Cel Mai Bun Tun Anti-Păsări (Sperietoare Automată)

Cel mai bun tun anti păsări (sperietoare automată)

Modificat la 10 decembrie 2021
Articol evaluat de 142 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce să-ți cumperi o sperietoare tun anti păsări?

Cea mai bună și cea mai folosită sperietoare cu gaz din lume împotriva păsărilor și animalelor sălbatice, dăunătoare este Zon Mark. Acest brand este vândut cu succes pe toate continentele și este fabricat în Olanda încă din anul 1942. Este un echipament care funcționează pe bază de gaz și este alimentat cu ajutorul buteliilor ce conțin gaz propan. Folosind puterea exploziva a gazului pentru producerea unui zgomot mai puternic decât o împușcătură, menit să sperie păsările și animalele sălbatice, în felul acesta protejând recoltele de acțiunile distructive ale acestora.

Este utilizată în agricultură, viticultură, pomicultură, legumicultură, diverse tipuri de plantații, ferme piscicole, aeroporturi civile și militare, aerodromuri, depozite ecologice, gropi de gunoi. Intervalul de timp al detonărilor se poate programa de la regulatorul de gaz inclus: minim 40 secunde și maxim 40 minute. Funcționează exclusiv pe bază mecanică, cu ajutorul presiunii gazului din butelie, fiind total independent de orice sursă de energie. Funcționează în orice anotimp. Modificarea poziției aparatului este ușoară și simplă. O butelie de 10 kg de gaz propan asigură până la 17000 de detonări.

Cel mai bun tun anti păsări

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Guardian-2

 • Suport reglabil care se poate ridica până la 1.5 m.
 • Rotire automată cu 90° la fiecare detonare.
 • Dispozitivul are tot mecanismul zincat.
 • Exploziile pot fi programate de la 1 minut la 30 de minute.
 • Dacă temperatura scade sub 9°C, se recomandă folosirea propanului.
Verifică prețul

Tunul anti păsări Guardian-2 Single Rotary este destinat protecției culturilor agricole, bălților, livezilor și a altor zone unde îndepărtarea păsărilor și animalelor sălbatice este esențială pentru a nu pierde recoltele. Dispozitivul se poate regla în funcție de necesitațile dvs. datorită suportului reglabil, ce se poate ridica până la 1.5 m și se poate roti automat cu 90° la fiecare detonare. Materialul din care este confecționat este zinc, iar exploziile pot fi programate de la 1 minut la 30 minute, nivel de zgomot ajungând până la 120 dB.

la buget

* Prezentare video mai jos

ZON Mark 4

 • Poziționare orizontală
 • Regulator de gaz
 • Aprindere tip Piezo
 • Arie de acoperire 100-150 m
 • Nivel zgomot 120 dB
Verifică prețul

Sperietoare Tun cu Gaz Mecanic ZON Mark 4, funcționează pe bază de gaz și poate genera explozii controlate. Alimentarea se face cu ajutorul buteliilor ce conțin gaz propan (butan/gpl). Intervalul de timp al detonărilor se poate programa de la regulatorul de gaz inclus: min. 40sec – max. 40 min. (aproximativ). Funcționează exclusiv pe bază mecanică, cu ajutorul presiunii gazului din butelie, fiind total independent de orice sursă de energie. Acest aparat este proiectat să funcționeze în orice anotimp.

Premium

* Prezentare video mai jos

Triplex V Purivox

 • Putere acustică de 145 dB
 • Intervale de până la 4 detonări succesive neregulate
 • Zona protejată este de 3 hectare
 • Rezistent la apă și intemperii
 • Alimentat cu 2 baterii 6 V
Verifică prețul

Tunul Electronic Carousel Triplex V este foarte eficient în alungarea păsărilor și animalelor datorită puterii acustice mari de 145 dB. Acest aparat funcționează simplu, astfel că se realizeză câte o detonare intre 1 - 4 repetări neregulate, totul controlat electronic, pentru o utlizare ușoară, fără bătăi de cap. Odata selectat unul din programe, el funcționeză pe intervale orare, spre exemplu 07 dimineața - 19 seara. Zona protejată este de 3 hectare, în funcție de relief, condiții atmosferice poate ajunge până la 5,6 Ha.

Tun electric anti pasari si animale salbatice Deger DBS-E

 • Poate fi utilizat pe orice tip de teren (fructe legume), ferme, fabrici
 • Potrivit pentru utilizarea în aeroporturi în timpul decolării și aterizării
 • Nivelul zgomotului - 120 dB
 • Consum - 2400 descărcări cu 12 kg
 • Temperatura de operare - între - 8C și + 40C
Verifică prețul

Tunul electric anti păsări și animale este potrivit pentru toate tipurile de terenuri cu fructe şi legume împotriva păsărilor şi a porcilor în fermele piscicole împotriva cocostârcilor și bâtlanilor, în aeroporturi în timpul decolării și aterizării. De asemenea poate fi folosit la ferme de pui, fabrici şi magazine dar și împotriva urșilor care caută stupuri. Cu doar o butelie de 10 kg de gaz se produc 17000 de explozii la interval de 1 minut sau 30 de minute, după preferința și nevoia dumneavoastră.

Tun anti pasari Guardian-2 Eco

 • Este destinat protecției culturilor agricole, bălțiilor, livezilor.
 • Exploziile pot fi programate.
 • Este ușor de folosit.
 • Zona protejată este una foarte întinsă.
 • Prezintă un nivel mare a presiunii acustice.
Verifică prețul

Tunul anti păsări Guardian-2 Eco este destinat protecției culturilor agricole, bălților, livezilor și a altor zone unde îndepărtarea păsărilor și a animalelor sălbatice este esențială pentru a nu pierde recoltele (explozia controlată de 120 dB se poate auzi pe o rază de până la 3-4 Ha). Guardian-2 Eco are tot mecanismul zincat, exploziile pot fi programate de la 1 minut până la 30 minute. Dacă temperatura scade sub 9°C se recomanda folosirea propanului, în rest, aparatul funcționează atât cu gaz butan dar și propan (butelia nu este inclusă în pachet).

Tun anti pasari si animale salbatice Guardian-2 Standard

 • Suprafață de acțiune între 3 și 4 Ha
 • Greutate 6 kg
 • Pornire electrică
 • Programare tragere între 1 și 30 minute
 • 17.000 trageri la o butelie de 10 kg
Verifică prețul

Tunul anti păsări, Guardian-2 Standard, fabricat din metal, este destinat protecției culturilor agricole, bălților, livezilor și a altor zone unde îndepărtarea păsărilor și animalelor sălbatice este esențială pentru a nu pierde recoltele. Se alimentează cu ajutorul unei butelii pe gaz butan sau propan, 10 kg de gaz fiind suficient pentru 17.000 de explozii programate după preferința dumneavoastră. Programarea se face între 1 și 30 de minute. Dacă temperatura scade sub 9°C, se recomandă folosirea propanului.

Sperietoare Tun cu Gaz Electronic ZON EL08 cu trepied rotativ

 • Precizie mai mare în comparație cu varianta mecanică;
 • Capabil să producă până la 4 explozii în serie;
 • Posibilitatea de a seta intervalul de timp între explozii;
 • Ceas digital;
 • Alimentare cu ajutorul buteliilor de gaz propan (butan/gpl).
Verifică prețul

Pentru a nu avea încă o surpriză foarte neplăcută atunci când la recoltarea fructelor mi-am dat seama că de fapt sunt prădat, da, acesta este cuvântul potrivit, de către grauri sau alte animale, am testat acest aparat, sperietoare tun cu gaz și trepied rotativ, care a funcționat de minune. Partea frumoasă este că, intervalul dintre două explozii poate fi reglat între 2,5,10,15 sau 30 minute. Tot mecanismul electronic mai cuprinde și alte programe, precum explozie repetată și altele, iar senzorul de lumină face diferența astfel încât noaptea se oprește din funcționalitate iar dimineața pornește. Conform furnizorului, dintr-un litru de gaz se realizează 1000 de explozii, asta înseamnă că, dacă acesta este setat pe 10 minute, butelia se consumă în 50 zile.

Întrebări despre tunurile anti păsări

Cum se alimentează?

Tunurile anti păsări se alimentează la buteliile pe gaz butan sau propan. Se produc aproximativ 17.000 de explozii la o butelie de 10 kg, explozii ce pot fi programate de la 1 la 30 minute într-un câmp larg de acțiune. Butelia nu vine la pachet cu produsul.

Ce greutate are?

Tunurile anti păsări au o greutate de aproximativ 10 kg, sunt ușoare și vin la pachet cu un suport pentru a nu se așeza direct pe sol și pentru o poziționare corectă și fixă. Se folosesc pe toate tipurile de terenuri cu fructe şi legume împotriva păsărilor şi a animalelor sălbatice.

Cum se realizează pornirea?

Tunul anti păsări are un suport reglabil și se poate ridica pana la 1.5 m și se poate roti automat cu 90° la fiecare detonare. Acest dispozitiv are tot mecanismul zincat, exploziile pot fi programate de la 1 minut la 30 minute. Se conectează butelia la tun și se trage maneta.

Exploziile pot fi programate?

Tunurile anti pasari si animale, care ajută la protejarea ariilor vizate și împiedică distrugerea culturilor agricole.
Sperietoarea ajută la reducerea riscului de împrăștiere a diferitelor boli, purtate de păsările dăunătoare.
Intervalul de timp al detonarilor se poate programa foarte ușor.

Ce dimensiuni are?

Dimensiunile unui tun anti păsări sunt de 15 cm lățime, 97 cm lungime și 52 cm înălțime, foarte încăpător pentru al transporta în orice loc aveți dumneavoastră nevoie. Se poziționează pe sol unde se fixează automat cu ajutorul suportului cu care acesta vine la pachet.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Tocător de Furaje cu Motor Inclus
Cel mai bun tocător de furaje pentru animale

Cu acest utilaj poți toca lucernă, coceni, fân și multe altele rapid și fără efort. Unele modele pot fi folosite drept și moară pentru cereale. Află mai multe detalii.

Cea Mai Bună Mini Drujbă Cu Acumulator
Cea mai bună mini drujbă cu acumulator

Cauți o drujbă cu baterie cu ajutorul căreia să poți de exemplu curăța pomii primăvara? Alege o mini drujbă puternică și cu acumulator inclus.

Motocoase de Umăr pe Benzină - Bune în Orice Gospodărie
Motocoase de umăr pe benzină, modele bune

Cauți o soluție pentru a scăpa de buruienile din jurul casei? Motocoasele pe benzină care sunt purtate pe umăr sunt varianta cea mai eficientă la un preț accesibil.

Cea Mai Bună Canistră De Benzină
Cea mai bună canistră de benzină

Dacă ai obiceiul să-ți faci provizii de benzină sau motorină, alege o variantă sigură de păstrare, o canistră metalică cu dispozitiv de siguranță.

Foarfece și Fierăstraie Telescopice Bune pentru Grădinărit
Foarfece și fierăstraie telescopice pentru curățat crengile pomilor la înălțime

Vrei să tai crengile de până la 2-3m înălțime ușor și fără scară? Foarfeca sau fierăstrăul telescopic te poate ajuta. Grădinarii moderni folosesc tehnologie modernă. Ești unul dintre ei?

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe