Cel Mai Bun Cort Indian Pentru Copii (Corturi Teepee)

Corturi indiene pentru copii (corturi teepee)

Modificat la 25 iulie 2021
Articol evaluat de 142 ori:
Pagină realizată de:
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon

De ce să-i iei copilului tău un cort de joacă indian (teepee)?

Trăim în era digitală, în care majoritatea activităților se desfășoară online. Generațiile actuale de părinți se plâng de lipsa de comunicare pe care copii ajung să o dezvolte în timp. Psihologii recomandă că pentru o dezvoltarea unei relații de familie armonioasă, în viața tumultoasă a unui părinte ocupat, trebuie să fie incluse și activități cu propriul copi. Cea mai simplă și recomandată modalitate de comunicare cu un copil este prin joc și joacă. Creează, visează și reinventează-te pentru copilul tău.

Un cort de joacă indian montat în dormitorul copilului tău este soluția de care tu ai nevoie. Cine nu iubește indienii? Zeci de idei de jocuri de rol, pene pe cap și multă distracție vă așteaptă! Îi vei crea copilului tău un spațiu personal, bine definit, extrem de util în dezvoltarea să cognitivă. Montează-i o lanternă și poate în cort va citi mai mult. De acum serile nu vor mai fi plictisitoare! Ce copil nu și-ar dori să asculte o poveste despre indieni, în timp ce se află într-un teepee? Realizează vise și fă-ți copilul fericit.

Modele interesante de corturi teepee pentru băieți și fete

Cel mai bun

Cort de joaca pentru copii ISP EcoToys Indian Deer 150x120x120, Alb

Astfel se poate juca, cu alți copii si socializa. Poți alege din mai multe culori și prețul este unul accesibil pentru ceea ce primești, adică ai la dispoziție un produs de o bună calitate pentru copilul tău. Nu ezita să îi cumperi un cort cu un design modern în care să se joace cu prietenii. .
Verifică prețul

Dacă nu mai știi cum să îți ajuți copilul să aibă o copilărie plină de mistere și bucurii, ia-i un cort. Cea mai bună idee ar fi să îi oferi un cort de joacă pentru copii pentru a se juca de-a indienii sau orice altceva dorește.

Premium

Teepee Montessori

Materialul textil se poate da jos de pe bețe pentru spălare la mașină, iar geamul și buzunarul sunt poziționate standard pe partea dreaptă. Salteaua este realizată din bumbac 100%, groasă de 8 cm și permite astfel copiiilor să aiba un somn odihnitor dar și să stea comod pe aceasta. Dimensiuni: 130 x 130 x 185 cm.
Verifică prețul

Set cort teepee, realizat manual la Brașov! Cortul este realizat din bumbac natural îmbinat cu material sintetic, cu structură rezistentă din lemn (bețele sunt legate foarte bine cu sfoară).

la buget

Cort indian

Joaca în corturile indiene permit copiilor ore întregi de distracție și imaginație, cu aventuri și jocuri de rol, în intimitatea unui spațiu personalizat după bunul plac, unde să se retragă din când în când și să facă activitățile preferate, uneori să-și invite și prietenii, să-și spună secrete și să se joace împreună. Jucăriile lor pot fi depozitate în cele două buzunare ale cortului. Arată bine în living, în camera copiilor dar poate fi instalat chiar și în gradină sau la ștrand unde poate funcționa nu doar ca spatiu de joc ci poate proteja micuții de razele soarelui. .
Verifică prețul

Set Cort de joaca teepee La galop, Montessori, 105 x 105 x 176 cm, bumbac 100%, include salteluta de joaca premium

Astfel modelul Montessori vine în întâmpinarea nevoilor părintelui de îngrijire a acestui cort, cortul fiind livrat deja asamblat cu susținerea bețelor din lemn de fag, are o husă cu model lavabilă și se poate strânge și depozita ușor. Confortul copiilor este asigurat, datorită saltelei premium incluse. .
Verifică prețul

Copiii au și ei nevoie de un spatiu personalizat după bunul plac, unde să se retragă din când în când și să facă activitățile preferate, uneori să-și invite și prietenii, să-și spună secrete și să se joace împreună.

Cort copii Teepee Astronaut

Este extrem de practic, foarte ușor de asamblat în doar 10 minute ocazie cu care și cei mici pot fi implicați. Este compus din 4 bețe din lemn ușor și structura de stabilitate, iar ca dimensiuni are baza 103x103cm, înălțime interioară 107 cm și o înălțime totală de 125 cm. Cortul este stabil, sigur dar și ușor de spălat, iar designul permite asamblări și dezasamblări numeroase, fără deteriorare. .
Verifică prețul

Cu un design jucăuș și cusut manual din bumbac amestec imprimat, cortul este ideal pentru joc în camerele copiiilor dar, dacă vremea este favorabilă, chiar și afară.

Cort copii stil indian Teepee Springos ZigZag Grey XXL ghirlanda globuri luminoase

Acest cort teepee, în stil indian, poate să fie locul perfect pentru copilul tău! Poate fi așezat în interior sau exterior, țesătura cortului este 100% bumbac (atât cortul în sine, cât și covorașul dar și pernele). Cadrul este construit din lemn masiv de pin, având o structură atât rigidă dar și ușoară, putând fi mutat oriunde repede și facil. Fereastra de pe peretele lateral are perdea ce poate fi trasă pentru un pui de somn odihnitor. Dimensiunile sunt generase, cortul având 120 x 100 x 160 cm.
Verifică prețul

Cort copii Teepee Almonds

Designul cortului permite asamblări și dezasamblări numeroase, fără a presupune în vreun fel deteriorarea cortului. Asamblarea se face conform instrucțiunilor din cutie, durează doar 10 minute și poate implica participarea copiilor, iar dezasamblarea durează doar 3 minute. Dimensiunea bazei este 103*103cm, înaltimea interioară este 107cm iar înălțimea totală 125cm.
Verifică prețul

Cortul este destinat jocului în interior, dar în condiții de vreme bună se poate folosi și afară. Fiind cusut manual din bumbac natural, de bună calitate cortul poate fi spălat fără riscuri.

Întrebări despre corturile teepee pentru copii

Corturile teepee au saltea inclusă?

Da, în general corturile teepee pentru copii au salteaua inclusă în pachet. Aceasta este din bumbac + burete și se poate spăla la mașina de spălat. Unele modele se pot comercializa fără această saltea, de aceea este indicat de a se studia cu atenție oferta comerciantului.

Se poate spăla cortul teepee?

Da, cortul teepee se poate spăla la mașina de spălat sau manual, deoarece acesta, în general, este creat din bumbac ori alte materiale asemănătoare. Chiar și corturile care sunt din PVC, se pot curăța cu ușurință cu ajutorul unei cârpe și a unei soluții de curățat.

Care este modul de montare al unui cort teepee?

Corturile teepee sunt realizate din materiale ușoare - lemn și bumbac ușor - așa că au o greutate de aproximativ 2 kg. Astfel, sunt ușor de depozitat, manevrat și montat - prin pliere. In funcție de model și material (pentru exterior trebuie să fie impermeabil ), corturile pot fi utilizate și montate în interior sau afară, însă pentru acestea din urmă va fi nevoie de sistem de ancorare.

Câți copiii încap într-un cort teepee?

Un cort teepee are în general o lățime de 1-2m și o înălțime asemănătoare, depinde de model și brand. În funcție de dimensiunea și vârsta copiiilor, pot încăpea între 1-5 copii. Aceștia pot sta în picioare sau pe salteaua acestuia, jucându-se sau relaxându-se în voie.

Care este dimensiunea unui cort teepee?

Spațiul este important, mai ales când nu este disponibil din plin. De aceea, ar fi bine să alegi un cort potrivit. Dimensiunile unui cort obișnuit teepee, asamblat, variaza intre 100 - 130 cm total. Un cort XXL are dimensiuni mai generoase - 120x100x160 cm.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele Mai Bune Role Reglabile pentru Copii
Role reglabile de calitate pentru copii

Îți dorești ca copilul tău să facă mai multă mișcare? Cumpără-i o pereche de role de calitate reglabile pe care le poate folosi câțiva ani și cu ajutorul cărora se poate dezvolta sănătos.

Cel mai bun Pat pentru Copii Formă de Mașină
Cel mai bun pat pentru copii în formă de mașină

Copilul tău este înnebunit după mașini sau domeniul auto? Fă-i o surpriză frumoasă și cumpără-i un pat în formă de mașină. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cel mai bun Aparat de Aerosoli cu Ultrasunete pentru Copii
Aparate de aerosoli cu ultrasunete pentru copii

Oferă-i copilului cel mai bun tratament natural pentru episoadele de astm sau răceală. Cu acest aparat modern ai beneficiile aerului curat de litoral direct la tine acasă.

Cel mai bun Scaun Înălțător de Mașină pentru Copii
Scaun înălțător de copii pentru mașină

Copilul a făcut peste 3 ani și nu-i mai e confortabil statul în scaunul auto? Cu ajutorul unui scaun înălțător pentru copii, el poate fi asigurat cu centurile de siguranță standard ale mașinii.

Cea Mai Bună Remorcă de Bicicletă de Plimbat Copii
Cea mai bună remorcă de bicicletă de plimbat copii

Vrei să-ți poți lua copilul la plimbare cu bicicleta? Investește într-o remorcă de bicicletă tip cărucior. Află care sunt cele mai bune.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe