Cel Mai Bun Pat Pentru Copii cu Birou Integrat

Cel mai bun pat pentru copii cu birou integrat

Modificat la 19 mai 2021
Articol evaluat de 123 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-i cumperi copilului un pat cu birou integrat?

Tranziția de la pătuțul de bebe la un pat pentru copii este o etapă importantă din viața copilului tău și din viața ta de părinte. Pentru ca această trecere să fie cât mai ușoară, ai nevoie să achiziționezi cel mai bun pat pentru copilul sau copii tăi. O variantă de pat este cea modulară cu birou, astfel îmbini cele două piese de mobilier pentru o amenajare rapidă și o dezvoltare armonioasă a copilului. Știm cu toții că productivitatea unui copil depinde în mare măsură de calitatea somnului său.

Copii sunt plini de energie, fără un somn odihnitor performanțele școlare și sportive vor scădea vizibil. Un birou pentru copil, poate să aibă scaunul integrat, să aibă un design vesel, poate chiar cu imagini din desenele sau personajele preferate și spații speciale pentru creioane și rechizite. Un pat cu birou integrat pentru copil, cu o structură solidă și un design atractiv, oferă un loc de lucru propice, potrivit și liniștit unde acesta să învețe și să își însușească cunoștințele necesare pentru o bună dezvoltare.

Paturi pentru copii cu birou

Cel mai bun

Pat combinat pentru camera copiilor, alb, FANY

 • Dotat cu somieră
 • Biroul se glisează pentru a economisi spațiu
 • Design modern, ușor de integrat
 • Spațiu pentru depozitare, încăpător
 • Ușor de montat
Verifică prețul

Dacă pentru camera copiilor trebuie să te gândești la eficientizarea maximă a spațiului, îți recomandăm cu cea mai mare încredere acest ansamblu cu pat multifuncțional pentru școlarul sau școlărița ta. Designul modern și elegant și disunerea intuitivă, te vor scuti de mai multe piese de mobilier cumpărate inutil. Spațiul de sub pat este foarte plăcut mascat și poate fi folosit ca spațiu de depozitare sau pur și simplu ca loc de joacă. Este extrem de simplu de montat și nu necesită asistență profesională.

la buget

Pat din lemn cu suprafaţa de dormit înălţată, AMARA

 • Material: lemn
 • Suprafață de dormit înălțată
 • Culoare: alb
 • Include: birou
 • Brand: Amara
Verifică prețul

Căuţi ceva original pentru camera copilului iar spațiul este o problemă? O soluţie bună este ansambulu AMARA compus din pat şi masă de scris. Este format din spaţiu pentru dormit la etaj şi masă de scris la partea de jos. Acest pat oferă copilului suficient spaţiu pentru temele de acasă şi pentru dezvoltarea fanteziei. Noaptea, fantezia se transformă în vise şi copilul tău se va odihni bine în patul cu spaţiul de dormit înălţat. Este fabricat din lemn calitativ de pin, care se remarcă prin faptul că este uşor şi elastic. Scara se poate fixa atât pe partea dreaptă cât şi pe partea stângă a patului.

Premium

Pat Niczi cu un birou, Mirjan24, 80x190, 194x83x172 cm

 • Design modern și atrăgător
 • Comod de utilizat
 • Ușor de montat
 • Picioare cu funcție antiderapantă
 • Protecție ridicată
Verifică prețul

Confortul copiilor tăi este import, de aceea te invităm să descoperi patul supraetajat, cu birou și compartimente divizate pentru depozitarea lucrurilor și jucăriilor copilașului tău. Așadar, acest pat este unul multifuncțional, comod, având protecție acces în pat din profil din lemn. De asemenea, și scările sunt din lemn, ceea ce redă siguranță, materiale din care acesta este confecționat fiind sigure și inofensive. Totodată, picioarele presupun existența unei forme de antiderapare în culoarea neagră.

Pat combinat multifuncţional, gri/alb, SUN

 • Ideal pentru spațiile mici
 • Protecţie împotriva căderii
 • Scările pot fi montate pe ambele părți ale patului
 • Masa este unitate separată
 • Spații pentru depozitare
Verifică prețul

Patul combinat multifuncţional SUN este mai mult decât un pat. Nu este nici măcar 2 în 1, nici 3 în 1, cu această piesă de mobilier primeşti mult mai mult. Pat, masă de scris, etajeră, dulap - un set care va fi singura ta achiziţie. Soluţia ideală pentru spaţiile mici. Copilul tău primeşte un loc unde să doarmă, un loc unde să facă temele, spaţiu pentru a depozita cărţi şi jucării, de asemenea un dulap pentru haine mai mult decât generos. Scara patului suspendat are avantajul că pot fi montate pe partea dreaptă sau stângă, după cum este necesar. De asemenea este livrat cu protecţie împotriva căderii.

Pat suprapus pentru copii cu birou si depozitare Multifunctional, 80 x 190 cm, PAL melaminat, Mesteacan/Violet

 • Design modern și plăcut
 • Culoare atrăgătoare
 • Materiale rezistente
 • Durată lungă de utilizare
 • Montare facilă
Verifică prețul

Camera copiilor tăi merită este locul de suflet al acestora, unde aceștia își petrec o parte bunicică de timp. Pentru a reîmprospăta atmosfera, îți propunem să descoperi patul suprapus pentru copii, cu birou și compartimente pentru depozitarea lucrurilor sau jucăriilor acestora. Acest pat este confecționat din materiale rezistente, având în compoziție lemn de mesteacăn, fiind sigur și inofensiv. De asemenea, acesta posedă adițional picioare prevăzute cu alunecători din plastic pentru protecția pardoselii.

Întrebări despre paturile de copii cu birou integrat

Din ce material sunt realizate ?

O alegere din ce în ce mai populară pentru copii mici sau chiar pentru adolescenți, sunt paturile care îndeplinesc mai multe funcții. Paturile pentru copii sunt fabricate dintr-o mare varietate de materiale în prezent. De la metal, la lemn masiv, PAL, plastic sau tapițerie. Fiecare material are ceva diferit de oferit, de la o durabilitate mai mare, la opțiuni de design inedite.

Pentru ce grupă de vârstă sunt ?

Paturile pentru copii cu birou integrat sunt potrivite pentru copiii trecuți de 4 ani, deoarece până atunci aceștia trebuie protejați prin gratii sau laterale înalte ale locului în care dorm. E important să ne asigurăm că nu vor cădea din pat dar și că sunt suficient de stăpâni pe sine pentru a urca și coborâ trepte.

Scaunul este fix sau mobil ?

Pentru copii care deja sunt mai mari și gusturile lor încep să se maturizeze, ai putea să optezi pentru un pat cu spațiu de depozitare și birou. Scaunul cu care vine la pachet este mobil pentru ca tu să îl poți folosi în mai multe locuri unde este nevoie.

Au spații de depozitare ?

În funcție de patul pentru copii cu birou integrat pe care îl achiziționezi, poți beneficia de un spațiu pentru depozitare sau nu. Însă, în general, acestea au unul destul de încăpător, pentru a-ți ajuta micuțul să își păstreze camera în ordine și pentru o eficientizare a spațiului.

Paturile cu birou se pot personaliza ?

Paturile pentru copii cu birou se pot personaliza. Frumusețea unui birou mic este că îl poți face să fie cu adevărat al tău. Este spațiul în care fiecare își poate exprima personalitatea, iar mobilierul de depozitare flexibil te poate ajuta să ții dezordinea sub control în spații mici.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Spray De Căpușe Pentru Copii / Adulți
Cel mai bun spray împotriva căpușelor

Stai mult în aer liber și vrei să nu ai grija căpușelor? Alege un spray de calitate împotriva insectelor și îți poți lăsa copilul să zburde prin grădină / parc toată ziua.

Cel Mai Bun Scaun Auto De Copii cu Rotație 360 grade
Cele mai bune scaune auto pentru copii cu rotație 360 grade

Aceste scaune cu rotire se pot folosi din primele zile de viață ale copilului și până la vârste de 8-10 ani. Din punct de vedere financiar e cea mai bună alegere pe care o poți face. Vezi ce modele îți recomandăm.

?Olițe portabile (cu pungi de unică folosință) pentru copii de până la 3 ani. Modele și păreri.
Olițe portabile cu pungi pentru copii, utile în călătoriile lungi

Vrei să-ți iei de pe cap problema oliței atunci când pleci în călătorie cu copilul (cu mașina, trenul sau avionul)? Olițele portabile cu pungi de unică folosință sunt soluția!

Cea Mai Bună Tabletă LCD de Scris și Desenat pentru Copii
Tablete LCD de scris și desenat pentru copii

Vrei să scapi de hârtiile și cariocile de prin casă? Cu ajutorul unei tablete LCD pentru scris și desenat copilul tău poate folosi sute de nuanțe de culori și mii de foi fără niciun cost extra.

Cea Mai Bună Sanie de Copii cu Sac Îmblănit
Sanie pentru copii cu sac îmblănit

Vrei ca plimbarea cu sania să fie o plăcere? Alege o sanie de plimbare cu sac îmblănit iar copilul tău se va bucura de plimbare și va uita de frigul de afară.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe