Cel Mai Bun Tambur de Furtun Grădină cu Cadru și Roți (Tip Cărucior)

Cel mai bun tambur pentru furtun de grădină cu cadru metalic și roți

Modificat la 24 iulie 2021
Articol evaluat de 87 ori:
Pagină realizată de:
Narcisa Bălan
Narcisa Bălan
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce ai nevoie de un tambur pentru furtun de grădină de tip cărucior?

Dacă locuiești la casă și ai o grădină pe care o și îngrijești frecvent atunci e bine să te ajuți de soluțiile disponibile pe piață pentru a face treaba mult mai ușoară. De exemplu, te poți orienta către un tambur pentru furtunul de grădină. Acest dispozitiv îți va permite să depozitezi și să transporți furtunul cu mult mai multă ușurință. Astfel atât curtea cât și grădina ta vor arăta bine, fără un furtun care să le scadă din estetică.

Deși aceste aparate au multe avantaje, nu te vei putea bucura pe deplin de unul dacă nu îl vei alege pe cel mai bun. Siguranța este aspectul de care trebuie să te îngrijești în curtea ta iar când furtunul este lăsat pe jos prin curte sau în grădină, poate fi un pericol pentru toți membrii familiei. Un tambur va aduna la loc sigur, chiar și furtunul verde, care reprezintă un pericol mai mare, având în vedere că e greu de sesizat în iarbă. Mai mult, te ajută să previi scurgerile nedorite, întrucât atunci când capătul furtunului este departe de robinet, se poate să nu îți dai seama dacă apa mai curge sau nu.

Tambur pentru furtun grădină cu cadru și roți

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Kaercher

 • Racord pentru furtun legat;
 • Gata montat;
 • Mânuire ușoară;
 • Mobilitate crescută;
 • Mâner reglabil pe înălțime.
Verifică prețul

Căruciorul pentru furtun este ideal pentru lucrul în grădină, deoarece este dotat cu un suport pentru accesorii precum lăncile de pulverizare sau pistoalele de pulverizare și prezintă un cârlig pentru depozitarea furtunului scurt. Datorită acestui cărucior, nu sunteți nevoit să intindeți furtunul pe un spațiu amplu, acesta aflându-se mereu la îndemână acolo unde aveți nevoie. Dotat cu funcția de pliere, îl puteți depozita într-un mod eficient și simplu într-un spațiu redus, iar mânerul poate fi ajustat în funcție de înălțimea pe care o doriți.

la buget

CellFast

 • Asamblare ușoară fără chei adiționale;
 • Cadru dispozitiv din aluminiu;
 • Mâner de transport cu înveliș din cauciuc;
 • Roți pentru transport;
 • Capacitate mare a furtunului.
Verifică prețul

Derulatorul cu furtun CellFast asigură un mod rapid de a transporta și de a rula furtunurile, fiind accesibil oricui datorită ușurinței manevrării. Astfel, încă de la început asamblarea acestuia este simplificată deoarece nu există chei adiționale. De asemenea, permite rularea furtunurilor de diferite dimensiuni, cum ar fi cel cu capacitate de 1/2-45m, 5/8- 30 de metri sau 3/4-20 de metri. Cadrul anticoroziv realizat cu finețe din aluminiu, dar și mânerul de transport cu înveliș de cauciuc îi vor asigura o durată de viață de ani de zile.

Premium

* Prezentare video mai jos

Carucior cu tambur Fiskars 1023644, 30 m lungime furtun, 13 mm (1/2) diemetru

 • Lungime furtun 30 m
 • Diametrul furtunului 13 mm (1/2\")
 • Echipat cu un căruț cu roți
 • Design contemporan
 • Compatibil cu alte sisteme
Verifică prețul

Căruciorul cu tambur Fiskars este realizat din materiale de înaltă calitate, având un design contemporan. În set totul este inclus, furtunul de grădină de 13 mm și accesoriile necesare utilizării eficiente a acestuia. Cărucior cu furtun este perfect pentru deplasare ușoară, furtunul având dimensiuni medii, fiind un produs ideal pentru cei ce doresc udarea răsadurilor din grădină, solarii, curți interioare și terase. Marele atu este acela că poate fi utilizat cu diferite accesorii cum ar fi pulverizatoare, sau sprinklere, chiar și de la alți producători.

Carucior metalic pentru furtun HT 80 M

 • Include un cărucior de metal
 • Dimensiuni: 420 x 570 x 853 mm
 • Include o duză pulverizare
 • Dotat cu un adaptor pentru furtun cu reducție
 • Greutate 8.4 kg
Verifică prețul

Căruciorul metalic pentru furtun HT 80 M este ideal pentru irigarea suprafețelor cu dimensiuni medii și mari. Acesta beneficiază de o manivelă liberă, prin care se permite o rulare ușoară a furtunului, dar și de un mâner reglabil pe înălțime. Astfel, poate fi utilizat cu succes de oricine. Fiind din metal și având mânere anti alunecare, ergonomice, durata de utilizare a acestuia crește exponențial, transformând irigarea grădinilor într-un proces cu adevărat plăcut. De asemenea, este dotat și cu un conector pentru furtun, adaptor, jet conic și multe altele.

Cărucior HT 80 m cu ramă din oțel reglabilă și mâner ergonomic.

 • Ramă reglabilă
 • Cadru robust din oțel
 • Tambur rezistent la rugină
 • Manivelă manuală de rulare
 • Mâner ergonomic
Verifică prețul

Căruciorul HT 80 m cu ramă din oțel reglabilă și mâner ergonomic ilustrează cu succes raportul calitate-preț, fiind accesibil oricui. Este ideal pentru irigarea suprafețelor medii și mari. Beneficiind de un racord pentru furtun curbat care asigură un debit de apă maxim, dar și de un mâner reglabil pe înălțime, utilizarea acestuia este simplificată și randamentul maximizat. Fiind realizat din oțel, cadrul este deosebit de rezistent la diferite intemperii sau la șocuri. Depozitarea acestuia este practică, având dimensiuni de doar 420×570×853(L×l×h mm)

Carucior pentru furtun Gardena AQUAROLL

 • Mâner ajustabil pe înălțime;
 • Conexiune unghiulară pentru furtun;
 • Sistem antipicurare;
 • Protecție antiîngheț;
 • Mâner pentru ambele laturi.
Verifică prețul

Căruciorul pentru furtun are un picior special creat care garantează o securitate ridicată. Acest lucru ușurează sarcina de udare, deoarece caruciorul furtunului ramane pe poziție chiar și atunci când furtunul este tras. Ghidajul furtunului, în cadrul metalic robust de deasupra bobinei, asigură că furtunul este înfășurat în mod egal, fără a fi ghidat manual. Aceasta se face numai cu ajutorul manivelei de pe bobină, iar dispozitivul anti-picurare împiedică scurgerea apei după utilizare sau în timpul transportului căruciorului.

Carucior pentru furtun HT 3.420 Kit

 • Produs compact
 • Poate fi depozitat compact, pliat
 • Produs deja asamblat
 • Culoare galbenă
 • Furtunul se derulează și rulează ușor
Verifică prețul

Căruciorul pentru furtun de la Kaercher este unul extrem de util pentru gospodăria dumneavoastră, deoarece puteți lua un furtun oriunde aveți nevoie în grădină, fără a-l întinde pe o suprafață amplă atunci când doriți să irigați un teren. Fiind dotat cu funcția de pliere, depozitarea acestuia este una inovatoare, deoarece poate fi amplasat într-un mod eficient într-un spațiu îngust. Căruciorul dispune de un mâner cu ajutorul căruia i se poate ajusta înălțimea, alături de 3 cuple pentru furtun, de un adaptor de robinet și de o reducție.

Carucior tambur de furtun, rapid Hozelock, 40 m Gri

 • Ușor de asamblat;
 • Stabil;
 • Uțor de mutat;
 • Furtun lung de 40m;
 • Tabur pentru furtun pe roți.
Verifică prețul

Un design complet închis, roți mari și un design unic de stratificare automată face ca utilizarea căruciorului rapid de 40 m să fie rapidă, curată și eficientă. Carcasa închisă asigură că furtunul este protejat în timpul depozitării și cu roți mari și cadru de tractare robust, manevrarea Fast Cart este fără efort pe toate terenurile. Fabricat din materiale plastice de cea mai înaltă calitate, acest tambur rapid de 40 m va rezista provocării greu de purtat a grădinăritului, de fiecare dată. Sistemul său unic de stratificare automată este asociat cu un mâner mare de înfășurare pentru a asigura rebobinarea rapidă, ușoară și fără stres a furtunului.

Întrebări despre tambururile de furtun cu cadru și roți

Din ce este confecționat?

Tambururile de furtun cu cadru și roți sunt din ce în ce mai folosite pentru irigarea suprafețelor de toate dimensiunile. Cadrul acestora este confecționat adesea din oțel sau aluminiu( în funcție de preț), ceea ce îl face rezistent în fața intemperiilor.

Cum se depozitează?

Tambururile de furtun cu cadru și roți au devenit, de-a lungul timpului din ce în ce mai practice, depozitarea lor fiind accesibilă oricui. În ciuda dimensiunilor mari ideale pentru orice grădină, acestea pot fi depozitate într-un garaj sau o cameră în care să fie protejate de intemperii.

Are kit de cuplare la apă?

În funcție de tamburul de furtun cu cadru și roți pe care îl cumperi, accesoriile cu care este echipat diferă. De obicei, însă, kit-ul de cuplare la apă este unul esențial și nu lipsește din niciun set de calitate pe care îl achiziționezi, fiind un accesoriu extrem de util.

Are sistem de blocare?

În funcție de tamburul de furtun cu cadru și roți pe care îl achiziționezi, specificațiile acestuia diferă. De aceea, înainte de a-l cumpăra, este important să te documentezi privind accesoriile cu care vine, dar, de obicei, acesta este echipat cu un sistem de blocare sigur și eficient.

Are sistem de prindere și în perete?

Acestea au și sistem de prindere în perete, astfel un furtun cu tambur pentru perete este o soluție foarte populară printre grădinari. Această soluție păstrează furtunul depozitat corect, astfel încât să nu fie nevoie să îți stea în drum. Dacă ai la dispoziție un perete solid care să poată să susțină un tambur, atunci aceasta poate să fie soluția perfectă pentru tine.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Motopompă Pentru Apă Murdară
Cea mai bună motopompă pentru apă murdară

Vrei să scoți apa care băltește sau chiar să irigi grădina cu apa dintr-un râu sau lac din apropiere? Motopompa te va ajuta să faci acest lucru nefiind nevoie să ai curent electric în apropiere.

Cea Mai Bună Căsuță de Joacă De Exterior Pentru Copii
Căsuțe de joacă de exterior pentru copii

Vrei să-ți surprinzi copilul cu un loc de joacă în grădină dar bugetul este o problemă? Află care sunt cele mai ieftine căsuțe de joacă de exterior pentru copii.

Cea Mai Bună Mașină de Tuns Iarba cu Mulcire
Mașini bune de tuns iarba cu funcție de mulcire

Funcția de mulcire toacă o parte din iarba proaspăt tunsă și o lasă într-un strat foarte subțire peste gazon drept îngrășământ. Cu aceste mașini de tuns iarba poți face 2 operațiuni în același timp.

Cea Mai Bună Lampă de Terasă Antițânțari
Cea mai bună lampă de terasă antițânțari

Vrei să-ți petreci serile de vară pe terasă fără să fii deranjat de țânțari și de mirosurile specifice substanțelor anti-țânțari? Alege o lampă de terasă împotriva țânțarilor.

Cel Mai Bun Duș Solar de Grădină / Terasă
Cel mai bun duș de grădină cu încălzire solară

Petreci mult timp vara în grădină și vrei să te poți răcori cu un duș? Un duș solar se instalează foarte ușor și folosește lumina soarelui pentru a încălzi apa la o temperatură confortabilă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe