Cel Mai Bun Balansoar Electric pentru Bebeluși

Balansoare electrice pentru bebeluși de până la 1 an (legănat automat)

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 59 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să alegi un balansoare electric pentru bebelușul tău?

Primul an din viața bebelușului poate fi una din cele mai solicitante perioade din viața de familie. Până când părinții se obișnuiesc cu noul stil de viață dar și cu reacțiile și nevoile bebelușului, pot trece câteva luni pline de chin și stres. Un balansoar electric poate să te ajute în momente cheie în care e nevoie să liniștești bebelușul dintr-o criză de plâns, după un vaccin sau chiar când încerci să îl adormi. Mișcarea pe care balansoarul o execută poate fi reglată în funcție de necesitate, dar cel mai important este că poate chiar să imite mișcarea pe care bebelușul o resimte în viața intrauterină.

În plus, un astfel de balansoar are și un carusel pentru jucării care să îl țină ocupat pe bebe cât tu pregătești ceva de mâncare sau pur și simplu vrei ca bebe să se joace în siguranță. Balansoarul electric se activează prin simpla atingere de buton, are centuri de siguranță pentru prinderea bebelușului și posibilitatea de a pune muzică de relaxare. Poate fi luat oriunde în vacanță sau la bunici și poate fi folosit timp îndelungat, respectiv până greutatea copilului atinge 9-13 kg.

Modele bune de leagăne electrice pentru bebe

Cel mai bun

Leagan sistem 2 in 1 muzical cu vibratii Lorelli, Tango, Grey Bears

 • 5 viteze;
 • Mod silențios de legănare;
 • Husă detașabilă, ușor de spălat;
 • Confortabil;
 • Muzical.
Verifică prețul

Leagănul muzical cu vibrații de la Lorelli este ceea ce cauți dacă dorești să ai câteva zeci de minute de relaxare sau în care să faci și altceva decât a sta în brațe cu nou-născutul. Viața cu un bebeluș este destul de dificilă și solicitantă, iar atunci când cel mic doarme doar în brațe, nu apuci deloc să te odihnești. Acest balansoar îți va ține cu succes locul și îl va legăna blând pe cel mic, oferindu-i confort maxim în timpul somnului. Husele sunt detașabile și se curăță ușor. Dispune de canturi de siguranță cu închidere în 5 puncte.

la buget

* Prezentare video mai jos

Lorelli Portofino

 • Mod silențios de legănare
 • 5 viteze
 • 12 melodii
 • Centuri de siguranță cu prindere în 5 puncte
 • Tetieră detașabilă
Verifică prețul

Leagănul Lorelli Portofino face parte din gama de leagăne electrice dotate cu tehnologie performantă, cu detectarea greutății micuțului, reglând viteza de legănare în funcție de acest aspect. Sunt incluse 12 melodii de legănare, poți regla volumul și poți ajusta viteza de legănare (este prevăzut cu 5 viteze). Balansul poate fi blocat, iar designul compact permite plierea rapidă și depozitarea facilă. Este prevăzut cu centuri de siguranță în 5 puncte , iar leagănul reglabil permite setarea la 2 poziții de înclinare.

Premium

* Prezentare video mai jos

Swoon Motion

 • Detector de mișcare
 • 3 poziții de înclinare
 • Bară de jucării reglabilă
 • Rotire la 360 de grade
 • Timer pentru legănare
Verifică prețul

Leagănul Swoon Motion se diferențiază de alte articole din această categorie prin funcțiile performante: detectorul de mișcare și modalitățile de legănare (stânga-dreapta, față-spate). Funcționează cu baterii și alimentat la priză, pachetul de achiziție incluzând și adaptor pentru priză. Are 5 viteze și 2 moduri de legănare, funcționalitate care îți va permite să setezi leagănul în funcție de momentul zilei: când copilul este treaz, când este neliniștit și are nevoie de legănare, când adoarme etc. Are incluse și 8 cântece de leagăn, iar bara cu jucării este reglabilă și detașabilă. Pernița și șezutul sunt confortabile, iar materialul husei este 100% bumbac.

Leagan Electric Loop cu Telecomanda, Caretero

 • Ușor de pliat pentru depozitare
 • Carusel cu trei ursuleți
 • 5 viteze
 • Cadrul solid și stabil
 • Centură de siguranță
Verifică prețul

Leagănul Caretero Electric Loop este tipul de articol pentru bebe pe care îl vei folosi zilnic. Este prevăzut cu 5 viteze de legănare și melodii de leagăn pentru liniștirea micuțului, însă funcționalitatea prin care se diferențiază este faptul că poate fi operat prin telecomandă. Este simplu de utilizat în timp ce realizezi și alte sarcini, aproape de copil, iar cadrul solid și centura de siguranță în 5 puncte garantează protecție. Îl vei putea folosi până ce copilul are 12 kg, așa că reprezintă o investiție pe termen lung.

Leagan electric Caretero Bugies Mov

 • Ham de siguranță în 5 puncte
 • Pliere rapidă
 • Caruselul rotativ cu jucării
 • 4 viteze și temporizator
 • Funcționează cu 4 baterii L20
Verifică prețul

Leagănul Caretero Bugies contribuie la dezvoltarea armonioasă și sigură a copilului, îndeplinind cerințele celor mai exigente persoane. Scaunul este confortabil, este prevăzut cu protecție antialunecare și cu ham de siguranță cu închidere în 5 puncte și va fi locul de relaxare al micuțului până ce va avea mai mult de 12 kg. Carusel rotativ inclus - jucăriile (mascote distractive și melodii) și luminile îi captează atenția micuțului, contribuind la dezvoltarea fizică și a diferitelor abilități. Poate fi reglat la 4 viteze și poți seta temporizatorul pentru oprire automată după 8, 15 sau 30 de minute. Se manevrează și se depozitează facil, grație cadrului cu mecanism de pliere rapidă.

Caretero - Leagan electric cu scaun rotativ Bugies

 • Leagăn cu 4 viteze
 • Husă colorată
 • Cadrul solid și stabil
 • Rotativ la 90°
 • Motor alimentat cu baterii sau adaptor AC
Verifică prețul

Leagănul electric cu scaun rotativ este unul dintre articolele pe care trebuie să le treci pe lista cu cele necesare pentru bebeluș. Acest model este potrivit pentru a fi utilizat de către copiii cu până la 12 kg, fiind astfel o investiție pe termen lung. Cele 4 viteze permit ajustarea în funcție de dispoziția copilului, respectiv setarea leagănului la viteză redusă atunci când doarme și viteza maximă atunci când e treaz și se joacă. Este prevăzut cu carusel rotativ cu lumini și jucării ce-i captează atenția micuțului, contribuind la creșterea sănătoasă. O funcție extrem de utilă este și temporizatorul ce-ți permite să setezi oprirea automată după 8, 15 sau 30 de minute.

Leagan electric cu telecomanda Caretero LOOP Mint

 • Ușor de pliat
 • Pernă moale pentru capul copilului
 • Controlat prin telecomandă
 • Centură de siguranță în 5 puncte
 • 5 viteze de legănare
Verifică prețul

Leagănul electric LOOP este înzestrat cu multe dotări care facilitează îngrijirea zilnică a copiilor cu greutatea de maxim 12 kg. Pe lângă melodiile pentru calmare și cele opt viteze de legănare, LOOP are și telecomandă. Este de asemenea dotat cu senzor de voce, care pornește funcția de legănare în mod automat atunci când, de exemplu, copilul adormit în leagăn începe să plângă. Carusel are trei ursuleți adorabili pentru atragerea atenției și dezvoltarea dexterității manuale. Siguranța copilului este asigurată datorită pernei moi pentru susținerea capului copilului, dar și prin centura de siguranță în 5 puncte și tălpile antialunecare. Leagănul electric LOOP este omologat conform EN 16232, EN 71. Se depozitează ușor datorita posibilității de pliere a cadrul solid și stabil.

Întrebări despre balansoarele electrice pentru bebe

Viteza de balansare poate fi reglată?

Bineînțeles că vei putea regla balansoarul la viteza dorită - potrivită diferitelor momente ale zilei: când copilul doarme, când este treaz. Cele mai multe balansoare electrice sunt prevăzute cu 5 viteze, însă verifică descrierea producătorului înainte de a comanda.

Cum se prinde bebelușul în balansoar?

Atunci când sunteți în căutarea unui balansoar pentru bebeluș trebuie să analizați aspectele care țin de siguranța celui mic. Un balansoar de calitate va fi dotat întotdeauna cu mai multe centuri care să-l țină pe cel mic în siguranță, dar și într-o poziție cât mai confortabilă.

Până la ce vârstă se poate folosi un balansoar electric pentru bebe?

Un balansoar electric pentru bebe este potrivit încă de la naștere datorită posibilității de ajustare a poziției, dar poate fi folosit până ce bebelușul atinge greutatea de 10 sau chiar 13 kg. Asta înseamnă chiar și până la vârsta de 1 an sau peste.

Balansoarele electrice pentru bebe funcționează și cu baterii?

Modelele avansate de balansoare electrice pentru bebe funcționează și cu acumulatori sau baterii pentru mobilitate extinsă. Astfel poate fi luat oriunde este nevoie, chiar și în vacanțe sau în vizite unde bebe se poate relaxa, dormi sau juca în siguranță.

Se poate transforma în șezlong?

Balansoarele electrice pentru bebe au marele avantaj de a se tranforma în șezlong cu ușurință. Așadar, pe lângă condițiile potrivite pentru odihna celor mici pe care îl oferă aceste balansoare, acestea pot oferi și o poziție mai comodă pentru orele de somn.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Baby Nest din Bumbac Organic
Cel mai bun baby nest din bumbac organic

Cu ajutorul unui baby nest, cel mic se va simți mereu in siguranță. Scapă de stresul că adormi și bebe este lângă tine în pat.

Cel Mai Bun Țarc de Joacă Gonflabil pentru Bebeluși
Țarcuri de joacă gonflabile pentru bebeluși

Cumpără-i copilului tău un loc de joacă sigur, educativ și modern. Țarcul gonflabil poate fi montat rapid în living sau chiar în camera copilului și îl poate proteja de propria neatenție.

Cel Mai Bun Scaun de Masă Bebe cu Reglare pe Înălțime
Scaun de masă pentru bebe reglabil pe înalțime

Cauți un scaun de masă pentru bebe pe care-l poți folosi în mai multe moduri? Reglarea pe înălțime te ajută să folosești o perioadă mai îndelungată scaunul și pentru mai multe tipuri de mese.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece
Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

În prima lună de viață a bebelușului vei folosi aproape 400 de scutece. Cu siguranță nu vei duce afară fiecare scutec folosit. Un coș de gunoi special pentru scutece te va ajuta să ai o casă mai curată și fără mirosuri.

Cea Mai Bună Geantă pentru Scutece și Alte Accesorii
Geantă pentru scutece și alte accesorii necesare bebelușului

Îți place organizarea și vrei când pleci la plimbare cu bebe să ai într-un singur loc toate accesoriile necesare unei plimbări? În gențile pentru bebeluși poți pune scutece, haine de schimb, șervețele și multe altele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe