Cea Mai Bună Căsuță de Grădină pentru Depozitare

Căsuțe de grădină cu rol de depozitare din materiale rezistente

Modificat la 11 mai 2021
Articol evaluat de 55 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce îți e utilă o căsuță de grădină pentru depozitare?

Dupa finalizarea celui mai de preț proiect din viața noastră, cumpărarea unei case, mi-am dat seama că trebuie să acord o atenție sporită și curții care împrejmuiește locuința, că trebuie să ridic, sau să cumpăr, o căsuță de grădină pentru a adaposti diferite materiale sau unelte necesare vieții mediului în care trăiesc. Căsuță de grădinâ pe langă că îți ține în ordine lucrurile, le și protejează împotriva soarelui, ploilor, înghețului, prafului, astfel ca ele vor avea o viață mai lungă.

Căsuțele se găsesc in diferite forme și mărimi, pătrate, dreptunghiulare, din lemn, oțel, plastic, mici, medii și mari. Cele realizate din plastic pot fi din policarbonat sau polimeri tratați Sunt rezistente la temperaturi extreme, la vânt și ploaie, la lovituri. Nu se decolorează în timp și nu au nevoie de întreținere specială. Acoperișul este din același material, iar pentru o mai bună circulație a aerului, pentru a echilibra nivelul de umiditate sunt dotate cu orificii de ventilație. La care se adugă podeaua care oferă protecție la nivelul solului și este anti-aderentă. Iată de ce este utilă această căsuțâ pentru a păstra curațenia și în afara casei și a fii o persoană organizată.

Căsuțe de grădină cu rol de magazie

Cel mai bun

Schatzkammer șopron de grădină

 • Design modern
 • Rezistent
 • Materiale de calitate
 • Ușor de instalat
 • Facil de folosit
Verifică prețul

Șopronul de grădină de la SCHATZKAMMER îți vine în ajutor pentru a putea depozita sculele și uneltele pentru grădină și pentru curte. Este fabricat din PVC rezistent la intemperii și raze UV, ce nu permite infiltrarea umezelii și apariția ruginii. Aerisirea este asigurată prin gura de ventilație situată deasupra ușii. Pentru o bună vizibilitate este dotat cu geam pentru iluminare, iar sistemul de încuiere asigură securitatea uneltelor tale. Designul său modern și compact se pliază perfect curții tale.

la buget

Căsuţă pentru grădină din tablă pentru scule, verde / alb, 2x1, 3m, HAMAL TIP 1

 • Produs din tablă profilată și oțel inoxidabil
 • Dimensiuni 2x1
 • Ușor de instalat
 • Rezistent la intemperii
 • Ușă de mari dimensiuni
Verifică prețul

Pentru a avea o grădină frumoasă ai nevoie de un spațiu de depozitare al uneltelor pentru îngrijirea grădinii. Lipsa spațiului de depozitare este o problemă destul de des întâlnită în majoritatea curților. Dacăa ai o mulțime de unelte de depozitat, o casă din tablă pentru grădină ar fi varianta ideală de depozitare. Este rezistentă în timp datorită tablei inoxidabile vopsite pentru propria protecție. Dat fiind că vine gata confecționată și trebuie doar să o montezi la fața locului, ce îți poți dori mai mult?

Premium

Casuta de gradina, Keter, Newton 759

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Capacitate mare
 • Design modern
 • Simplu de instalat
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Căsuța de grădină de la NEWTON este ideală pentru depozitarea sculelor și uneltelor de grădinărit la loc ferit de razele solare sau intemperii. Are cadru metalic extrem de rezistent, iar pereții sunt fabricați din PVC care are o rezistență sporită la razele UV, ploaie sau îngheț. Căsuța este dotată cu ușă dublă cu geamuri, luminator pe mijlocul acoperișului și gură de aerisire pentru a evita umezeala și ulterior rugina și mucegaiul. Materialul PVC induce aspectul de lemn natural, doar că nu necesită întreținere specială ca acesta.

Casuta gradina Keter Oakland 754 cu usa dubla

 • Modern
 • Rezistent
 • Calitate ridicată
 • Ușor de instalat
 • Preț accesibil
Verifică prețul

Dacă ai o grădină în care ți se înghesuie lucrurile, cu siguranță ai nevoie de un spațiu de depozitare. Nu mai este nevoie să construiești de la zero una, ci o poți cumpăra de-a gata. Cu un design modern și slim, este locul ideal unde să ascunzi lucrurile pe care nu mai vrei să le vezi în grădină. Arată modern, ca o căsuță rustică de mici dimensiuni și este partenerul ideal pe termen lung datorită rezistenței sale îndelungate. Are uși duble și este extrem de sigură. Nu te teme să depozitezi înăuntru tot ce ai nevoie.

Casuta de gradina Manor 4x3, gri-alb

 • Modernă
 • Calitate ridicată
 • Rezistentă
 • Preț accesibil
 • Ușor de instalat
Verifică prețul

Căsuța de gradina de la MANOR este ideală pentru curtea ta, pentru a te ajuta să-ți depozitezi uneltele pentru grădinărit, ferindu-le de intemperii. Este fabricată din plastic de înaltă calitate ce rezistă în timp, iar nuanțele sale de gri și alb îi oferă un aer de modern. Este dotată cu un geam pentru lumină, un aerisitor pentru a asigura o bună aerisire și a ține umiditatea la distanță, iar acoperișul în două ape cu o înclinare destul de mare ce nu permite acumularea de apă sau de zăpadă, eliminând orice pericol.

Outsunny Cabina Casuta de Gradina Pentru Ustensile in Lamiera din Fier Gri 213x127x185cm

 • Design plăcut
 • Rezistență mare
 • Eficiență
 • Preț accesibil
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Dacă ai o mulțime de scule și unelte pe care nu știi unde să le mai depozitezi, o căsuță de grădină este fix produsul de care ai nevoie pentru a scăpa de griji. Acum ai ocazia să le depozitezi în siguranță pe toate în același loc, în mod organizat și structurat pentru a le găsi când ai nevoie de ele rapid și sigur. Nu le mai uiți în aer liber este ai ocazia să le arzi sau strici la prima ploaie și poți încuia căsuța pentru a le știi în completă siguranță. Prețul este unul care reflectă realitatea și calitatea.

Solid Storage gheretă pentru scule

 • Design ergonomic
 • Rezistență crescută
 • Capacitate mare
 • Simplu de instalat
 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
Verifică prețul

Dacă ai multe scule și unelte pe care nu mai știi unde să le depozitezi, avem soluția ideală. Soluția este o gheretă pentru scule. Aici poți depozita orice scule sau unelte ai dori să ascunzi de ochii curioșilor sau ai vrea să le ții în siguranță. Nu mai trebuie să te temi că uiți în ploaie ceva, dar mai ales le poți așeza cât mai ordonat pentru a le găsi mai rapid când ai nevoie de ele. Designul modern este un alt avantaj adus de acest produs. Nu mai menționăm că este extrem de rezistentă pe termen lung.

Întrebări despre căsuțele de grădină pentru depozitare

Atunci când comand o casuță de grădină vine deja montată?

Din cauza dimensiunilor mari dar și a diferitelor componente, majoritatea căsuțelor de grădină pentru depozitare vin dezasamblate și necesită montaj. În funcție de gradul de complexitate al casuței este nevoie de 2 persoane si aproximativ 20 de minute pentru montarea ei.

Am nevoie de autorizație de construcție pentru a avea o căsuță în grădină?

Legea, din păcate, este ambiguă în privința acestor căsuțe de grădină. Cel mai indicat este consultarea unui avocat și a Legii nr. 193/2019 care vine în modificarea și completarea Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

O căsuță de grădină cu rol de magazie are nevoie de fundație?

Nu este nevoie de fundație dedicată, dar este importantă suprafața pe care căsuța este așezată. De exemplu, dacă aceasta este pusă direct pe pământ, căsuța poate să tragă apă, afectând lemnul sau metalul din care este făcută, în timp acesta putând să se strice.

E nevoie de vreun fel de întreținere periodică pentru o astfel de magazie?

În general nu, însă în funcție de materialul acestora, este posibil să fie nevoie de o vopsea specială pentru metal ori alt tip de aliaj, pentru a nu coroda, iar pentru lemn, este nevoie de un grund/vopsea de exterior pentru a nu se degrada, în timp, lemnul căsuței.

Criterii de alegere a unei căsuțe de grădină (magazie)

Dimensiunea

Dimensiunea trebuie să fie în raport cu scopul folosinței. Că vrem să se joace un copil sau mai mulți în ea, sau poate o să o folosim drept atelier ori ca pe un spațiu de depozitare, toate aceste criterii sunt esențiale în alegerea dimensiunii potrivite.

Materialul

Căsuțele pot fi din lemn, metal sau alt tip de aliaj. Fiecare are particularități proprii dar durata de viață este asemănătoare. Cu o întreținere minimă și periodică, căsuțele, indiferent de material, se comportă și au o durată de viață asemănătoare.

Stilul construcției

În primul rând, aceasta trebuie să fie impermeabilă și de preferat ignifugă. În al doilea rând, lemnul este un material mai călduros față de metal ori plastic. În funcție de scopul atribuit căsuței, trebuie luat în calcul materialul din care este făcută și scopul în care va fi folosită.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Grătar De Grădină Pe Cărbuni
Cel mai bun grătar de grădină pe cărbuni

Prepară cele mai gustoase grătare la tine în curte cu ajutorul unui grătar pe cărbuni profesionist. Alege-l pe cel mai bun din recomandările noastre.

Cele mai bune aparate pentru curățatul și spălatul terasei (lemn, gresie sau pavaj)
Aparate cu presiune pentru curățatul si spălarea terasei

Aparatul cu presiune cu mod special de terasă iți e de ajutor prin toată curtea nu doar pentru terasă. Pavaje, garduri, balustrade de ciment sau chiar mașina, toate pot fi curățate cu aceste aparate.

Cea Mai Bună Pompă de Hazna cu Tocător
Cea mai bună pompă de hazna cu tocător

Cauți o pompă bună pentru a goli haznaua? Alege o pompă cu tocător te poate scăpa rapid inclusiv de rezidurile solide.

Cel Mai Bun Robot de Tuns Iarba - Uz Rezidențial
Cel mai bun robot de tuns iarba pentru uz rezidențial

Vrei să nu-ți mai bați capul cu tunsul gazonului? Robotul autonom de tuns iarba e ceea ce ai nevoie. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Pavilion Pentru Terasă / Grădină
Umbrele și pavilioane pentru terasă și grădină

Îți prezentăm cele mai bune umbrele și pavilioane pentru terasă și grădină. Modele cu design modern, ușor de montat și de întreținut. Cu ajutorul unui astfel de pavilion, poți sta în grădină cât e ziua de lungă.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe