Cel Mai Bun Aparat cu Sunete de Alungare a Păsărilor

Cel mai bun aparat cu sunete pentru alungarea păsărilor dăunătoare

Modificat la 23 decembrie 2021
Articol evaluat de 99 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să alegi un aparat cu sunete pentru alungarea păsărilor dăunătoare?

Atacul păsărilor (în special stoluri de grauri) la cireșele coapte sau struguri poate fi extrem de supărător, iar daunele considerabile - se poate ajunge la pierderea unei recolte întregi. Echipamentele cu alarme acustice sunt dispozitive ecologice care nu fac un rău fizic păsărilor, doar le îndepărtează din zona pe care dorești să o protejezi. Un senzor de lumină activează dispozitivul în timpul zilei și pe timp de noapte atunci când sesizează prezența păsărilor în funcție și de setările tale.

Instalarea și operarea sunt foarte ușoare. Există aparate care funcționează atât pe bază de baterii cât și conectate la rețea, trebuie doar să fii atent când îți comanzi. Fie că vrei să îți protejezi câmpuri, terase, livezi, grădina cu flori, grădina cu legume, gazonul, terenul de fotbal sau de tenis sau alte zone în care nu dorești accesul păsărilor ce ar putea cauza distrugeri sau mizerie, un aparat cu sunete pentru alungarea acestora este soluția ideală.
Trebuie să ai în vedere că acest aparat este destinat exclusiv uzului exterior.

Aparate cu sunete pentru alungarea dăunătorilor

Cel mai bun

Pest-X-Repel

 • Aparatul are 3 LED-uri
 • Consum de energie: 20W
 • Zona pe care acționează: 4000-5000 m²
 • Durata de viață a bateriei este de 5-10 zile
 • Se alimentează printr-un acumulator auto de 50A
Verifică prețul

Aparatul este conceput special pentru a ține la distanță păsările într-un mod ecologic, fără poluanți sau produse chimice. Dispozitivul emite sunete ale păsărilor de pradă în combinație cu zgomote de pușcă. Dispozitivul este folosit în principal pentru controlul păsărilor în zone agricole și de depozitare, aeroporturi, porturi, depozite, pe suprafețe mari. Acesta prezintă un LED care se aprinde când aparatul este conectat la o sursă de alimentare și indică buna funcționare a acestuia. În plus, are un senzor prin care aparatul trece în modul de noapte, adică în modul de așteptare, nu va emite, deoarece și păsările sunt inactive.

la buget

Aparat Electronic Sonic

 • Difuzor de înaltă fidelitate cu o redare naturală a sunetelor
 • Semnalele sonore sunt percepute de păsări de la o distanță de 100 metri
 • Eficient împotriva porumbeilor, ciorilor, graurilor, mierlelor, vrăbiilor, pescărușilor etc
 • Trei sunete naturale diferite
 • Volum sunet reglabil
Verifică prețul

Aparatul electronic este de mare putere, la standare mari de calitate, având toate setările necesare pentru a funcționa permanent automat ! Modulul electronic este dotat cu un difuzor de înaltă fidelitate, cu o redare naturală a sunetelor. Acesta este foarte ușor de folosit, se poate instala în orice loc și seta foarte ușor. Semnalele sonore sunt percepute de păsări de la o distanță de 100 metri. Aparatul este eficient împotriva porumbeilor, ciorilor, graurilor, mierlelor, vrăbiilor, sturzilor, prigorii, pescărușilor, rândunicilor, gâștelor, rațelor, ciocănitorilor, etc.

Premium

Aparat anti pasari BR14 + adaptor

 • Ecologic;
 • Eficient;
 • Util;
 • Intuitiv;
 • Accesibil.
Verifică prețul

Dacă ai o problemă cu păsările sălbatice, indiferent că acestea distrug ceva sau pur și simplu sunt gălăgioase, atunci aparatul anti-păsări BR14 este exact ceea ce ai nevoie pentru gospodăria ta. Acesta este conceput special pentru a ține păsările la distanță într-un mod ecologic, fără poluare și soluții chimice. Acest dispozitv funcționează cu un adaptor ce transformă curentul de 220V în 12V și este des întâlnit în zonele agricole și depozitare, aeroporturi, porturi și depozite, pe o suprafață de aproximativ 5000 m2.

Aparat pentru alungarea pasarilor Sonic Bird Chaser

 • Utilizare în două moduri prin intermediul unui comutator
 • Dezactivare automată la întuneric
 • Inregistrarea datelor pe un microcip
 • Sunetele emise nu provoacă disconfort oamenilor
 • Distanță de detecție de aproape 10 metri
Verifică prețul

Aparatul pentru alungarea păsărilor Sonic BirdChaser foloseste principiul redării trilurilor de vânătoare ale păsărilor prădătoare (vultur, bufniță, șoim) pentru a ține la distanță specii precum porumbei, rândunele, graurii, ciorile, vrăbiile și altele asemenea. Această metodă umană și ecologică va rezolva problema păsărilor nedorite fără a le face vreun rău acestoră sau altor vietăți. Pe lângă acestea, dispozitivul va ajuta și în alungarea rozătoarelor de câmp și a iepurilor. Aparatul are 2 moduri în care poate fi utilizat: AUTO sau PIR MODE.

Aparat anti pasari cu ultrasunete Bird Away

 • Se bazează pe principiul ultrasunetelor și a flash-urilor luminoase
 • Detector ce folosește cel mai nou tip de senzor
 • Sunetele emise nu sunt deranjante pentru om
 • Funcționeaza pe o rază de până la 100m^2
 • Carcasă rezistentă la intemperii, pentru utilizarea în exterior
Verifică prețul

Bird Away este un aparat cu ultrasunete anti păsări precum rândunele, porumbei, grauri, ciori, vrăbii și alte asemenea care se bazează pe principiul ultrasunetelor și flash-urilor luminoase care deranjează păsările nedorite fără a le face rău fizic. Detectorul folosește cel mai nou tip de senzor, iar sunetele emise nu sunt percepute de om. Reprezintă un mod eficient de a speria și îndepărta păsările pe o suprafață de până la 85-100 mp. Aparatul poate fi utilizat și în exterior, fiind prevăzut cu o carcasă rezistentă la intemperii.

Aparat anti-pasari cu ultrasunete portabil

 • Funcționează pe baterii
 • Este mobil și portabil
 • Rază de acțiune 40 m² (în interior)
 • Indicator LED
 • Frecvența este de 12-24 kHz
Verifică prețul

Este un aparat inovativ care funcționează cu baterii și este foarte eficient. Aparatul anti păsări portabil ține la distanță de mașină, casă, garaj, podul casei aceste păsări nedorite. Pornire imediată, fără conexiuni de curent și fără a necesita vreun montaj. Consumul de curent este minim datorită sistemului electronic nou. Aparatul emite sunete de frecvență înaltă la intervale de 5 secunde (25 secunde pauză). Aceste sunete abia perceptibile pentru urechea umană țin la distanță pasarile de vehicule și alte încăperi.

Aparat Electronic Sonic Programabil - Impotriva Pasarilor - BIRD PROGRAM SONIC ®

 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
 • Simplu de instalat
 • Consum redus de energie
 • Performant
 • Design pliabil
Verifică prețul

Dacă ai probleme cu păsările care își fac cuiburi peste tot, îți distrug recoletele, ori se găinățează oriunde, atunci aparatul electronic sonic programabil împotriva păsărilor BIRD PROGRAM SONIC este soluția perfectă. Funcționează în totalitate automat și ține la distanță păsările de mici și mare dimensiuni pe o distanță de până la 50m, datorită celor trei tipuri de sunete naturale pe care le emite. Este simplu de utilizat, poate fi instalat în orice loc și este dotat cu senzor de mișcare și temporizator.

Întrebări despre aparatele cu sunete pentru alungarea păsărilor

Sunetele emise deranjează oamenii?

Aparatele emit ultrasunete și unde electromagnetice agresive care alungă păsările departe de zona protejată, într-un mod ecologic și eficient. Acestea alungă și protejează împotriva păsărilor, însă aparatele nu au niciun efect asupra oamenilor și nu afectează nici animalele de companie!

Sunetele emise deranjează animalele de casă?

Aparatele folosite pentru alungarea păsărilor emit ultrasunete și, uneori, flashuri luminoase pentru a le îndepărta. Ultrasunetele de frecvență joasă afectează sistemul nervos al păsărilor, deoarece astea sunt sensibile la acestea, dar nu și omul sau animalele de companie.

Ce păsări alungă?

Aparatele folosesc ultrasunete pentru alungare eficientă a păsărilor. Acestea alungă eficient porumbei, ciori, vrăbii, rândunele, grauri, alte păsări mici sau mari. Sunt concepute special pentru a alunga păsările într-un mod ecologic, fără poluanți sau produse chimice.

Ce suprafață acoperă?

Aparatele care emit sunete pentru alungarea păsărilor sunt de mai multe feluri. Raza lor de acțiune diferă de la model la model, de la câțiva metrii până la zeci de mii de metrii pătrați în funcție de performanțele aparatului. Ai grijă să îți alegi aparatul în funcție de nevoile tale.

Poate fi folosit și pentru alți dăunători?

Aparatele folosesc principiul redării trilurilor de vânătoare ale păsărilor prădătoare pentru a ține la distanță specii precum porumbei, rândunele, grauri, ciori, vrabi și altele. Pe lângă acestea, dispozitivul va ajuta în alungarea rozătoarelor de câmp și a iepurilor.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Foarfecă Electrică pentru Gardul Viu
Foarfece electrice pentru întreținerea gardului viu

Foarfeca sau trimmer-ul electric este unealta indispendabilă pentru orice bărbat care își dorește un gardul viu îngrijit și sănătos.

Cea Mai Bună Moară De Furaje
Cea mai bună moară de furaje

Scapă de costurile cu măcinatul cerealelor pentru a face furaje pentru păsări. Cumpără-ți o moară de furaje pe care să o ai acasă și să o poți folosi oricând e nevoie.

Cel Mai Bun Set Complet de Ustenstile pentru Grătar
Seturi de ustensile de calitate pentru grătare în aer liber

Îți face plăcere să pregătești grătarul și vrei să prepari cele mai bune fripturi pentru prietenii care se adună la tine? Fii profesionist și ia-ți un set de ustensile de calitate.

Cel Mai Bun Leagăn de Exterior Pentru Copii
Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Stai departe de un parc și ai spațiul necesar instalării unui leagăn în grădina proprie? Nu mai aștepta! Copilul tău se va putea bucura de datul în leagăn oricând vrea.

Cea Mai Bună Umbrelă De Grădină
Cea mai bună umbrelă de grădină

Tuturor ne place soarele dar câteodată ce e prea mult strică. Montează-ți o umbrela în grădină sau pe terasă și te poți bucura de statul în aer liber chiar dacă soarele bate puternic.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe