Cel Mai Bun Kart cu Pedale Pentru Copii

Cel mai bun kart cu pedale pentru copii

Modificat la 09 februarie 2022
Articol evaluat de 21 ori:
Pagină realizată de:
Ilinca Matei
Ilinca Matei

De ce să-i cumperi copilului un kart cu pedale?

Un kart cu pedale pentru copii este cu siguranță un vehicul foarte amuzant și un mijloc foarte eficient de a petrece clipe minunate în aer liber. Aceste karturi reprezintă primul pas în familiarizarea celui mic cu vehiculele cu patru roți. Karturile pentru copii pot reprezenta și cadoul perfect pentru micuții dornici de aventuri.

Din punctul de vedere al siguranței este destul de sigur deoarece include patru roți care îi asigură o stabilitate foarte bună, iar viteza este dată de forța și coordonarea copilului. Karturile sunt de obicei foarte ușoare cântăresc în jurul a 7 kg ceea ce este destul de puțin în comparație cu modelele destinate segmentelor mai mari de vârstă. În ceea ce privește designul, majoritatea modelelor sunt finisate în culori unisex.

Dacă vrei ca cel mic să fie foarte atras de noul kart îți recomandăm să achiziționezi un model cu imprimeuri din desenele preferate ale micuțului. De asemenea, trebuie să ști că unii producători îți oferă posibilitatea să îți personalizezi produsul cum dorești.

Cel mai bun kart cu pedale pentru copii

Cel mai bun

Cart M-Toys cu pedale si volan, Negru/Rosu

 • Design atractiv
 • Sigur pentru copilași
 • Scaun ajustabil
 • Comod de utilizat
 • Facil de depozitat
Verifică prețul

Cartul M-Toys cu pedale îi va oferi copilului tău momente de neuitat alături de prietenii lui. Este ideal pentru copii cu vârsta între 3 și 8 ani și cu o înălțime între 90 și 130 cm. El beneficiază de roți pneumatice din cauciuc pentru o rulare lină, iar cadrul solid din oțel asigură siguranță maximă. Scaunul este ergonomic protector pentru coloana vertebrală, iar frâna manuală poziționată pe roțile din spate situate pe partea dreaptă. Cartul arată foarte bine și datorită roților destul de mari, se manevreaza foarte ușor.

la buget

Kart cu pedale Go Kart Red

 • Structură metalică ;
 • Scaun ergonomic;
 • Frână manuală;
 • Greutate de 14.7 kg;
 • Mers înainte și înapoi.
Verifică prețul

Kartul cu pedale Go Kart Red este ocupația perfectă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5-12 ani, ce sunt plini de energie și doresc să o folosească interactiv. Cauciucurile EVA asigură o rulare lină a vehiculului, iar carcasa din oțel conferă o siguranță în plus și garantează fiabilitatea produsului. Pentru siguranța copilului tău, kartul dispune de un scaun ortopedic și ergonomic, ce se reglează în 2 poziții. Acesta vine în set cu volan și frână manuală, ce asigură deplasarea în dublu sens, fiind ușor de folosit de către copii.

Premium

Kart F160AB cu 2 locuri, cu pedale pentru juniori,adulti si copii,roti cauciuc,scaun reglabil

 • 2 locuri,
 • Practic,
 • Roți de cauciuc,
 • Scaun reglabil,
 • Stabil pe orie teren.
Verifică prețul

Kartul F160AB cu 2 locuri este perfect atât pentru juniori, cât și pentru adulți și poate fi folosit pe orice fel de teren, fiind foarte stabil. Un mare avantaj al acestui card este faptul că nu necesită pedalare continuă. Scaunele cardului sunt realizate din pvc, iar cel din spate este detașabil. Cadrul cardului este robust, fiind realizat din oțel de cea mai bună calitate. Și jantele sunt realizate tot din oțel. Pentru o oprire imediată, frâna de mână blochează ambele roți din spate, simultan.

Kart cu pedale F618 Air negru Kidscare

 • Structură metalică
 • Roți gonflabile
 • Apărători de plastic pentru toate roțile
 • Frână de mână ce acționează pe roțile din spate
 • Scaun reglabil în două poziții
Verifică prețul

Kart-ul cu pedale este destinat copiilor cu vârste începând de la 4 ani și terminând cu 9 ani, poate fi utilizat fără asistența părinților și este fabricat din plastic rezistent și fier, acestea împreună asigurând o durată lungă de viață. Kart-ul este prevăzut cu apărători de plastic pentru toate roțile, frână de mână ce acționează pe roțile din spate și scaun reglabil în două poziții. Greutatea maximă suportată de produs este de 50 kg iar dimensiunile pe care le măsoară sunt: L110 x l 60 x H 66 cm.

Kart cu Pedale Foxy Fire

 • Ușor de condus
 • Anvelope rezistente
 • Scaun reglabil
 • Produce puțin zgomot
 • Punte flexibilă
Verifică prețul

Acest kart cu pedale Exit Foxy Fire măsoară 50 cm lățime, 55 cm înălțime și nu mai puțin de 87 cm lungime. Este perfect pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani deoarece le dezvoltă o mulțime de abilități. Puntea robustă și flexibilă a kart-ului asigură faptul că ambele roți din față rămân în siguranță pe teren, de asemenea pe suprafețe inegale, pentru a nu se produce accidente. Pentru o depozitare care să nu ocupe mult spațiu, poate fi poziționat vertical. Greutatea maximă suportată este de 25 kg.

Kart cu pedale Abarth 500 Assetto White

 • Structură metalică rezistentă
 • Funcție Free Wheel
 • Scaun ergonomic, confortabil, reglabil în 2 poziții
 • Mers înainte și înapoi
 • Maneta pentru frână
Verifică prețul

Kartul cu pedale Abarth 500 Assetto beneficiază de roți din cauciuc moale (spumă EVA) pentru o rulare lină, iar cadrul solid din oțel asigură durabilitate marită. Datorită structurii metalice rezistente și a scaunului ergonomic, confortabil, reglabil pe două poziții, kartul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani, care au o greutate maximă de 25 kg. Frănarea se realizează cu acționarea manetei pentru frână, iar cu maneta din stânga se acționează funcția Free Wheel. Kartul poate merge atât înainte cât și înapoi.

Întrebări frecvente despre kart-urile cu pedale pentru copii

Karturile cu pedale au mai multe viteze?

Majoritatea modelelor au două viteze, una de înaintare și una în marșarier. Acest tip de kart are un sistem de pedale BRF care permite oprirea pedalării și pedalare inversă în marșarier.

Ce tip de mentenanță necesită karturile cu pedale?

Deoarece un kart pentru copii are o durată destul de mare de viață iar solicitările la care este expus sunt destul de intense este preferabil ca modelul ales de tine să fie unul pentru care se pot găsi cu ușurință piese de schimb. Deși o minimă întreținere o poți realiza acasă, este bine ca măcar odată pe an să apelezi la o firmă specializată.

Karturile cu pedale pot avea funcții suplimentare?

Pentru a spori distracția celor mici există modele de card cu funcții suplimentare care includ telecomandă, cutie de viteze, claxon, radio, limitator de viteză sau chiar MP3 player. Te poți orienta în funcție de bugetul alocat.

Cum se conduce un kart pentru copii?

Atunci când vine vorba de utilizarea oricărui vehicul de către copii este foarte important să ții cont de faptul că siguranța copilului primează. Trebuie să iei în considerare echiparea micuțului cu echipament de protecție. De asemenea îmbrăcămintea purtată trebuie să fie simplă, să nu fie largă, deoarece se poate agățat în roți și mecanisme provocând strangulare sau alte răni grave.

Ce tip de roți au karturile cu pedale?

Modelele cele mai fiabile includ roți cu cameră de aer, care conferă o aderență superioară și un confort sporit sau roți din cauciuc, silențioase și mai confortabile. Variantele de roți din plastic sunt destul de elastice și rezistente iar plasticul clasic, dur este mai potrivit pentru modelele dedicate copiilor cu vârste mai mici.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Panou Senzorial Copii (Busy Board Montessori)
Placă senzorială pentru copii (busy board)

Vrei să-ți inveți copilul despre diverse materiale și forme? Plăcile senzoriale pentru copii (numite și busy board) sunt un bun cadou educativ și distractiv în același timp.

Cel Mai Bun Balansoar Cumpănă Pentru Copii
Cel mai bun balansoar cumpănă pentru copii

Surprinde-ți copii cu un balansoar chiar în curtea casei. Uite care sunt cele mai bune modele din lemn sau plastic rezistent bune de pus în grădină.

Cel Mai Bun Turn De Învățare Pentru Copii
Cel mai bun turn de învățare pentru copii

Ai un copil curios de tot ce faci prin casă? Turnul de învățare poate fi folosit în bucătărie, grădină, garaj și ține copilul într-un loc sigur în timp ce se uită cum îți faci treaba.

Cea Mai Bună Poartă Pentru Blocat Accesul Copiilor
Cea mai bună poartă pentru blocat accesul copiilor

Stai la casă și vrei să ții copilul departe de scări sau de camerele unde s-ar putea răni? E foarte ușor să montezi o poartă pentru blocat accesul. Au prețuri accesibile și nu ai nevoie de unelte speciale.

?Olițe portabile (cu pungi de unică folosință) pentru copii de până la 3 ani. Modele și păreri.
Olițe portabile cu pungi pentru copii, utile în călătoriile lungi

Vrei să-ți iei de pe cap problema oliței atunci când pleci în călătorie cu copilul (cu mașina, trenul sau avionul)? Olițele portabile cu pungi de unică folosință sunt soluția!

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe