Cea Mai Bună Căsuță de Grădină pentru Depozitare

Căsuțe de grădină cu rol de depozitare din materiale rezistente

Modificat la 23 octombrie 2021
Articol evaluat de 55 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce îți e utilă o căsuță de grădină pentru depozitare?

Dupa finalizarea celui mai de preț proiect din viața noastră, cumpărarea unei case, mi-am dat seama că trebuie să acord o atenție sporită și curții care împrejmuiește locuința, că trebuie să ridic, sau să cumpăr, o căsuță de grădină pentru a adaposti diferite materiale sau unelte necesare vieții mediului în care trăiesc. Căsuță de grădinâ pe langă că îți ține în ordine lucrurile, le și protejează împotriva soarelui, ploilor, înghețului, prafului, astfel ca ele vor avea o viață mai lungă.

Căsuțele se găsesc in diferite forme și mărimi, pătrate, dreptunghiulare, din lemn, oțel, plastic, mici, medii și mari. Cele realizate din plastic pot fi din policarbonat sau polimeri tratați Sunt rezistente la temperaturi extreme, la vânt și ploaie, la lovituri. Nu se decolorează în timp și nu au nevoie de întreținere specială. Acoperișul este din același material, iar pentru o mai bună circulație a aerului, pentru a echilibra nivelul de umiditate sunt dotate cu orificii de ventilație. La care se adugă podeaua care oferă protecție la nivelul solului și este anti-aderentă. Iată de ce este utilă această căsuțâ pentru a păstra curațenia și în afara casei și a fii o persoană organizată.

Căsuțe de grădină cu rol de magazie

Cel mai bun

Schatzkammer șopron de grădină

 • Design modern
 • Rezistent
 • Materiale de calitate
 • Ușor de instalat
 • Facil de folosit
Verifică prețul

Șopronul de grădină de la SCHATZKAMMER îți vine în ajutor pentru a putea depozita sculele și uneltele pentru grădină și pentru curte. Este fabricat din PVC rezistent la intemperii și raze UV, ce nu permite infiltrarea umezelii și apariția ruginii. Aerisirea este asigurată prin gura de ventilație situată deasupra ușii. Pentru o bună vizibilitate este dotat cu geam pentru iluminare, iar sistemul de încuiere asigură securitatea uneltelor tale. Designul său modern și compact se pliază perfect curții tale.

la buget

Depozit grădină pentru scule din tablă, maro / antracit, 2x1,3 m, RADOL

 • Tablă profilată
 • 4 guri de aerisire
 • Acoperișul de tip șa
 • Designul modern
 • Instalare ușoară
Verifică prețul

O grădină frumoasă și bine întreținută necesită o cantitate imensă de energie și timp. Adesea, cea mai mare problemă atunci când lucrezi în grădină este lipsa de spațiu de depozitare pentru unelte de grădină, mașina de tuns iarba. Soluția vine sub forma unei case de grădină din tablă rofilată și oțel inoxidabil în culorile maro și antracit. Este o alegere ideală pentru toți cei cărora le lipsește spațiul de depozitare. Casa are o ușă care oferă acces convenabil la instrumente. Ușa este cu două foi și sistemul de blocare este sub formă de zăvor. Pentru circulația aerului, casa este echipată cu 4 guri de aerisire.

Premium

Casuta pentru gradina SKADI, din lemn masiv de rasinos, 4,7x2,4 m

 • Lemn masiv;
 • Design minimalist;
 • Alternativă modernă pentru căsuțele de grădină;
 • Asamblare ușoară;
 • Structură modulară.
Verifică prețul

Căsuța din lemn Skadi are un design contemporan și minimalist, este spațioasă și reprezintă o alternativă modernă pentru căsuțele clasice de gradină. Poți transforma această căsuță Skadi într-un mic studio de pictură, într-o căsuță de grădină și chiar într-un birou pentru a lucra relaxat în mijlocul naturii. Poate fi montată chiar pe malul apei, datorită materialelor speciale, astfel că o poți transforma în cabină pentru piscină sau căsuță dedicată pescuitului. Este o căsuță miracol care se asambleaza foarte ușor în câteva ore, fără a fi necesare unelte profesionale.

Casuta gradina Keter Oakland 754 cu usa dubla

 • Modern
 • Rezistent
 • Calitate ridicată
 • Ușor de instalat
 • Preț accesibil
Verifică prețul

Dacă ai o grădină în care ți se înghesuie lucrurile, cu siguranță ai nevoie de un spațiu de depozitare. Nu mai este nevoie să construiești de la zero una, ci o poți cumpăra de-a gata. Cu un design modern și slim, este locul ideal unde să ascunzi lucrurile pe care nu mai vrei să le vezi în grădină. Arată modern, ca o căsuță rustică de mici dimensiuni și este partenerul ideal pe termen lung datorită rezistenței sale îndelungate. Are uși duble și este extrem de sigură. Nu te teme să depozitezi înăuntru tot ce ai nevoie.

Căsuță pentru grădină din tablă pentru unelte, gri / alb, 2,6x3, 1m, HAMAL TYPE 3

 • Uși cu două foi
 • Mânere pt uși
 • Ușa nu poate fi blocată
 • Acoperiș clasic
 • 4 orificii de ventilație
Verifică prețul

O grădină frumoasă și bine întreținută necesită o cantitate imensă de energie și timp. De ce le mai multe ori cea mai mare problemă atunci când lucrezi în grădină este lipsa spațiului de depozitare pentru unelte de grădină, biciclete, mașini de tuns iarba, accesorii pentru piscină și multe alte lucruri. În acest caz, soluția o reprezintă această casă de grădină din tablă. Casuța HAMAL TYPE 3 este realizată din tablă profilată și oțel inoxidabil fiind rezistentă la intemperii și nu necesitând vreo întreținere.

Outsunny Cabina Casuta de Gradina Pentru Ustensile in Lamiera din Fier Gri 213x127x185cm

 • Design plăcut
 • Rezistență mare
 • Eficiență
 • Preț accesibil
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Dacă ai o mulțime de scule și unelte pe care nu știi unde să le mai depozitezi, o căsuță de grădină este fix produsul de care ai nevoie pentru a scăpa de griji. Acum ai ocazia să le depozitezi în siguranță pe toate în același loc, în mod organizat și structurat pentru a le găsi când ai nevoie de ele rapid și sigur. Nu le mai uiți în aer liber este ai ocazia să le arzi sau strici la prima ploaie și poți încuia căsuța pentru a le știi în completă siguranță. Prețul este unul care reflectă realitatea și calitatea.

Depozit grădină pentru scule din tablă, maro / negru, 1,6x0,9 m, NELON

 • Tablă profilată și oțel inoxidabil;
 • Sistem de blocare tip zăvor;
 • Instalare ușoară;
 • Întreținere minimală;
 • Durată lungă de viață.
Verifică prețul

Casa de grădină NELON este o alegere ideală pentru toți cei cărora le lipsește spațiul de depozitare ți doresc o casă cu o ușă realizată din tablă profilată și oțel inoxidabil tratat. Ușa este cu o singură foaie și sistemul de blocare este sub formă de zăvor. Acoperișul de tip șa are un punct bun, care asigură scurgerea fără probleme a apei sau a zăpezii. Designul modern al casei îți va garanta integrarea ușoară în grădina ta, pentru că oferă funcționalitate, versatilitate și longevitate, exact de ce are nevoi un bun gospodar.

Întrebări despre căsuțele de grădină pentru depozitare

Atunci când comand o casuță de grădină vine deja montată?

Din cauza dimensiunilor mari dar și a diferitelor componente, majoritatea căsuțelor de grădină pentru depozitare vin dezasamblate și necesită montaj. În funcție de gradul de complexitate al casuței este nevoie de 2 persoane si aproximativ 20 de minute pentru montarea ei.

Am nevoie de autorizație de construcție pentru a avea o căsuță în grădină?

Legea, din păcate, este ambiguă în privința acestor căsuțe de grădină. Cel mai indicat este consultarea unui avocat și a Legii nr. 193/2019 care vine în modificarea și completarea Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

O căsuță de grădină cu rol de magazie are nevoie de fundație?

Nu este nevoie de fundație dedicată, dar este importantă suprafața pe care căsuța este așezată. De exemplu, dacă aceasta este pusă direct pe pământ, căsuța poate să tragă apă, afectând lemnul sau metalul din care este făcută, în timp acesta putând să se strice.

E nevoie de vreun fel de întreținere periodică pentru o astfel de magazie?

În general nu, însă în funcție de materialul acestora, este posibil să fie nevoie de o vopsea specială pentru metal ori alt tip de aliaj, pentru a nu coroda, iar pentru lemn, este nevoie de un grund/vopsea de exterior pentru a nu se degrada, în timp, lemnul căsuței.

Criterii de alegere a unei căsuțe de grădină (magazie)

Dimensiunea

Dimensiunea trebuie să fie în raport cu scopul folosinței. Că vrem să se joace un copil sau mai mulți în ea, sau poate o să o folosim drept atelier ori ca pe un spațiu de depozitare, toate aceste criterii sunt esențiale în alegerea dimensiunii potrivite.

Materialul

Căsuțele pot fi din lemn, metal sau alt tip de aliaj. Fiecare are particularități proprii dar durata de viață este asemănătoare. Cu o întreținere minimă și periodică, căsuțele, indiferent de material, se comportă și au o durată de viață asemănătoare.

Stilul construcției

În primul rând, aceasta trebuie să fie impermeabilă și de preferat ignifugă. În al doilea rând, lemnul este un material mai călduros față de metal ori plastic. În funcție de scopul atribuit căsuței, trebuie luat în calcul materialul din care este făcută și scopul în care va fi folosită.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pompă Submersibilă de Mare Adâncime
Pompe submersibile bune pentru puțuri de peste 100m adâncime

Ai săpat un puț la adâncime mare și cauți o pompă submersibilă puternică pentru a aduce apa la suprafață? Uite cele mai bune pompe pentru puțuri de peste 100m adâncime.

Foarfece și Fierăstraie Telescopice Bune pentru Grădinărit
Foarfece și fierăstraie telescopice pentru curățat crengile pomilor la înălțime

Vrei să tai crengile de până la 2-3m înălțime ușor și fără scară? Foarfeca sau fierăstrăul telescopic te poate ajuta. Grădinarii moderni folosesc tehnologie modernă. Ești unul dintre ei?

Cel Mai Bun Pavilion Pentru Terasă / Grădină
Umbrele și pavilioane pentru terasă și grădină

Îți prezentăm cele mai bune umbrele și pavilioane pentru terasă și grădină. Modele cu design modern, ușor de montat și de întreținut. Cu ajutorul unui astfel de pavilion, poți sta în grădină cât e ziua de lungă.

Cel Mai Bun Compostor Ecologic de Grădină
Compostor ecologic de grădină

Tranformă resturile menajere în compost pe care-l poți folosi ca îngrășământ natural pentru grădina ta. Cumpără un container de compost ecologic.

Cea Mai Bună Trambulină cu Plasă de Protecție pentru Copii
Trambuline pentru copii cu plasă de protecție

Oferă-i copilului un loc de joacă distractiv și sportiv în același timp. Dupa o oră de sărit în trambulină nu vei mai avea grijă că nu va dormi la prânz. Vezi cele mai bune modele cu plasă de protecție.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe