Cel Mai Bun Carusel Muzical de Pătuț pentru Bebe

Cel mai bun carusel muzical pentru pătuț bebe

Modificat la 12 martie 2021
Articol evaluat de 87 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-i cumperi bebelușului un carusel muzical pentru pătuț?

Atunci când vine pe lume primul bebeluș, ești tentat să cumperi o grămadă de jucării, accesorii dar și hăinuțe. Însă, de fapt, poate că ar trebui să te rezumi strict la cele necesare. De aceea soluțiile care ajută la un somn liniștit sau la calmarea bebelușului sunt printre primele achiziții care trebuie făcute.

De exemplu, un carusel muzical pentru pătuț poate fi de un real ajutor atunci când bebelușul atinge vârsta de 2 luni și începe să distingă imaginile de umbre și să facă asocieri de sunete și imagini. Acest carusel poate fi folosit la majoritatea tipurilor de pătuțuri, fiind de un real ajutor pentru orice părinte. Acestea sunt vesele, colorate și captează imediat atenția bebelușului, acesta petrecând mai mult timp în pătuț, va asocia pătuțul cu somnul și în timp va putea adormi singur.

În plus, este un produs care îl va stimula pe copil din punct de vedere al simțurilor, îl va încuraja să facă unele dintre primele mișcări coordonate ochi – mână și care va contribui semnificativ la a crea un ambient familiar, sigur și plăcut pentru bebeluș.

Carusele muzicale pentru pătuț

Cel mai bun

M-Toys

Așadar, pentru ca acesta să se petreacă într-un mediu de calitate și cât mai plăcut, s-a creat caruselul muzical “M-Toys”, pentru pătuț, cu proiector și jucării detașabile, care oferă diferiți stimuli auditivi și vizuali. Astfel, micuțul tău își va putea petrece noaptea, in modul cel mai liniștit și sigur. Totodată, acest produs contribuie la dezvoltarea simțurilor bebelușului, promovând educația timpurie.
Verifică prețul

Sănătatea copilașului tău este direct legată de somnul pe care acesta îl are în fiecare zi.

Premium

Hipopotam

Caruselul muzical are rolul de a dezvolta percepția vizuală și auditivă și de a calma bebelușul fiind cadoul ideal pentru orice bebeluș. Caruselul se instalează cu ușurință la pătuțul micuțului mulțumită sistemului de prindere. Instrucțiuni de întreținere: jucăriile pot fi desprinse de pe suport și spălate automat dacă este cazul, iar temperatura apei de maximum 30 grade. .
Verifică prețul

Caruselul este prevăzut cu 4 hipopotami și steluțe de culoare alb & bleu și alb realizate din materiale calitative non-toxice și non-alergice, durabile și sigure pentru bebelușului tău.

la buget

KikkaBoo

Jucăriile sunt concepute ca și jucării de dentiție ce se pot detașa. Acestea calmează gingiile bebelușului pentru a oferi un confort atunci când îi dau dințișorii. Sunetele din natură și muzica blândă creează o atmosferă calmă. Acesta este realizat din material plastic durabil, non-toxic și non-alergic. Caruselul proiectează forme, iluminează camera și devine prietenul de noapte al copilului tău.
Verifică prețul

Caruselele muzicale sunt jucăriile ideale care transformă camera copilului într-un loc liniștit și prietenos. Caruselul muzical cu proiecții KikkaBoo contribuie la dezvoltarea auditivă și vizuală a bebelușului.

Carusel muzical Kaloo - Animalute de plus, 70 cm

Pentru ca bebelușul tău să crească într-un mediu calitativ, s-a creat caruselul muzical pentru pătuț “Kaloo”, care va contribui la îmbunătățirea somnului micuțului, dar și la dezvoltarea simțurilor acestuia, a coordonării vizuale sănătoase. Totodată, fiind aproape de acest carusel, copilașul va putea face cunoștință cu o parte din mediul înconjurător, adaptându-se la noi lucruri. .
Verifică prețul

Dezvoltarea armonioasă a copilașului tău depinde de stimulii auditivi și vizuali, de care acesta are parte, în fiecare zi.

Carusel Muzical Little Dreams

Fabricat din țesături super moi cu un model cu stele, inimi și nori, acesta vine cu accesorii atât pentru bobină, cât și pentru pătuț. Deoarece redă cântecul de leagăn calmant Brahms, bebelușul va fi relaxat și va avea un somn profund și calm. Buretele cu care este învelit este ușor de curățat, iar caruselul se potrivește pe toate formele de pătuț.
Verifică prețul

Caruselul Muzical Little Dreams este o jucărie potrivită pentru micuțul dumneavoastră, deoarece cu ajutorul acestuia cel mic va avea un somn liniștit și lin.

Carusel Pentru Patut Bebelusi Tato

Caruselul este prevăzut cu o cheiță rotativă, iar muzica îl va liniști pe bebelușul tău și îi va oferi un somn profund și vise plăcute sau pur și simplu îl va face să privească fascinat minute în șir spre ursuleții care dansează deasupra lui. Sistemul de fixare este foarte bine pus la punct, astfel că nu există pericolul ca acesta să cadă peste bebeluș, indiferent de mișcările sale. Materialele folosite sunt de calitate, iar caruselul este confecționat în standardele de siguranță în vigoare. .
Verifică prețul

Caruselul pentru pătuțul bebelușului Tato este un cadou special și foarte util în viața fiecărui nou-născut.

Carusel muzical patut bebelusi, 3 Moduri Functionare, Volum reglabil, 108 Melodii si Proiectie lumini

Datorită formelor multicolore și variate, copiii își vor dezvolta imaginația și simțurile auzului și ale vederii. Caruselul funcționează în 4 moduri: modul I: melodie, modul II: jucăriile rotative și melodie, modul III: proiector cu asteriscuri și melodie, iar modul IV: proiector cu asteriscuri, jucării rotative și o melodie. Acesta are controale de volum, fiind foarte ușor și rapid de asamblat. Proiectorul acestuia își schimbă culoarea în timpul funcționarii (roșu, verde, albastru) și prezintă 180 de melodii încărcate.
Verifică prețul

Caruselul multifuncțional, colorat pentru copii este ideea perfectă de jucărie pentru un copil încă din prima zi a vieții.

Întrebări despre caruselele muzicale pentru pătuț

Ce sistem de prindere au?

Sistemul de prindere a caruselului prevede așezarea în locul dorit pe bara de protecție a pătuțului și apoi rotirea strânsă a capacului de fixare, astfel încât bebelușul să fie în perfectă siguranță, neexistând riscul desprinderii sau alunecării de pe bară.

Cu ce tip de baterii funcționează?

Caruselele muzicale pentru pătuț sunt jucării care ajută la dezvoltarea abilităților motorii ale bebelușilor, îi calmează și le asigură un somn liniștit. Aceste carusele funcționează pe baterii care diferă pentru fiecare, putând funcționa cu baterii AA, AAA, C etc.

Ce accesorii au atașate?

Majoritatea caruselurilor pentru pătuț au montate animăluțe colorate, biluțe dar și diferite forme colorate, extrem de atractive pentru bebe. Altele însă au și sistem de proiecție dar și lampă de veghe ceea ce le face potrivite pentru a fi folosite și după demontarea de pe pătuț.

Au funcții suplimentare precum proiecție?

Majoritatea caruselelor nu sunt prevăzute cu funcție de proiecție, însă este mult mai utilă și fascinantă pentru bebeluș rotirea figurinelor deasupra capului, la o distanță relativ mică astfel încăt să poată fi observate clar. În plus, muzica oferă un somn liniștit.

Până la ce vârstă sunt potrivite?

Caruselul muzical pentru pătuț poate fi folosit încă de la naștere, până aproximativ ce copilul împlinește 2 ani. Asta pentru că sunt detașabile și pot fi demontate de la pătuț iar copilul se poate juca cu accesoriile ce pot fi animăluțe, biluțe sau personaje animate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Sterilizator Pentru Biberoane
Cel mai bun sterilizator pentru biberoane

Acum poți steriliza biberoanele cu o simplă apăsare de buton. Scapă de încălzitul apei pe aragaz și fierberea biberoanelor.

Cel Mai Bun Țarc de Joacă Gonflabil pentru Bebeluși
Țarcuri de joacă gonflabile pentru bebeluși

Cumpără-i copilului tău un loc de joacă sigur, educativ și modern. Țarcul gonflabil poate fi montat rapid în living sau chiar în camera copilului și îl poate proteja de propria neatenție.

Cel Mai Bun Scaun de Masă Bebe cu Reglare pe Înălțime
Scaun de masă pentru bebe reglabil pe înalțime

Cauți un scaun de masă pentru bebe pe care-l poți folosi în mai multe moduri? Reglarea pe înălțime te ajută să folosești o perioadă mai îndelungată scaunul și pentru mai multe tipuri de mese.

Cel Mai Bun Balansoar Electric pentru Bebeluși
Balansoare electrice pentru bebeluși de până la 1 an (legănat automat)

Vrei ca bebe-ul tău să adoarmă rapid în leagăn? Cel mai bun balansoar electric care îl leagănă automat te poate ajuta. Vezi ce modele îți recomandăm.

Cea Mai Bună Lampă De Veghe pentru Bebeluși
Lampă de veghe pentru bebeluși

Vrei ca bebelușul tău să adoarmă rapid? Veiozele pentru bebeluși pe lângă lumina caldă specială vin și cu sunete care-l vor face să adoarmă în doar câteva minute.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe