Cea Mai Bună Motocicletă Electrică Pentru Copii

Cea mai bună motocicletă electrică pentru copii

Modificat la 17 octombrie 2021
Articol evaluat de 45 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să-i cumperi copilului tău o motocicletă electrică?

Într-o epocă în care copiii sunt dornici să crească și să învețe în mod constant lucruri noi, una dintre principalele tranziții în viața unui copil este varietatea jucăriilor. Copiii din ziua de astăzi sunt competitivi și doresc să fie mai buni decât alții în orice mod posibil.

Visează la o viață ca un adult și se comportă responsabil în acest fel, ideologiile lor se reflectă în jocurile pe care le joacă și în jucăriile pe care le aleg. Nu mai sunt interesați de jucării din lemn sau din plastic. Ei au nevoie de ceva mai entuziast, mai elegant și cu caracteristici maxime.

Este important să îți încurajezi copiii să fie aventuroși, să încerce lucruri noi și să iasă din zona lor de confort. Atâta timp cât sunt atenți și poartă protecția corectă, condusul unei motociclete este o modalitate excelentă de a deprinde o anumită independență și de a avea încredere în sine.

O motocicletă electrică îi va oferi copilului tău încredere și totodată posibilitatea de a se relaxa după o zi grea la școală sau când vor doar să aibă un moment de independență.

Cea mai bună motocicletă electrică pentru copii

Cel mai bun

Motocicleta pentru copii cu suspensie dubla, Homcom, cu muzica si lumini pentru copii de 3-8 ani, Negru/Rosu

 • Are suspensie dublă
 • Design realist
 • Are funcție muzicală
 • Are roți din plastic cu model antiderapant
 • Este echipată cu 2 roți suplimentare pentru stabilitate
Verifică prețul

Dacă nu mai știi ce sa faci cadou celui mic, ai la dispoziție o idee bună: o motocicletă cu suspensie dublă. Acest produs este extrem de sigur pentru cel mic datorită sistemului cu suspensie dublă care va amortiza șocurile produse de denivelările în asfalt. Dacă nu știai, are incluse în ea, atât o funcție ce produce muzică, cât și lumini. Este potrivit pentru copiii de 3-8 ani. Designul modern îl va fascina pe cel mic în mod evident. Motocicleta este disponibilă atât pe culoarea negru, cât și pe roșu.

la buget

Motocicleta electrica 6V LQ158 verde

 • Greutate maximă suportată 25kg;
 • Acumulator 6V;
 • Design plăcut;
 • Roți ajutătoare;
 • Lumini.
Verifică prețul

Motocicleta electrica 6V LQ158 pentru copii îi va oferi copilului tău momente de neuitat alături de prietenii lui. E simplu, încarci bateriile, pui contactul, pornești și distrația poate începe. Este dotată cu buton ce permite setarea direcției de mers, înainte / stop / înapoi. Pentru un divertisment complet motocicleta are diferite efecte muzicale, port USB, pentru muzică și binențeles volum reglabil. Roțile sunt din plastic și oferă o bună stabilitate, iar scaunul este spațios. Distanța dintre pedală și șezut permite ca motocicleta să poata fi utilizată până la vârsta de 7 ani.

Premium

Motocicleta Electrica BMW R 1200 GS

 • Modern
 • Comfortabil
 • Rezistent
 • Facil de depozitat
 • Ușor de folosit
Verifică prețul

Dacă ești în căutarea unui model cât mai realist, cea mai bună motocicletă pentru copii este Biemme BMW R1200 GS. Este prevăzută cu roți ajutătoare, care imită fidel designul unei motociclete de viteză și care îl va cuceri iremediabil pe copilul tău. Recomandat copiilor cu vârsta de minim 3 ani, produsul are o înălțime de 69.5 cm, potrivit pentru porportțile micuților. Acumulatorul de 6V oferă o autonomie de o oră la această motocicleta pentru copii, BMW, atingând viteza maximă de 3 km / h. Cu ajutorul telecomenzii, poți controla îndeaproape deplasarea, în așa fel încât copilul să fie în perfectă siguranță mereu.

Motocicleta electrica pentru copii Feber Cross 400F

 • Design modern;
 • Efecte luminoase;
 • Muzică;
 • Roți ajutătoare;
 • Durată baterie 40 min.
Verifică prețul

Un cadou frumos și special pentru micuțul tău pasionat de viteză îl reprezintă această motocicletă electrică pentru copii Motorbike Cross 400F. Cel mai captivant pentru copii va fi faptul că aceasta este dotată cu sunete și efecte luminoase. Pentru siguranța celui mic și stabilitate, sunt incluse și roți ajutătoare. Motocicleta deține pedale de accelerare și frânare, iar viteza maximă atinsă este de 3km/h. Bateria și încărcătorul sunt și ele incluse, iar autonomia bateriei ajunge până la 40min.

Motocicleta electrica Predator White

 • Comfortabil
 • Ușor de folosit
 • Facil de depozitat
 • Rezistent
 • Modern
Verifică prețul

Copilul tău se va bucura de noul său cadou care îl va uimi. Dacă este pasionat de tot ce înseamnă transport și viteză, această motocicletă electrică este cadoul ideal. Cu un design modern și atractiv, copilul tău se va simți cel mai tare din parcare. Produsul este potrivit pentru vârsta de 2-4 ani și nu doar băiețeii îl adoră. Fetițele o pot folosi și ele fără probleme. Accelerația și frâna sunt accesibile cu aceeași pedală și motocicleta poate fi folosită atât în casă, cât și afară pe suprafețe drepte.

Motocicleta electrica C-toys copii Space Ship cu acumulator, muzica si lumini, culoare alb

 • Se poate folosi la interior să la exterior
 • Este dotată cu un buton de direcție
 • Dispune de suport pentru picioare
 • Viteza maximă atinsă este de 3-5 km/h
 • Are 3 roți
Verifică prețul

Motocicleta electrică de la C-TOYS este perfectă pentru copilul tău, fără a avea nevoie de ajutorul părintelui, fie în interiorul casei, ori afară în curte. Are un design deosebit, desprins din viitor, este extrem de stabilă și îi ajută pe micuți să-şi dezvolte echilibrul și coordonarea. Este dotată cu acumulator cu o lungă durată de utilizare, poate susține până la 30kg și este recomandă copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani. Este dotată cu buton pentru direcție și atinge o viteză de aproximativ 3-5 km/oră.

Jucarie Motocicleta cu Acumulator pentru Copii cu Roti Ajutatoare SALAMANDRA KIDS®, Rosu

 • Are lumini și sunete
 • Are roți ajutătoare
 • Are pedală unică pentru accelerație și frână
 • Are suport pentru picioare
 • Autonomie de peste 1 oră
Verifică prețul

Copilul tău merită cel mai bun lucru - este o replică pe care ți-o spui tot mai des. De aceea, de fiecare dată când își dorește ceva încerci să îi oferi acel lucru pe care și-l dorește. Acest produs este unul extrem de dorit de cei mici. Cel mic se va bucura enorm să primească o jucărie motocicletă cu acumulatori cu roți ajutătoare pe care să o folosească pe orice tip de teren. Designul este unul extrem de modern și de atractiv ce îl va captiva pe cel mic. De asemenea, are și lumini, și sunete.

Motocicleta electrica Nichiduta Magma Blue

 • Sunete;
 • Lumini frontale;
 • Roți rezistente;
 • Ușor de manevrat;
 • Materiale de calitate.
Verifică prețul

Motocicleta electrică Nichiduță are un motor 6V, 4,5Ah, fiind perfectă atât pentru băieți cât și pentru fetițe de la 3 ani în sus. Plimbările sunt acum mult mai distractive cu acest model de motocicletă, care va deveni jucăria preferată a copilului tău în foarte scurt timp. Motocicleta suportă o greutate maximă de 20 kg, fiind realizată din materiale de calitate și durabile. Pentru a o face mai atractivă motocicleta are buton de pornire/oprire frumos luminat, de leduri, care se aprind și de oglizi retrovizoare ajustabile.

Întrebări frecvente despre motocicletele electrice pentru copii

Din ce material sunt realizate motocicletele electrice pentru copii?

Plasticul este materialul care predomină în cazul modelelor electrice. Este firesc, pentru a se menține prețul de achiziție în limite acceptabile.

Ce funcții suplimentare au motocicletele electrice pentru copii?

După cum se știe, copiii, mai ales cei mici, sunt pasionați de sunete, lumini și culori. De aceea, chiar și unele dintre modelele basic sunt echipate cu sunete de motor, claxon, lumi față, spate.

Motocicletele electrice pentru copii au roțile silențioase?

Modelele electrice au roțile realizate de cele mai multe ori din plastic, dar prezintă aproape întotdeauna respectiva bandă de amortizare. Cele mai scumpe variante pot beneficia de roți din cauciuc, sau cu aer.

Pentru ce vârste sunt motocicletele electrice pentru copii?

Motocicletele electrice sunt destinate copiilor micuți, de 2-3 anișori. Viteza de deplasare este redusă, astfel încât adultul poate cu ușurință să țină pasul cu micul vehicul, iar manevrarea se face ușor.

Ce elemete de siguranță au motocicletele electrice pentru copii?

Întotdeauna siguranța copilului primează, așadar ele trebuie să aibe centuri de siguranță, oprire de urgență. telecomandă, pentru control parental.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Scaun Înălțător de Mașină pentru Copii
Scaun înălțător de copii pentru mașină

Copilul a făcut peste 3 ani și nu-i mai e confortabil statul în scaunul auto? Cu ajutorul unui scaun înălțător pentru copii, el poate fi asigurat cu centurile de siguranță standard ale mașinii.

Cea Mai Bună Trotinetă Pentru Copii
Cea mai bună trotinetă pentru copii

Trotineta este produsul ideal pentru a face copilul să facă mișcare în timp ce se distrează. Descoperă mai multe tipuri de trotinete și alege-o pe cea potrivită copilului tău.

Cea Mai Bună Remorcă de Bicicletă de Plimbat Copii
Cea mai bună remorcă de bicicletă de plimbat copii

Vrei să-ți poți lua copilul la plimbare cu bicicleta? Investește într-o remorcă de bicicletă tip cărucior. Află care sunt cele mai bune.

Modele Bune de Ceasuri cu Localizare GPS pentru Copii
Ceasuri cu localizare GPS pentru copii

Îl știi în siguranță și îi cumperi și un accesoriu cool cu care se poate mândri în fața colegilor. În câteva momente poți afla direct de pe telefon locul unde se află fără să fie nevoie să-l luni și să-l stresezi.

Cel mai bun Pat pentru Copii Formă de Mașină
Cel mai bun pat pentru copii în formă de mașină

Copilul tău este înnebunit după mașini sau domeniul auto? Fă-i o surpriză frumoasă și cumpără-i un pat în formă de mașină. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe