Cel Mai Bun Aspersor de Irigare Pulsator

Cel mai bun aspersor pulsator

Modificat la 30 aprilie 2021
Articol evaluat de 17 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce să alegi un aspersor de irigare pulsator?

Aspersorul de irigare pulsator dispune de două sau trei capete laterale, care împrăștie apa prin pulsații la intervale presetate. Astfel, deoarece nu există un flux continuu de apă, terenul nu este irigat în exces, și faci economie la apă. Acest tip de aspersoare sunt preferate de cei care au de udat o suprafață mare, acestea având o rază de acțiune de aproximativ 45 metri.

Materialul din care este confecționat acest aspersor este adesea bronz sau un plastic foarte dur. Datorită mecanismului de stropire și a materialelor dure, atunci când sunt puse în funcțiune, emit un zgomot care poate fi deranjant pentru membrii familiei care nu sunt foarte matinali. Pentru ca apa să fie propulsată eficient, ai nevoie de un aspersor care să o disperseze la o presiune potrivită.

Cele mai bune aspersoare funcționează la o presiune de 2-4 bar. Cu cât presiunea este mai mare, cu atât apa va ajunge mai departe. Aceste detalii le găsești în specificațiile produsului pe care vrei să îl alegi spre cumpărare.

Cel mai bun aspersor pulsator

Cel mai bun

Aspersor pulsator metalic Fiskars 1023658, 26 m diametru maxim, tip pulverizare reglabil

Practic, va stropi solul și plantele cu apă, fără a fi nevoie ca tu să îl ghidezi. Rezultate vor fi mai mult decât mulțumitoare. Aspersorul poate fi folosit pentru grădini de dimensiuni foarte mari (500 mp și mai mult), acoperind o suprafață cu diametru de până la 26 m. Tipul de pulverizare este reglabil, de la jet puternic la ceață.
Verifică prețul

Aspersorul pulsator metalic Fiskars pentru grădină este un accesoriu care se poate atașa unui sistem de irigare, care are rolul de a dispersa apa pe suprafața dorită.

la buget

Aspersor pulsator cu rotatie completa Karcher PS 300, 706 mp

Aspersorul se conectează ușor la un furtun de gradină și este compatibil cu toate sistemele disponibile de pulverizare. Poate fi folosit și pentru a iriga grădini de suprafețe mari, dispune de țepușă robustă pentru subsol neuniform sau în pantă și are o stabilitate mare după înfigerea în pământ.
Verifică prețul

Acest aspersor cu rotație de la Karcher este ceea ce ai nevoie în grădina ta pentru a iriga toate plantele. Datorită faptului că se rotește la 360 de grade, acoperă o suprafață de până la 706 metri pătrați.

Premium

Cap aspersor pulsator Gardena Premium

Datorită selectării fine a razei de acțiune, sectoarele care urmează să fie irigate pot fi setate comod de la 25 de grade la 360. Raza de stropire la care ajunge măsoară 12,5 metri. Poate fi folosit în grădină pentru irigație și se conectează la furtunul de grădină cu ajutorul celorlalte părți componente.
Verifică prețul

Capul pentru aspersor pulsator este recomandat pentru încăperi de până la 490 metri pătrați. Este robust, cu performanță superioară iar ciocănelul de metal și duzele de alamă de mare precizie asigură durata mare a produsului.

Aspersoare cu impuls pentru grădină, 6 buc

Aceste aspersoare măsoară o înălțime totală de 32 cm și vin în număr de 6 pentru a asigura apa pe suprafață mai mare. Fixat în sol, un singur aspersor acoperă un areal de până la 20 m. Aspersoarele sunt fabricate din poliacetal de calitate, iar construcțiile lor din plastic dur vă asigură o viață utilă îndelungată. Presiunea cu care lucrează este de 6 bar.
Verifică prețul

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci pentru a te putea bucura de o grădină aspectuoasă și sănătoasă, este să te asiguri că este bine irigată.

Aspersor pulsator metalic Proline, 532 m²

Deoarece este o soluție destul de ieftină și accesibilă, prețul nu va fi un criteriu de delimitare în ceea ce privește achiziția. Calitatea, funcțiile speciale și terenul pe care vrei să îl alegi, vor determina mai degrabă, care este cel mai bun aspersor pentru grădina ta și pentru ca ceea ce tu plantezi să fie bine hidratată.
Verifică prețul

Acest aspersor metalic dispune de o presiune de lucru de 15 bar, măsoară 15 cm înălțime și are o rază de stropire de 532 metri pătrați. Se rotește la 360° și se poate lega în serie cu alte aspersoare.

Aspersor pulsator Geolia, 500 m2, 13 m, 16 l/h, debit reglabil, metal

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci pentru a te putea bucura de o grădină aspectuoasă și sănătoasă, este să te asiguri că este bine irigată. Aspersorul pulsator Geolia, cu debit reglabil te va ajuta să îți întreți grădina. Cu acest aspersor poți deservi până la 500mp, distanța lui de aruncare fiind de maxim 13m. De asemenea, debitul poate fi reglat până la 16 l/h.
Verifică prețul

Ai o grădină de care ești mândru? Dacă nu sau dacă îți e greu să o întreții, află că există soluții în acest sens, care sunt la îndemâna oricui.

Aspersor cu impuls din zinc pentru grădină, 2 buc

Ambele sunt echipate cu un țăruș, prevăzut special pentru o fixare în sol perfectă și stabilă. Cu un diametru maxim de udare de 24 m, acestea acoperă un areal de până la 450 m². Viteza de curgere măsoară între 5,3 și 13,5 litri/minut iar aspersoarele pot fi reglate în următoarele direcții: 30°, 90°, 180°, 270°, 360° astfel încât să cuprindă toată suprafața.
Verifică prețul

Acest set de două aspersoare cu impuls sunt fabricate din zinc, material care le face rezistente mult timp în grădina ta chiar și la cele mai extreme condiții meteo.

Întrebări frecvente despre aspersoarele pulsatoare

Cum funcționează aspersoarele pulsatoare?

Când aspersorul este în poziția afară, apa este pulverizată într-un mod fin. Când aspersorul este introdus, vârful acestuia intră în fluxul de apă; acest lucru blochează spray-ul și determină aspersorul să creeze un model asemănător dușului. Aspersorul se rotește 360°, oscailand mereu între cele două poziții.

De ce aspersorul meu pulsator nu se rotește?

Cauza: murdărie/resturi care înfund filtrul și transmisia de viteze. Soluție: Dacă aspersorul nu mai se rotește și debitul de apă care iese din aspersor a scăzut, poți încerca mai întâi să cureți filtrul scoțând ansamblul pop-up din corpul principal.

Ce presiune a apei este necesară pentru aspersoarele pulsatoare?

Presiunea medie a apei pentru majoritatea locuințelor și afacerilor este cuprinsă între 30 psi și 50 psi; majoritatea sistemelor de aspersoare sunt concepute pentru a utiliza presiuni de aproximativ 30 psi.

Ce cauzează presiunea scăzută a apei în aspersoarele pulsatoare?

Cea mai frecventă cauză a presiunii scăzute a apei în aspersoare sunt supapele de prevenire a reflularii care nu se deschid complet. Există două conducte principale în dispozitivul de prevenire a refluxului - una orizontală și una verticală. Fiecare are un mâner care poate fi rotit pentru a deschide supapa.

Unde ar trebui să-mi așez aspersoarele pulsatoare?

Pentru dimensiuni mai puțin ușor de împărțit, așeaza un cap de aspersor într-un colț și calculează cel mai mic număr de capete pentru fiecare parte lungă, în funcție de distanța dintre aspersoare. Pune un cap de aspersor în mijlocul gazonului dacă zona este mai largă decât pot arunca celelalte aspersoare.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pompă de Hazna cu Tocător
Cea mai bună pompă de hazna cu tocător

Cauți o pompă bună pentru a goli haznaua? Alege o pompă cu tocător te poate scăpa rapid inclusiv de rezidurile solide.

Foarfece și Fierăstraie Telescopice Bune pentru Grădinărit
Foarfece și fierăstraie telescopice pentru curățat crengile pomilor la înălțime

Vrei să tai crengile de până la 2-3m înălțime ușor și fără scară? Foarfeca sau fierăstrăul telescopic te poate ajuta. Grădinarii moderni folosesc tehnologie modernă. Ești unul dintre ei?

Cel Mai Bun Kit De Irigare Pentru Ghivece
Cel mai bun kit de irigare pentru ghivece

Uiți tot timpul să uzi florile? Automatizează procesul de udare cu ajutorul unui kit de irigare a ghivecelor și nu vei mai avea grija udării plantelor.

Cea Mai Bună Umbrelă De Grădină
Cea mai bună umbrelă de grădină

Tuturor ne place soarele dar câteodată ce e prea mult strică. Montează-ți o umbrela în grădină sau pe terasă și te poți bucura de statul în aer liber chiar dacă soarele bate puternic.

Cel Mai Bun Grătar pe Gaz de Terasă / Grădină
Cel mai bun grătar pe gaz cu reglarea temperaturii

Vrei să fii recunoscut drept un bun grătaragiu? Daca da, ai nevoie de echipament de calitate. Am pregătit pentru tine lista cu cele mai bune grătare pe bază de gaz.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe