Cel Mai Bun Baby Nest din Bumbac Organic

Cel mai bun baby nest din bumbac organic

Modificat la 04 mai 2022
Articol evaluat de 126 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să cumperi un baby nest pentru bebelușul tău?

Să ajuți bebelușul să se adapteze în viața extrauterină nu este o chestiune tocmai ușoară pentru părinți. Deși sunt câteva reguli esențiale menite să te ajute să liniștești bebelușul dar și să îl faci să se simtă protejat, cu toții suntem mai mult decât stângaci atunci când trebuie să le punem în aplicare. De aceea, în ajutorul nostru vin o serie de produse și accesorii pe care le putem folosi ca să parcurgem acest proces delicat. Unul din cele mai importante ajutoare este baby nest-ul.

Conceput pentru protecția bebelușului atunci când acesta doarme alături de părinți dar și în pătuțul care poate părea prea mare în primele luni, poate fi soluția salvatoare. Bebelușul este așezat în interiorul acestui “cuib” care îi crează o senzație de siguranță, dându-i impresia că este protejat, așa cum era în perioada de viață intrauterină.

Asta îi ajută pe nou-născuți să aibă cicluri de somn mai lungi și să doarmă mai bine, așa cum o face, uneori, înfășatul. Este din materiale sigure, au un design plăcut și poate fi folosit și la plimbare în landou. Este totuși important să folosești acest produs în maxime condiții de siguranță.

Baby nest din bumbac organic

Cel mai bun

Lorelli

Acesta permite bebelușului să se simtă în siguranță, atât când este treaz, dar în special când doarme, întrucât este obișnuit cu spațiul limitat din burtica mamei. În funcție de momentul zilei și necesități vă oferă posibilitatea să culcați bebelușul nu doar în pătuțul lui ci oriunde aveți un spațiu sigur unde puteți așeza babynestul. De asemnea vă permite să mutați bebelușul adormit cu blândețe, fără al trezi, atunci când este așezat în acest suport de somn.
Verifică prețul

Acest baby nest oferă protecție și confort copilașului astfel se simte în siguranță și încrezător ca în burtica mamei.

la buget

Cosulet bebelus pentru dormit Kidizi Baby Nest + pernuta plagiocefalie Kidizi Swallows

Acest coțuleț este recomandat de folosit înca de la naștere, deoarece coșulețul Kidizi este un real ajutor în toate etapele dezvoltării bebelușului, de la stat pe spate, pe burtică și primele exerciții de mișcare. Asigură o tranziție blândă și plăcută din patul mamei la pătucul pentru bebeluș.
Verifică prețul

Coșulet bebeluș pentru dormit Kidizi Baby Nest pernuța plagiocefalie Kidizi Swallows. Acest coșuleț este un lucru perfect pentru bebeluș, deoarece îi oferă un loc confortabil și sigur întocmai cum este el obișnuit în burtica mamei.

Premium

Baby Nest

Dacă te gândești la un cadou inspirat pentru o viitoare mămică sau dacă dorești chiar tu să îți ușurezi primele săptămâni acasă cu cel mic, un baby nest este o alegere perfectă Acest, Baby Nest Sky & Grey, este o alternativă practică, funcțională, ușor de utilizat și simplu de întreținut, ideală pentru un nou-născut sau un bebeluș de până la 6 luni. Imprimeul gri e potrivit pentru fetițe, cât și în cazul baieților, iar materialul, de cea mai bună calitate, oferă protecție sporită, pentru că face parte din coleția premium.
Verifică prețul

Cosulet bebelus pentru dormit Kidizi Baby Nest Cocoon 90x50 cm All Mint Stars, husa 100% bumbac

Fiind recomandat încă de la naștere, coșulețul este un real ajutor în etapele dezvoltării bebelușului, de la stat pe spate, pe burtică și primele exerciții de mișcare. În orice moment al zilei, coșulețul poate oferi micul cuib protector, necesar unui somn odihnitor sau pentru a fi supravegheat de părinți. Un mare avantaj îl reprezintă faptul că îți oferă posibilitatea să muți bebelușul adormit cu blândețe, fără a-l trezi.
Verifică prețul

Coșulețul tip baby nest cocoon de la Kidizi îi oferă bebelușului tău un loc confortabil și sigur întocmai cum este el obișnuit din burtică.

Cosulet bebelus pentru dormit Bellochi Baby Nest Cocoon XL 90x60 cm alb/gri Doti Bello

Suportul Baby Nest este reglabil cu ajutorul unui șnur cu care este prevăzut, astfel că bebelușul tău va avea un spațiu de mișcare mai mare sau mai mic, în funcție de activitatea pe care o desfășoară. Cu ajutorul acestui coșuleț, aveți posibilitatea de a vă adormi copilul într-un spațiu sigur oriunde v-ați afla, iar dimensiunea redusă și forma flexibilă vă permit să îl luați cu ușurință în toate locurile în care mergeți. .
Verifică prețul

Coșulețul de dormit pentru bebeluși Bellochi Baby Nest Cocoon XL îi va oferi micuțului tău un somn liniștit și confortabil, permitându-i pielii acestuia să respire.

Baby Nest Cu Baza Detașabilă Aura

Acest babynest il ajută pe copil să se adapteze mult mai ușor trecerii din burtica mamei in mediul exterior. Poate fi așezat atât in patul celui mic, cât și în cărucior sau direct pe podea, ori canapea. Babynest-ul Aura&Pink este realizat din bumbac 100% și poate fi spălat în mașina, chiar dacă aceasta este mare, dar la rpm cea mai mică și la program de rule delicate, la 30*.
Verifică prețul

Babynest-ul Aura&Pink il ajută pe bebeluș să se simtă protejat, acesta simțindu-se mereu îmbrățișat. Este sigur, fabricat din materiale de cea mai bună calitate.

Întrebări frecvente despre baby nest-uri

Cum se folosește?

Cu un babynest pentru bebeluși, îl poți avea pe copil aproape tot timpul. Părțile laterale respirabile și spuma fermă din partea de jos îl fac un loc sigur și confortabil pentru bebelușul tău să doarmă și să fie transportat înăuntru. Planifică-ți ziua, fără a depinde de somnului bebelușului.

Din ce materiale este conceput?

Baby nest-ul este făcut dintr-o umplutură care poate fi puf de gâscă, spumă cu memorie, burete sau material hipoalergenic sintetic, care constituie baza și dintr-o husă care de obicei este făcută din bumbac 100% sau din bumbac organic. Dată fiind destinația produsului materialele folosite trebuie să fie de calitate.

Ce dimensiuni are?

Baby nest-urile au un spațiu de odihnă de la 50 cm lățime și de la 70 cm lungime. Baza se lărgește pentru a permite spațiu suplimentar bebelușului pe măsură ce crește. Vârsta recomandată pentru această dimensiune este nou-născut până la vârsta de 1 an, în funcție de copil.

Ce accesorii are?

Un baby nest cu mânere ar trebui să aibă o placă de stabilizare în partea de jos pentru a fi transportat în siguranță și ar trebui să fie testat de siguranță. Mânerele și fundul stabil, facilitează transferul unui bebeluș care doarme, prin casă și către pătuț.

Cum se curăță?

Ca toți puii, și cei de om au o afinitate deosebită pentru “cuib”. Că e vorba de brațele mamei, pătuțul lui sau al părinților, un coșuleț sau orice altceva în care obisnuiești să-l ții și lui îi place trebuie să îi asigure confort și să fie curat. Cele mai multe baby nest-uri au o husă detașabilă și lavabilă.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Rucsac Pentru Transportul Copiilor pe Munte
Rucsac pentru transportul copiilor pe munte

Te-ai hotărât să mergi pe munte pentru prima dată cu copilul? Felicitări, ești un părinte model. Rucsacele de transport al copiilor pe munte sunt un accesoriu care nu trebuie să-ți lipsească din bagaj.

Cel Mai Bun Antemergător Pentru Bebeluși
Cel mai bun antemergător pentru bebeluși

Antemergătorul este un ajutor de nădejde pentru orice bebeluș care începe să facă primii pași. Din lemn sau plastic și cu sisteme de protecție integrate, poți cumpăra cu încredere un antemergător.

Cel Mai Bun Carusel Muzical de Pătuț pentru Bebe
Cel mai bun carusel muzical pentru pătuț bebe

Oferă-i bebelușului tău o metodă rapidă și sănătoasă de a adormi cu ajutorul unui carusel muzical plasat deasupra pătuțului.

Cel Mai Bun Sterilizator Pentru Biberoane
Cel mai bun sterilizator pentru biberoane

Acum poți steriliza biberoanele cu o simplă apăsare de buton. Scapă de încălzitul apei pe aragaz și fierberea biberoanelor.

Cel Mai Bun Termos Pentru Mâncare Solidă
Cel mai bun termos pentru mâncare solidă

Ai început diversificarea și vrei o opțiune să poți păstra mâncarea caldă atunci când pleci la plimbare? Un termos pentru mâncare solidă îți va fi foarte util.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe