Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece

Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

Modificat la 20 aprilie 2021
Articol evaluat de 21 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce ai nevoie de un coș de gunoi pentru scutece?

Printre lucrurile cu care dotezi camera copilului sau vrei să le oferi cadou unor proapeți părinți, ar trebui să se numere un coș de gunoi special conceput pentru scutecele murdare, întrucât acestea sunt create pentru a oferi micuțului un mediu cât mai igienic în care să stea să se joace sau să doarmă.

Fiecare scutec este împachetat și sigilat individual, astfel că mirosurile neplăcute nu vor fi împrăștiate, însă un avataj și mai mare este faptul că vor fi ținuți la distanță numeroși germeni periculoși precum Stafilococul auriu sau E-coli. Capacitatea unui astfel de coș de gunoi poate ajunge la mai mult de 30 de scutece, iar designul său este plăcut și se va integra perfect în conceptul și stilul ales pentru camera copilului.

Prețul său este accesibil oricărui buzunar și cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută. Este o investiție de durată, întrucât sistemul este foarte bine pus la punct, materialele sunt de calitate și practic nu va avea ce să se strice sau deterioreze la el. Îl poți folosi timp îndelungat.

Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Cos pentru scutece Tommee Tippee Sangenic Twist and Click, Alb/Gri

Coșul pentru scutece Sangenic Tec Twist este prevăzut cu sistemul inovator twist & wrap, cu ajutorul căruia poți împacheta și sigila individual fiecare scutec, îndepărtând mirosurile neplăcute și 99% dintre germenii periculoși cum ar fi e-coli și Stafilococul auriu în doar câteva secunde. Coșul poate depozita pana la 30 de scutece, ceea ce înseamnă mai puține drumuri la coșul de gunoi și mai mult timp petrecut alături de copilul tău. Coșul pentru scutece, frumos stilizat se încadrează perfect în designul camerei copilului.
Verifică prețul

la buget

* Prezentare video mai jos

Cos Ermetic Captiva

O singură rezervă poate stoca până la 128 de scutece folosite, măsura 2, durata de folosire pentru o rezervă fiind de aproximativ 28 de zile. Modelul vine cu o rezervă captivă și 36 săculeți. Asta înseamnă că nu va trebui să duci gunoiul ce cuprinde scutecele murdare ale bebelușului tău zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi.
Verifică prețul

Acest coș ermetic este ideal pentru proaspetele familii cu bebeluși. Acesta reține mirosul neplăcut provenit de la scutecele murdare ale bebelușului, într-un mod igienic și nepoluant.

Premium

* Prezentare video mai jos

Skip Hop - Recipient otel pentru scutece Nursery

Acest recipient este realizat dintr-un coș de oțel rezistent împotriva mirosurilor și dispune de un sistem dublu de eliminare a mirosurilor, astfel încât aerul din încăperea în care este amplasat să rămână mereu proaspăt. Designul înalt și subțire permite așezarea recipientului lângă perete sau lângă stația de schimbare, putându-se utiliza saci de gunoi standard, iar compartimentul de depozitare încorporat menține la îndemână produsele esențiale pentru igiena copilului.
Verifică prețul

Schimbarea scutecelor a devenit mai ușoară și simplă, recipientul nostru pentru scutece este perfect pentru a economisi spațiu.

Cos pentru scutece Tommee Tippee Sangenic Tec, Raindrop Blue, Albastru

Coșul pentru scutece Tommee Tippee Sangenic este prevăzut cu sistemul inovator twist&wrap, cu ajutorul căruia poți împacheta și totodată sigila individual fiecare scutec, îndepărtând mirosurile neplăcute și germenii în doar câteva secunde, cu puțin efort. În coș se pot depozita până la 28 de scutece, ceea ce înseamnă că drumurile până la coșul de gunoi se rărește considerabil. Fiecare rezervă durează aproximativ o lună, dispune de protecție antibacteriană cu ioni din argint - omora 99% din germeni și are un design plăcut.
Verifică prețul

Întrebări frecvente despre coșurile de gunoi pentru scutece

De ce să folosești un coș de gunoi pentru scutece?

Cel mai mare avantaj al unui coș igienic pentru scutece este că după ce ai aruncat scutecul murdar la coș, sistemul împachetează și sigilează individual fiecare scutec murdar. În acest fel, mediul din coș este igienic și controlat, iar microbii și bacteriile nu se pot împrăștia prin coș și prin cameră.

Este ușor de transportat?

Coșurile de dimensiuni mici și medii sunt ușor de introdus pentru un rucsac. Astfel, indiferent că ești într-un loc străin, într-un loc unde accesul la pubele este mai dificil (bărci, vapoare, tren etc), drumeții sau pur și simplu dorești să nu îți faci griji în privința scutecelor murdare ale bebelușului, coșul de gunoi pentru scutece murdare îți permite să sigilezi și să stochezi in el o cantitate mare de scutece astfel încât tu să te bucuri de vacanță.

Coșul permite împachetarea individuală a scutecelor murdare?

Împachetarea individuală a scutecelor murdare permite sigilarea conținutului și împiedică răspândirea mirosurilor neplăcute în cameră. Nu numai că stopează răspândirea mirosurilor, dar ajuta și la menținerea unui mediu curat și igienic pentru că sigilează scutecul și nu permite răspândirea bacteriilor și microbilor. Trebuie să fii atent când îți alegi produsul deoarece vei găsi pe piață atât coșuri cu împachetare individuală cât și cu împachetare a întregului conținut.

Cât de ușor se deschide?

Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece murdare are sistem de deschidere ce permite operarea lui foarte ușor și comod pentru mămici. Sisteme precum pedala pentru picior sau mânere pentru capac sunt foarte utile, mai ales atunci când ai mâinile ocupate sau atunci când ai mainile murdare.

Ce capacitate are un coș de gunoi pentru scutece?

În funcție de nevoile tale, alege coșul de gunoi ermetic potrivit, astfel încât să răspundă acelor nevoi. Poți alege între coșuri de gunoi cu o capacitate de stocare de 30 scutece până la coșuri ce pot stoca până la 120 de scutece murdare. Ține totuși cont că greutatea sacului va fi direct proporțională cu numărul de scutece.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aspirator Cu Spălare Pentru Canapele
Cel mai bun aspirator cu spălare pentru canapele

Îți dorești un aspirator cu ajutorul căruia să poți curăța inclusiv canapelele din casă? Atunci ai nevoie de un aspirator cu funcție de spălare și extragere. Află care sunt cele mai bune modele.

Cel Mai Bun Aparat de Pregătit Formula de Lapte Praf
Cele mai bune aparate de pregătit formula de lapte praf

Vrei să poți pregăti laptele praf pentru bebelușul tău în doar câteva minute și la o apăsare de buton? Aparatele speciale pentru pregătirea formulei de lapte sunt accesibile oricărei familii.

Cel Mai Bun Antemergător Pentru Bebeluși
Cel mai bun antemergător pentru bebeluși

Antemergătorul este un ajutor de nădejde pentru orice bebeluș care începe să facă primii pași. Din lemn sau plastic și cu sisteme de protecție integrate, poți cumpăra cu încredere un antemergător.

Cea Mai Bună Lampă UV-C Pentru Dezinfecție (Birouri & Locuințe)
Lămpi UV-C bune pentru dezinfecția birourilor sau a locuințelor

Cauți o soluție de dezinfectare împotriva bacteriilor și a virușilor? Lămpile UV-C te pot ajuta să păstrezi spațiile deschise curate fără a depune efort și a folosi lichide dezinfectante și puternic mirositoare.

Cel Mai Bun Mop Robot pentru Acasă
Cel mai bun mop robot pentru gresie și pardoseală

Ai o locuință cu mult parchet și gresie și vrei să scapi de efortul de a da cu mopul? Mopul robot funcționează automat și este ajutorul tău 24 din 24 ștergând constant orice urmă de praf.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe