Foarfece și Fierăstraie Telescopice Bune pentru Grădinărit

Foarfece și fierăstraie telescopice pentru curățat crengile pomilor la înălțime

Modificat la 29 aprilie 2022
Articol evaluat de 137 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce e util un fierăstrău telescopic pentru tăierea crengilor?

Fierăstrăul telescopit este alegerea perfectă pentru o livadă de pomi fructiferi sau alte domenii, precum peisagistica. Fierăstrăul telescopic este o unealtă de nelipsit din orice gospodărie, fie mare sau mică! Poți tăia crengi uscate dar și verzi, astfel toaletarea copaciilor din grădina sau curtea ta va devini extrem de ușoară! Poți face tăieturi de la sol în maximă siguranță, regimul de înălțime de la care se poate tăia variând între 2 - 5 metrii sau chiar mai mult, depinde de model și de cât se poate extinde fierăstrăul telescopic.

Dacă se folosește o scară, aria de lucru se poate extinde suplimentar. Acest fierăstrău se poate utiliza chiar și de persoanele nespecializate, fiind foarte ușor de tăiat și toaletat orice tip de copac din grădina ta! În principal, acest gen de unealtă te ajută să scapi de necesitatea folosirii unei scări, de un fierăstrău clasic ori alte tipuri de foarfece și clești. Totul se face rapid și ușor. în deplină siguranță atât pentru tine cât și pentru copaciii tăi!

Cele mai bune fierăstraie și foarfece extensibile pentru crengi

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Fiskars UP84

 • Unealtă multifuncțională
 • Putere mare de tăiere
 • Mâner reglabil pe înălțime
 • Unghi de tăiere reglabil
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Foarfeca este de tip nicovală și este destinată tăierii pomilor, viei sau a altor creșteri înalte chiar și până la 4 metri. Cu ajutorul acestei ustensile poți tăia cu ușurință la înălțime fără scară dar și la bază fără să te apleci. Ca să fie totul mult mai ușor, unghiul de tăiere este reglabil. Foarfeca cântărește doar 1.3 kg, deși atât lama cât și mânerul sunt confecționate în totalitate din oțel rezistent. Este foarte ușor de folosit prin acționarea mânerului portocaliu ( culisare sau tragere ) .

la buget

Foarfeca telescopica pentru crengi Gardena STARCUT 160 PLUS 12000

 • Transmisie de tăiere pe 2 trepte
 • Cârlig inovator pentru îndepărtarea crengilor tăiate
 • Tăiere ușoară și precisă
 • Lamă din oțel, rezistentă
 • Mâner telescopic
Verifică prețul

O foarfecă telescopică nu trebuie să lipsească dintr-o gospodărie sau livadă! Acest model de foarfecă telescopică poate tăia crengi uscate / verzi care au un diametru maxim de până la 32 mm. Transmisia de tăiere se realizează în 12 trepte, cablul de transmisie este din oțel, iar foarfeca se se poate extinde la 160 cm, tipul de tăiere este ”bypass”. cu o lamă de 8 cm lungime. Acest model prezintă și un cârlig inovator pentru îndepărtarea ramurilor tăiate care pot rămâne agățate. Manipularea este ușoară și precisă.

Premium

Foarfeca telescopica Gardena, pentru rarire, TCS 720/20, motor 720 W, 2.5 m - 4.4 m, 8868

 • Compactă
 • Pliabilă
 • Greutate redusă
 • Manevrabilitate ridicată
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Grădinăritul este o activitate care te deconectează de la prezent și te ajută să reduci anxietatea, depresia, temerile în general. Conectarea la natură este ideală. Plantele te pot ajuta în nenumărate feluri daca le dai ocazia. Dacă îți plac arborii și vrei să îi ajuți să aibă o formă cât mai frumoasă, ai nevoie de o foarfecă telescopică. Aceasta te va ajuta să rărești crengile copacului pentru a-i oferi o formă îngrijită care să arate bine pe termen lung. Este dotată cu un motor de 720 w pentru a rări rapid coroana pomilor.

Foarfeca extensibila pentru taiat crengi groase, Micul Fermier

 • Mânere extensibile
 • Lamă de tăiere cu formă specială, din material neaderent
 • 3 trepte de reglaj
 • Greutate redusă
 • Taie fără să rupă
Verifică prețul

Această foarfecă extensibilă de grădină este perfectă pentru toaletarea copacilor din grădina sau livada ta! Acest produs este construit din aluminiu, are o greutate de 1.7 KG, mânerele se pot ajusta între 675 - 10005 mm. În acest fel puteți extinde cu ușurință aria de lucru și puteți mări forța de tăiere. Forma specială a lamei garantează o tăietură rapidă, perfectă și curată, prin lama dublă zimțată. Se pot tăia crengi cu o grosime maximă de 50mm. Lama este construită din oțel și are o lungime de 8cm.

Foarfeca universala Fiskars PowerGear X UPX82

 • Permite accesul la înălțimi ridicate
 • Unghiul de tăiere este ajustabil
 • Mecanism de blocare la îndemână
 • Ghidaj colorat atașat lamei
 • Mecanism eficient care ușurează tăierea
Verifică prețul

Foarfeca universală de la Fiskars, PowerGear X UPX82, este echipată cu un mâner lung care îți permite accesul la înălțimi ridicate. Vei putea tăiat crengi aflate la înălțimea de până la 3,5 m. Mecanismul foarte eficient de tăiere îți ușurează munca de 12 ori, comparativ cu cele standard. O altă caracteristică importantă a acestei foarfece o reprezintă și unghiul de tăiere ajustabil de 230°. Lamă are un ghidaj colorat atașat ce îți permite atingerea ramurilor îndepărtate de la înălțimi mari, precum și urmărirea ei printre ramuri și frunze.

Foarfeca de gradina telescopica pentru taiat crengi Mannesmann M6035, 70 mm

Ai la dispoziție o foarfecă de grădina telescopică, cu ajutorul căreia vei ajunge și la cele mai înalte crengi pentru a le tunde cum trebuie. Designul modern te va ajuta să faci întreaga operațiune cu minim de efort și chiar să te bucuri de întregul efort depus. Grădinăritul este cunoscut pentru efectul de reducere a stresului, dacă nu știai. Poți folosi asta.
Verifică prețul

Dacă îti dorești o grădină cu copaci din ce în ce mai frumoși, ai nevoie de instrumente prin care să îi tunzi la timp și cu precizie.

Întrebări despre foarfecele extensibile

Poate fi folosită și la vița de vie?

Da ! Foarfeca te ajută să tai la înălțime fără scară sau la nivelul pământului fără să te apleci sau să îngenunchezi. Puterea ei de tăiere impecabilă se declanșează printr-o simplă apăsare de buton iar mânerul reglabil este perfect pentru a “cosmetiza” vița de vie. Datorită mecanismului de tăiere ușor, cu unghi reglabil, asigură o tăiere rapidă și eficientă.

La ce lungime se extinde o foarfecă telescopică?

În funcție de modelul ales, destinația și treptele de tăiere, cu ajutorul mânerelor extensibile o foarfecă telescopică se poate extinde cu 50 mm/treaptă. Așadar pe piață pot fi găsite ustensile extensibile cu o lungime cuprinsă între 650 mm şi 900 mm.

Cum se poate ascuți foarfeca telescopică?

În funcție de materialul din care este confecționată lama foarfecei telescopice, aceasta poate fi ascuțită fie prin intermediul unor ustensile manuale, fie cu ajutorul uneia electrice. Cel mai des întâlnit procedeu este ascuțirea foarfecelor cu pila diamantată.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Ghivece
Cel mai bun kit de irigare pentru ghivece

Uiți tot timpul să uzi florile? Automatizează procesul de udare cu ajutorul unui kit de irigare a ghivecelor și nu vei mai avea grija udării plantelor.

Cel Mai Bun Grătar pe Gaz de Terasă / Grădină
Cel mai bun grătar pe gaz cu reglarea temperaturii

Vrei să fii recunoscut drept un bun grătaragiu? Daca da, ai nevoie de echipament de calitate. Am pregătit pentru tine lista cu cele mai bune grătare pe bază de gaz.

Cea Mai Bună Piscină Gonflabilă - Dimensiune Mare
Cea mai bună piscină gonflabilă de dimensiuni mari

Alege o variantă economică pentru a aduce marea și relaxarea în propria curte. Alege o piscină gonflabilă de dimensiuni mari pe care o poți monta și întreține cu ușurință.

Cea Mai Bună Trambulină cu Plasă de Protecție pentru Copii
Trambuline pentru copii cu plasă de protecție

Oferă-i copilului un loc de joacă distractiv și sportiv în același timp. Dupa o oră de sărit în trambulină nu vei mai avea grijă că nu va dormi la prânz. Vezi cele mai bune modele cu plasă de protecție.

Cel Mai Bun Tocător de Furaje cu Motor Inclus
Cel mai bun tocător de furaje pentru animale

Cu acest utilaj poți toca lucernă, coceni, fân și multe altele rapid și fără efort. Unele modele pot fi folosite drept și moară pentru cereale. Află mai multe detalii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe