Cea Mai Bună Saltea de Joacă Educativă Pentru Copii de 1-2 Ani

Cea mai bună saltea de joacă educativă pentru copii de 1-2 ani

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 117 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să-i iei copilului tău de 1-2 ani o saltea de joacă educativă?

Ca părinte, îți dorești mereu să îi oferi ce e mai bun copilului tău. Așa că vrei ca acesta să aibă la dispoziție toate mijloacele necesare pentru a se juca și a se dezvolta cât mai armonios. Alegerea activităților pentru vârstele fragede pot fi o adevărată provocare. Un centru de activități pentru copii este soluția aleasă de foarte mulți părinți, o variantă sigură pentru copii și chiar educativă. Acestea sunt dotate cu jucării, și sunt disponibile în culori vii, texturi diferite, sunete și diferite forme.

O saltea de joacă educativă este spațiul ideal în care cel mic să facă, fără să își dea seama, exerciții. Atunci când stă pe burtă, acesta își întărește musculatura capului, a gâtului și a umerilor. Copilul poate să folosească acest centru de activități încă de la naștere. Bineînțeles, beneficiile se vor observa abia mai târziu când începe să dezvolte coordonarea ochi membre iar simțurile i se dezvoltă complet. Majoritatea se pot spăla foarte ușor, chiar și la mașina automată. iar accesorile se pot atașa oricând.

Saltele de joacă educative bune

Cel mai bun

Saltea de joaca Kinderkraft - Smartplay

 • Design unic și atractiv
 • Material inofensiv
 • Produs de înaltă calitate
 • Durată lungă de utilizare
 • Ușor de transportat și pliat
Verifică prețul

Setul include 7 jucarii cu diverse valori cognitive și estetice: oglinzi, carte zdrobitoare,doua jucării, un clopot, un tigru și un elefant. Design unic - detaliile alb-negru stimulează simțurile copilului încă din primele zile. Setul include 20 de bile în 4 culori. Materialul de umplutură de bună calitate îmbunătățește confortul. Cu funcția de joacă, părțile pot fi ridicate și fixate împreună, ceea ce încurajează în continuare copilul să ridice capul, gâtul și să întărească mușchii spatelui, asigură securitate. Mergând pe burtă, copilul se întâlnește întotdeauna cu un animal diferit.

la buget

Saltea de Activitate 77 x 52 cm Piano Gym Pink

 • Multitudine de culori
 • Design atractiv și simplu
 • Spațiu foarte mare
 • Produs de calitate înaltă
 • Durată lungă de utilizare
Verifică prețul

Salteaua de activitate PIANO GYM este un spațiu de joacă ce oferă o multitudine de culori, forme amuzante, sunete și texturi diverse. Copilul va experimenta activități multi-senzoriale prin varietatea de sunete a jucăriilor și prin imagini și forme viu colorate, Învățând astfel să se coordoneze în gesturi și simțuri. Salteaua poate fi utilizată în mai multe ipostaze: 1. Joaca pe spate, cu jucăriile ce atârnă pe arcada de jucarii. Pentru această etapa s-au ales jucării în culori tari și contrastante, pentru a putea fi ușor remarcate de către copil. 2. Joacă pe burtică, moment în care mișcările si dezvoltarea activităților motorii sunt foarte interesante pentru el. 3. Joaca în poziția șezut, după îndepărtarea barelor cu jucării.

Premium

Skip Hop Salteluta de activitati Bebe si Alfabetul

 • Sunete și desene interactive
 • Rezistentă în timp
 • Design simplu și atractiv
 • Spațiu generos de mare
 • Prezintă siguranță și stabilitate înaltă
Verifică prețul

Cu o familie prietenoasă de animale vesele și cu multe lucruri de văzut, de auzit, de simțit și de atins – această salteluta crește împreună cu bebelușul, încurajându-l să descopere lucruri noi și interesante. Bebelușul va descoperi culorile vesele, oglinda magică și va testa texturi diferite, care-i vor stimula simțul tactil. Bebelușul va porni în aventură, alături de 5 prieteni haioși si colorați. Desenele contrastante de pe saltelută sunt special concepute pentru stimularea vizuală a bebelușului, iar texturile variate îi vor stimula simtul tactil. Joaca pe burtică este distractivă, grație pernuței-suport care-i va asigura bebelușului o poziție confortabilă.

Saltea Lorelli de Activitate Piano Gym, Pink

 • Activități multi-senzoriale
 • Utilizare în diverse ipostaze
 • Culori vii și foarte contrastante Dispune de o arcadă cu jucării
 • Jucăriile sunt detașabile
 • Salteluța se pliază
Verifică prețul

Probabil cel mai frumos lucru la un copil este bucuria pe care o emană atunci când se joacă. Copilul va experimenta activități multi-senzoriale prin varietatea de sunete a jucăriilor și prin imagini și forme viu colorate, învătând astfel să se coordoneze în gesturi și simțuri. Salteaua Lorelli de activitate Piano Gym, dispune de o arcadă cu jucării, copilul poate sta întins să descopere și să exploareze, iar când dorește să sejoace cu jăriile în altă parte, le poate desrinde foarte ușor, deaorece sunt detașabile, pot fi repoziționate oriunde pe salteluță și pot fi utilizate și ca atare.

Centru de activitati Paula Lionelo

 • Poate fi utilizată încă din primele luni de viață ale bebelușului
 • Salteluță de joacă - activități complexe, ce îi permite celui mic să exploreze
 • Contribuie la dezvoltarea abilităților motrice, cognitive, senzoriale și emoționale
 • Este dotată cu lumini, sunete și jucării, având un design modern
 • Poate fi folosită acasă sau oriunde în interior, fiind ușor de manevrat (greutate 1.5kg)
Verifică prețul

Acest centru de activități este potrivit atât fetițelor cât și băieților cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani. Ideală încă de la naștere pentru a încuraja dezvoltarea fizică, senzorială și emoțională a bebelușului. Este dotată cu jucării, lumini și muzică pentru a capta atenția celor mici. În plus are și o pernuță (Tummy Time) pentru a așeza copiii pe burtică. Aceste exerciții permit copilului să-și întărească mușchii gâtului și spatelui. Salteluța confortabilă este confecționată din materiale prietenoase la atingere, 100% fibra de poliester, non toxic și non alergic.

BABY EINSTEIN – SALTELUTA DE JOACA 4 IN 1 KICKIN' TUNES™

 • Poate fi utilizată în 4 moduri de joacă (pe spate, pe burtă, în șezut sau în excursii)
 • Design modern, culori vesele, prevăzută cu peste 25 de minute de muzică
 • Include și fraze în limbi străine (spaniolă, engleză și franceză)
 • Dispune de peste 70 de sunete și 7 jucării detașabile, fiind astfel o investiție durabilă
 • Este potrivită pentru fete și băieți, pentru copiii de peste 3 luni
Verifică prețul

Salteluța poate fi folosită pentru joacă de copiii cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 3 ani. Asta pentru că are peste 70 de activități și sunete și 25 de melodii menite să îi facă pe cei mici să o adore. Include 7 jucării detașabile inclusiv: pianul Magic Touch, o pernă pentru joaca pe burtică, o jucărie care foșnește, o notă muzicală texturată, o oglindă pentru a se descoperi pe sine, o jucărie zornăitoare și câteva carduri mici lucioase. Are 4 moduri de joacă, respectiv pe spate, pe burtică, în șezut, sau de luat în excursie și este potrivită atât pentru fete cât și pentru băieți.

Salteluta interactiva de joaca Agnes Lionelo

 • Saltea complexă, cu design unic, perfectă pentru joacă și dezvoltarea imaginației
 • Posibilități nelimitate de joc, culorile stimulând dezvoltarea senzorială și emoțională
 • Facil de montat, transportat, depozitat și instalat, grație greutății reduse de doar 2 kg
 • Include 6 jucării, 2 inele și o cărticică interactivă
 • Poate fi folosită ca saltea de joacă, dar și în formă de căsuță
Verifică prețul

Salteluță interactivă de joacă Agnes Lionelo, pentru băieți/fete de 0-3 ani, are un design unic și multicolor. Se poate utiliza atât ca o salteluță de joacă dar și sub formă de căsuță. Multitudinea de culori și forme stimulează dezvoltarea fizică, senzorială și emoțională a celui mic. Brațele sunt detașabile, iar mânerele adiționale sunt ideale pentru a agăța jucăriile. Agnes include: 2 inele, 6 jucării și o cărticică interactivă. Dimensiuni: 142 x 142 x 45 cm. Material: 100% fibră de poliester. Greutate: 2 KG.

Skip Hop Salteluta de activitati – Prietenii din Copac

 • Plăcut din punct de vedere estetic
 • Comod
 • Rezistent
 • Pliabil
 • Delicată
Verifică prețul

O salteluță de activități extrem de confortabilă si delicată, în care bebelușul se va simți protejat si liniștit. Arcadele conțin jucării de plus, extrem de haiose și de colorate. Perna suport este extrem de utilă în etapa jocului pe burtică, oferind suport bebelușului si încurajându-l să-și dezvolte abilitățile motorii de bază. Jucăriile se pot atașa în diferite moduri, oferind o experiență senzorială foarte interesantă pentru cel mic. De asemenea, oglinda veselă îl va ajuta să se auto-descopere.

Întrebări despre saltelele de joacă educative pentru copii de 1-2 ani

Se poate curăța la mașina de spălat??

Scoateți marginile și trageți în afară pătratele. Lăsați intacte literele și numerele. Puneți bucățile de bordură și jumătate din pătrate într-o plasă mare de rufe. Efectuați o clătire la rece de 11 minute, fără uscare la sfârșit. Uscați-le la soare.

Din ce material este realizată?

Materialul este important în alegerea saltelei. Nailonul este o țesătură foarte obișnuită, ușor de curățat și se fabrică rapid și ieftin. Spuma este o țesătură excelentă pentru sugarii mici, care învață să se rostogolească, să se așeze și să se târască.

Ce funcții are salteaua?

Saltelele de joacă educative au un dublu rol, de relaxare și joacă, iar al doilea rol, de învățare. Prin jucăriile și materialele auxiliare incluse în pachet, copilul tău își va dezvolta funcțiile motorii și capacitive, făcând totul într-o manieră relaxantă și amuzantă pentru el.

Ce exerciții poate face copilul?

Există saltele sau centre de activități ce se aseamănă mult cu un antemergător. Acestea pot fi fixe sau mobile, dar sunt mult mai sigure în ceea ce privește stabilitatea celui mic. În plus permit dezvoltarea lui osoasă și musculară armonioasă. Atunci când stă pe burtă, acesta își întărește musculatura capului, a gâtului și a umerilor. În plus, își dezvoltă capacitățile motorii și previne aplatizarea spatelui capului.

Pot fi adăugate sau scoase anumite accesorii?

Saltelele de joacă educative pentru copiii de 1-2 ani au integrate diverse accesorii care să îi atragă la joacă, ce includ forme, sunete și texturi diferite. Acestea pot fi atașate, sau scoase astfel că pot fi combinate în funcție de preferințele copilului.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun ATV Electric Pentru Copii
Cel mai bun ATV electric pentru copii

Conducerea unui ATV electric prin parc îi poate oferi copilului tău senzații de bucurie și în același timp îl poate învăța primele reguli ale condusului.

Cea Mai Bună Trotinetă Pentru Copii
Cea mai bună trotinetă pentru copii

Trotineta este produsul ideal pentru a face copilul să facă mișcare în timp ce se distrează. Descoperă mai multe tipuri de trotinete și alege-o pe cea potrivită copilului tău.

Cel mai bun Pat pentru Copii Formă de Mașină
Cel mai bun pat pentru copii în formă de mașină

Copilul tău este înnebunit după mașini sau domeniul auto? Fă-i o surpriză frumoasă și cumpără-i un pat în formă de mașină. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Scaun de Bicicletă pentru Copii
Scaune sigure de bicicletă pentru plimbarea copilului

Plimbarea pe bicicletă cu copilul este un mod ușor și distractiv de a ieși la aer și a face mișcare în același timp. Siguranța copilului trebuie să fie pe primul loc în această activitate așa că vei avea nevoie de un scaun special pentru bicicletă.

Cel Mai Bun Spray De Căpușe Pentru Copii / Adulți
Cel mai bun spray împotriva căpușelor

Stai mult în aer liber și vrei să nu ai grija căpușelor? Alege un spray de calitate împotriva insectelor și îți poți lăsa copilul să zburde prin grădină / parc toată ziua.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe