Cel Mai Bun Sterilizator Pentru Biberoane

Cel mai bun sterilizator pentru biberoane

Modificat la 08 mai 2021
Articol evaluat de 39 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce ai nevoie de un sterilizator pentru biberoane?

Microbii și bacteriile sunt prezente oriunde și oricând, astfel trebuie să fim atenți atunci când oferim un lucru, mai ales biberonul spre a fi folosit de către micuț. Pentru acest lucru, te invităm să descoperi un produs de care vei deveni încântat/ă - sterilizatoarele pentru biberoane, care vor îndepărta sau înlătura până la 99.9% din bacterii cu abur natural, fără chimicale, pentru a nu dăuna adițional copilașului.

Acesta este practic și ușor de utilizat pentru orice mămică sau tătic ce au grijă mare pentru sănătatea copilului/copiilor. Sterilizarea este un procedeu foarte important în igiena zilnică a nou-născutului, deoarece sistemul imunitar al acestuia nu este încă dezvoltat.

În primele 6 luni de viață ale nou- născuților, bacteriile reprezintă un factor mare de risc. Bacterii periculoase se dezvoltă repede în lapte, iar bebelușii sunt extrem de vulnerabili. Pe baza acestor considerente, este foarte important ca tot ceea ce intra în contact cu laptele sau cu nou-născutul să fie sterilizat cu atenție, fie că vorbim despre biberoane, suzete, pompele pentru sâni sau alte accesorii.

Cel mai bun sterilizator pentru biberoane

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Sterilizator electric cu abur 4 in 1 SCF286/03, Philips Avent

 • Design unic
 • Ocupă puțin spațiu
 • Dimensiune reglabilă
 • Capacitate mare
 • Rapid
Verifică prețul

Cu un design unic și modular, sterilizatorul electric cu abur 4 în 1 de la Philips Avent îți permite să cureți biberoanele și accesoriile într-un mod flexibil și să le organizezi ușor. Astfel, încărcarea și descărcarea sunt foarte comode. De asemenea, ai nevoie de un spațiu minim în bucătărie. Coșul pentru mașina de spălat, inclus, menține articolele mici împreună în mașina de spălat vase și îți permite să le transferi pe toate deodată în sterilizator. Conținutul rămâne steril până la 24 ore dacă nu se deschide capacul.

la buget

Sterilizator electric 5 in 1 Mappy, pentru 8 biberoane

 • 8 sticle
 • Material rezistent
 • Oprire automată
 • 0 luni +
 • 5 în 1
Verifică prețul

Încă de la naștere și până în momentul când face primii pași, bebelușul tău este expus factorilor patogeni, microbilor sau virușilor, care îi pot dăuna sănătații. De aceea sterilizarea biberoanelor reprezintă un proces extrem de important pentru protecția lui. Prin acest proces, bacteriile și microbii sunt distruși cu ajutorul aburului aflat la o temperatură înaltă. Acest dispozitiv multifuncțional, are ecran LCD și un design potrivit pentru aproape toate mărcile de biberoane pentru bebelusi, având o capacitate de 8 biberoane.

Premium

* Prezentare video mai jos

Sterilizator UV Biberoane

 • Mare eficacitate
 • Distruge un spectru larg de microorganisme
 • Capacitate mare
 • Filtru din microfibră
 • Ușor de întreținut
Verifică prețul

Sterilizatorul cu UV de mare eficacitate elimină 99,9% din bacterii și virusuri. Având o capacitate mare poate steriliza orice obiect (periuțe de dinți, telefoane, telecomenzi, jucării etc.), de asemenea poate și usuca. Include o funcție de stocare sterilă, în timpul căreia o dată la 2 ore (pentru 1 minut) se pornește automat funcția de sterilizare. Funcția de stocare sterilă funcționează până la 10 ore, astfel că toate obiectele vor rămâne complet sterilizate. Aparatul este prevăzut cu filtru din microfibră pentru o ventilare perfectă.

Sterilizarea permite protejarea bebelușului împotriva bacteriilor și germenilor, având în vedere că cel puțin în primele 6 luni de la naștere, sistemul său imunitar nu este încă format. Prin intermediul sterilizatorului electric modular cu aburi Chicco SterilNatural 2 în 1 se pot steriliza: biberoane, tetine, suzete și chiar accesoriiile pompei de sân, într-un mod eficient, sigur și rapid. Sterilizarea se realizează extrem de rapid, în numai 5 minute, distrugând 99.99% din germeni în mod natural și eficient, fără chimicale.

Sterilizatoare biberoane / Sterilizator electric cu aburi pentru 5 biberoane Primii Pasi

 • Rapid
 • Termostat încorporat
 • Previne apariția bacteriilor
 • Capacitate mare
 • Indicator funcțiune luminos
Verifică prețul

Fiecare părinte știe foarte bine cât de importante sunt biberoanele în primii ani de viață ai copilului și mai mult decât atât, este nevoie ca acestea să fie mereu curate fiindcă copilul este foarte vulnerabil la viruși și bacterii în această perioadă. Sterilizatorul electric cu aburi de la PRIMII PAȘI este soluția perfectă pentru tine și pentru micuțul tău. Este fabricat din plastic de înaltă calitate, are un ciclu de sterilizare extrem de rapid, având o capacitate de sterilizare de 5 biberoane odata

Sterilizator electric digital 4 in 1 Mappy, pentru 2 biberoane

 • Electric
 • Vârstă 0 luni +
 • Număr sticle 2
 • Oprire automată
 • Lățime 202 mm
Verifică prețul

Este bine cunoscut faptul că atât cât sunt mici, până la primii pași, copiii sunt expuși la o mulțime de viruși și microbi. Sterilizatorul Mappy, 4 in 1, este un dispozitiv multifuncțional care dispune de un ecran LCD si un design potrivit pentru aproape toate mărcile de biberoane pentru bebeluși, având o capacitate de 2 biberoane. Aparatul se poate programa chiar și cu 15 ore înainte, astfel încât cel mic să aibă asigurată masa proaspătă și sănătoasă. Temperatura maximă de încălzire ajunge până la 100 de grade.

Sterilizator electric pentru 6 biberoane KidsCare KC108

 • Număr sticle 6
 • Oprire automată
 • Semnal sonor
 • Durată ciclu sterilizare 10 minute
 • Cu abur
Verifică prețul

Sterilizatorul electric Kidscare utilizează metoda de sterilizare practicată în spital, care este rapidă și eficientă, cu aburi fierbinți și nu utilizează produse chimice. Conținutul poate rămâne steril până la 24 de ore dacă nu se înlătură capacul. Sterilizatorul este practic, ușor de folosit și de curățat. Acesta are o capacitate mare de sterilizare - 6 biberoane și accesoriile acestora, iar ciclul de sterilizare este de 10 minute, după care se oprește automat. În plus, este compatibil cu majoritatea modelelor și mărimilor de biberoane, tetine și alte accesorii.

Întrebări frecvente despre sterilizatoarele pentru biberoane

Ce sunt sterilizatoarele pentru biberoane?

Sterilizatoarele pentru biberoane sunt niște dispozitive complexe și moderne, ce au ca funcție principală și fundamentală de a steriliza, dezinfecta și curăța biberoanele copilașul, pentru ca el să fie în plină siguranță, iar lucrurile ce au contact direct cu acesta să devină curate și sigure pentru cei mici.

De ce să utilizezi un sterilizator pentru biberoane?

Sterilizatorul pentru biberoane îți va dezinfecta într-un scurt timp toate biberoanele și nu numai. Bebelușul trebuie să aibă lucrurile curate, pentru ca acesta să poată crește în armonie și microbii sau virușii să nu devină un impediment pentru rutina micuțului. Acesta distruge până la 99.9% din bacterii cu abur natural, fără chimicale.

Cât durează un ciclu de sterilizare la un sterilizator pentru biberoane?

De obicei, pentru majoritatea sterilizatoarele pentru biberoane existente pe piață, ciclul de sterilizare durează până la câteva minute, având avantajul major de a oferi rezultatul dorit în cel mai scurt timp. Totuși, este important de menționat că această caracteristică variază de la un producător la altul.

Care este modul de utilizare a unui sterilizator pentru biberoane?

În majoritatea cazurilor, se începe cu pornirea dispozitivului și apoi introducerea biberoanelor în orificiul destinat acestora. Se va începe procesul de sterilizare atunci când acest dispozitiv se va cupla la alimentare sau dacă acesta deține baterii, odată cu pornirea acestuia prin apăsarea unui buton. Se așteaptă procesul de sterilizare și după se scot biberoanele într-un mod delicat.

Ce capacitate are un sterilizator pentru biberoane?

Această caracteristică variază de la un producător la altul, având în vedere, totodată, și modelul acestuia. Unele sterilizatoarele de biberoane au o capacitate de doar un biberon, altele, dimpotrivă au o capacitate mai mare, adică pentru câteva biberoane concomitent.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aparat de Pregătit Formula de Lapte Praf
Cele mai bune aparate de pregătit formula de lapte praf

Vrei să poți pregăti laptele praf pentru bebelușul tău în doar câteva minute și la o apăsare de buton? Aparatele speciale pentru pregătirea formulei de lapte sunt accesibile oricărei familii.

Cel Mai Bun Aparat de Gătit cu Abur pentru Bebeluși
Aparate de gătit cu abur pentru bebeluși

Aparatele de gătit cu aburi cu funcție de blender îți permit să pui în vas legumele, apeși un buton și în câteva minute ai gata mâncare sănătoasa pentru bebelușul tău.

Cea Mai Bună Lampă De Veghe pentru Bebeluși
Lampă de veghe pentru bebeluși

Vrei ca bebelușul tău să adoarmă rapid? Veiozele pentru bebeluși pe lângă lumina caldă specială vin și cu sunete care-l vor face să adoarmă în doar câteva minute.

Cele Mai Bune Căști Antifonice pentru Bebeluși
Cele mai bune căști antifonice pentru bebeluși

Bebelușul tău adoarme greu din cauza zgomotului din casă sau vrei să-i protejezi urechile de zgomotele făcute de vecini? O pereche de căști antifonice speciale pentru bebeluși sunt ceea ce ai nevoie.

Cea Mai Bună Cremă De Protecție Solară Pentru Copii Și Bebeluși
Cea mai bună cremă de protecție solară pentru copii și bebeluși

Mergi pentru prima dată la mare cu bebelușul? Protejează-l de soare folosind creme de protecție solară special create pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe