Cea mai Bună Pompă de Sân cu Vacuum Ajustabil

Pompe electrice de sân cu vacuum ajustabil

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 49 ori:
Pagină realizată de:
Ioana Chiabur
Ioana Chiabur

De ce să alegi o pompă electrică de sân cu vacuum ajustabil?

Dacă apare durere între prânzurile de lapte, iar copilul tău refuză hrănirea, e bine să ai o pompă de sân. Colectat rapid, poate fi utilizat atunci când vei avea nevoie, fiind extrem de util și în călătorii. Stai așezată în timpul colectării și lasă perna moale de masaj să stimuleze delicat debitul de lapte. Pompa pentru sân are un design unic, astfel încât laptele curge direct de la sân în biberon, chiar și atunci când ești așezată drept. O poziție de ședere comodă în timpul utilizării pompei ajută în mod natural colectarea mai ușoară a laptelui.

Perna de masaj are o textură catifelată care conferă o senzație de căldură pe piele pentru o stimulare delicată a fluxului de lapte. În timpul pompării, aceasta stimulează în mod delicat acțiunea de supt a copilului tău pentru o stimulare naturală și o eficiență clinic dovedită. Mărimea pernuței este creată special pentru a se potrivi în mod confortabil pentru majoritatea mămicilor, dar nu te îngrijora întrucât o pernă mai mare este posibil să o ai inclusă în pachet.

Modele bune de pompe de sân cu vacuum ajustabil

la buget

* Prezentare video mai jos

Kidscare KC103

 • Putere de aspirație reglabilă
 • Cupe din silicon
 • Prezintă adaptor USB
 • Motor silențios
 • 10 nivele de stimulare și aspirație
Verifică prețul

Pompa de sân electrică Kidscare KC103, BPA Free, are putere reglabilă de aspirație și este ideală pentru a ajuta mămicile să extragă laptele matern atât acasă cât și la muncă, sau orice alt loc fără a întrerupe alăptarea. Astfel aveți posibilitatea să faceți rezerve de lapte matern, cel mic putându-se bucura de o hrană sănătoasă oricând! Pompa are un design unic, laptele curgând direct de la sân în biberon. O poziție de ședere comodă și o stare relaxată în timpul utilizării pompei ajută în mod natural la colectarea mai ușoară a laptelui.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Philips Avent

 • 3 setări diferite de colectare a laptelui
 • Design atrăgător și compact
 • Pernă specială cu masaj
 • Include biberon și tetină
 • Igienizare ușoară
Verifică prețul

Philips Avent Ultra Comfort este o pompă automată, care datorită stimularii naturale, face ca laptele să curgă ușor. Perna de masaj are o textură moale și catifelată, stimulând lactația. Pompa are puține piese separate și un design intuitiv. Colectează ușor laptele, în biberonul și tetina naturale, incluse în pachet. Pachetul conține: pernă, corpul pompei de sân, baza și tubul, biberonul natural de 4 oz, disc de sigilare pentru depozitarea laptelui, carcasa de voiaj dar și tampoane de unică folosință pentru sâni.

Premium

* Prezentare video mai jos

Pompa de san electrica Spectra Dual S, Alb

 • Silențioasă;
 • Afișaj digital;
 • Comodă;
 • Putere mare de extragere;
 • Funcție de memorie.
Verifică prețul

Pompa de sân electrică dublă de la Spectra este de ultimă generație și vine în ajutorul tău pentru a-ți hrăni bebelușul cu lapte matern. Aceasta poate fi utilizată zilnic și chiar este recomandat acest lucru, în cazul în care îți dorești să stimulezi producția de lapte. Este foarte silențioasă, iar afișajul digital este de mare ajutor. Are 15 niveluri de extracție și nu-ți rămâne decât să îl alegi pe cel confortabil ție. Este ușor de asamblat și ușor de curățat și sterilizat. Toate accesoriile sunt incluse în pachet și acestea pot fi schimbate de câte ori este nevoie.


* Prezentare video mai jos

Pompa electrica de san

 • Programe predefinite complexe
 • Display intuitiv
 • Foarte silențioasă cu 9 viteze
 • Ușor de purtat în poșetă
 • Silicon fără BPA
Verifică prețul

Alăptarea bebelușului este, potrivit medicilor pediatri, cea mai bună metodă de a transmite copilului vitaminele și mineralele de care are nevoie pentru o dezvoltare armonioasă. Pompa de sân este un accesoriu indispensabil pentru că cel mic să primească toate substanțele nutritive din laptele matern, dar și pentru a-i ușura viața mamei. Astfel pompa are puține componente, ce o face ușor de spălat, cu doua funcții elementare, una pentru stimularea sânilor prin masaj, iar a doua de extragere a laptelui. Computerul pompei are 9 trepte de putere pentru ambele funcții.

Pompa de san electrica cu acumulator Soft Care Little Mom

 • Pompa cu acumulator puternic
 • Funcția masaj
 • Diferite trepte de intensitate
 • Design compact
 • Recipient cu biberon
Verifică prețul

Această pompă electrică este un dispozitiv prin care mama poate să extragă laptele din sân și să îl hrănească pe bebeluș la orice oră din zi sau din noapte. Are o putere reglabilă de aspirație lăsând mama să aleagă cât de repede sau de încet se va face extracția laptelui. Este indicat ca această pompă să fie folosită în momente de liniște și relaxare pentru ca laptele să curgă mai ușor. Acest dispozitiv dispune și de o funcție de lactație, adică de masaj, va imita suptul bebelușului și astfel se declanșeaza secreția de lapte.

Pompa de san electrica cu acumulator Easy Touch Little Mom

 • Funcția de stimulare lactație
 • Timer programabil
 • Recipient cu vârf de biberon
 • Accessorii fara BPA
 • Acumulator puternic pentru portabilitate
Verifică prețul

Pompa de sân electrică cu acumulator Easy Touch, are putere reglabilă de aspirație și este ideală pentru orice mămică care dorește să extragă laptele pentru hrănirea ulterioară a bebelușului. Pompa trebuie utilizată în momentele liniștite și de relaxare pentru ca laptele să curgă mai ușor. Funcția de stimulare a lactației (masaj) folosită la începutul oricărei extrageri are rolul de a simula suptul bebelușului, declanșând secreția de lapte. Toate componentele care intră în contact cu aptele matern sunt fără conținut de Bisfenol A.

Pompa de San Electrica Naturally Me, Chicco

 • Design ergonomic
 • Pompă cu 2 faze de sucțiune
 • 10 niveluri diferite
 • Ecran LCD
 • Funcționează la curentul electric dar și cu acumulator inclus
Verifică prețul

Pompa electrică este ideală pentru începuturile alăptării dar și în etapele imediat următoare. Are 10 niveluri de pompare diferite, ajustabile după preferințe și 2 faze de sucțiune respectiv ejecția și pomparea laptelui matern. Datorită cupei în unghi pompa asigură confort și relaxare în timpul folosirii iar membrana de silicon foarte moale, aderă pe san și lasă o senzație delicată. Este foarte ușor de utilizat datorită butoanelor intuitive, are un ecran LCD pentru a urmări timpul și faza de pompare și funcționează atât cu baterii cât și alimentată la curent.

Întrebări despre pompele de sân cu vacuum ajustabil

Se diminuează lactația dacă este folosită o pompă de sân?

Nu, o pompă de sân cu vacuum ajustabil nu va diminua lactația, ba chiar o va face să fie mai constantă, procesul de alăptare devenind astfel o rutină, atât pentru corp cât și pentru bebeluș, acesta obișnuindu-se într-un final să ia masa la intervale cât de cât constante.

Îți poate face răni o pompă de sân?

În mod normal, nu, însă o utilizare nepotrivită conform cu instrucțiunile de folosință ale producătorului, pot duce la cazuri limitate unde rănile pot apărea. Alveola este creată dintr-un material special non-toxic, limitând astfel riscul de alergie.

Care sunt diferențele dintre pompele de sân manuale versus electrice?

Pompele de sân manuale versus cele electrice în principiu sunt asemănătoare ca mod de funcționare. Cele manuale au procesul de sucție realizat în mod manual, pe când cele electrice realizează acest proces în mod automat, cu ajutorul direct al pompei de sân.

Pompa de sân este dureroasă sau incomfortabilă?

Nu, o pompă bună de sân nu va fi dureroasă și nici incomfortabilă. Materialul din care aceasta este făcută dar și senzația de sucție este făcută să imite realitatea. Tot procesul este creat special astfel încât să simuleze o situație naturală de alăptare la sân.

Am nevoie să îmi comand o alveolă specială sau cea universală este suficientă?

Da, alveola este indicată să fie pe mărimea cupei sutienului, în caz contrar, procesul de sucție nu se va întâmpla în mod corespunzător. Unele produse pot fi comandate pe mărimi ori doar cu alveola universală, cumpărându-se ulterior una pe mărimea potrivită.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Scaun de Masă Bebe cu Reglare pe Înălțime
Scaun de masă pentru bebe reglabil pe înalțime

Cauți un scaun de masă pentru bebe pe care-l poți folosi în mai multe moduri? Reglarea pe înălțime te ajută să folosești o perioadă mai îndelungată scaunul și pentru mai multe tipuri de mese.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece
Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

În prima lună de viață a bebelușului vei folosi aproape 400 de scutece. Cu siguranță nu vei duce afară fiecare scutec folosit. Un coș de gunoi special pentru scutece te va ajuta să ai o casă mai curată și fără mirosuri.

Cel Mai Bun Aparat de Pregătit Formula de Lapte Praf
Cele mai bune aparate de pregătit formula de lapte praf

Vrei să poți pregăti laptele praf pentru bebelușul tău în doar câteva minute și la o apăsare de buton? Aparatele speciale pentru pregătirea formulei de lapte sunt accesibile oricărei familii.

Cel Mai Bun Termos Pentru Mâncare Solidă
Cel mai bun termos pentru mâncare solidă

Ai început diversificarea și vrei o opțiune să poți păstra mâncarea caldă atunci când pleci la plimbare? Un termos pentru mâncare solidă îți va fi foarte util.

Cea Mai Bună Centură Postnatală Modelatoare
Cea mai bună centură postnatală modelatoare

Cu ajutorul unei centuri postnatale te poți recupera mai rapid în urma nașterii (naturală sau prin cezariană) și poți reveni foarte curând la formele de odinioară.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe