Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece

Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

Modificat la 20 aprilie 2021
Articol evaluat de 21 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce ai nevoie de un coș de gunoi pentru scutece?

Printre lucrurile cu care dotezi camera copilului sau vrei să le oferi cadou unor proapeți părinți, ar trebui să se numere un coș de gunoi special conceput pentru scutecele murdare, întrucât acestea sunt create pentru a oferi micuțului un mediu cât mai igienic în care să stea să se joace sau să doarmă.

Fiecare scutec este împachetat și sigilat individual, astfel că mirosurile neplăcute nu vor fi împrăștiate, însă un avataj și mai mare este faptul că vor fi ținuți la distanță numeroși germeni periculoși precum Stafilococul auriu sau E-coli. Capacitatea unui astfel de coș de gunoi poate ajunge la mai mult de 30 de scutece, iar designul său este plăcut și se va integra perfect în conceptul și stilul ales pentru camera copilului.

Prețul său este accesibil oricărui buzunar și cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută. Este o investiție de durată, întrucât sistemul este foarte bine pus la punct, materialele sunt de calitate și practic nu va avea ce să se strice sau deterioreze la el. Îl poți folosi timp îndelungat.

Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Cos pentru scutece Tommee Tippee Sangenic Twist and Click, Alb/Gri

Coșul pentru scutece Sangenic Tec Twist este prevăzut cu sistemul inovator twist & wrap, cu ajutorul căruia poți împacheta și sigila individual fiecare scutec, îndepărtând mirosurile neplăcute și 99% dintre germenii periculoși cum ar fi e-coli și Stafilococul auriu în doar câteva secunde. Coșul poate depozita pana la 30 de scutece, ceea ce înseamnă mai puține drumuri la coșul de gunoi și mai mult timp petrecut alături de copilul tău. Coșul pentru scutece, frumos stilizat se încadrează perfect în designul camerei copilului.
Verifică prețul

la buget

* Prezentare video mai jos

Cos Ermetic Captiva

O singură rezervă poate stoca până la 128 de scutece folosite, măsura 2, durata de folosire pentru o rezervă fiind de aproximativ 28 de zile. Modelul vine cu o rezervă captivă și 36 săculeți. Asta înseamnă că nu va trebui să duci gunoiul ce cuprinde scutecele murdare ale bebelușului tău zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi.
Verifică prețul

Acest coș ermetic este ideal pentru proaspetele familii cu bebeluși. Acesta reține mirosul neplăcut provenit de la scutecele murdare ale bebelușului, într-un mod igienic și nepoluant.

Premium

* Prezentare video mai jos

Skip Hop - Recipient otel pentru scutece Nursery

Acest recipient este realizat dintr-un coș de oțel rezistent împotriva mirosurilor și dispune de un sistem dublu de eliminare a mirosurilor, astfel încât aerul din încăperea în care este amplasat să rămână mereu proaspăt. Designul înalt și subțire permite așezarea recipientului lângă perete sau lângă stația de schimbare, putându-se utiliza saci de gunoi standard, iar compartimentul de depozitare încorporat menține la îndemână produsele esențiale pentru igiena copilului.
Verifică prețul

Schimbarea scutecelor a devenit mai ușoară și simplă, recipientul nostru pentru scutece este perfect pentru a economisi spațiu.

Cos pentru scutece Tommee Tippee Sangenic Tec, Raindrop Blue, Albastru

Coșul pentru scutece Tommee Tippee Sangenic este prevăzut cu sistemul inovator twist&wrap, cu ajutorul căruia poți împacheta și totodată sigila individual fiecare scutec, îndepărtând mirosurile neplăcute și germenii în doar câteva secunde, cu puțin efort. În coș se pot depozita până la 28 de scutece, ceea ce înseamnă că drumurile până la coșul de gunoi se rărește considerabil. Fiecare rezervă durează aproximativ o lună, dispune de protecție antibacteriană cu ioni din argint - omora 99% din germeni și are un design plăcut.
Verifică prețul

Întrebări frecvente despre coșurile de gunoi pentru scutece

De ce să folosești un coș de gunoi pentru scutece?

Cel mai mare avantaj al unui coș igienic pentru scutece este că după ce ai aruncat scutecul murdar la coș, sistemul împachetează și sigilează individual fiecare scutec murdar. În acest fel, mediul din coș este igienic și controlat, iar microbii și bacteriile nu se pot împrăștia prin coș și prin cameră.

Este ușor de transportat?

Coșurile de dimensiuni mici și medii sunt ușor de introdus pentru un rucsac. Astfel, indiferent că ești într-un loc străin, într-un loc unde accesul la pubele este mai dificil (bărci, vapoare, tren etc), drumeții sau pur și simplu dorești să nu îți faci griji în privința scutecelor murdare ale bebelușului, coșul de gunoi pentru scutece murdare îți permite să sigilezi și să stochezi in el o cantitate mare de scutece astfel încât tu să te bucuri de vacanță.

Coșul permite împachetarea individuală a scutecelor murdare?

Împachetarea individuală a scutecelor murdare permite sigilarea conținutului și împiedică răspândirea mirosurilor neplăcute în cameră. Nu numai că stopează răspândirea mirosurilor, dar ajuta și la menținerea unui mediu curat și igienic pentru că sigilează scutecul și nu permite răspândirea bacteriilor și microbilor. Trebuie să fii atent când îți alegi produsul deoarece vei găsi pe piață atât coșuri cu împachetare individuală cât și cu împachetare a întregului conținut.

Cât de ușor se deschide?

Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece murdare are sistem de deschidere ce permite operarea lui foarte ușor și comod pentru mămici. Sisteme precum pedala pentru picior sau mânere pentru capac sunt foarte utile, mai ales atunci când ai mâinile ocupate sau atunci când ai mainile murdare.

Ce capacitate are un coș de gunoi pentru scutece?

În funcție de nevoile tale, alege coșul de gunoi ermetic potrivit, astfel încât să răspundă acelor nevoi. Poți alege între coșuri de gunoi cu o capacitate de stocare de 30 scutece până la coșuri ce pot stoca până la 120 de scutece murdare. Ține totuși cont că greutatea sacului va fi direct proporțională cu numărul de scutece.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele mai bune aparate pentru curățatul și spălatul terasei (lemn, gresie sau pavaj)
Aparate cu presiune pentru curățatul si spălarea terasei

Aparatul cu presiune cu mod special de terasă iți e de ajutor prin toată curtea nu doar pentru terasă. Pavaje, garduri, balustrade de ciment sau chiar mașina, toate pot fi curățate cu aceste aparate.

Cea Mai Bună Pompă de Sân Manuală
Cea mai bună pompă manuală de sân

Folosește o pompă de sân manuală pentru a putea avea lapte păstrat pentru zilele în care vrei să dormi mai mult sau ai treabă prin oraș.

Cele Mai Bune Căști Antifonice pentru Bebeluși
Cele mai bune căști antifonice pentru bebeluși

Bebelușul tău adoarme greu din cauza zgomotului din casă sau vrei să-i protejezi urechile de zgomotele făcute de vecini? O pereche de căști antifonice speciale pentru bebeluși sunt ceea ce ai nevoie.

Cel Mai Bun Baby Nest din Bumbac Organic
Cel mai bun baby nest din bumbac organic

Cu ajutorul unui baby nest, cel mic se va simți mereu in siguranță. Scapă de stresul că adormi și bebe este lângă tine în pat.

Cel Mai Bun Scaun de Masă Bebe cu Reglare pe Înălțime
Scaun de masă pentru bebe reglabil pe înalțime

Cauți un scaun de masă pentru bebe pe care-l poți folosi în mai multe moduri? Reglarea pe înălțime te ajută să folosești o perioadă mai îndelungată scaunul și pentru mai multe tipuri de mese.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe