Cel Mai Bun Robot de Curățare Piscină

Cel mai bun robot pentru curățarea piscinei

Modificat la 18 martie 2021
Articol evaluat de 100 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu

De ce să-ți cumperi un robot pentru curățarea piscinei?

Păstrarea piscinei curate pe tot parcursul anului, indiferent de sezon, te poate ajuta să economisești timp și bani pe termen lung. Dar care este cel mai bun mod de a-ți menține piscina curată? Aparatele de curățare robotizate pentru piscine sunt o alegere populară în toată lumea și pentru un motiv întemeiat. Când vremea începe să se încălzească, tehnicienii se confruntă în mod regulat cu repararea și restaurarea bazinelor care au fost neglijate în perioada mai rece. De obicei, bazinele neglijate care au devenit verzi sunt cele care costă cel mai mult să fie remediate.

Deși inițial, va trebui să cheltui bani achiziționând un robot pentru curățarea piscinei, există beneficii financiare pe termen lung care pot depăși costul inițial. Te pot ajuta să economisești energie, apă și substanțe chimice. Roboții funcționează independent de sistemul de filtrare al piscinelor, filtrează singuri apa, reducând înfundarea, de aici rezultând mai puține spălări. Roboții îndepărtează murdăria și resturile decât să le depoziteze în sistemul de filtrare al bazinelor. Acest lucru înseamnă că există mai puține șanse ca apa să devină tulbure și să fie nevoie să utilizezi substanțe chimice pentru a reechilibra apa.

Proprietarii de piscine trebuie pur și simplu să conecteze dispozitivul de curățare al piscinei, să-l așeze înăuntru și să apese butonul „Go”.

Roboți pentru curățarea fundului piscinei

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Zodiac RC4100

 • Manevrare ușoară;
 • Se curăță simplu și eficient;
 • Tehnologie patentată CYCLONIC;
 • Cărucior de transport inclus;
 • Coș de filtrare ușor detașabil.
Verifică prețul

Acest aspirator de la Zodiac vine în ajutorul dumneavoastră pentru curățarea piscinelor precum linia de jos a acestora, pereții și linia de nivel. Prezintă un coș de reciclare ușor de detașat, se întreține și curăță facil și are un cărucior de transportat inclus. Tehnologia creează un vortex de apă foarte puternic în interiorul coșului de filtrare a robotului, păstrând murdăria aspirată în centrul său. Capacitatea coșului de filtrare măsoară 3,7 l iar lungimea cablului de alimentare ajunge până la 15 m.

la buget

* Prezentare video mai jos

Dolphin SPRING

 • Ciclu de filtrare și curățare durează doar 3 ore;
 • Mic, ușor de manevrat;
 • Nu necesită instalare;
 • Nu trebuie să fie conectat la un circuit de circulație;
 • Suprafață mare a sacului de filtrare.
Verifică prețul

Acest aspirator este potrivit pentru piscinele cu o lungime de 7 metri. Este mic, facil și ușor de manevrat de către oricine dorește. Este dotat cu un sac de filtrare care are o capacitate mare, este potrivit pentru piscinele cu formă regulată, pentru cele cu fund plat dar și pentru cele supraterane. Este gândit cu sistem de oprire automat ceea ce înseamnă că după ce acesta își termină treaba, se va opri fără vreo intervenția a dumneavoastră. Viteza aparatului ajunge până la 840 de minute pe oră iar lungimea cablului de alimentare măsoară 15 metri.

Premium

Ultra 250

 • Tip robot curățare
 • Tip automat
 • Compatibilitate sistem filtrare
 • Material ABS
 • Lățime 38 cm
Verifică prețul

Acest robot de curățare pentru piscine poate fii folosit eficient doar dacă ai o piscină de până la 25 m lungime. Curăță podeaua, pereții și linia apei în 3 cicluri diferite, datorită tehnologiei inovatoare. Ca și accesorii, pachetul, include 30 m de cablu și miam ulte tipuri de perii pentru o curățare eficeintă. Motorul este de înaltă calitate cu foarte bune caracteristici, defapt sunt 2 motoare (1 motor al pompei și 1 motor de direcție). Un mare plus îl reprezintă gyroscopul, care permite curățarea întregii suprafețe fără încurcarea cablului. Există posibilitatea selectării între 3 cicluri de curățare, toate cu oprire automată la finalul ciclului.

Robot piscina Aquabot FRC 70

 • Aparat automat
 • Capacitate de filtrare de 19 m³/h
 • Durată de curățare de 2h
 • Este programabil
 • Ușor de întreținut și de utilizat
Verifică prețul

Acest robot de curățare a piscinei este accesibil și fiabil, conceput special pentru a elimina sarcina de curățare a piscinelor rezidențiale de toate formele, de până la 10 m lungime, compatibil cu toate acoperirile uneia. Capacitatea de filtrare a acestuia măsoară 19 metri cubi pe oră. Lungimea cablului de alimentare ajunge până la 16 metri, benefic pentru parcurgea întreagă a piscinei. Poate fi programat cât timp se dorește iar tensiunea de alimentare necesită 220 V pentru a funcționa corespunzător.


* Prezentare video mai jos

Dolphin E20

 • Ușor de utilizat
 • Pompă puternică
 • Aparat dotat cu un coș de filtrare rezistent
 • Greutate redusă de doar 6,5 kg
 • Potrivit și pentru piscinele supraterane
Verifică prețul

Aspiratorul automat pentru piscină Dolphin E20 este unul inovativ, deoarece curăță fundul și pereții piscinelor de până la 12m. Cu o pompă puternică de filtru de 15 m³ pe oră, aparatul este potrivit atât pentru piscinele subterane, cât și pentru cele supraterane. Aspiratorul este dotat cu o perie activă care se rotește cu o viteză ce permite ștergerea algelor și omorârea bateriilor, fiind echipat cu un coș de filtrare extrem de rezistent menit să curețe toate resturile depuse pe fundul piscinei.


* Prezentare video mai jos

Robot pentru curatarea piscinei Zodiac TornaX Pro RT 2100

 • Brand Zodiac
 • Sistem de mișcare inteligent
 • Curăță optim
 • Funcție de "brush"
 • Funcționează rapid
Verifică prețul

Fiind echipat cu un sistem de mișcare inteligent, acest robot Zodiac TornaX Pro RT 2100 curăță piscina rapid și în mod sigur. Acesta garantează o curățare optimă datorită funcției sale brush, care ajută la îndepărtarea rapidă a resturilor de la suprafață înainte de a fi aspirate. Lungimea cablului de alimentare măsoară 14 m și ajută la curățarea în întregime a piscinei fără nevoia unui alt prelungitor. Capacitatea filtrului este de 3 l, consumul de energie înregistrează 100 W iar greutatea aparatului cântărește numai 5,5 kg.

Întrebări frecvente despre roboții de piscină

Cum funcționează un robot de curățat piscina?

Acest produs revoluționar cu un design modern este extrem de util dacă vrei să îți cureți piscina. Acest aspirator automat pentru piscină este produsul potrivit pentru piscinele de acasă care au o dimensiune maximă de 15 x 7 metri. Aspiratorul curăță fundul piscinei, pereții și linia de suprafață prin funcția de absorție, exact ca un aspirator. De aici și asemănarea ca design cu un aspirator.

Ce alte funcții are de obicei un robot de curățat piscina?

Acest robot de curățat piscina are mai multe funcții printre care: măsurarea temperaturii apei, controlul remote prin intermediul aplicației, senzorul de presiune, dar și curățare personalizată.

Robotul de curățat piscina are funcția de aspirare ciclonică constantă?

Da, robotul de curățat piscina are această funcție prin intermediul căreia poate crea un vortex puternic pentru a transforma impuritățile din filtru.

Cât de ușor este de scos din apă robotul de curățat piscina?

Robotul este foarte ușor de scos din piscină datorită funcției Lift care permite extragerea rapidă din piscină.

Ce tip de tracțiune are robotul de curățat piscina?

Robotul are tracțiune pe patru roți.

Ce tip de perii are robotul de curățare piscină?

Robotul are perii Contact + noi care oferă o aderență mai bună la suprafață.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun tester pentru calitatea apei

Testează calitatea apei de acasă pe cont propiu cu ajutorul unui tester profesional. Pui câteva picături de apă pe aparat și în câteva secunde îți va spune duritatea, aciditatea și alți indicatori de puritate.

Încălzitoare electrice verticale pentru terasă

Vrei să-ți petreci serile de vară afară pe terasă chiar și atunci când temperatura scade sub 20 grade? Încălzitoarele electrice verticale au un design plăcut și un îți oferă toată căldura de care ai nevoie.

Cel mai bun grill electric cu plită din piatră

Vrei să scapi de prăjelile nesănătoase? Alege un grill cu plită din piatră și poți mânca aceleași alimente dar gătite într-un mod mai sănătos și mai curat.

Cea mai bună mașină de tocat frunze și crengi electrică

Folosește resturile de prin grădină cu folos! Tocătorul de frunze și crengi te ajută să faci compost pe care-l poți folosi ca îngrășământ.

Aspirator vertical 2 in 1 acumulator și aspirator de mână

Un aspirator vertical 2 in 1 înseamna că din aspiratorul mare se poate detașa un mini aspirator de mână pe acumulatori pe care-l poți folosi rapid oricând e cazul (firimituri, scame etc).

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe