Cel Mai Bun Carusel Muzical de Pătuț pentru Bebe

Cel mai bun carusel muzical pentru pătuț bebe

Modificat la 05 mai 2022
Articol evaluat de 87 ori:
Pagină realizată de:
Otilia Alexe
Otilia Alexe

De ce să-i cumperi bebelușului un carusel muzical pentru pătuț?

Atunci când vine pe lume primul bebeluș, ești tentat să cumperi o grămadă de jucării, accesorii dar și hăinuțe. Însă, de fapt, poate că ar trebui să te rezumi strict la cele necesare. De aceea soluțiile care ajută la un somn liniștit sau la calmarea bebelușului sunt printre primele achiziții care trebuie făcute.

De exemplu, un carusel muzical pentru pătuț poate fi de un real ajutor atunci când bebelușul atinge vârsta de 2 luni și începe să distingă imaginile de umbre și să facă asocieri de sunete și imagini. Acest carusel poate fi folosit la majoritatea tipurilor de pătuțuri, fiind de un real ajutor pentru orice părinte. Acestea sunt vesele, colorate și captează imediat atenția bebelușului, acesta petrecând mai mult timp în pătuț, va asocia pătuțul cu somnul și în timp va putea adormi singur.

În plus, este un produs care îl va stimula pe copil din punct de vedere al simțurilor, îl va încuraja să facă unele dintre primele mișcări coordonate ochi – mână și care va contribui semnificativ la a crea un ambient familiar, sigur și plăcut pentru bebeluș.

Carusele muzicale pentru pătuț

Cel mai bun

M-Toys

Așadar, pentru ca acesta să se petreacă într-un mediu de calitate și cât mai plăcut, s-a creat caruselul muzical “M-Toys”, pentru pătuț, cu proiector și jucării detașabile, care oferă diferiți stimuli auditivi și vizuali. Astfel, micuțul tău își va putea petrece noaptea, in modul cel mai liniștit și sigur. Totodată, acest produs contribuie la dezvoltarea simțurilor bebelușului, promovând educația timpurie.
Verifică prețul

Sănătatea copilașului tău este direct legată de somnul pe care acesta îl are în fiecare zi.

Premium

Hipopotam

Caruselul muzical are rolul de a dezvolta percepția vizuală și auditivă și de a calma bebelușul fiind cadoul ideal pentru orice bebeluș. Caruselul se instalează cu ușurință la pătuțul micuțului mulțumită sistemului de prindere. Instrucțiuni de întreținere: jucăriile pot fi desprinse de pe suport și spălate automat dacă este cazul, iar temperatura apei de maximum 30 grade. .
Verifică prețul

Caruselul este prevăzut cu 4 hipopotami și steluțe de culoare alb & bleu și alb realizate din materiale calitative non-toxice și non-alergice, durabile și sigure pentru bebelușului tău.

la buget

KikkaBoo

Jucăriile sunt concepute ca și jucării de dentiție ce se pot detașa. Acestea calmează gingiile bebelușului pentru a oferi un confort atunci când îi dau dințișorii. Sunetele din natură și muzica blândă creează o atmosferă calmă. Acesta este realizat din material plastic durabil, non-toxic și non-alergic. Caruselul proiectează forme, iluminează camera și devine prietenul de noapte al copilului tău.
Verifică prețul

Caruselele muzicale sunt jucăriile ideale care transformă camera copilului într-un loc liniștit și prietenos. Caruselul muzical cu proiecții KikkaBoo contribuie la dezvoltarea auditivă și vizuală a bebelușului.

Carusel Pentru Patut Bebelusi Tato

Caruselul este prevăzut cu o cheiță rotativă, iar muzica îl va liniști pe bebelușul tău și îi va oferi un somn profund și vise plăcute sau pur și simplu îl va face să privească fascinat minute în șir spre ursuleții care dansează deasupra lui. Sistemul de fixare este foarte bine pus la punct, astfel că nu există pericolul ca acesta să cadă peste bebeluș, indiferent de mișcările sale. Materialele folosite sunt de calitate, iar caruselul este confecționat în standardele de siguranță în vigoare. .
Verifică prețul

Caruselul pentru pătuțul bebelușului Tato este un cadou special și foarte util în viața fiecărui nou-născut.

Carusel muzical patut bebelusi, 3 Moduri Functionare, Volum reglabil, 108 Melodii si Proiectie lumini

Datorită formelor multicolore și variate, copiii își vor dezvolta imaginația și simțurile auzului și ale vederii. Caruselul funcționează în 4 moduri: modul I: melodie, modul II: jucăriile rotative și melodie, modul III: proiector cu asteriscuri și melodie, iar modul IV: proiector cu asteriscuri, jucării rotative și o melodie. Acesta are controale de volum, fiind foarte ușor și rapid de asamblat. Proiectorul acestuia își schimbă culoarea în timpul funcționarii (roșu, verde, albastru) și prezintă 180 de melodii încărcate.
Verifică prețul

Caruselul multifuncțional, colorat pentru copii este ideea perfectă de jucărie pentru un copil încă din prima zi a vieții.

Carusel muzical Vise Placute Tiny Princess Tales, Tiny Love

Dacă nu știai, are 18 melodii diferite din care să alegi ce îi place cel mai mult. Astfel îi vei putea pune 40 minute neîntrerupte celui mic pentru a-l înveseli. Lumina de veghe va calma copilul, iar pe măsură ce crește, caruselul devine o cutie muzicală pe care o poate purta oriunde sub formă de casetofon. Ajută la creșterea inteligenței emoționale.
Verifică prețul

Dacă ai un copil mic căruia vrei să-i faci o bucurie, poți să îi cumperi un carusel muzical. Acesta are un design plăcut și îi va plăcea la nebunie datorită culorilor vii.

Carusel muzical Sleep Tight

Acest model minimalist este confecționat din țesături super moi cu stele, inimi și nori. Little Dreams are avantajul de a se potrivi cu toate formele de pătuț. De asemenea, nu este alimentat cu baterie, funcționând cu ajutorul mecanismului acționat cu cheiță. Pentru curățare poți folosi doar un burete înmuiat în apă, fără alte produse chimice.
Verifică prețul

Micuțul tău va fi foarte încântată de acest carusel muzical. Va fi foarte ușor pentru bebeluș să adoarmă când muzica va fi pornită și jucăriile puse în mișcare.

Întrebări despre caruselele muzicale pentru pătuț

Ce sistem de prindere au?

Sistemul de prindere a caruselului prevede așezarea în locul dorit pe bara de protecție a pătuțului și apoi rotirea strânsă a capacului de fixare, astfel încât bebelușul să fie în perfectă siguranță, neexistând riscul desprinderii sau alunecării de pe bară.

Cu ce tip de baterii funcționează?

Caruselele muzicale pentru pătuț sunt jucării care ajută la dezvoltarea abilităților motorii ale bebelușilor, îi calmează și le asigură un somn liniștit. Aceste carusele funcționează pe baterii care diferă pentru fiecare, putând funcționa cu baterii AA, AAA, C etc.

Ce accesorii au atașate?

Majoritatea caruselurilor pentru pătuț au montate animăluțe colorate, biluțe dar și diferite forme colorate, extrem de atractive pentru bebe. Altele însă au și sistem de proiecție dar și lampă de veghe ceea ce le face potrivite pentru a fi folosite și după demontarea de pe pătuț.

Au funcții suplimentare precum proiecție?

Majoritatea caruselelor nu sunt prevăzute cu funcție de proiecție, însă este mult mai utilă și fascinantă pentru bebeluș rotirea figurinelor deasupra capului, la o distanță relativ mică astfel încăt să poată fi observate clar. În plus, muzica oferă un somn liniștit.

Până la ce vârstă sunt potrivite?

Caruselul muzical pentru pătuț poate fi folosit încă de la naștere, până aproximativ ce copilul împlinește 2 ani. Asta pentru că sunt detașabile și pot fi demontate de la pătuț iar copilul se poate juca cu accesoriile ce pot fi animăluțe, biluțe sau personaje animate.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cea Mai Bună Pompă de Sân Manuală
Cea mai bună pompă manuală de sân

Folosește o pompă de sân manuală pentru a putea avea lapte păstrat pentru zilele în care vrei să dormi mai mult sau ai treabă prin oraș.

Cea Mai Bună Geantă pentru Scutece și Alte Accesorii
Geantă pentru scutece și alte accesorii necesare bebelușului

Îți place organizarea și vrei când pleci la plimbare cu bebe să ai într-un singur loc toate accesoriile necesare unei plimbări? În gențile pentru bebeluși poți pune scutece, haine de schimb, șervețele și multe altele.

Cel Mai Bun Aspirator Nazal Electric Pentru Bebeluși
Cel mai bun aspirator nazal electric pentru bebeluși

Igiena nasului copilului este esențială în primele luni de viață. Un aspirator nazal electric îți va face viața mai ușoară pentru a face acest procedeu necesar zilnic după fiecare băiță.

Cel Mai Bun Marsupiu din Bumbac 100% Pentru Copii
Marsupii ergonomice pentru bebe din bumbac 100%

Marsupiile din bumbac 100% te ajută să poți face plimbări lungi prin parc cu bebelușul tău la piept. Bumbacul ajută ca puiul să stea cât mai confortabil posibil. Vezi modele de calitate.

Cel Mai Bun Baby Nest din Bumbac Organic
Cel mai bun baby nest din bumbac organic

Cu ajutorul unui baby nest, cel mic se va simți mereu in siguranță. Scapă de stresul că adormi și bebe este lângă tine în pat.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe