Cea Mai Bună Pompă de Hazna cu Tocător

Cea mai bună pompă de hazna cu tocător

Modificat la 29 martie 2021
Articol evaluat de 45 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-ți cumperi o pompă de hazna cu tocător?

În primul rând, este esențial să știi că pentru apa curată nu ai nevoie de un astfel de dispozitiv, dar acesta va fi obligatoriu pentru apa murdară, noroioasă, cu impurități și chiar pentru cea menajeră reziduală (fose septice).

În specificațiile produselor din comerț vei putea analiza lista aplicațiilor pentru care se recomandă: instalare în fabrici, în stații de pompare, aplicații agricole și irigații, distribuire de îngrășământ natural, canalizare, fose septice sau haznale. Pentru casele construite cu subsol sau pivniță, în mod normal trebuie instalată o pompă cu plutitor pentru a preveni umezeala să intre în pereți unde poate provoca mucegai sau alte pagube.

O locație sub nivelul străzii sau absența unui sistem de canalizare care să aibă curgere gravitațională, nu este un impediment pentru aplicațiile de apă uzată. Aici apa uzată trebuie urcată la nivelul canalizării cu o pompă cu tocător. Achiziționând o pompă a unui brand cunoscut, cum ar fi Makita sau Einhell, vei face economii pe termen lung, renunțând la ajutorul pe care îl oferă firmele de vidanjare.

Cea mai bun pompă apă uzată cu tocător

Cel mai bun

Această pompă cu tocător cuțit este ideală pentru drenajul apei murdare, menajere, de hazna cu un diametru maxim al particulelor de până la 35mm. Debitul este între 6,000 și 25,000 litri/h, iar înălțimea pompării este de până la 20 m. Este echipată cu un motor electric puternic ascuns într-o carcasă robustă din fontă la care este atașat un mâner pentru transport. Pachetul include și o mufă de aluminiu STORZ 2 cu filet exterior pentru cuplare rapidă cu furtunele de tip Pompier și un furtun tip Pompieri de 2cu lungime de 20m și presiune maximă de 8 bari cu mufe metalice de conectare și mantă interioară cauciucată.

la buget

* Prezentare video mai jos

Pompa drenaj apa murdara cu tocator si plutitor Micul Fermier 1.1 kw

 • Design modern
 • Rezistent
 • Eficient
 • Ușor de folosit
 • Facil de montat
Verifică prețul

Pompa pentru apă murdară de la MICUL FERMIER este ideală pentru curte, mai ales pentru fosa septică, deoarece este dotată cu tocător rezistent ce ajută la mărunțirea deșeurilor, asigurând o bună funcționare a pompei. Are o greutate redusă și este ușor de instalat, fiind dotată cu un motor puternic ce are un debit de 15000L pe oră și are o înălțime nominală de pompare de 15m. Este fabricată din materiale extrem de rezistente ce asigură o durată lungă de viață, indiferent că este folosită în domeniul mineritului, industriei sau protecției mediului.

Premium

Pompa submersibila cu tocator ape reziduale, 1100W, 16020 l/h, max. 10 mm

 • Putere mare al motorului
 • Debit mare
 • Rezistență în timp
 • Design solid și compact
 • Ușor de utilizat
Verifică prețul

Pompa este ideală pentru fărâmițarea particulelor fibroase din apele reziduale din toalete, cisterne, pivnițe, garaje sau piscine. Datorită motorului de 1100W și o presiune de maxim 0,9 bar, aparatul electric atinge o înălțime maximă de refulare de 9 m și asigură tocarea granulelor cu diametrul maxim de 10 mm. Datorită debitului crescut 16,80 m³/hl/oră pompa acționează rapid asupra particulelor dintr-un volum mare de apă murdară.În plus are un design solid și compact, având rotorul și carcasa din fontă, cu etanșare dublă. Este prevazută cu un întrerupător flotant, care funcționează ca protecție la funcționarea pe uscat.

Pompa submersibila cu tocator pentru fose septice Strend Pro SWP-110K material fonta si inox 1100 W

 • Fabricat din fontă și inox
 • Putere crescută
 • Compactă
 • Simplu de instalat
 • Debit de 22000L pe oră
Verifică prețul

Acest model de pompă submersibilă este unul foarte robust, silențios și rezistent. Se folosește pentru apa puternic poluată din fosele septice și are un tocător eficient ceea ce ajută foarte mult la golirea rapidă a acestora cu un debit maxim de 22.000 L/oră. În plus este destul de ușor de montat și se cuplează simplu la rețea. Se alimentează electric, are un motor puternic de 1100 W, la presiunea de 1.1 Bari. Ca performanțe mai amintim de înălțimea de refulare de 9.5 m dar și adâncimea de absorbție de până la 8 m.

Pompa apa murdara tocator si flotor 2600W, 2 toli, 12m3/ora, Euroaqua pentru Fose

 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Consum redus de energie
 • Simplu de instalat
 • Compactă
Verifică prețul

Pompă submersibilă de apă murdară EuroAqua, cu tocător și cuțit exterior din fontă cu plutitor sau flotor, inlcus în pachet. Această pompă cu tocător cuțit exterior este potrivită pentru drenarea apelor murdare uzate din fose septice, haznale, WC, sau canalizare, ea fiind recomandată atât în uz casnic cât și profesional, datorită motorului puternic de max 2600W, cu un debit maxim de 12.000 L pe oră. Plutitorul sau flotorul oprește automat funcționarea pompei, astfel el taie automat curentul de alimentare al pompei atunci când apa a scăzut la nivelul cerut.

Dacă ai nevoie de un instrument pentru a curăța fosa septică, pompa submersibilă cu tocător din fier forjat de la YATO este ideală pentru nevoile tale. Este dotată cu un tocător extrem de rezistent pentru a toca rezidurile din apa murdară, pentru o bună funcționare a acesteia. În plus, siguranța termică cu care este dotată, protejează unitatea și plutitorul împotriva supraîncălzirii și oprește automat pompa în absența apei. Are un design robust și o rezistență crescută în timp și un consum redus de energie.

Pompa submersibila - apa murdara - cu tocator - 1500W Total TWP71500

 • Design modern
 • Calitate ridicată
 • Eficientă
 • Bobinaj din cupru masiv
 • Protecție termică
Verifică prețul

Pompă submersibilă cu plutitor și tocător pentru drenaj TOTAL, care se utilizează la pomparea apelor uzate care conțin resturi menajere, corpuri fibroase, lichide din bazinele de acumulare sau lichide cu resturi animale. Se poate utiliza atât pentru drenarea apelor gospodărești (cu deșeuri) cât și pentru ape noroioase, ape reziduale sau ape murdare. Pompa este prevăzută cu un cuțit tocător care se află în exteriorul turbinei din fontă și are rolul de a mărunți deșeurile înainte ca aceastea să intre în turbina tocătoare, astfel protejând motorul de posibile defecțiuni.

Întrebări frecvente despre pompele de apă uzată

Pompa de apă uzată poate fi folosită și la irigații?

La nevoie, va putea fi utilizată și pentru mici irigații, în funcție de presiunea de lucru și de înălțimea maximă de distribuire a apei murdare. În funcție de distanța dintre puțul de unde vrei să extragi apa și zona de udat vei putea folosi pompa. Verifică specificațiile produsului pentru a evita o suprasolicitare a echipamentului.

Ce se întâmplă dacă pompa rămâne fără apă?

Cele mai multe dintre pompele pe care le găsesti pe piață acum sunt dotate cu un flotor, montat în serie pe circuitul electric. Astfel, în momentul în care apa scade suficient de mult flotorul va deconecta pompa de la alimentarea cu energie electrică. În caz că te-ai decis asupra unei pompe fără flotor, ar fi bine să montezi un întrerupător.

Din ce materiale este făcută o pompă de apă uzată?

Vei găsi pe piață o gamă variată de produse. Unele pompe sunt făcute preponderent din plastic, având doar mecanismul de acționare metalic. Asigură-te că îți achiziționezi o pompă a cărui construcție are la bază, pe lângă plastic, inox și bronz. Altfel va coroda și nu o vei putea folosi mai mult de un sezon.

Ce lungime are trebuie să aibă cablul de alimentare?

O pompă submersibilă de apă murdară trebuie să aibă un cablu propriu care să corespundă cerințelor sale de alimentare. Firul trebuie să fie suficient de lung pentru a ajunge la puțuri și foraje adânci. Același cablu trebuie să fie impermeabil pentru a preveni scurtcircuitul.

Pompele de apă uzată se pot folosi și iarna?

Înghețarea apei reprezintă o problemă pentru o pompă submersibilă. Dacă folosești pompa în alt scop decât pentru fosa septică, de îndată ce vine iarna este mai bine să scoți pompa din uz și să o reutilizezi atunci când condițiile meteorologice îți permit asta.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Grătar pe Gaz de Terasă / Grădină
Grătare pe gaz cu reglarea temperaturii pentru profesioniști

Vrei să fii recunoscut drept un bun grătaragiu? Daca da, ai nevoie de echipament de calitate. Am pregătit pentru tine lista cu cele mai bune grătare pe bază de gaz.

Cea Mai Bună Motopompă Pentru Apă Murdară
Cea mai bună motopompă pentru apă murdară

Vrei să scoți apa care băltește sau chiar să irigi grădina cu apa dintr-un râu sau lac din apropiere? Motopompa te va ajuta să faci acest lucru nefiind nevoie să ai curent electric în apropiere.

Cel Mai Bun Duș Solar de Grădină / Terasă
Cel mai bun duș de grădină cu încălzire solară

Petreci mult timp vara în grădină și vrei să te poți răcori cu un duș? Un duș solar se instalează foarte ușor și folosește lumina soarelui pentru a încălzi apa la o temperatură confortabilă.

Cel Mai Bun Tun Anti-Păsări (Sperietoare Automată)
Cel mai bun tun anti păsări (sperietoare automată)

Păsările au obiceiul de a-ți strica recolta? Tunurile mecanice cu gaz anti păsări sunt folosite în jurul aeroporturilor și sunt cele mai eficiente în îndepărtarea păsărilor.

Cea Mai Bună Căsuță de Joacă De Exterior Pentru Copii
Căsuțe de joacă de exterior pentru copii

Vrei să-ți surprinzi copilul cu un loc de joacă în grădină dar bugetul este o problemă? Află care sunt cele mai ieftine căsuțe de joacă de exterior pentru copii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe