Cea Mai Bună Carte Senzorială Pentru Bebeluși

Cea mai bună carte senzorială pentru bebeluși

Modificat la 13 ianuarie 2022
Articol evaluat de 33 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu

De ce să-i cumperi o carte senzorială bebelușului tău

Bebelușul tău are nevoie de atenția ta fără margini, fără distrageri. De aceea, educarea și creșterea sa sunt atât de importante pentru fiecare părinte. Consumă timp, energie, efort, dar merită 100%.

Poate te-ai întrebat vreodată de ce apelează unii părinți la cărți pentru cei mici mai ales când vine vorba de cărți senzoriale pentru bebeluși. Ei bine, acestea îl ajută să învețe mai rapid lucruri utile despre mediul înconjurător și să memoreze lucruri folosind inteligența materiei. Copiii pot să învețe în mai multe feluri: vizual, auditiv, olfactiv, kinestezic, iar părinții care află aceste lucruri le pot folosi pentru a-i ajuta să descopere și analizeze lumea mai ușor, mai eficient și în fond, mai distractiv.

Cărțile senzoriale sunt inventate recent, dar studiile au demonstrat că sunt extrem de eficiente în procesul de învățare al bebelușilor. De aceea, cu minim de efort financiar ar trebui să le incluzi în procesul de dezvoltare al celui mic pentru a-l ajuta să învețe prin joc și joacă.

Cea mai bună carte senzorială pentru bebeluși

Cel mai bun

Carte senzoriala textila Animale&Natura cu 8 activitati educative - pentru bebelusi

Cu siguranță îl va ține ocupat timp îndelungat prin numeroasele activități pe care acesta le poate întreprinde. Cartea va putea fi folosită cu succes până la 3-4 ani. Coperțile sunt realizate din bumbac certificat GOTS și de asemenea, restul materialelor sunt certificate pentru folosirea în siguranță de către copii, nu sunt toxice și pot fi băgate în gură fără pericolul de a fi înghițite.
Verifică prețul

Această carte textilă este minunată pentru copilul tău, pentru că îi va putea dezvolta abilități de coordonare și învățare a multor noțiuni prin joacă.

la buget

Bebe învață. Ascultați, copii, oare cine poate fi? Animale îndrăgite

O cărțulie care la sigur nu va rămâne fără atenția copilului tău, deoarece cartea este una atrăgătoare și distractivă prin designul deosebit și culorile în care este realizată această carte. Ea este cartonată, în ea copilul poate descoperi diferite sunete a animalelor, cât și un exemplu de blăniță a fiecărei din ele, astfel copilul de mic învață animalul vizual, sonor și tactil. Copilul este pregătit de mic să facă cunoștință cu animalele.
Verifică prețul

Bebe învață. Ascultați, copii, oare cine poate fi? Animale îndrăgite.

Premium

Carte senzoriala textila All-in-One cu 10 activitati educative - pentru bebelusi

Cartea este realizată între un mod subtil, stimulând învățarea firească, naturală. Copiii explorează această carte diferit pe măsură ce cresc, astfel că poate fi folosită până la vârsta de 3-4 ani. Această carte este ideală pentru dezvoltarea motricității fine, stimularea simțului vizual și tactil, descoperirea culorilor și a emoțiilor și învățarea despre animale și natură.
Verifică prețul

Cartea senzorială textilă All-in-One este destinată bebelușilor și este plină de culori vesele, texturi și materiale care fac zgomote, vibrează si se mișcă.

Carte senzoriala Babys very first touchy-feely play book, nastere+, Usborne

Este o carte perfectă, deoarece copilul își dezvoltă nu numai tehnica citirii, dar și de ascultare, poate să facă diferență dintre diferite sunete și pronunțări. Este o carte care va ajuta copilul să-și extindă capacitățile de învățare încă de mic, și el poate face asta singur, fără ajutorul cuiva deoarece este nevoie doar de deschiderea acestei cărți și uneori de apăsare a butoanelor.
Verifică prețul

Carte senzorială Babys very first touchy-feely play book, naștere , Usborne, este o carte pentru copii mici, este bună chiar și pentru nou-născuți să învețe prin sunete limba engleză.

Canpol babiesSensory carte educativă contrastantă

Pe fiecare pagină a cărții de regăsește câte o inserție 3D, gândită astfel încât să îi atragă atenția celui mic. Astfel de bebelușul tău va fi ocupat pentru o bună perioadă de timp. Cartea este echipată și cu două inele cu care o poți agăța de pătuțul celui mic, fără să existe riscul de sufocare în cazul în care adoarme.
Verifică prețul

Carte educativă Sensory, de la Canpol Babies poate reprezenta o prima carte încântătoare de împărtășit cu un bebeluși. Cartea are niște ilustrații cu contrast ridicat, special concepută pentru cei foarte mici.

Babys Very First Touchy-Feely Animals - Fiona Watt

Pe fiecare pagină se găsește o ilustrație a unui animal și o descriere simplă, pentru a ajuta bebelușul să învețe să asocieze cuvintele cu imagini. Ultimele două pagini arată toate animalele din carte pentru a ajuta copiii să învețe primele lor culori. Cei mici se vor distra răsfoind cele 10 pagini ale cărții.
Verifică prețul

Această carte minunată cu ilustrații este perfectă pentru bebeluși încă din momentul în care ei pot apuca cu mâna. Cartea are ilustrații cu contrast ridicat și ferestre delicate perfecte pentru cei mici.

Set 4 Carti senzoriale textile cu fructe, legume, animale si vehicule, Unitoys

Cărțile sunt viu colorate, atractive și pot fi folosite chiar și în timpul băiței. Copilul tău va învăța să își dezvolte capacitatea de a le prinde și ține în mână, coordonarea, dexteritatea și mai mult, se va familiariza cu primele cuvinte. Fiecare carte are 10 imagini, iar una dintre file conține chiar și o jucărie.
Verifică prețul

Dezvoltă timpuriu atracția micuțului tău pentru cărți cu acest minunat set de cărticele senzoriale textile. Sunt cuprinse 4 cărți, având fiecare câte un domeniu precis: fructe, legume, animale, respectiv vehicule.

Dont tickle the Hippo! – Carte cu senzoriala cu sunetele hipopotamilor

Deoarece bebelușii cel mai bine prind informația de mici, o astfel de carte îl va dezvolta încă până va începe să meargă. O carte senzorială îi va dezvolta simțul auzului și învățării orale, copilul de mic va putea deosebi sunetele hipopotamilor. O astfel de cărțulie o poți lua pentru copilul tău, sau chiar să faci cadou unui bebeluș sau copilaș care abia învață a vorbi.
Verifică prețul

Dont tickle the Hippo! – Carte cu senzorială cu sunetele hipopotamilor este o cărțulie tocmai potrivită pentru copilul tău chiar și de la naștere.

Întrebări frecvente despre cărțile senzoriale pentru bebeluși

Ce sunt cărțile senzoriale?

Cărţile senzoriale sunt cărţi cu activităţi pentru copii, o alternativă la cărţile clasice, realizate în proporţie de 90% din fetru sau bumbac şi diferite accesorii. Sunt senzoriale pentru că utilizează materiale şi texturi diferite, pe care copilul le explorează prin atingere, dar şi pentru că stimulează senzorial copilul, atât din punct de vedere tactil, cât şi vizual.

Cum se curăță o carte senzorială pentru bebeluși?

În funcție de materialele din care sunt alcătuite aceste cărți, ele pot fi curățate după fiecare folosire. De regulă, pentru că vorbim de bebeluși, acestea ar trebui curățate cu apă și săpun baby friendly, iar acolo unde materialul permite acestea pot fi și sterilizate.

Care sunt beneficiile folosirii unei cărți senzoriale?

Prin activităţile cuprinse în cartea senzorială, copilul îşi poate dezvolta manualitatea, exersează capacitatea de mânuire a obiectelor mici, dezvoltă musculatura degetelor, dezvoltă coordonarea dintre mâini şi coordonarea ochi-mână dar și dezvoltarea cognitivă, a limbajului,

Pentru ce vârstă sunt potrivite cărțile senzoriale?

Cărţile senzoriale sunt concepute pentru copii cu vârste cuprinse între câteva luni şi 6-7 ani şi pot fi personalizate în funcţie de nevoile de învăţare şi preferinţele copilului. Dacă celui mic îi plac, spre exemplu, dinozaurii şi maşinile, activităţile din carte pot fi gândite astfel încât să utilizeze preponderent aceste imagini.

De ce să aleg o carte senzorială?

Faţă de cărţile în format clasic, cărţile senzoriale prezintă câteva avantaje majore, printre care faptul că pot fi personalizate în funcţie de preferinţele copilului, combină beneficiile unei cărţi cu cele ale unei jucării și sunt rezistente la rupere.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat De Sunete Albe Pentru Bebeluși
Cel mai bun aparat de sunete albe pentru bebeluși

În loc să folosești telefonul pentru a pune melodii de adormit copii de pe Youtube, cumpără un aparat dedicat sunetelor albe care au o baterie de lungă durată și zeci de melodii disponibile.

Cel Mai Bun Termos Pentru Mâncare Solidă
Cel mai bun termos pentru mâncare solidă

Ai început diversificarea și vrei o opțiune să poți păstra mâncarea caldă atunci când pleci la plimbare? Un termos pentru mâncare solidă îți va fi foarte util.

Cel Mai Bun Pat Pentru Copii cu Birou Integrat
Cel mai bun pat pentru copii cu birou integrat

Duci lipsă de spațiu în camera copilului? Patul etajat cu birou integrat te ajută să folosești în mod deștept spațiul din casă.

Cel mai bun Rucsac Pentru Transportul Copiilor pe Munte
Rucsac pentru transportul copiilor pe munte

Te-ai hotărât să mergi pe munte pentru prima dată cu copilul? Felicitări, ești un părinte model. Rucsacele de transport al copiilor pe munte sunt un accesoriu care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj.

Cel Mai Bune Cărucior Ușor pentru Copii. Ultracompact
Cărucioare foarte ușoare pentru copii (ultracompacte)

Vrei un cărucior pentru copii pe care-l poți manevra ușor pe scări, în mașină? Cărucioarele ultracompacte sport sunt secretul. Au o greutate de maxim 10kg.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe