Cel mai bun Premergător Bebe cu Roți de Silicon

Premergător bebe cu roți de silicon

Modificat la 12 octombrie 2021
Articol evaluat de 67 ori:
Pagină realizată de:
Ana Antonescu
Ana Antonescu

De ce să-i cumperi bebelușului un premergător cu roți de silicon?

Un premergător de bebeluși, cu roți de silicon, este ideal atunci când cel mic ajunge în noua etapă a vieții: mersul fără ajutor. Sau aproape, mersul cu un premergător. Vă asigurați astfel că cel mic va fi în siguranță, se va distra și își va consuma energia prin casă. Avantajul unui premergător cu roți de silicon constă în faptul că acesta este silențios. Nu doar atât, parchetul sau gresia nu se vor zgâria, datorită roților din silicon. Un alt avantaj constă în faptul că majoritatea premergătoarelor sunt reglabile pe înălțime, fiind astfel ușor de adaptat.

Inclusiv montajul se face facil, iar de regulă, în pachet o să găsiți și toate instrucțiunile de asamblare. Modelele hi-end pot avea diverse jocuri mecanice, sunete sau lumini. În functie de manualul de folosință, veți ști dacă acestea sunt rezistente la apă sau lapte, în cazul în care cel mic va face o mică boacănă. Un bun premergător cu roți de silicon trebuie să fie colorat, ușor de asamblat, folosit dar și construit din materiale de calitate, pentru a dura cât mai mult.

Cel mai bun premergător cu roți de silicon

Premium

* Prezentare video mai jos

Coccolle Arlo

 • Siguranță
 • Activități pentru cel mic
 • Experiență unică
 • Ușurință în utilizare
 • Produs inovativ prevăzut cu un șezut rotativ
Verifică prețul

Bucuria primilor pași ai copilului tau va fi o experiență unică și de neuitat. Premergătorul prezintă culori vesele și jucăușe care vor stimula dorința de explorare a copilului, care îi va căpăta atenția bebelușului în timp ce va învăța să meargă. Acesta prezintă roți din silicon și dispozitive de blocare din silicon care nu permit înaintarea premergătorului dacă una sau mai multe roți pierd contactul cu solul. De asemenea, se poate regla pe mai multe nivele de înălțime pentru a se adapta etapelor de creștere a copilului.

Cel mai bun

Coccolle Vivace Maro

 • Dotat atât cu roți din silicon, cât și cu roți din plastic
 • Reglabil pe două trepte
 • Echipat cu centru de activități și lumini
 • Spătar înalt pentru o bună susținere a coloanei vertebrale
 • Husă detașabilă și lavabilă
Verifică prețul

Premergătorul este un produs care reprezintă un real ajutor pentru orice părinte, acesta oferă un mediu sigur în care copilul poate explora fiecare colțișor al casei fără a se lovi sau a se răni. Roțile acestuia sunt plasate astfel încât să împiedice răsturnarea copilului cu premergătorul și este reglabil pe mai multe trepte pentru a se adapta etapelor de creștere ale copilului. Husa este una detașabilă și lavabilă. Premergătorul este ușor de depozitat și oferă confort, iar prin apăsarea unor butoane se poate transforma într-un balansoar.

la buget

DHS Move

 • Acest produs conține 4 roți din silicon
 • Poate fi ușor reglat pe trei trepte de înălțime pentru a se adapta etapelor de creștere ale copilului
 • Spătarul înalt ajută la protejarea coloanei vertebrale a copilului
 • Husa scaunului este lavabilă manual la nu mai puțin de 30 de grade Celsius
 • Acest produs îl ajută pe cel mic să învețe să meargă în siguranță
Verifică prețul

Premergătorul este un produs ideal pentru copii, ajutându-i la parcurgerea primilor pași. Acesta poate fi reglat pe mai multe trepte de înălțime pentru a se adapta etapelor de creștere ale copilului. Prezintă un spătar înalt care protejează coloana vertebrală a copilului, iar husa scaunului este lavabila manual. Premergătorul este dotat cu jucărie și roți din silicon. Acesta este un veritabil ajutor pentru fiecare părinte, oferind un mediu sigur în care copilul poate explora fiecare colțișor al casei fără a se lovi sau a se răni.

Coccolle Primo Passo

 • Deoarece are un șezut moale copilașul stă confortabil în timp ce se poate juca pe tăvița dotată cu jucărie muzicală colorată, antrenantă și haioasă.
 • Premergatorul poate fi folosit încă de la vârsta de 6 luni, înălțimea putând fi reglată pe 3 poziții.
 • Este dotat cu opritoare puternice care nu permit alunecarea acestuia pe scări.
 • Fiind dotat cu 2 roți pivotante din silicon îl va ajuta pe micuț să-și schimbe ușor poziția.
 • Odată ce copilașul poate merge singur, bara de activități poate fi în continuare folosită pentru distracția celui mic.
Verifică prețul

Premergătorul multifuncțional face parte din viața micuțului o lungă perioadă de timp, așadar alege un produs de calitate, în care copilul stă așezat într-un șezut moale și confortabil și se poate juca cu jucărie muzicală colorată, antrenantă și haioasă. Înălțimea poate fi ajustată odată ce crește cel mic. Bara de activități de la picioarele copilului stimulează mersul întrucât vibrează și scoate zgomote haioase. Husa de scaun este detașabilă și lavabil, iar, atât jucăria muzicală, cât și bara de activități funcționează doar după introducerea bateriilor.


* Prezentare video mai jos

Premergator Chicco Walky Talky, Grey, 6luni

 • Potrivit pentru copiii de +6 luni
 • Este pliabil, depozitarea și transportul sunt facile
 • Prevăzut cu roți pivotante pentru manevrare ușoară
 • Poate fi reglat în funcție de înălțime, în 3 poziții
 • Include arcadă ajustabilă cu jucării (animale din junglă) și dispozitiv biberon/pahar
Verifică prețul

Premergător Chicco Walky Talky, Grey, 6 luni+, dispune de o arcadă ajustabilă cu jucării pentru o multitudine de activități distractive. Este dotat cu suport dublu pentru pahar/cănuța/biberon, are un sistem de reglare pe înălțime (3 poziții), opritoare pentru siguranța copilului, roți pivotante pentru manevrare ușoară, este ultra-compact atunci când este pliat, pentru depozitare și transport facil. Prezintă următoarele dimensiuni: atunci când este deschis: 47x45x81 cm, dimensiuni închis: 47x22x81 cm. Greutate: 5.7 kg

Premergator 2 in 1 Bertoni cu lumini si jucarii muzicale, Albastru

 • Înălțime reglabilă în 3 trepte (conform înălțimii copilului)
 • Prevăzut cu 4 roți și 5 opritoare de siguranță la marginea scării
 • Premergătorul se pliază și depozitează facil și îl poți transforma în leagăn
 • Panou cu lumini și jucării muzicale (funcționează cu baterii AA 1,5V)
 • Husa și covorașul sunt detașabile și se spală ușor
Verifică prețul

Premergătorul este dotat cu roți și opritoare de siguranță la marginea scării în conformitate cu normativele europene în vigoare. Acesta prezintă posibilitatea de transformare în leagăn, prin rabatarea a două laterale ale bazei. Baza premergătorului este amplă și stabilă, pentru un plus de confort și siguranță și este prevăzută cu covoraș. Acesta este foarte ușor de pliat și depozitat și prezintă o husă din bumbac și un covoraș, care sunt detașabile și lavabile. Înălțimea acestuia este reglabilă pentru a oferi confort.

Întrebări despre premergătoarele cu roți de silicon

Premergătoarele cu roți de silicon pot merge doar înainte sau înapoi?

Există unele modele de premergătoare care pot merge doar înainte și înapoi, însă în general, acestea au roțile din față capabile să se rotească la 360 de grade. Astfel, întoarcerile vor fi destul de ușor de făcut, cel mic nefiind limitat de absolut nimic, putând zburda fericit prin casă.

Jucăriile și sistemul mecanic rezistă la apă/lapte?

Premergătoarele pentru bebeluși sunt construite astfel încât să fie robuste și de lungă durată, tocmai, pentru a nu se strica. Dacă acestea au un sistem electronic mai complicat (jocuri de lumini sau sunete), este recomandat să citiți manualul de folosință pentru a vă asigura că acestea sunt waterproof.

Roțile sunt silențioase sau fac zgomot?

Premergătoarele pentru bebeluși cu roți din silicon sunt destul de silențioase. Contează și materialul pe care copilul va merge, însă, în general, poți sta liniștit, atât tu, dar și vecinii nu vor fi deranjați de cel mic, în perioada când acesta învață să meargă.

Se poate zgâria parchetul sau gresia cu roțile premergătorului?

Premergătoarele pentru bebeluși care au roți de silicon au avantajul că sunt atât silențioase, plus, nu vor zgâria parchetul sau gresia. Astfel, cel mic se poate simți bine, își va consuma energia și poate merge în voie, iar tu vei putea sta fără griji.

Se poate regla pe înălțime?

Premergătoarele de bebeluți cu roți de silicon pot fi atât fixe (având dimensiuni finite) sau pot fi ajustabile. În funcție de model, acesta se poate ajusta în înălțime. Este recomandat să consultați descrierea produsului sau a manualului de folosință pentru a vă asigura că acest lucru este posibil sau nu.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Marsupiu Ergonomic Reglabil
Cel mai bun marsupiu ergonomic reglabil pentru bebeluși

Scoate-ți la plimbare bebelușul cu ajutorul unui marsupiu ergonomic reglabil. Este foarte important ca marsupiul să fie unul ușor reglabil care să se modeleze fix după mărimea copilului.

Cel Mai Bun Sterilizator Pentru Biberoane
Cel mai bun sterilizator pentru biberoane

Acum poți steriliza biberoanele cu o simplă apăsare de buton. Scapă de încălzitul apei pe aragaz și fierberea biberoanelor.

Cea Mai Bună Apă Termală Pentru Bebeluși
Cea mai bună apă termală pentru bebeluși

Păstrează pielea catifelată și hidratată a bebelușului tău cu ajutorul apei termale. Află care sunt cele mai bune opțiuni de alegere.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece
Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

În prima lună de viață a bebelușului vei folosi aproape 400 de scutece. Cu siguranță nu vei duce afară fiecare scutec folosit. Un coș de gunoi special pentru scutece te va ajuta să ai o casă mai curată și fără mirosuri.

Cele Mai Bune Căști Antifonice pentru Bebeluși
Cele mai bune căști antifonice pentru bebeluși

Bebelușul tău adoarme greu din cauza zgomotului din casă sau vrei să-i protejezi urechile de zgomotele făcute de vecini? O pereche de căști antifonice speciale pentru bebeluși sunt ceea ce ai nevoie.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe