Cel Mai Bun Pat Pentru Copii cu Birou Integrat

Cel mai bun pat pentru copii cu birou integrat

Modificat la 06 aprilie 2022
Articol evaluat de 123 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-i cumperi copilului un pat cu birou integrat?

Tranziția de la pătuțul de bebe la un pat pentru copii este o etapă importantă din viața copilului tău și din viața ta de părinte. Pentru ca această trecere să fie cât mai ușoară, ai nevoie să achiziționezi cel mai bun pat pentru copilul sau copii tăi. O variantă de pat este cea modulară cu birou, astfel îmbini cele două piese de mobilier pentru o amenajare rapidă și o dezvoltare armonioasă a copilului. Știm cu toții că productivitatea unui copil depinde în mare măsură de calitatea somnului său.

Copii sunt plini de energie, fără un somn odihnitor performanțele școlare și sportive vor scădea vizibil. Un birou pentru copil, poate să aibă scaunul integrat, să aibă un design vesel, poate chiar cu imagini din desenele sau personajele preferate și spații speciale pentru creioane și rechizite. Un pat cu birou integrat pentru copil, cu o structură solidă și un design atractiv, oferă un loc de lucru propice, potrivit și liniștit unde acesta să învețe și să își însușească cunoștințele necesare pentru o bună dezvoltare.

Paturi pentru copii cu birou

Cel mai bun

Pat combinat pentru camera copiilor, alb, FANY

 • Dotat cu somieră
 • Biroul se glisează pentru a economisi spațiu
 • Design modern, ușor de integrat
 • Spațiu pentru depozitare, încăpător
 • Ușor de montat
Verifică prețul

Dacă pentru camera copiilor trebuie să te gândești la eficientizarea maximă a spațiului, îți recomandăm cu cea mai mare încredere acest ansamblu cu pat multifuncțional pentru școlarul sau școlărița ta. Designul modern și elegant și disunerea intuitivă, te vor scuti de mai multe piese de mobilier cumpărate inutil. Spațiul de sub pat este foarte plăcut mascat și poate fi folosit ca spațiu de depozitare sau pur și simplu ca loc de joacă. Este extrem de simplu de montat și nu necesită asistență profesională.

la buget

Pat combinat pentru camera copiilor, gri, FANY

 • Rezistență crescută
 • Greutate redusă
 • Ușor de instalat
 • Compact
 • Fabricat din materiale de înaltă calitate
Verifică prețul

Cei mici au nevoie de un pat confortabil unde să doarmă și de mobilă potrivită pentru a-și face temele. Ai la dispoziție un pat, un dulap și un birou, 3 în 1. Totul aranjat cu stil și clasă pe culoarea gri închis. Acest mobilier este unul practic și util, în același timp în care arată bine și este rezistent. Dacă ai o cameră mică, mobilierul combinat este cea mai bună idee pentru tine. Patul conține și scară, și somieră, totul pentru a-ți face viața mai ușoară. Scările sunt solide și ușoare pentru a fi urcate rapid și în siguranță.

Premium

Pat Niczi cu un birou, Mirjan24, 80x190, 194x83x172 cm

 • Design modern și atrăgător
 • Comod de utilizat
 • Ușor de montat
 • Picioare cu funcție antiderapantă
 • Protecție ridicată
Verifică prețul

Confortul copiilor tăi este import, de aceea te invităm să descoperi patul supraetajat, cu birou și compartimente divizate pentru depozitarea lucrurilor și jucăriilor copilașului tău. Așadar, acest pat este unul multifuncțional, comod, având protecție acces în pat din profil din lemn. De asemenea, și scările sunt din lemn, ceea ce redă siguranță, materiale din care acesta este confecționat fiind sigure și inofensive. Totodată, picioarele presupun existența unei forme de antiderapare în culoarea neagră.

Pat suprapus pentru copii cu birou si depozitare Multifunctional, 80 x 190 cm, PAL melaminat, Mesteacan/Violet

 • Design modern și plăcut
 • Culoare atrăgătoare
 • Materiale rezistente
 • Durată lungă de utilizare
 • Montare facilă
Verifică prețul

Camera copiilor tăi merită este locul de suflet al acestora, unde aceștia își petrec o parte bunicică de timp. Pentru a reîmprospăta atmosfera, îți propunem să descoperi patul suprapus pentru copii, cu birou și compartimente pentru depozitarea lucrurilor sau jucăriilor acestora. Acest pat este confecționat din materiale rezistente, având în compoziție lemn de mesteacăn, fiind sigur și inofensiv. De asemenea, acesta posedă adițional picioare prevăzute cu alunecători din plastic pentru protecția pardoselii.

Pat înălțat cu masă PC, lemn de pin/albastru, ALZENA

 • Comod și practic
 • Ușor în utilizare
 • Spațiu economisit
 • Design atrăgător
 • Material calitativ
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de spațiu în camera copilului, acest pat înălțat reprezintă o soluție economică. Patul include și o masă PC cu o etajeră. Mai mult, în spatele cortinei albastre, micuțul tău își poate stabili propria cetate și își poate ascunde toate secretele. Masa de scris poate fi folosită pentru desenat, citit cărți și reviste, precum și pentru activități școlare. Când trebuie să se culce, micul năzdrăvan se suie în pat pe scara din lemn, care poate fi fixată pe partea dreaptă sau stângă a patului. Patul include, de asemenea, o somieră lamelară din placaj.

Întrebări despre paturile de copii cu birou integrat

Din ce material sunt realizate ?

O alegere din ce în ce mai populară pentru copii mici sau chiar pentru adolescenți, sunt paturile care îndeplinesc mai multe funcții. Paturile pentru copii sunt fabricate dintr-o mare varietate de materiale în prezent. De la metal, la lemn masiv, PAL, plastic sau tapițerie. Fiecare material are ceva diferit de oferit, de la o durabilitate mai mare, la opțiuni de design inedite.

Pentru ce grupă de vârstă sunt ?

Paturile pentru copii cu birou integrat sunt potrivite pentru copiii trecuți de 4 ani, deoarece până atunci aceștia trebuie protejați prin gratii sau laterale înalte ale locului în care dorm. E important să ne asigurăm că nu vor cădea din pat dar și că sunt suficient de stăpâni pe sine pentru a urca și coborâ trepte.

Scaunul este fix sau mobil ?

Pentru copii care deja sunt mai mari și gusturile lor încep să se maturizeze, ai putea să optezi pentru un pat cu spațiu de depozitare și birou. Scaunul cu care vine la pachet este mobil pentru ca tu să îl poți folosi în mai multe locuri unde este nevoie.

Au spații de depozitare ?

În funcție de patul pentru copii cu birou integrat pe care îl achiziționezi, poți beneficia de un spațiu pentru depozitare sau nu. Însă, în general, acestea au unul destul de încăpător, pentru a-ți ajuta micuțul să își păstreze camera în ordine și pentru o eficientizare a spațiului.

Paturile cu birou se pot personaliza ?

Paturile pentru copii cu birou se pot personaliza. Frumusețea unui birou mic este că îl poți face să fie cu adevărat al tău. Este spațiul în care fiecare își poate exprima personalitatea, iar mobilierul de depozitare flexibil te poate ajuta să ții dezordinea sub control în spații mici.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Pat pentru Copii Formă de Mașină
Cel mai bun pat pentru copii în formă de mașină

Copilul tău este înnebunit după mașini sau domeniul auto? Fă-i o surpriză frumoasă și cumpără-i un pat în formă de mașină. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Leagăn de Exterior Pentru Copii
Cel mai bun leagăn de exterior pentru copii

Stai departe de un parc și ai spațiul necesar instalării unui leagăn în grădina proprie? Nu mai aștepta! Copilul tău se va putea bucura de datul în leagăn oricând vrea.

Cel Mai Bun ATV Electric Pentru Copii
Cel mai bun ATV electric pentru copii

Conducerea unui ATV electric prin parc îi poate oferi copilului tău senzații de bucurie și în același timp îl poate învăța primele reguli ale condusului.

Cea Mai Bună Bicicletă Fără Pedale - Copii
Cea mai bună bicicletă fără pedale pentru copii

Învață copilul să meargă pe bicicletă fără efort încă de la o vârstă fragedă. Bicicletele fără pedale le permi copiilor să facă mișcare și să învețe să-și țină echilibrul jucându-se.

Cel Mai Bun Hoverboard Cu Muzică Pentru Copii
Cel mai bun hoverboard cu muzică pentru copii

Surprinde-ți copilul cu un hoverboard cu muzică pe care se poate plimba prin parc. Uite care sunt cele mai rezistente modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe