Foarfece și Fierăstraie Telescopice Bune pentru Grădinărit

Foarfece și fierăstraie telescopice pentru curățat crengile pomilor la înălțime

Modificat la 13 martie 2021
Articol evaluat de 137 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce e util un fierăstrău telescopic pentru tăierea crengilor?

Fierăstrăul telescopit este alegerea perfectă pentru o livadă de pomi fructiferi sau alte domenii, precum peisagistica. Fierăstrăul telescopic este o unealtă de nelipsit din orice gospodărie, fie mare sau mică! Poți tăia crengi uscate dar și verzi, astfel toaletarea copaciilor din grădina sau curtea ta va devini extrem de ușoară! Poți face tăieturi de la sol în maximă siguranță, regimul de înălțime de la care se poate tăia variând între 2 - 5 metrii sau chiar mai mult, depinde de model și de cât se poate extinde fierăstrăul telescopic.

Dacă se folosește o scară, aria de lucru se poate extinde suplimentar. Acest fierăstrău se poate utiliza chiar și de persoanele nespecializate, fiind foarte ușor de tăiat și toaletat orice tip de copac din grădina ta! În principal, acest gen de unealtă te ajută să scapi de necesitatea folosirii unei scări, de un fierăstrău clasic ori alte tipuri de foarfece și clești. Totul se face rapid și ușor. în deplină siguranță atât pentru tine cât și pentru copaciii tăi!

Cele mai bune fierăstraie și foarfece extensibile pentru crengi

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Fiskars UP84

 • Unealtă multifuncțională
 • Putere mare de tăiere
 • Mâner reglabil pe înălțime
 • Unghi de tăiere reglabil
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Foarfeca este de tip nicovală și este destinată tăierii pomilor, viei sau a altor creșteri înalte chiar și până la 4 metri. Cu ajutorul acestei ustensile poți tăia cu ușurință la înălțime fără scară dar și la bază fără să te apleci. Ca să fie totul mult mai ușor, unghiul de tăiere este reglabil. Foarfeca cântărește doar 1.3 kg, deși atât lama cât și mânerul sunt confecționate în totalitate din oțel rezistent. Este foarte ușor de folosit prin acționarea mânerului portocaliu ( culisare sau tragere ) .

Premium

* Prezentare video mai jos

Gardena StarCut 410

 • Acoperire anti-aderentă
 • Manipulare ușoară
 • Rezistentă
 • Lungime potrivită
 • Face tăierea mai ușoară
Verifică prețul

O foarfecă cu mâner telescopic foarte bună, solidă și de încredere. Foarte inteligent creată, foarfeca are un mecanism intern de transmisie care împiedică prinderea în ramuri în timpul procesului de curățare, Iar cablul de transmisie din oțel garantează o tăiere ușoarâ a ramurilor cu un diametru de până la 32 mm. Partea principală, adică lama este călită și antiaderentă, astfel asigură o tăiere precisă a crengilor chiar și în apropierea trunchiului. Factorul decisiv în cumpărarea acestei foarfeci a fost faptul că unghiul de tăiere poate fi reglat. Mare avantaj.

la buget

Fierastrau si foarfeca

 • Realizată din materiale de calitate
 • Tăiere ușoară datorită celor 2 rânduri de dinți
 • Coadă telescopică
 • Foarte ușoră
 • Se acționează ușor
Verifică prețul

Ustensila este foarte eficientă datorită mânerului telescopic cu care poți tăia ușor atât crengi aflate deasupra capului dar și cele care sunt la baza solului. Cu ajutorul cozii teșescopice din oțel poți ajunge să tai crengi aflate la o înălțime maximă de 2.8 m fără scară. Foarfeca este acționată cu sfoară, are lama de oțel ascuțit și poate tăia ramuri de până la 20 mm în diametru. Pânza de fierăstrău este lungă de 33 cm, este fabricată din oțel cu conținut ridicat de carbon și dinți cu două laturi ascutite pentru o tăiere mai ușoara.

Foarfeca universala telescopica pentru gradina Fiskars UP86, 2416 mm, 1900 g

 • Folosire ușoară
 • Mâner cauciucat
 • Coadă telescopică
 • Unghi reglabil
 • Mecanism de blocare
Verifică prețul

Această foarfecă universală telescopică este unealta potrivită care nu trebuie să lipsească din nicio gospodărie sau livadă! Acest produs are o greutate de sub 2 KG, fiind ușor de manevrat. Cu ajutorul unei foarfece universale se pot toaleta copaci fără a utiliza o scară, putând tăia crengi uscate dar și verzi la o înălțime de până la 5 metri. Mânerul se poate regla între 2300 și 4100 mm, iar mecanismul de tăiere are un unghi reglabil, asigurând o tăiere rapidă, eficientă, sigură dar și curată!

Foarfeca telescopica pentru crengi Gardena STARCUT 160 PLUS 12000

 • Transmisie de tăiere pe 2 trepte
 • Cârlig inovator pentru îndepărtarea crengilor tăiate
 • Tăiere ușoară și precisă
 • Lamă din oțel, rezistentă
 • Mâner telescopic
Verifică prețul

O foarfecă telescopică nu trebuie să lipsească dintr-o gospodărie sau livadă! Acest model de foarfecă telescopică poate tăia crengi uscate / verzi care au un diametru maxim de până la 32 mm. Transmisia de tăiere se realizează în 12 trepte, cablul de transmisie este din oțel, iar foarfeca se se poate extinde la 160 cm, tipul de tăiere este ”bypass”. cu o lamă de 8 cm lungime. Acest model prezintă și un cârlig inovator pentru îndepărtarea ramurilor tăiate care pot rămâne agățate. Manipularea este ușoară și precisă.

Foarfeca extensibila pentru taiat crengi groase, Micul Fermier

 • Mânere extensibile
 • Lamă de tăiere cu formă specială, din material neaderent
 • 3 trepte de reglaj
 • Greutate redusă
 • Taie fără să rupă
Verifică prețul

Această foarfecă extensibilă de grădină este perfectă pentru toaletarea copacilor din grădina sau livada ta! Acest produs este construit din aluminiu, are o greutate de 1.7 KG, mânerele se pot ajusta între 675 - 10005 mm. În acest fel puteți extinde cu ușurință aria de lucru și puteți mări forța de tăiere. Forma specială a lamei garantează o tăietură rapidă, perfectă și curată, prin lama dublă zimțată. Se pot tăia crengi cu o grosime maximă de 50mm. Lama este construită din oțel și are o lungime de 8cm.

Foarfeca de gradina telescopica pentru taiat crengi Mannesmann M6035, 70 mm

Ai la dispoziție o foarfecă de grădina telescopică, cu ajutorul căreia vei ajunge și la cele mai înalte crengi pentru a le tunde cum trebuie. Designul modern te va ajuta să faci întreaga operațiune cu minim de efort și chiar să te bucuri de întregul efort depus. Grădinăritul este cunoscut pentru efectul de reducere a stresului, dacă nu știai. Poți folosi asta.
Verifică prețul

Dacă îti dorești o grădină cu copaci din ce în ce mai frumoși, ai nevoie de instrumente prin care să îi tunzi la timp și cu precizie.

Întrebări despre foarfecele extensibile

Poate fi folosită și la vița de vie?

Da ! Foarfeca te ajută să tai la înălțime fără scară sau la nivelul pământului fără să te apleci sau să îngenunchezi. Puterea ei de tăiere impecabilă se declanșează printr-o simplă apăsare de buton iar mânerul reglabil este perfect pentru a “cosmetiza” vița de vie. Datorită mecanismului de tăiere ușor, cu unghi reglabil, asigură o tăiere rapidă și eficientă.

La ce lungime se extinde o foarfecă telescopică?

În funcție de modelul ales, destinația și treptele de tăiere, cu ajutorul mânerelor extensibile o foarfecă telescopică se poate extinde cu 50 mm/treaptă. Așadar pe piață pot fi găsite ustensile extensibile cu o lungime cuprinsă între 650 mm şi 900 mm.

Cum se poate ascuți foarfeca telescopică?

În funcție de materialul din care este confecționată lama foarfecei telescopice, aceasta poate fi ascuțită fie prin intermediul unor ustensile manuale, fie cu ajutorul uneia electrice. Cel mai des întâlnit procedeu este ascuțirea foarfecelor cu pila diamantată.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Ventilator de Terasă cu Pulverizator
Ventilatoare pentru terasă cu pulverizator de apă

Vrei să-ți poți petrece zilele călduroase de vară la adăpostul terasei într-un mod relaxant? Un ventilatorul de terasă care pulverizează apă e ceea ce îți trebuie.

Cea Mai Bună Foarfecă Electrică pentru Gardul Viu
Foarfece electrice pentru întreținerea gardului viu

Foarfeca sau trimmer-ul electric este unealta indispendabilă pentru orice bărbat care își dorește un gardul viu îngrijit și sănătos.

Cel Mai Bun Rezervor de Apă de Ploaie
Cel mai bun rezervor de apă de ploaie

Captează gratuit apa de ploaie într-un rezervor dedicat. Poți face economii serioase folosindu-o ulterior la udat grădina, spălat mașina etc.

Cel Mai Bun Proiector LED cu Panou Solar și Acumulator
Cel mai bun proiector LED cu panou solar și acumulator

Profită de energia solară pentru a-ți lumina exteriorul casei. Proiectoarele LED solare cu acumulator înmagazinează energia de pe timpul zilei și o folosește în timpul nopții.

Cel mai bun Distrugător de Buruieni - Perie / Arzător
Cel mai bun aparat de distrus buruienile din gospodărie

Te-ai săturat să smulgi cu mâna buruienile care apar prin curte sau grădină? Recent au apărut pe piață aparate automate sau semi-automate care te pot ajuta să distrugi buruienile mai rapid și cu mai puțin efort.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe