Cea Mai Bună Căsuță de Grădină pentru Depozitare

Căsuțe de grădină cu rol de depozitare din materiale rezistente

Modificat la 14 aprilie 2022
Articol evaluat de 55 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu

De ce îți e utilă o căsuță de grădină pentru depozitare?

Dupa finalizarea celui mai de preț proiect din viața noastră, cumpărarea unei case, mi-am dat seama că trebuie să acord o atenție sporită și curții care împrejmuiește locuința, că trebuie să ridic, sau să cumpăr, o căsuță de grădină pentru a adaposti diferite materiale sau unelte necesare vieții mediului în care trăiesc. Căsuță de grădinâ pe langă că îți ține în ordine lucrurile, le și protejează împotriva soarelui, ploilor, înghețului, prafului, astfel ca ele vor avea o viață mai lungă.

Căsuțele se găsesc in diferite forme și mărimi, pătrate, dreptunghiulare, din lemn, oțel, plastic, mici, medii și mari. Cele realizate din plastic pot fi din policarbonat sau polimeri tratați Sunt rezistente la temperaturi extreme, la vânt și ploaie, la lovituri. Nu se decolorează în timp și nu au nevoie de întreținere specială. Acoperișul este din același material, iar pentru o mai bună circulație a aerului, pentru a echilibra nivelul de umiditate sunt dotate cu orificii de ventilație. La care se adugă podeaua care oferă protecție la nivelul solului și este anti-aderentă. Iată de ce este utilă această căsuțâ pentru a păstra curațenia și în afara casei și a fii o persoană organizată.

Căsuțe de grădină cu rol de magazie

Cel mai bun

Schatzkammer șopron de grădină

 • Design modern
 • Rezistent
 • Materiale de calitate
 • Ușor de instalat
 • Facil de folosit
Verifică prețul

Șopronul de grădină de la SCHATZKAMMER îți vine în ajutor pentru a putea depozita sculele și uneltele pentru grădină și pentru curte. Este fabricat din PVC rezistent la intemperii și raze UV, ce nu permite infiltrarea umezelii și apariția ruginii. Aerisirea este asigurată prin gura de ventilație situată deasupra ușii. Pentru o bună vizibilitate este dotat cu geam pentru iluminare, iar sistemul de încuiere asigură securitatea uneltelor tale. Designul său modern și compact se pliază perfect curții tale.

la buget

Depozit grădină pentru scule din tablă, maro / antracit, 2x1,3 m, RADOL

 • Tablă profilată
 • 4 guri de aerisire
 • Acoperișul de tip șa
 • Designul modern
 • Instalare ușoară
Verifică prețul

O grădină frumoasă și bine întreținută necesită o cantitate imensă de energie și timp. Adesea, cea mai mare problemă atunci când lucrezi în grădină este lipsa de spațiu de depozitare pentru unelte de grădină, mașina de tuns iarba. Soluția vine sub forma unei case de grădină din tablă rofilată și oțel inoxidabil în culorile maro și antracit. Este o alegere ideală pentru toți cei cărora le lipsește spațiul de depozitare. Casa are o ușă care oferă acces convenabil la instrumente. Ușa este cu două foi și sistemul de blocare este sub formă de zăvor. Pentru circulația aerului, casa este echipată cu 4 guri de aerisire.

Premium

Casuta pentru gradina SKADI, din lemn masiv de rasinos, 4,7x2,4 m

 • Lemn masiv;
 • Design minimalist;
 • Alternativă modernă pentru căsuțele de grădină;
 • Asamblare ușoară;
 • Structură modulară.
Verifică prețul

Căsuța din lemn Skadi are un design contemporan și minimalist, este spațioasă și reprezintă o alternativă modernă pentru căsuțele clasice de gradină. Poți transforma această căsuță Skadi într-un mic studio de pictură, într-o căsuță de grădină și chiar într-un birou pentru a lucra relaxat în mijlocul naturii. Poate fi montată chiar pe malul apei, datorită materialelor speciale, astfel că o poți transforma în cabină pentru piscină sau căsuță dedicată pescuitului. Este o căsuță miracol care se asambleaza foarte ușor în câteva ore, fără a fi necesare unelte profesionale.

Casuta de gradina maro Keter Darwin 6x8

 • Fabricată din lemn de esență tare
 • Spațioasă
 • Compactă
 • Ușor de instalat
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Casuța de gradina Keter Darwin este ideală pentru a-ți depozita toate sculele, uneltele de grădinărit, dar și celelalte ustensile din gospodărie. Aceasta este destul de spațioasă datorită dimensiunilor sale mari, 6m lățime și 8m lungime, fiind astfel posibil să depozitezi și utilaje mai mari precum motosapa, mașina de tuns iarba sau roaba. Aceasta are cadru solid și este simplu de instalat, având o rezistență deosebită în timp, datorită materialelor de înaltă calitate din care este realizată aceasta.

Căsuță pentru grădină din tablă pentru unelte, gri / alb, 2,6x3, 1m, HAMAL TYPE 3

 • Uși cu două foi
 • Mânere pt uși
 • Ușa nu poate fi blocată
 • Acoperiș clasic
 • 4 orificii de ventilație
Verifică prețul

O grădină frumoasă și bine întreținută necesită o cantitate imensă de energie și timp. De ce le mai multe ori cea mai mare problemă atunci când lucrezi în grădină este lipsa spațiului de depozitare pentru unelte de grădină, biciclete, mașini de tuns iarba, accesorii pentru piscină și multe alte lucruri. În acest caz, soluția o reprezintă această casă de grădină din tablă. Casuța HAMAL TYPE 3 este realizată din tablă profilată și oțel inoxidabil fiind rezistentă la intemperii și nu necesitând vreo întreținere.

Casuta de gradina Keter Newton 757 gri cu usa dubla

 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Compactă
 • Spațioasă
 • Ușor de instalat
 • Rezistență crescută
Verifică prețul

Te-ai săturat să ai sculele și uneltele împrăștiate prin curte și să fie afectate din cauza condițiilor meteo? Noi avem soluția pentru această problemă, căsuța de grădină Keter Newton 757 este ideală pentru depozitarea în siguranță a tuturor uneltelor și ustensilelor. Este fabricată din materiale de înaltă calitate, cu cadrul solid, ce face față schimbărilor climatice, iar dimensiunile sale permite chiar și depozitarea mașinii de tuns iarba sau chiar a motosapei. Este simplu și rapid de instalat.

Outsunny Cabina Casuta de Gradina Pentru Ustensile in Lamiera din Fier Gri 213x127x185cm

 • Design plăcut
 • Rezistență mare
 • Eficiență
 • Preț accesibil
 • Calitate ridicată
Verifică prețul

Dacă ai o mulțime de scule și unelte pe care nu știi unde să le mai depozitezi, o căsuță de grădină este fix produsul de care ai nevoie pentru a scăpa de griji. Acum ai ocazia să le depozitezi în siguranță pe toate în același loc, în mod organizat și structurat pentru a le găsi când ai nevoie de ele rapid și sigur. Nu le mai uiți în aer liber este ai ocazia să le arzi sau strici la prima ploaie și poți încuia căsuța pentru a le știi în completă siguranță. Prețul este unul care reflectă realitatea și calitatea.

Depozit grădină pentru scule din tablă, maro / negru, 1,6x0,9 m, NELON

 • Tablă profilată și oțel inoxidabil;
 • Sistem de blocare tip zăvor;
 • Instalare ușoară;
 • Întreținere minimală;
 • Durată lungă de viață.
Verifică prețul

Casa de grădină NELON este o alegere ideală pentru toți cei cărora le lipsește spațiul de depozitare ți doresc o casă cu o ușă realizată din tablă profilată și oțel inoxidabil tratat. Ușa este cu o singură foaie și sistemul de blocare este sub formă de zăvor. Acoperișul de tip șa are un punct bun, care asigură scurgerea fără probleme a apei sau a zăpezii. Designul modern al casei îți va garanta integrarea ușoară în grădina ta, pentru că oferă funcționalitate, versatilitate și longevitate, exact de ce are nevoi un bun gospodar.

Întrebări despre căsuțele de grădină pentru depozitare

Atunci când comand o casuță de grădină vine deja montată?

Din cauza dimensiunilor mari dar și a diferitelor componente, majoritatea căsuțelor de grădină pentru depozitare vin dezasamblate și necesită montaj. În funcție de gradul de complexitate al casuței este nevoie de 2 persoane si aproximativ 20 de minute pentru montarea ei.

Am nevoie de autorizație de construcție pentru a avea o căsuță în grădină?

Legea, din păcate, este ambiguă în privința acestor căsuțe de grădină. Cel mai indicat este consultarea unui avocat și a Legii nr. 193/2019 care vine în modificarea și completarea Legii nr. 50/1991, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

O căsuță de grădină cu rol de magazie are nevoie de fundație?

Nu este nevoie de fundație dedicată, dar este importantă suprafața pe care căsuța este așezată. De exemplu, dacă aceasta este pusă direct pe pământ, căsuța poate să tragă apă, afectând lemnul sau metalul din care este făcută, în timp acesta putând să se strice.

E nevoie de vreun fel de întreținere periodică pentru o astfel de magazie?

În general nu, însă în funcție de materialul acestora, este posibil să fie nevoie de o vopsea specială pentru metal ori alt tip de aliaj, pentru a nu coroda, iar pentru lemn, este nevoie de un grund/vopsea de exterior pentru a nu se degrada, în timp, lemnul căsuței.

Criterii de alegere a unei căsuțe de grădină (magazie)

Dimensiunea

Dimensiunea trebuie să fie în raport cu scopul folosinței. Că vrem să se joace un copil sau mai mulți în ea, sau poate o să o folosim drept atelier ori ca pe un spațiu de depozitare, toate aceste criterii sunt esențiale în alegerea dimensiunii potrivite.

Materialul

Căsuțele pot fi din lemn, metal sau alt tip de aliaj. Fiecare are particularități proprii dar durata de viață este asemănătoare. Cu o întreținere minimă și periodică, căsuțele, indiferent de material, se comportă și au o durată de viață asemănătoare.

Stilul construcției

În primul rând, aceasta trebuie să fie impermeabilă și de preferat ignifugă. În al doilea rând, lemnul este un material mai călduros față de metal ori plastic. În funcție de scopul atribuit căsuței, trebuie luat în calcul materialul din care este făcută și scopul în care va fi folosită.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Balansoar de Grădină de 3 Persoane
Cel mai bun balansoar de grădină de 3 persoane

Profită de investiția făcută în casa ta pe pământ și petrece cât mai mult timp în aer liber. Un balansoar montat în grădină e obiectul care nu trebuie să-i lipsească oricărui iubitor de libertate.

Cel Mai Bun Grătar De Grădină Pe Cărbuni
Cel mai bun grătar de grădină pe cărbuni

Prepară cele mai gustoase grătare la tine în curte cu ajutorul unui grătar pe cărbuni profesionist. Alege-l pe cel mai bun din recomandările noastre.

Cea Mai Bună Mini Drujbă Cu Acumulator
Cea mai bună mini drujbă cu acumulator

Cauți o drujbă cu baterie cu ajutorul căreia să poți de exemplu curăța pomii primăvara? Alege o mini drujbă puternică și cu acumulator inclus.

Cel Mai Bun Tester Pentru Calitatea Apei
Cel mai bun tester pentru calitatea apei

Testează calitatea apei de acasă pe cont propiu cu ajutorul unui tester profesional. Pui câteva picături de apă pe aparat și în câteva secunde îți va spune duritatea, aciditatea și alți indicatori de puritate.

Cel Mai Bun Tambur de Furtun Grădină cu Cadru și Roți (Tip Cărucior)
Cel mai bun tambur pentru furtun de grădină cu cadru metalic și roți

Cauți o variantă practică de a rula furtunul din grădină și în același timp să-l poți muta de colo colo cu ușurință? Descoperă tamburul de furtun de tip cărucior.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe