Cel Mai Bun Scaun de Masă Bebe cu Reglare pe Înălțime

Scaun de masă pentru bebe reglabil pe înalțime

Modificat la 17 octombrie 2021
Articol evaluat de 79 ori:
Pagină realizată de:
Alina Tudornic
Alina Tudornic

De ce să cumperi un scaun de masă pentru bebe reglabil pe înălțime?

În primul an de viață al bebelușului, părinții experimentează momente minunate alături de cel mic, însă și provocările sunt pe măsură. De la nopțile scurtate, la momentele de plâns și până la momentul meselor, joacă, ești constant în priză! De aceea, este important să îți dotezi casa cu tot ce este necesar pentru a-ți ușura din sarcini.

Un scaun de masă reglabil pe înălțime va transforma momentul meselor în reale clipe de bucurie în timp ce bebelușul este hrănit, fie că primește masa de la unul dintre părinți sau deja are parte de alimentația diversificată și testează textura fructelor și legumelor permise. Un astfel de scaun este conceput pentru siguranța celui mic, dispunând de centură de siguranță, dar și pentru a fi confortabil pentru bebe.

Va fi extrem de simplu de montat, pliat pentru depozitare (dacă nu este nevoie de el) sau pentru transportul facil, însă nu ocupă mult spațiu și îi poți găsi un loc la masa principală din bucătărie sau living. Reglajul pe înălțime permite ajustarea scaunului în funcție de necesitatea de utilizare, iar spătarul reglabil asigură confortul bebelușului. Poate fi folosit și în afara orelor de masă, copilul se poate juca, iar tu știi că este în perfectă siguranță. În plus, este o investiție pe termen lung, căci majoritatea modelelor pot fi utilizate până ce copilul are 2-3 ani - verifică acest aspect, precum și greutata maximă suportată.

Cel mai bun scaun de masă bebe cu reglare pe înălțime

Cel mai bun

Kinderkraft Yummy

 • Spătar reglabil
 • Ușor de depozitat
 • Design ergonomic
 • Sistem antialunecare
 • Husă detașabilă
Verifică prețul

Copilașii sunt ființele cele mai gingașe și firave, de aceea au nevoie de produse sănătoase, pentru ca activitatea lor să decurgă în siguranță. Așadar, am decis de a te informa în privința scaunului de masă “Kinderkraft Yummy”, care reprezintă un scaun performant, ce oferă comoditatea și flexibilitate în hrănirea celui micuț, având 7 poziții de reglare, astfel că copilul poate sta la masă cu toată familia. Totodată, acest produs ajută la menținea unei poziții corecte de alimentație, chiar și pentru un nou-născut.

Premium

Caretero

 • Tăviță dublă, mare, ușor de îndepărtat și curățat
 • Unitate centrală alimentată cu baterii (4 x LR14) sau cu alimentatorul inclus
 • Viteză de legănare ajustabilă și oprire a alimentării programabilă (8, 15 sau 30 min)
 • Cadru solid și stabil
 • Bară cu jucării de pluș detașabilă
Verifică prețul

Lucrurile destinate copiilor necesită analiză minuțioasă, în vederea identificării siguranței și stabilității, pe care o caută fiecare părinte. De aceea, pentru că știm cât de important este acest lucru, te invităm să descoperi scaunul de masă 2 în 1 cu leagăn electric, caracterizat prin proprietăți multiple și cu un sistem performant de funcțiune. Acest produs facilitează hrănirea micuțului și, totodată, este dotat cu un modul cu melodii și o viteză de legănare ajustabilă, tocmai pentru a-i face mesele, mai comode și liniștite.

la buget

Scaun de masa Mappy SM-21, reglabil, 6 - 36 luni, Albastru

 • Clasic
 • Pentru băieți
 • Greutate suportată 20 kg
 • Înălțime 5 poziții
 • Înclinare scaun 4 poziții
Verifică prețul

Acest scaun de masă pentru bebeluși poate fi utilizat de cei care au trecut peste 6 luni și nu au depășit 36 de luni. Pentru protecție a fost dotat cu picioare din material antiderapant, centuri de siguranță cu prindere în 5 puncte, peste tot material textil, moale la atingere. Este prevăzut cu tăviță și suport pentru pahar, rezistent și durabil dar și coș practic pentru accesorii. Scaunul suportă greutatea maximă de 15 kilograme, măsoară o lungime de 75 cm, înălțime de 99 cm și o lățime de numai 63 cm.

Scaun de masa X 6 Crocodile Chocolate

 • Tăvița este dublă, detașabilă și reglabilă în două poziții
 • Spătarul scaunului de masă se înclină în 4 poziții până la orizontală ca bebelușul să se poată relaxa și eventual dormi după masă
 • Suportul de picioare este reglabil îdînouă poziții
 • Scaunul este reglabil pe înălțime în 7 poziții
 • În spate scaunul are două roți pentru a fi ușor de mutat.
Verifică prețul

Acest scaun de masă X-6 Crocodile are un design modern și materiale plăcute la atingere. Este ușor de întreținut, se curăță cu ajutorul unei cârpe umede. Dispune de un spătar care se înclină în 4 poziții, până la orizontală, pentru ca bebelușul să se poată relaxa sau dormi. Suportul de scaun este gândit să se poată regla în 2 poziții, la fel și înălțimea scaunului pe care o puteți modifica după preferințe. Pentru siguranța sporită a copilului, centura de siguranță este în 5 puncte. Vârsta recomandată pentru folosire este între 6 și 36 de luni.

Scaun de Masa Eat

 • Două picioare prevăzute cu roți cu frână
 • Două picioare fixe cu tălpi cauciucate
 • Spătar reglabil în 3 poziții, șezut în formă de scoică
 • Reglabil pe înălțime, în 6 poziții
 • Suport pentru picioare reglabil în 3 poziții
Verifică prețul

Scaunul de masă Eat & Joy Juju este un produs cu un design sigur, care corespunde legislației Uniunii Europene. Noua generație de scaune de masă diferă de alte produse existente pe piață datorită suportului mai mare care poate fi reglat cu o singură mână. Poate fi montat foarte ușor și rapid, asigurând stabilitatea produsului. Centura de siguranță în 5 puncte oferă protecție copilului și poate fi reglabilă în două poziții în funcție de înălțime. Tava este dublă, ușor de asamblat și ușor de curățat, fiind fabricată din material PP netoxic, cu spațiu pentru depozitarea sticlei.

Scaun de masa Chicco Polly 2 Start 4roti, Dots (Gri), 0 luni+

 • Design 3D
 • Spătar ajustabil pe orizontală
 • Configurație confortabilă
 • Manevrare ușoară
 • Dotat cu suport pt picioare
Verifică prețul

Începe diversificarea micuțului tău cu dreptul, folosind cele mai bune produse destinate confortului său, pentru ca masa să fie o plăcere atât pentru tine, cât și pentru el/ea. Scaunul Polly 2 Start dispune de un scaun ajustabil pe orizontală (în lățime) pentru a se putea adapta fiecărei etape de creștere a copilului. Fiind extrem de asemănător din punct de vedere al structurii, cu un fotoliu, scaunul de masă va oferi confortul optim în timpul mesei, asigurând atât blândețea, cât și fermitatea necesare. Se manevrează intuitiv și ușor.

Scaun de masa copii Lionelo Linn Plus Grey

 • Dimensiunile produsului: 110/86/55 cm
 • Dimensiuni pachet: 50/29/65 cm
 • Greutate produs: 7.3 kg
 • Culoare: Gri
 • Producator: Lionelo
Verifică prețul

Copilul tău este acela care îți sugerează că trebuie să achiziționezi produse sigure și calitative. De aceea, pentru că știm că lucrurile acestuia sunt importante pentru tine, te invităm să descoperi scaunul de masă pentru copii “Lionelo Linn Plus”, care îi va oferi micuțului tău, comoditate și flexibilitate atunci când acesta își are mesele. Totodată, acesta permite hrănirea copilului, ușor și rapid, adaptându-se la nevoile de reglare a poziției și, de-asemenea, fiind dotat cu roți mobile pentru o deplasare mai facilă.

Întrebări despre scaunele de masă pentru bebe cu reglare pe înălțime

Se montează facil?

Unul dintre plusurile scaunelor de masă pentru bebe cu reglare pe înălțime este faptul că se montează foarte ușor, urmând instrucțiunile livrate de producător. Poate fi montat și demontat repede, pentru a putea fi depozita sau transportat, atunci când este cazul.

Șezutul este confortabil pentru bebeluș?

Fiind concepute pentru bebeluși, scaunele de masă sunt confortabile pentru ei, atât în momentul mesei, când și când se joacă. Fiecare model/brand prezintă specificațiile sale, însă majoritatea sunt prevăzute cu o pernă/husă detașabilă, care asigură poziția corectă a copilului, respectiv confort.

Poate fi folosit și pentru joacă?

Cu un astfel de scaun nu vei avea doar un loc sigur destinat mesei, ci și un loc dedicat petrecerii timpului liber - jocuri, activități distractive. Poți așeza bebelușul în scaun pentru a se juca, știind că este sigur pentru el - centura asigură prinderea corectă, iar șezutul garantează confortul.

Care este greutatea maximă suportată și până la ce vârstă poate fi folosit?

Unul dintre avantajele achiziționării unui scaun de masă pentru bebe, reglabile pe înălțime este investiția durabilă: îl vei putea folosi de la câteva luni și până la 3 ani, de exemplu. Aceste două specificații sunt menționate în orice descriere: scaunele pot suportat o greutate maximă de 15-20 kg, iar cei mici le vor putea folosi până la 2-3 ani.

Se pliază pentru depozitare și pentru a putea fi luat în călătorii?

Vei monta facil scaunul, grație instrucțiunilor ușor de urmărit, astfel că îl și vei putea demonta/plia rapid, atunci când este necesar. Indiferent că îl muți pur și simplu într-o încăpere sau este nevoie să îl transporți, în călătorii, vacanțe - se montează/demontează repede.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Oglindă Retrovizoare Pentru Bebeluși
Cea mai bună oglindă retrovizoare pentru bebeluși

Vrei să-ți poți supraveghea bebelușul în timp ce mergi singur/ă cu el în mașină? Oglinda retrovizoare te va ajuta să-l supraveghezi de la volan în timp ce el stă în scoică.

Cea Mai Bună Lampă De Veghe pentru Bebeluși
Lampă de veghe pentru bebeluși

Vrei ca bebelușul tău să adoarmă rapid? Veiozele pentru bebeluși pe lângă lumina caldă specială vin și cu sunete care-l vor face să adoarmă în doar câteva minute.

Cel Mai Bun Marsupiu Ergonomic Reglabil
Cel mai bun marsupiu ergonomic reglabil pentru bebeluși

Scoate-ți la plimbare bebelușul cu ajutorul unui marsupiu ergonomic reglabil. Este foarte important ca marsupiul să fie unul ușor reglabil care să se modeleze fix după mărimea copilului.

Cel Mai Bun Balansoar Electric pentru Bebeluși
Balansoare electrice pentru bebeluși de până la 1 an (legănat automat)

Vrei ca bebe-ul tău să adoarmă rapid în leagăn? Cel mai bun balansoar electric care îl leagănă automat te poate ajuta. Vezi ce modele îți recomandăm.

Cel Mai Bun Aparat de Gătit cu Abur pentru Bebeluși
Aparate de gătit cu abur pentru bebeluși

Aparatele de gătit cu aburi cu funcție de blender îți permit să pui în vas legumele, apeși un buton și în câteva minute ai gata mâncare sănătoasa pentru bebelușul tău.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe