Castele Gonflabile pentru Copii - Modele Interesante

Castele gonflabile pentru copii de până în 10 ani

Modificat la 21 decembrie 2021
Articol evaluat de 54 ori:
Pagină realizată de:
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-i iei copilului un castel gonflabil?

Locurile de joacă din spațiile dedicate pentru copii, din diverse centre comerciale sau din mall-uri reprezintă o atracție pentru copii. Achiziționând un ansamblu pentru utilizarea acasă - în interior și/sau exterior, vei avea garanția că pe durata petrecerii timpului acasă, copilul se distrează, dezvoltându-și diverse abilități (funcții motrice, coordonare mișcări, concentrare, echilibru). Poate fi folosit de copii la petrecerile aniversare, cu ocazia sărbătorilor, pentru ca invitații lor să varieze activitățile și jocurile, în timp ce adulții mai câștigă puțin timp de relaționare.

Sunt confecționate din materiale durabile, se curăță facil și se depozitează la fel de ușor, pentru că nu ocupă mult spațiu. În funcție de modelul pentru care optezi, ansamblul poate fi folosite de 2 sau 3 copii (3-6 ani) în același timp. Sunt disponibile în diferite variante - formă de castel sau design complex, care integrează mai multe activități (loc de joacă cu bile, loc de sărit, tobogan). Bineînțeles că în funcție de complexitate și de varianta aleasă, prețul va crește.

Modele bune de castele gonflabile

la buget

Bouncer Castle

 • Design special pe bază de camere pentru rezistență
 • Materiale durabile de calitate
 • Uz interior și exterior
 • Ușor de instalat
 • Rezistent la intemperii
Verifică prețul

Locul de joacă în formă de castel va fi apreciat de fete și băieți (cu vârste între 3-6 ani), dar și de părinți, care au certitudinea că cei mici se joacă în siguranță. Este divizat pe mai multe camere, asigurând stabilitatea în timpul săriturilor, chiar și când 2 copii sar în aceeași parte. Se instalează rapid și nu are nevoie de alimentare cu aer continuu. O investiție durabilă, materialul principal fiind PVC non-toxic, cu rezistență la apă, apă sărată, soare, benzină. Distracția este garantată, iar copiii își dezvoltă în joacă echilibrul, concentrarea și coordonarea.

Premium

Centru de Joaca Gonflabil 6 in 1

 • Interactiv,
 • Distractiv,
 • Practic,
 • Util,
 • Rezistent.
Verifică prețul

Pentru copilul sau copiii tăi să se distreze la maxim ai avea nevoie de un Centru de joacă gonflabil 6 în 1. Acesta include: saltea de sărit, topogan, tunel ascuns, coș de baschet, mini bazin de bile și parte de cățărat. Acest Centru de joacă gonflabil este unul sigur, care va proteja copilul tău de orice răni și traume, un joc preferat de copii unde își pot arde cât mai multă energie transformând în emoții pozitive alături de prieteni. Acesta poate fi utilizat cât în exterior, atât și în interior.

Cel mai bun

Loc de Joacă

 • Se instalează singur în 2 minute
 • Compresor automat
 • Plasă de aiguranță
 • Coș de baschet și mingi incluse
 • Materiale rezistente
Verifică prețul

Prezentul model este unul cu design complex (saltea pentru sărituri, tobogan, loc de joacă cu bile, coș de baschet, plasă de siguranță) și culori vesele, pe care copiii le vor îndrăgi de la prima utilizare. Grație materialului rezistent, este perfect pentru exersarea săriturilor. Se instalează în mai puțin de 2 minute, așa că cei mici nu trebuie sa aștepte mult până ce încep să se joace. Ansamblul este prevăzut cu plasă de siguranță, pentru ca tu să nu stai cu grijă la fiecare mișcare pe care copiii o fac. O investiție durabilă, pachetul cuprinzând compresor, geantă transport, 50 de bile din plastic și kit pentru reparații minore.

Saltea Gonflabila Happy House, Happy Hop

 • Este conectat in permanentă la un compresor de aer.
 • Materialele folosite sunt de o calitate foarte bună.
 • Plasa de siguranță din dotare asigură protecția utilizatorilor.
 • Manual cu instrucțiuni in limba română.
 • Material PVC industrial cu cusătură dublă.
Verifică prețul

Salteaua gonflabilp Happy House poate să fie gata de joacă în maxim 2 minute! Ea este conectată în permanență la un compresor de aer, pentru a sta mereu umflată. Materialele folosite sunt de o calitate foarte bună din material PVC industrial cu dublă cusătură. Pot fi maxim 3 jucători în același timp, greutatea maximă admisă este de 136 KG, iar vârsta recomandată de 3+ ani. Pachetul include: saltea pentru sărit, plasă de siguranță, loc de joacă cu 30 de bile, tobogan, compresor, geantă de transpor, kit reparații minore, manual instrucțiuni în limba română.

Castel gonflabil Intex 48259 ash1487

 • Material PVC durabil de înaltă calitate;
 • Montare ușoară;
 • Non-toxic, rezistent la apă;
 • Greutate maximă suportată: 60kg;
 • Oferă siguranță și stabilitate;
Verifică prețul

Castel gonflabil Intex 48259 ash1487 este perfect pentru a ocupa copiii, castelul este format din mai multe camere, astfel oferindu-i siguranță printr-o fixare mai bună încât să nu se răstoarne în timpul jocului copiilor. Acest castel este o idee bună și pentru cadou, deoarece are o mărime medie și astfel se poate folosi atât în interiorul casei sau apartamentului, dar și afară atunci când timpul este favorabil. Castelul gonflabil este și rezistent la apă, nu se deteriorează la lumina solară și nu este toxic.

Saltea gonflabila Happy Hop Castel cu loc de joaca cu bile

 • Instalare ușoară în 2 minute
 • Compresor automat
 • Calitate superioară
 • Plasă de siguranță
 • Pentru 3 copii simultan
Verifică prețul

Castelul de joacă gonflabil cu bile este recomandat copiilor între 3 și 10 ani. Este gata de folosit în maxim 2 minute și este conectat în permanență la un compresor de aer. Are saltea pentru sărit, plasă de siguranță, tobogan, loc de joacă cu bile și coș de baschet. În plus în pachet ai și o geantă pentru transport dar și un kit pentru reparații minore. Greutatea maximă suportată este de 130 de kg și poate fi folosit simultan de maxim 3 jucători. Castelul este construit conform standardelor de siguranță în vigoare.

Întrebări despre castelele gonflabile pentru copii

Castelul gonflabil trebuie ancorat de pământ?

Orice gonflabil trebuie să fie ancorat în cel puțin 6 puncte, indiferent de unde este amplasat, afară sau în interior. Aceste puncte de ancorare ajută la păstrarea poziției castelului, fară a se răsturna, dar și a formei lui pe toată durata săriturilor din acesta.

Cum se poate repara un castel gonflabil dacă se sparge?

În cazul în care castelul gonflabil se sparge, există trei variante de reparare a acestuia, în funcție de ceea ce avem la îndemână. Acesta se poate coase, se poate acoperi cu o bandă adezivă specială pentru acest tip de material sau prin lipirea unui petic din același material, cu ajutorul cimentului de lipit.

Toate castelele gonflabile au kit de reparație inclus?

Castelele gonflabile pentru copii vin însoțite de compresoare pentru pomparea aerului dar și de un kit pentru reparații minore, totul pentru a oferi cât mai multă siguranță în folosire. Așadar înainte de achiziție e bine să verifici că acestea se află în pachetul castelului.

Castelele gonflabile vin cu ventilator/compresor inclus?

Indiferent de modelul ales majoritatea castelelor gonflabile pentru copii vin dotate cu compresoare pentru aer. Acestea se folosesc pe tot parcursul utilizării locului de joacă pentru a compensa eventualele pierderi de aer, pentru siguranța copiilor.

Care este capacitatea/greutatea maximă pentru un castel gonflabil?

Castelele gonflabile pentru copiii se regăsesc pe piață în mai multe variante de dimensiuni. Cele mai întâlnite pot susține o greutate maximă cuprinsă între 80 și 180 kg, adică până la 5 utilizatori simultan. Cele profesionale însă pot depăși această limită.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Grătar Cu Afumătoare
Cel mai bun grătar cu afumătoare

Dacă tot investești într-un grătar pentru casa ta, de ce să nu cumperi unul pe care-l poți folosi pentru mai multe tipuri de preparare, inclusiv pentru afumătoare? Uite care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Cișmea De Grădină
Cea mai bună cișmea de grădină

O cișmea în propria grădină are atât rol funcțional însă și unul decorativ. Alege una în ton cu design-ul curții tale.

Cel Mai Bun Ventilator de Terasă cu Pulverizator
Ventilatoare pentru terasă cu pulverizator de apă

Vrei să-ți poți petrece zilele călduroase de vară la adăpostul terasei într-un mod relaxant? Un ventilatorul de terasă care pulverizează apă e ceea ce îți trebuie.

Cel mai bun Pat pentru Copii Formă de Mașină
Cel mai bun pat pentru copii în formă de mașină

Copilul tău este înnebunit după mașini sau domeniul auto? Fă-i o surpriză frumoasă și cumpără-i un pat în formă de mașină. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Motocicletă Electrică Pentru Copii
Cea mai bună motocicletă electrică pentru copii

Oferă-i copilului tău șansa să se familiarizeze cu regulile de circulație încă de mic. O variantă bună ar fi să-i cumperi o motocicletă electrică pe care să o poată folosi în parc.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe