Castele Gonflabile pentru Copii - Modele Interesante

Castele gonflabile pentru copii de până în 10 ani

Modificat la 15 martie 2021
Articol evaluat de 54 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-i iei copilului un castel gonflabil?

Locurile de joacă din spațiile dedicate pentru copii, din diverse centre comerciale sau din mall-uri reprezintă o atracție pentru copii. Achiziționând un ansamblu pentru utilizarea acasă - în interior și/sau exterior, vei avea garanția că pe durata petrecerii timpului acasă, copilul se distrează, dezvoltându-și diverse abilități (funcții motrice, coordonare mișcări, concentrare, echilibru). Poate fi folosit de copii la petrecerile aniversare, cu ocazia sărbătorilor, pentru ca invitații lor să varieze activitățile și jocurile, în timp ce adulții mai câștigă puțin timp de relaționare.

Sunt confecționate din materiale durabile, se curăță facil și se depozitează la fel de ușor, pentru că nu ocupă mult spațiu. În funcție de modelul pentru care optezi, ansamblul poate fi folosite de 2 sau 3 copii (3-6 ani) în același timp. Sunt disponibile în diferite variante - formă de castel sau design complex, care integrează mai multe activități (loc de joacă cu bile, loc de sărit, tobogan). Bineînțeles că în funcție de complexitate și de varianta aleasă, prețul va crește.

Modele bune de castele gonflabile

la buget

Bouncer Castle

 • Design special pe bază de camere pentru rezistență
 • Materiale durabile de calitate
 • Uz interior și exterior
 • Ușor de instalat
 • Rezistent la intemperii
Verifică prețul

Locul de joacă în formă de castel va fi apreciat de fete și băieți (cu vârste între 3-6 ani), dar și de părinți, care au certitudinea că cei mici se joacă în siguranță. Este divizat pe mai multe camere, asigurând stabilitatea în timpul săriturilor, chiar și când 2 copii sar în aceeași parte. Se instalează rapid și nu are nevoie de alimentare cu aer continuu. O investiție durabilă, materialul principal fiind PVC non-toxic, cu rezistență la apă, apă sărată, soare, benzină. Distracția este garantată, iar copiii își dezvoltă în joacă echilibrul, concentrarea și coordonarea.

Cel mai bun

Loc de Joacă

 • Se instalează singur în 2 minute
 • Compresor automat
 • Plasă de aiguranță
 • Coș de baschet și mingi incluse
 • Materiale rezistente
Verifică prețul

Prezentul model este unul cu design complex (saltea pentru sărituri, tobogan, loc de joacă cu bile, coș de baschet, plasă de siguranță) și culori vesele, pe care copiii le vor îndrăgi de la prima utilizare. Grație materialului rezistent, este perfect pentru exersarea săriturilor. Se instalează în mai puțin de 2 minute, așa că cei mici nu trebuie sa aștepte mult până ce încep să se joace. Ansamblul este prevăzut cu plasă de siguranță, pentru ca tu să nu stai cu grijă la fiecare mișcare pe care copiii o fac. O investiție durabilă, pachetul cuprinzând compresor, geantă transport, 50 de bile din plastic și kit pentru reparații minore.

Premium

HAPPYHOP Saltea gonflabila 11 in 1

 • Tobogan 11 in 1
 • Gata în 2 minute
 • Compresor de aer inclus
 • Calitatea superioară
 • Protecție pentru copii
Verifică prețul

Spațiul de joacă gonflabil pentru sărit HAPPYHOP este ideal pentru a fi instalat în curte pentru cei mici. Este fabricat din material PVC industrial cu dublă cusătură, având o greutate de 30kg și poate susține până la 180kg, aproximativ 5 copii. Spațiul este format din compresor, geantă pentru transport, 50 de bile de plastic, kit pentru reparații minore şi manual de instrucțiuni în limba română. Este gata de joacă în doar 2 minute, fiind conectat în permanență la un compresor. Plasa de siguranță, asigură protecția necesară celor mici.

Loc de joaca/centru joaca Kota Baby gonflabil Castel 300x275x210 Set 50 bile colorate KotaBaby 7 cm

 • Greutate suportată mare
 • Material gros și rezistent
 • Viu colorat
 • Pentru intreior și exterior
 • Foarte ușor de instalat
Verifică prețul

Acest loc de joacă va deveni în scurt timp aliatul tău - copiii au activitate intensă pentru mult timp, dar se joacă în siguranță. Grație instalării rapide, îl vei putea folosi atât în exterior, cât și în interior: vara petreceți în curte la un grătar, iar iarna alternați și diversificați activitățile. Suportă până la 100 de kilograme și este potrivit pentru fete și băieți (+3 ani) și stimulează capacitatea de concentrare și funcțiile motrice. Materialul gonflabil gros asigură durabilitatea și siguranța utilizării și manevrării pentru curățare și dezinfectare.

Saltea Gonflabila Happy House, Happy Hop

 • Este conectat in permanentă la un compresor de aer.
 • Materialele folosite sunt de o calitate foarte bună.
 • Plasa de siguranță din dotare asigură protecția utilizatorilor.
 • Manual cu instrucțiuni in limba română.
 • Material PVC industrial cu cusătură dublă.
Verifică prețul

Salteaua gonflabilp Happy House poate să fie gata de joacă în maxim 2 minute! Ea este conectată în permanență la un compresor de aer, pentru a sta mereu umflată. Materialele folosite sunt de o calitate foarte bună din material PVC industrial cu dublă cusătură. Pot fi maxim 3 jucători în același timp, greutatea maximă admisă este de 136 KG, iar vârsta recomandată de 3+ ani. Pachetul include: saltea pentru sărit, plasă de siguranță, loc de joacă cu 30 de bile, tobogan, compresor, geantă de transpor, kit reparații minore, manual instrucțiuni în limba română.

Saltea gonflabila Happy Hop Castel cu loc de joaca cu bile

 • Instalare ușoară în 2 minute
 • Compresor automat
 • Calitate superioară
 • Plasă de siguranță
 • Pentru 3 copii simultan
Verifică prețul

Castelul de joacă gonflabil cu bile este recomandat copiilor între 3 și 10 ani. Este gata de folosit în maxim 2 minute și este conectat în permanență la un compresor de aer. Are saltea pentru sărit, plasă de siguranță, tobogan, loc de joacă cu bile și coș de baschet. În plus în pachet ai și o geantă pentru transport dar și un kit pentru reparații minore. Greutatea maximă suportată este de 130 de kg și poate fi folosit simultan de maxim 3 jucători. Castelul este construit conform standardelor de siguranță în vigoare.

Întrebări despre castelele gonflabile pentru copii

Castelul gonflabil trebuie ancorat de pământ?

Orice gonflabil trebuie să fie ancorat în cel puțin 6 puncte, indiferent de unde este amplasat, afară sau în interior. Aceste puncte de ancorare ajută la păstrarea poziției castelului, fară a se răsturna, dar și a formei lui pe toată durata săriturilor din acesta.

Cum se poate repara un castel gonflabil dacă se sparge?

În cazul în care castelul gonflabil se sparge, există trei variante de reparare a acestuia, în funcție de ceea ce avem la îndemână. Acesta se poate coase, se poate acoperi cu o bandă adezivă specială pentru acest tip de material sau prin lipirea unui petic din același material, cu ajutorul cimentului de lipit.

Toate castelele gonflabile au kit de reparație inclus?

Castelele gonflabile pentru copii vin însoțite de compresoare pentru pomparea aerului dar și de un kit pentru reparații minore, totul pentru a oferi cât mai multă siguranță în folosire. Așadar înainte de achiziție e bine să verifici că acestea se află în pachetul castelului.

Castelele gonflabile vin cu ventilator/compresor inclus?

Indiferent de modelul ales majoritatea castelelor gonflabile pentru copii vin dotate cu compresoare pentru aer. Acestea se folosesc pe tot parcursul utilizării locului de joacă pentru a compensa eventualele pierderi de aer, pentru siguranța copiilor.

Care este capacitatea/greutatea maximă pentru un castel gonflabil?

Castelele gonflabile pentru copiii se regăsesc pe piață în mai multe variante de dimensiuni. Cele mai întâlnite pot susține o greutate maximă cuprinsă între 80 și 180 kg, adică până la 5 utilizatori simultan. Cele profesionale însă pot depăși această limită.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Programator de Irigații pentru Grădină
Cel mai bun programator de irigații pentru grădină

Apa este elementul cel mai important de care are nevoie grădina ta pentru a fi sănătoasă și îngrijită. Programatorul de irigații te scapă de efort și de bătăi de cap pentru acest aspect.

Cel Mai Bun Duș Solar de Grădină / Terasă
Cel mai bun duș de grădină cu încălzire solară

Petreci mult timp vara în grădină și vrei să te poți răcori cu un duș? Un duș solar se instalează foarte ușor și folosește lumina soarelui pentru a încălzi apa la o temperatură confortabilă.

Cea Mai Bună Pompă Submersibilă de Mare Adâncime
Pompe submersibile bune pentru puțuri de peste 100m adâncime

Ai săpat un puț la adâncime mare și cauți o pompă submersibilă puternică pentru a aduce apa la suprafață? Uite cele mai bune pompe pentru puțuri de peste 100m adâncime.

Cea Mai Bună Trotinetă Pentru Copii
Cea mai bună trotinetă pentru copii

Trotineta este produsul ideal pentru a face copilul să facă mișcare în timp ce se distrează. Descoperă mai multe tipuri de trotinete și alege-o pe cea potrivită copilului tău.

Cel Mai Bun Aspirator de Frunze pentru Uz Casnic
Aspiratoare puternice de frunze pentru uz casnic

A venit toamna și vrei să scapi de frunzele căzute peste gazon? Alege un aspirator sau o suflantă puternică și poți curăța grădina fără prea mare efort și deranj.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe