi sau produse chimice. Dispozitivul emite sunete ale păsărilor de pradă în combinaţie cu zgomote de puşcă. Aparatul BR-33 este folosit în principal pentru controlul păsărilor în zone agricole şi de depozitare, aeroporturi, porturi, depozite, pe o suprafaţă de aproximativ 25.000-30.000 mp. Poate fi montat pe un stâlp de orice formă sau material la o înălţime de 150-200cm. Se poate conecta atât la reţea cât şi la o baterie de 12V.

la buget

Aparat Electronic Sonic

 • Difuzor de înaltă fidelitate cu o redare naturală a sunetelor
 • Semnalele sonore sunt percepute de păsări de la o distanță de 100 metri
 • Eficient împotriva porumbeilor, ciorilor, graurilor, mierlelor, vrăbiilor, pescărușilor etc
 • Trei sunete naturale diferite
 • Volum sunet reglabil
Verifică prețul

Aparatul electronic este de mare putere, la standare mari de calitate, având toate setările necesare pentru a funcționa permanent automat ! Modulul electronic este dotat cu un difuzor de înaltă fidelitate, cu o redare naturală a sunetelor. Acesta este foarte ușor de folosit, se poate instala în orice loc și seta foarte ușor. Semnalele sonore sunt percepute de păsări de la o distanță de 100 metri. Aparatul este eficient împotriva porumbeilor, ciorilor, graurilor, mierlelor, vrăbiilor, sturzilor, prigorii, pescărușilor, rândunicilor, gâștelor, rațelor, ciocănitorilor, etc.

Aparat pentru alungarea pasarilor Sonic Bird Chaser

 • Utilizare în două moduri prin intermediul unui comutator
 • Dezactivare automată la întuneric
 • Inregistrarea datelor pe un microcip
 • Sunetele emise nu provoacă disconfort oamenilor
 • Distanță de detecție de aproape 10 metri
Verifică prețul

Aparatul pentru alungarea păsărilor Sonic BirdChaser foloseste principiul redării trilurilor de vânătoare ale păsărilor prădătoare (vultur, bufniță, șoim) pentru a ține la distanță specii precum porumbei, rândunele, graurii, ciorile, vrăbiile și altele asemenea. Această metodă umană și ecologică va rezolva problema păsărilor nedorite fără a le face vreun rău acestoră sau altor vietăți. Pe lângă acestea, dispozitivul va ajuta și în alungarea rozătoarelor de câmp și a iepurilor. Aparatul are 2 moduri în care poate fi utilizat: AUTO sau PIR MODE.

Aparat anti pasari cu ultrasunete Bird Away

 • Se bazează pe principiul ultrasunetelor și a flash-urilor luminoase
 • Detector ce folosește cel mai nou tip de senzor
 • Sunetele emise nu sunt deranjante pentru om
 • Funcționeaza pe o rază de până la 100m^2
 • Carcasă rezistentă la intemperii, pentru utilizarea în exterior
Verifică prețul

Bird Away este un aparat cu ultrasunete anti păsări precum rândunele, porumbei, grauri, ciori, vrăbii și alte asemenea care se bazează pe principiul ultrasunetelor și flash-urilor luminoase care deranjează păsările nedorite fără a le face rău fizic. Detectorul folosește cel mai nou tip de senzor, iar sunetele emise nu sunt percepute de om. Reprezintă un mod eficient de a speria și îndepărta păsările pe o suprafață de până la 85-100 mp. Aparatul poate fi utilizat și în exterior, fiind prevăzut cu o carcasă rezistentă la intemperii.

Aparat anti-pasari cu ultrasunete portabil

 • Funcționează pe baterii
 • Este mobil și portabil
 • Rază de acțiune 40 m² (în interior)
 • Indicator LED
 • Frecvența este de 12-24 kHz
Verifică prețul

Este un aparat inovativ care funcționează cu baterii și este foarte eficient. Aparatul anti păsări portabil ține la distanță de mașină, casă, garaj, podul casei aceste păsări nedorite. Pornire imediată, fără conexiuni de curent și fără a necesita vreun montaj. Consumul de curent este minim datorită sistemului electronic nou. Aparatul emite sunete de frecvență înaltă la intervale de 5 secunde (25 secunde pauză). Aceste sunete abia perceptibile pentru urechea umană țin la distanță pasarile de vehicule și alte încăperi.

Aparat Electronic Sonic Programabil - Impotriva Pasarilor - BIRD PROGRAM SONIC ®

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de instalat
 • Consum redus de energie
 • Performant
 • Design pliabil
Verifică prețul

Dacă ai probleme cu păsările care își fac cuiburi peste tot, îți distrug recoletele, ori se găinățează oriunde, atunci aparatul electronic sonic programabil împotriva păsărilor BIRD PROGRAM SONIC este soluția perfectă. Funcționează în totalitate automat și ține la distanță păsările de mici și mare dimensiuni pe o distanță de până la 50m, datorită celor trei tipuri de sunete naturale pe care le emite. Este simplu de utilizat, poate fi instalat în orice loc și este dotat cu senzor de mișcare și temporizator.

Întrebări despre aparatele cu sunete pentru alungarea păsărilor

Sunetele emise deranjează oamenii?

Aparatele emit ultrasunete și unde electromagnetice agresive care alungă păsările departe de zona protejată, într-un mod ecologic și eficient. Acestea alungă și protejează împotriva păsărilor, însă aparatele nu au niciun efect asupra oamenilor și nu afectează nici animalele de companie!

Sunetele emise deranjează animalele de casă?

Aparatele folosite pentru alungarea păsărilor emit ultrasunete și, uneori, flashuri luminoase pentru a le îndepărta. Ultrasunetele de frecvență joasă afectează sistemul nervos al păsărilor, deoarece astea sunt sensibile la acestea, dar nu și omul sau animalele de companie.

Ce păsări alungă?

Aparatele folosesc ultrasunete pentru alungare eficientă a păsărilor. Acestea alungă eficient porumbei, ciori, vrăbii, rândunele, grauri, alte păsări mici sau mari. Sunt concepute special pentru a alunga păsările într-un mod ecologic, fără poluanți sau produse chimice.

Ce suprafață acoperă?

Aparatele care emit sunete pentru alungarea păsărilor sunt de mai multe feluri. Raza lor de acțiune diferă de la model la model, de la câțiva metrii până la zeci de mii de metrii pătrați în funcție de performanțele aparatului. Ai grijă să îți alegi aparatul în funcție de nevoile tale.

Poate fi folosit și pentru alți dăunători?

Aparatele folosesc principiul redării trilurilor de vânătoare ale păsărilor prădătoare pentru a ține la distanță specii precum porumbei, rândunele, grauri, ciori, vrabi și altele. Pe lângă acestea, dispozitivul va ajuta în alungarea rozătoarelor de câmp și a iepurilor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Castele Gonflabile pentru Copii - Modele Interesante
Castele gonflabile pentru copii de până în 10 ani

Surprinde-ți copilul cu cel mai cool loc de joacă din cartier: un castel gonflabil. Află ce modele interesante poți cumpăra din România.

Cea Mai Bună Mini Seră de Interior
Cea mai bună mini seră pentru interior (grădină inteligentă)

Crește-ți ierburile aromatice sau răsadurile pentru grădină direct la tine acasă. Serele inteligente de apartament îți oferă spațiul și controlul necesar pentru culturi ecologice și sănătoase.

Cel Mai Bun Proiector LED cu Panou Solar și Acumulator
Cel mai bun proiector LED cu panou solar și acumulator

Profită de energia solară pentru a-ți lumina exteriorul casei. Proiectoarele LED solare cu acumulator înmagazinează energia de pe timpul zilei și o folosește în timpul nopții.

Cel Mai Bun Tester Pentru Calitatea Apei
Cel mai bun tester pentru calitatea apei

Testează calitatea apei de acasă pe cont propiu cu ajutorul unui tester profesional. Pui câteva picături de apă pe aparat și în câteva secunde îți va spune duritatea, aciditatea și alți indicatori de puritate.

Cel Mai Bun Proțap din Inox cu Motor
Cel mai bun proțap din inox cu motor

Îți plac purcelușii de lapte la proțap, berbecuții sau chiar vițeluși? Pentru a-i prepara cum trebuie, ai nevoie de un sistem de proțap cu motor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe