Cel Mai Bun Pat Pentru Copii cu Birou Integrat

Cel mai bun pat pentru copii cu birou integrat

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 123 ori:
Pagină realizată de:
Helena Agape
Helena Agape

De ce să-i cumperi copilului un pat cu birou integrat?

Tranziția de la pătuțul de bebe la un pat pentru copii este o etapă importantă din viața copilului tău și din viața ta de părinte. Pentru ca această trecere să fie cât mai ușoară, ai nevoie să achiziționezi cel mai bun pat pentru copilul sau copii tăi. O variantă de pat este cea modulară cu birou, astfel îmbini cele două piese de mobilier pentru o amenajare rapidă și o dezvoltare armonioasă a copilului. Știm cu toții că productivitatea unui copil depinde în mare măsură de calitatea somnului său.

Copii sunt plini de energie, fără un somn odihnitor performanțele școlare și sportive vor scădea vizibil. Un birou pentru copil, poate să aibă scaunul integrat, să aibă un design vesel, poate chiar cu imagini din desenele sau personajele preferate și spații speciale pentru creioane și rechizite. Un pat cu birou integrat pentru copil, cu o structură solidă și un design atractiv, oferă un loc de lucru propice, potrivit și liniștit unde acesta să învețe și să își însușească cunoștințele necesare pentru o bună dezvoltare.

Paturi pentru copii cu birou

Premium

Pat multifunctional din lemn de pin, cu birou si comoda pentru copii Pino Alb, 200 x 90 cm

 • Material: lemn de pin
 • Culoare: alb
 • Utilizator: copii
 • Dimensiuni: 200x90
 • Colectia: Pino
Verifică prețul

Patul multifuncțional din lemn de pin cu birou și comodă pentru copii este alegerea perfectă pentru camera micuțului sau micuței tale, îmbinând perfect un design modern și elegant cu funcționalitatea excepțională. Spațiul de depozitare este extrem de generos, dispunând de comodă cu patru sertare, birou a cărei laterală are două rafturi incluse și un așt dulap lateral. Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, astfel că siguranța copilului tău este asigurată. Se montează foarte simplu în aproximativ 240 de minute cu ajutorul manualului.

Cel mai bun

Pat combinat pentru camera copiilor, alb, FANY

 • Dotat cu somieră
 • Biroul se glisează pentru a economisi spațiu
 • Design modern, ușor de integrat
 • Spațiu pentru depozitare, încăpător
 • Ușor de montat
Verifică prețul

Dacă pentru camera copiilor trebuie să te gândești la eficientizarea maximă a spațiului, îți recomandăm cu cea mai mare încredere acest ansamblu cu pat multifuncțional pentru școlarul sau școlărița ta. Designul modern și elegant și disunerea intuitivă, te vor scuti de mai multe piese de mobilier cumpărate inutil. Spațiul de sub pat este foarte plăcut mascat și poate fi folosit ca spațiu de depozitare sau pur și simplu ca loc de joacă. Este extrem de simplu de montat și nu necesită asistență profesională.

la buget

Pat din lemn cu suprafaţa de dormit înălţată, AMARA

 • Material: lemn
 • Suprafață de dormit înălțată
 • Culoare: alb
 • Include: birou
 • Brand: Amara
Verifică prețul

Căuţi ceva original pentru camera copilului iar spațiul este o problemă? O soluţie bună este ansambulu AMARA compus din pat şi masă de scris. Este format din spaţiu pentru dormit la etaj şi masă de scris la partea de jos. Acest pat oferă copilului suficient spaţiu pentru temele de acasă şi pentru dezvoltarea fanteziei. Noaptea, fantezia se transformă în vise şi copilul tău se va odihni bine în patul cu spaţiul de dormit înălţat. Este fabricat din lemn calitativ de pin, care se remarcă prin faptul că este uşor şi elastic. Scara se poate fixa atât pe partea dreaptă cât şi pe partea stângă a patului.

Pat etajat cu masa PC ,pin/roz, 90x200 cm

 • Culoare: roz
 • Produs pentru fetițe
 • Etajat
 • Dimensiuni: 90x200 cm
 • Include masă PC cu raft
Verifică prețul

Patul etajat prevăzut și cu masă laterală pentru laptop/computer este perfect pentru micuța ta prințesă. Dimensiunile generoase, precum și materialele de înaltă calitate folosite garantează pentru longevitatea produsului și pentru investiția intuitivă facută. Spațiul de sub pat poate fi folosit pentru depozitare, sau pur și simplu ca spațiu de joacă intim. Laterala biroului include și două rafturi pentru aranjarea cărților. Designul este extrem de plăcut și va fi apreciat și de copii. Ansamblul nu necesită asistență profesională la montaj, fiind extrem de simplu de instalat.

Pat etajat din lemn de pin, cu birou incorporat pentru copii Milosz, 200 x 90 cm

 • Produs etajat
 • Birou încorporat
 • Dimensiuni: 200 x 90 cm
 • Customizabil
 • Produs pentru copii
Verifică prețul

Patul Milosz este un pat pentru o singură persoană, construit numai din materiale de calitate (lemn de pin) şi vopsit special pentru a se integra în orice cameră. Datorită dimensiunilor generoase patul poate fi folosit de la vârsta de 3 ani și până în adolescenţă. Are o construcţie robustă şi este realizat în conformitate cu cerințele Uniunii Europene, cu privire la rezistenţa materialelor, astfel încât să asigure un maxim de siguranță şi confort pentru copilul tău. Salteaua potrivită pentru pat trebuie să aibă 200x90cm și o înălțime de 10-12cm.

Pat etajat din pal si metal cu birou incorporat, 3 sertare si dulap, pentru copii Bonny High Alb, 200 x 90 cm

 • Material: pal și metal
 • Culoare alb
 • Utilizator: copii
 • Dimensiuni: 200X90
 • Colecție: Bonny
Verifică prețul

Patul etajat din pal și metal cu birou încorporat este alegerea perfectă pentru camera copilului tău datorită multiplelor avantaje pe care le întrunește. Materialul și manopera solidă garantează pentru calitatea sa, iar spațiul este utilizat în cel mai eficient mod cu putință. Spațiul de depozitare este estrem de generos, această piesă de mobilier conținând trei sertare, rafturi și un dulap cu două uși. Patul are protecție, scara este solidă, iar astfel nu există riscul accidentării. În afară de acești factori, este foarte important și designul modern și elegant, ușor de încadrat în orice stil.

Pat combinat multifuncţional, gri/alb, SUN

 • Ideal pentru spațiile mici
 • Protecţie împotriva căderii
 • Scările pot fi montate pe ambele părți ale patului
 • Masa este unitate separată
 • Spații pentru depozitare
Verifică prețul

Patul combinat multifuncţional SUN este mai mult decât un pat. Nu este nici măcar 2 în 1, nici 3 în 1, cu această piesă de mobilier primeşti mult mai mult. Pat, masă de scris, etajeră, dulap - un set care va fi singura ta achiziţie. Soluţia ideală pentru spaţiile mici. Copilul tău primeşte un loc unde să doarmă, un loc unde să facă temele, spaţiu pentru a depozita cărţi şi jucării, de asemenea un dulap pentru haine mai mult decât generos. Scara patului suspendat are avantajul că pot fi montate pe partea dreaptă sau stângă, după cum este necesar. De asemenea este livrat cu protecţie împotriva căderii.

Pat etajat din pal si metal cu birou incorporat si 2 usi, pentru copii Bonny Alb / Turcoaz, 200 x 90 cm

 • Material: pal și metal
 • Culoare: alb / turcoaz
 • Utilizatori: copii
 • Dimensiuni: 200x90
 • Colecția: Bonny
Verifică prețul

Colecția Bonny destinată camerei de copii este soluția ideală pentru cei care își doresc un interior modern, spațios și original. Nuanța de alb în combinație cu formele moderne, oferă o notă de autenticitate oricărui decor. Patul este realizat din pal și metal, include suport pentru saltea, masă de birou încorporată, 2 uși și rafturi pentru depozitare. Se potivește o saltea cu dimensiune de 90x200 cm și poate suporta o greutate maximă de 75 kg. Elementele de îmbinare și feronerie sunt de cea mai bună calitate.

Întrebări despre paturile de copii cu birou integrat

Din ce material sunt realizate ?

O alegere din ce în ce mai populară pentru copii mici sau chiar pentru adolescenți, sunt paturile care îndeplinesc mai multe funcții. Paturile pentru copii sunt fabricate dintr-o mare varietate de materiale în prezent. De la metal, la lemn masiv, PAL, plastic sau tapițerie. Fiecare material are ceva diferit de oferit, de la o durabilitate mai mare, la opțiuni de design inedite.

Pentru ce grupă de vârstă sunt ?

Paturile pentru copii cu birou integrat sunt potrivite pentru copiii trecuți de 4 ani, deoarece până atunci aceștia trebuie protejați prin gratii sau laterale înalte ale locului în care dorm. E important să ne asigurăm că nu vor cădea din pat dar și că sunt suficient de stăpâni pe sine pentru a urca și coborâ trepte.

Scaunul este fix sau mobil ?

Pentru copii care deja sunt mai mari și gusturile lor încep să se maturizeze, ai putea să optezi pentru un pat cu spațiu de depozitare și birou. Scaunul cu care vine la pachet este mobil pentru ca tu să îl poți folosi în mai multe locuri unde este nevoie.

Au spații de depozitare ?

În funcție de patul pentru copii cu birou integrat pe care îl achiziționezi, poți beneficia de un spațiu pentru depozitare sau nu. Însă, în general, acestea au unul destul de încăpător, pentru a-ți ajuta micuțul să își păstreze camera în ordine și pentru o eficientizare a spațiului.

Paturile cu birou se pot personaliza ?

Paturile pentru copii cu birou se pot personaliza. Frumusețea unui birou mic este că îl poți face să fie cu adevărat al tău. Este spațiul în care fiecare își poate exprima personalitatea, iar mobilierul de depozitare flexibil te poate ajuta să ții dezordinea sub control în spații mici.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele Mai Bune Role Reglabile pentru Copii
Role reglabile de calitate pentru copii

Îți dorești ca copilul tău să facă mai multă mișcare? Cumpără-i o pereche de role de calitate reglabile pe care le poate folosi câțiva ani și cu ajutorul cărora se poate dezvolta sănătos.

Cea Mai Bună Saltea de Joacă Educativă Pentru Copii de 1-2 Ani
Cea mai bună saltea de joacă educativă pentru copii de 1-2 ani

Saltelele de joacă educative îmbină joaca și educația în moduri foarte inteligente și interesante pentru un copil de 1-2 ani. Aceste centre de joacă sunt achiziția ideală pentru copilul tău.

Cea Mai Bună Poartă Pentru Blocat Accesul Copiilor
Cea mai bună poartă pentru blocat accesul copiilor

Stai la casă și vrei să ții copilul departe de scări sau de camerele unde s-ar putea răni? E foarte ușor să montezi o poartă pentru blocat accesul. Au prețuri accesibile și nu ai nevoie de unelte speciale.

Cea Mai Bună Trotinetă Pentru Copii
Cea mai bună trotinetă pentru copii

Trotineta este produsul ideal pentru a face copilul să facă mișcare în timp ce se distrează. Descoperă mai multe tipuri de trotinete și alege-o pe cea potrivită copilului tău.

Cel Mai Bun Birou cu Reglare pe Înălțime - Modele de Calitate
Birouri reglabile pe înălțime - electrice sau manuale

Vrei un birou care se poate adapta chiar și lucratului în picioare (standing desk)? Pentru o mai bună sănătate a spatelui și a șezutului e recomandat un birou cu reglare pe înălțime care se poate adapta mai multor situații (scris, desenat, luat masa etc).

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe