Cel Mai Bun Tocător de Furaje cu Motor Inclus

Cel mai bun tocător de furaje pentru animale

Modificat la 28 aprilie 2022
Articol evaluat de 92 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce ai nevoie de un tocător de furaje?

De cele mai multe ori, tocătorul de furaje se folosește în fabricile de prelucrare a furajelor mici și mijlocii, în ferme, de asemenea se utilizează și la fabricarea unor produse alimentare, farmaceutice, chimice dar și alte fabrici. Totodată, acest aparat se folosește în gospodărie pentru zdrobirea viței de vie, a paielor, a ierbii și a altor tipuri de furaje grosiere și fine. Procesul de prelucrare a tulpinii de porumb este ideal, rata de utilizare a furajelor poate ajunge la mai mult de 98%. Sunt concepute să ofere o rezistență deosebită tuturor componentelor dar și o bună stabilitate.

Un alt mare avantaj al acestor produse este faptul că sunt concepute din fier, ceea ce oferă o rezistență deosebită tuturor componentelor, dar și o bună stabilitate. Temperatură redusă în procesul de măcinare și utilizarea în mod continuu datorită modului inovator de concepere al motorului sunt și ele un motiv în plus pentru achiziționarea lui. Este bine să alegi produsul doar după citirea specificațiilor deoarece nu toate sunt multifuncționale.

Cel mai bun tocător de furaje

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Moara Cereale si Furaje

 • Se poate folosi la toate tipurile de boabe.
 • Toacă atât cereale boabe, cât și furaje (știuleți porumb întregi, paie, fân, coceni, ș.a.).
 • Conceput din fier, oferă o rezistență deosebită tuturor componentelor.
 • Utilizare în mod continuu datorită modului inovator de concepere al motorului.
 • Temperaturi reduse în procesul de măcinare.
Verifică prețul

Această moară universală uruială pentru cereale, boabe și tocător de furaje și vegetale este acționată de un puternic motor electric monofozat de 4KW și este multifuncțională. Poate mărunți știuleții de porumb întregi, fânul, lucerna precum și paiele, rădăcinoasele, poate măcina cerealele precum grâul, porumbul și altele. Temperaturile sunt reduse în timpul funcționării, lucru ce o face să fie în acțiune mult timp. Motorul are bobinaj din cupru cu protecție la suprasarcină iar capacitatea de producție boabe este de 500-1000 kg/oră, respectiv 200-400 kg/oră la lucernă.

Cel mai bun

Tocator de furaje Universal (cocean, lucerna, paie) + Moara de cereale Micul Fermier F500 4 Kw 1000 kg/h

 • Are un motor electric de 4 kw
 • Are o capacitate de tocare de 1000-1500 kg/h
 • Se utilizează pentru tocarea cerealelor (porumb, grâu, ovăz etc.)
 • Are 2 site în dotare
 • Cântărește 90kg
Verifică prețul

Tocătorul de furaje Micul Fermier este echipat cu un motor electric de 4 kW și are o capacitate de tocare de 1000-1500 kg/h. Tocătorul de furaje se utilizează pentru tocarea cerealelor (porumb, grâu, ovaz etc.), dar se comportă la fel de bine și la tocarea lucernei, fânului/paielor, cioclejilor. Este un tocător foarte ușor de manevrat datorită modului inovator de concepere, fiind foarte util în orice gospodărie. Tocătorul poate fi alimentat electric, fiind necesară o tensiune electrică de 220 V.

Premium

Tocator de furaje Rotakt ROTFGC600, motor 1800W, peste 800kg/h, 2 trepte de maruntire + Cadou prelungitor 10m AgroPro

 • Bazat pe tehnologie modernă de măcinare
 • Stabilitate și rezistență bună
 • Durată mare de viață
 • Produs de calitate excepțională
 • Productivitate înaltă
Verifică prețul

Tocătorul de furaje Rotakt ROTFGC600 este conceput să ofere o rezistență deosebită tuturor componentelor, dar și o bună stabilitate cântărind aproximativ 70 de kg. Are un motor electric puternic de 1,8 kW / 2,45 CP la 2800 rpm cu bobinaj de cupru și protecție termică și o transmisie cu două curele. Tocătorul are o productivitate 800 kg/h și este recomandat pentru lucernă, iarbă uscată, paie de grâu, tulpini de porumb, etc. Pentru o măunțire eficientă tocătorul are două trepte de tocare care se pot selecta foarte ușor.

Tocator de furaje ROTFGC600 1.8 kw. 800 kg/h DYNROTFGC600

 • Are 2 trepte de mărunțire
 • Are o productivitate de 800 Kg/oră
 • Este recomandat pentru lucernă, iarbă uscată, paie de grâu, tulpini de porumb, etc.
 • Cablul de alimentare este de 3 m
 • Are protecție termică
Verifică prețul

Tocătorul de furaje ROTFGC600 este recomandat pentru lucernă, iarbă uscată, paie de grâu, tulpini de porumb, etc. Acesta are 2 trepte de măruntire care ajută la atingerea unei productivități de 800 Kg/oră. Tehnologia de măcinare pastrează întreaga valoare nutritivă a cerealelor ce trec prin acest tocător. Motorul puternic, de 1800W asigură o turație de 2800 rpm. Tocătorul funcționează cu o tensiune de alimentare de 220V și are lungimea cablului de 3m. Când achiziționezi acest echipament trebuie să ai în vedere și faptul că are o greutate de 70kg.

Tocator Siloz Campion 1000Kg/Ora Paie Iarba si Tulpini de Cereale, Fara Motor

 • Ușor de utilizat
 • Design foarte practic și simplu
 • Ideal pentru mărunțirea furajelor
 • Productivitate mare
 • Cerealele își păstrează întreaga valoare nutritivă
Verifică prețul

Tocătorul Silos Campion este utilizat pentru tocarea fânului, zdrobirea paielor, tocând toate tipurile de culturi umede, dar și uscate, tulpini de porumb, paie de orez, de grâu, iarbă verde, etc. Acesta este un tocător foarte ușor de manevrat datorită conceptului foarte practic și simplu, fiind foarte util în toate gospodăriile. De asemenea, acest tocător are în dotare un canal prin care iese materia, care permite tocarea furajelor în bucăți mai mari, adică pregătirea furajelor pentru însilozare.

Întrebări despre tocătoarele de furaje

Din ce este conceput?

Tocătorul de furaje este conceput din fier, ceea ce oferă o rezistență deosebită tuturor componentelor, dar și o bună stabilitate. Tocătorul poate servi atât la mărunțirea furajelor precum fânul, lucerna, paiele, cioclejii, rădăcinoasele, iarbă verde, cât și la măcinarea cerealelor ca grâul, ovăsul, porumbul.

Care este capacitatea maximă?

Capacitatea maximă pe care o măsoară tocătoarele de furaje începe de la 100-200 kilograme și ajung chiar și până la 500 de kilograme. De asemenea, tocătoarele sunt dotate cu o ieșire ce permite tocarea furajelor în fracții mai mari, adică pregătirea furajelor pentru însilozare.

Ce tip de furaje se permit?

În general, tipurile de furaje ce sunt permise sunt lucerna, paiele, fânul. Se poate utiliza în mod continuu datorită modului inovator de concepere al motorului și totodată are temperatură scăzută în procesul de tocare sau măcinare, în funcție de ce aveți nevoie.

Toacă și cereale?

Este bine cunoscut faptul că nu toate tocătoarele de furaje toacă și cereale. Însă dacă tu cauți un tocător de la care te aștepți să facă și acest lucru, trebuie să citești specificațiile acestuia înainte de al cumpăra. Cele care toacă și cereale, datorită tehnologiei inovative de măcinare, ele își păstrează întreaga valoare nutritivă.

Ce greutate cântărește?

Greutatea tocătoarelor de furaje variază de la unul la altul, unele cântărind 50 de kilograme, altele 150 de kilograme. Acest lucru depinde mai ales de capacitatea alimentelor pe care le pot toca sau măcina. Cele mai grele dintre tocătoare dar și cele cu o greutate mai redusă, vin cu suport din fier.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Rezervor de Apă de Ploaie
Cel mai bun rezervor de apă de ploaie

Captează gratuit apa de ploaie într-un rezervor dedicat. Poți face economii serioase folosindu-o ulterior la udat grădina, spălat mașina etc.

Foarfece și Fierăstraie Telescopice Bune pentru Grădinărit
Foarfece și fierăstraie telescopice pentru curățat crengile pomilor la înălțime

Vrei să tai crengile de până la 2-3m înălțime ușor și fără scară? Foarfeca sau fierăstrăul telescopic te poate ajuta. Grădinarii moderni folosesc tehnologie modernă. Ești unul dintre ei?

Cea Mai Bună Motosapă pe Benzină
Cea mai bună motosapă pe benzină

Ai o grădină de care vrei să ai grijă cu mâinile tale? O motosapă pe benzină este un utilaj indispensabil unui gospodar și te ajută la cea mai dificilă muncă de grădină, săpatul.

Cea Mai Bună Canistră De Benzină
Cea mai bună canistră de benzină

Dacă ai obiceiul să-ți faci provizii de benzină sau motorină, alege o variantă sigură de păstrare, o canistră metalică cu dispozitiv de siguranță.

Cel Mai Bun Incubator Electric pentru Ouă
Cel mai bun incubator electric pentru ouă

Crești păsări de curte și vrei să ai și mai multe? Un incubator electric sau o clocitoare electrică este ce ai nevoie. Află care sunt cele mai bune.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe