Cel mai bun Premergător Bebe cu Roți de Silicon

Premergător bebe cu roți de silicon

Modificat la 20 aprilie 2022
Articol evaluat de 67 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să-i cumperi bebelușului un premergător cu roți de silicon?

Un premergător de bebeluși, cu roți de silicon, este ideal atunci când cel mic ajunge în noua etapă a vieții: mersul fără ajutor. Sau aproape, mersul cu un premergător. Vă asigurați astfel că cel mic va fi în siguranță, se va distra și își va consuma energia prin casă. Avantajul unui premergător cu roți de silicon constă în faptul că acesta este silențios. Nu doar atât, parchetul sau gresia nu se vor zgâria, datorită roților din silicon. Un alt avantaj constă în faptul că majoritatea premergătoarelor sunt reglabile pe înălțime, fiind astfel ușor de adaptat.

Inclusiv montajul se face facil, iar de regulă, în pachet o să găsiți și toate instrucțiunile de asamblare. Modelele hi-end pot avea diverse jocuri mecanice, sunete sau lumini. În functie de manualul de folosință, veți ști dacă acestea sunt rezistente la apă sau lapte, în cazul în care cel mic va face o mică boacănă. Un bun premergător cu roți de silicon trebuie să fie colorat, ușor de asamblat, folosit dar și construit din materiale de calitate, pentru a dura cât mai mult.

Cel mai bun premergător cu roți de silicon

Cel mai bun

Premergator Kikka Boo Misty, Bej

 • Distractiv
 • Practic
 • Stabil
 • Sigur
 • Reglabil
Verifică prețul

Acest premergător este potrivit pentru copiii cu vârsta mai mare de 6 luni. Îți permite reglarea înălțimii în 3 poziții prestabilite și este echipat cu un mecanism de siguranță. Pentru confortul celui mic scaunul este moale, iar suportul pentru spate este suficient de înalt. Pentru a face Rita deplasarea a fost echipat cu 2 roți care se pot roti 360° și 2 roți fixe. Designul plăcut al scaunului, împreună cu panoul musical îl va face pe cel mic să preteacă timp de calitate în el și să se relaxeze.

Premium

* Prezentare video mai jos

Coccolle Arlo

 • Siguranță
 • Activități pentru cel mic
 • Experiență unică
 • Ușurință în utilizare
 • Produs inovativ prevăzut cu un șezut rotativ
Verifică prețul

Bucuria primilor pași ai copilului tau va fi o experiență unică și de neuitat. Premergătorul prezintă culori vesele și jucăușe care vor stimula dorința de explorare a copilului, care îi va căpăta atenția bebelușului în timp ce va învăța să meargă. Acesta prezintă roți din silicon și dispozitive de blocare din silicon care nu permit înaintarea premergătorului dacă una sau mai multe roți pierd contactul cu solul. De asemenea, se poate regla pe mai multe nivele de înălțime pentru a se adapta etapelor de creștere a copilului.

la buget

Premergator Wunderkid 2 in 1, Bleu

 • Jucărie detașabilă
 • Scaun reglabil
 • Suport pentru picioare
 • Husă detașabilă
 • Poate fi pliat
Verifică prețul

Acest premergător reprezintă soluția ideală pentru micuțul tău entuziast și plin de energie, care va dori să pornească nerăbdător în explorarea împrejurimilor, învățând pe cont propriu ce înseamnă mobilitatea. Premergătorul Wunderkid este dotat și cu o jucărie detașabilă care va fi în îndrăgită de micuțul tău încă de la prima utilizare. Un mare avantaj al reprezintă faptul că poate fi transformat cu ușurință într-un balansoar, putând fi folosit de către copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 luni.

Coccolle Primo Passo

 • Deoarece are un șezut moale copilașul stă confortabil în timp ce se poate juca pe tăvița dotată cu jucărie muzicală colorată, antrenantă și haioasă.
 • Premergatorul poate fi folosit încă de la vârsta de 6 luni, înălțimea putând fi reglată pe 3 poziții.
 • Este dotat cu opritoare puternice care nu permit alunecarea acestuia pe scări.
 • Fiind dotat cu 2 roți pivotante din silicon îl va ajuta pe micuț să-și schimbe ușor poziția.
 • Odată ce copilașul poate merge singur, bara de activități poate fi în continuare folosită pentru distracția celui mic.
Verifică prețul

Premergătorul multifuncțional face parte din viața micuțului o lungă perioadă de timp, așadar alege un produs de calitate, în care copilul stă așezat într-un șezut moale și confortabil și se poate juca cu jucărie muzicală colorată, antrenantă și haioasă. Înălțimea poate fi ajustată odată ce crește cel mic. Bara de activități de la picioarele copilului stimulează mersul întrucât vibrează și scoate zgomote haioase. Husa de scaun este detașabilă și lavabil, iar, atât jucăria muzicală, cât și bara de activități funcționează doar după introducerea bateriilor.

ZOPA - Premergator Fiesta Grey/Mint

 • Util
 • Simplu de folosit
 • Practic
 • Ușor de mutat
 • Simplu de instalat
Verifică prețul

Cu acest premergător, primii pași ai micuțului tău pot fi siguri și distractivi. Folosind premergătorul Fiesta, bebelușul tău va învăța să meargă bucurându-se de clipe distractive. Premergătorul este prevăzut cu un sistem de frânare pentru a preveni o eventuală cădere sau alunecare. Fiind confecționat din materiale solide, va rezista pentru un timp îndelungat, indiferent cât de mult este folosit. Spătarul este înalt și confortabil, fiind fabricat din materiale moi care oferă sprijin copilului pentru a învăța să-și mențină spatele drept.

Premergator 2 in 1 Bertoni cu lumini si jucarii muzicale, Albastru

 • Înălțime reglabilă în 3 trepte (conform înălțimii copilului)
 • Prevăzut cu 4 roți și 5 opritoare de siguranță la marginea scării
 • Premergătorul se pliază și depozitează facil și îl poți transforma în leagăn
 • Panou cu lumini și jucării muzicale (funcționează cu baterii AA 1,5V)
 • Husa și covorașul sunt detașabile și se spală ușor
Verifică prețul

Premergătorul este dotat cu roți și opritoare de siguranță la marginea scării în conformitate cu normativele europene în vigoare. Acesta prezintă posibilitatea de transformare în leagăn, prin rabatarea a două laterale ale bazei. Baza premergătorului este amplă și stabilă, pentru un plus de confort și siguranță și este prevăzută cu covoraș. Acesta este foarte ușor de pliat și depozitat și prezintă o husă din bumbac și un covoraș, care sunt detașabile și lavabile. Înălțimea acestuia este reglabilă pentru a oferi confort.

Întrebări despre premergătoarele cu roți de silicon

Premergătoarele cu roți de silicon pot merge doar înainte sau înapoi?

Există unele modele de premergătoare care pot merge doar înainte și înapoi, însă în general, acestea au roțile din față capabile să se rotească la 360 de grade. Astfel, întoarcerile vor fi destul de ușor de făcut, cel mic nefiind limitat de absolut nimic, putând zburda fericit prin casă.

Jucăriile și sistemul mecanic rezistă la apă/lapte?

Premergătoarele pentru bebeluși sunt construite astfel încât să fie robuste și de lungă durată, tocmai, pentru a nu se strica. Dacă acestea au un sistem electronic mai complicat (jocuri de lumini sau sunete), este recomandat să citiți manualul de folosință pentru a vă asigura că acestea sunt waterproof.

Roțile sunt silențioase sau fac zgomot?

Premergătoarele pentru bebeluși cu roți din silicon sunt destul de silențioase. Contează și materialul pe care copilul va merge, însă, în general, poți sta liniștit, atât tu, dar și vecinii nu vor fi deranjați de cel mic, în perioada când acesta învață să meargă.

Se poate zgâria parchetul sau gresia cu roțile premergătorului?

Premergătoarele pentru bebeluși care au roți de silicon au avantajul că sunt atât silențioase, plus, nu vor zgâria parchetul sau gresia. Astfel, cel mic se poate simți bine, își va consuma energia și poate merge în voie, iar tu vei putea sta fără griji.

Se poate regla pe înălțime?

Premergătoarele de bebeluți cu roți de silicon pot fi atât fixe (având dimensiuni finite) sau pot fi ajustabile. În funcție de model, acesta se poate ajusta în înălțime. Este recomandat să consultați descrierea produsului sau a manualului de folosință pentru a vă asigura că acest lucru este posibil sau nu.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Încălzitor Rapid Pentru Biberoane
Cel mai bun încălzitor rapid pentru biberoane

Scapă de apa pusă pe aragaz și apoi răcită la chiuvetă până la temperatura optimă. Viteza de preparare a biberonului este esențială atunci când pe copil îl apucă foamea și plânsul în miezul nopții.

Cel Mai Bun Termos Pentru Mâncare Solidă
Cel mai bun termos pentru mâncare solidă

Ai început diversificarea și vrei o opțiune să poți păstra mâncarea caldă atunci când pleci la plimbare? Un termos pentru mâncare solidă îți va fi foarte util.

Cea mai bună Cădiță cu Termometru pentru Bebeluși
Cele mai bune cădițe pentru bebeluși cu termometru

Vrei să fii sigură că apa de băiță are tot timpul temperatura potrivită? O cădiță cu termometru integrat aduce tehnologia în viața ta și îți face viața mai ușoară.

Cea Mai Bună Comodă cu Masă de Înfășat
Cea mai bună comodă cu masă de înfășat

Cu ajutorul unei astfel de comode vei avea un loc special pentru a păstra hainele și accesoriile bebelușului și în același timp un loc dedicat înfășării și schimbării de scutece.

Cele Mai Bune Genunchiere Pentru Bebeluși
Cele mai bune genunchiere pentru bebeluși

Dacă bebelușul tău a început să meargă de-a bușelea, aceste genunchiere îl pot ajuta să nu facă vânătăi în zona genunchilor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe