Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece

Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

Modificat la 28 aprilie 2022
Articol evaluat de 21 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce ai nevoie de un coș de gunoi pentru scutece?

Printre lucrurile cu care dotezi camera copilului sau vrei să le oferi cadou unor proapeți părinți, ar trebui să se numere un coș de gunoi special conceput pentru scutecele murdare, întrucât acestea sunt create pentru a oferi micuțului un mediu cât mai igienic în care să stea să se joace sau să doarmă.

Fiecare scutec este împachetat și sigilat individual, astfel că mirosurile neplăcute nu vor fi împrăștiate, însă un avataj și mai mare este faptul că vor fi ținuți la distanță numeroși germeni periculoși precum Stafilococul auriu sau E-coli. Capacitatea unui astfel de coș de gunoi poate ajunge la mai mult de 30 de scutece, iar designul său este plăcut și se va integra perfect în conceptul și stilul ales pentru camera copilului.

Prețul său este accesibil oricărui buzunar și cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută. Este o investiție de durată, întrucât sistemul este foarte bine pus la punct, materialele sunt de calitate și practic nu va avea ce să se strice sau deterioreze la el. Îl poți folosi timp îndelungat.

Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Cos pentru scutece Tommee Tippee Sangenic Twist and Click, Alb/Gri

Coșul pentru scutece Sangenic Tec Twist este prevăzut cu sistemul inovator twist & wrap, cu ajutorul căruia poți împacheta și sigila individual fiecare scutec, îndepărtând mirosurile neplăcute și 99% dintre germenii periculoși cum ar fi e-coli și Stafilococul auriu în doar câteva secunde. Coșul poate depozita pana la 30 de scutece, ceea ce înseamnă mai puține drumuri la coșul de gunoi și mai mult timp petrecut alături de copilul tău. Coșul pentru scutece, frumos stilizat se încadrează perfect în designul camerei copilului.
Verifică prețul

la buget

Coș Wenko Swing Petrol S, albastru petrol

Prețul este accesibil, iar capacitatea sa este de 2l. Poate fi așezat într-un colț al băii sau într-un birou. Înălțimea sa este de 21 cm, iar greutatea sa este de aproximativ 250g. Coșul este confecționat din plastic și cauciuc și se întreține simplu, necesitând doar ștergerea cu o cârpă umedă din când în când. Clapeta este mobilă și se închide singură după plasarea gunoiului.
Verifică prețul

Coșul Wenko Swing Petrol S se remarcă în primul rând prin eleganța sa. Aspectul mat și capacul argintiu îl fac ușor de încadrat în orice decor, indiferent de stilul ales.

Premium

Cos ermetic pentru scutece Angelcare 0781C, Alb

Este ușor de golit și de schimbat sacul și poate fi folosit cu o singură mână. Este ecologic, întrucât în compoziția sa este folosit mult mai puțin plastic decât în cazul produselor concurente. O rezervă poate stoca până la 180 de scutece, iar în pachet sunt incluși 5 saci pentru colectare. Este simplu și practic de folosit.
Verifică prețul

Acest coș ermetic este perfect pentru stocarea scutecelor folosite. Mirosurile neplăcute nu sunt simțite timp de câteva zile. Sunt totodată eliminate bacteriile și prevenite infecțiile.

Întrebări frecvente despre coșurile de gunoi pentru scutece

De ce să folosești un coș de gunoi pentru scutece?

Cel mai mare avantaj al unui coș igienic pentru scutece este că după ce ai aruncat scutecul murdar la coș, sistemul împachetează și sigilează individual fiecare scutec murdar. În acest fel, mediul din coș este igienic și controlat, iar microbii și bacteriile nu se pot împrăștia prin coș și prin cameră.

Este ușor de transportat?

Coșurile de dimensiuni mici și medii sunt ușor de introdus pentru un rucsac. Astfel, indiferent că ești într-un loc străin, într-un loc unde accesul la pubele este mai dificil (bărci, vapoare, tren etc), drumeții sau pur și simplu dorești să nu îți faci griji în privința scutecelor murdare ale bebelușului, coșul de gunoi pentru scutece murdare îți permite să sigilezi și să stochezi in el o cantitate mare de scutece astfel încât tu să te bucuri de vacanță.

Coșul permite împachetarea individuală a scutecelor murdare?

Împachetarea individuală a scutecelor murdare permite sigilarea conținutului și împiedică răspândirea mirosurilor neplăcute în cameră. Nu numai că stopează răspândirea mirosurilor, dar ajuta și la menținerea unui mediu curat și igienic pentru că sigilează scutecul și nu permite răspândirea bacteriilor și microbilor. Trebuie să fii atent când îți alegi produsul deoarece vei găsi pe piață atât coșuri cu împachetare individuală cât și cu împachetare a întregului conținut.

Cât de ușor se deschide?

Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece murdare are sistem de deschidere ce permite operarea lui foarte ușor și comod pentru mămici. Sisteme precum pedala pentru picior sau mânere pentru capac sunt foarte utile, mai ales atunci când ai mâinile ocupate sau atunci când ai mainile murdare.

Ce capacitate are un coș de gunoi pentru scutece?

În funcție de nevoile tale, alege coșul de gunoi ermetic potrivit, astfel încât să răspundă acelor nevoi. Poți alege între coșuri de gunoi cu o capacitate de stocare de 30 scutece până la coșuri ce pot stoca până la 120 de scutece murdare. Ține totuși cont că greutatea sacului va fi direct proporțională cu numărul de scutece.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Aspirator de Cenușă pentru Sobe și Șeminee
Aspirator de cenușă pentru sobe și șeminee

Te-ai săturat de mizeria din fața sobei sau a șemineului atunci când vrei să scoți cenușa? Ai nevoie de un aspirator special de cenușă care poate trage chiar și cărbunii încălziți.

Cel Mai Bun Carusel Muzical de Pătuț pentru Bebe
Cel mai bun carusel muzical pentru pătuț bebe

Oferă-i bebelușului tău o metodă rapidă și sănătoasă de a adormi cu ajutorul unui carusel muzical plasat deasupra pătuțului.

Cel Mai Bun Aspirator Cu Spălare Pentru Canapele
Cel mai bun aspirator cu spălare pentru canapele

Îți dorești un aspirator cu ajutorul căruia să poți curăța inclusiv canapelele din casă? Atunci ai nevoie de un aspirator cu funcție de spălare și extragere. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Robot De Spălat Geamurile
Cel mai bun robot de spălat geamurile

Stai într-o casă cu multe geamuri și vrei să scapi de efortul curățării geamurilor? Încearcă un robot de spălare a geamurilor care face treaba singur.

Cel Mai Bun Aspirator de Geamuri / Faianță / Oglinzi
Aparate de curățat pentru geamuri, oglinzi și faianță (cu acumulator)

Cu ajutorul curățitorului pentru geamuri poți economisi timp atunci când cureți suprafețe netede, cum ar fi geamuri, faianță sau oglinzi - fără a lăsa urme. Datorită sistemului inovator de aspirare a apei murdare înainte de a se scurge - poate fi folosit oriunde, datorită acumulatorului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe