Cel mai bun Aparat de Curățat Scamele (Electric)

Cel mai bun aparat de curățat scamele

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 128 ori:
Pagină realizată de:
Ildiko Popescu
Ildiko Popescu
Ricardo Costache
Ricardo Costache

De ce să-ți cumperi un aparat de curățat scamele?

Este un fapt cunoscut că, după mai multe purtări, articolele vestimentare se scămoșează, devenind imposibil să mai fie purtate. Pe lângă grija la achiziție, întrucât este preferabil să cumperi doar haine din materiale de calitate, curățarea corespunzătoare în funcție de tipul texturii, mai există o modalitate pentru a îngriji hainele preferate. Un aparat de curățat scamele este soluția perfectă pentru îmbunătățirea și îngrijirea aspectului hainelor.

Aparatul de curățat scamele nu reprezintă o variantă optimizată a clasicei role de curățat rapid părul de animale și scamele, ci reprezintă un dispozitiv cu ajutorul căruia textilele sunt recondiționate - scamele sunt îndepărtate. Acest aparat este facil de utilizat, proiectat în design ergonomic, este alimentat cu baterii și extrem de eficient - operând cu diferite viteze, în funcție de modelul ales. Grație dimensiunilor reduse și portabilității, îl poți lua cu tine în vacanțe, călătorii, bateriile sunt disponibile oriunde și sunt ușor de înlocuit atunci când este necesar. Te vei familiariza foarte rapid și cu modalitatea de întreținere - după utilizare va trebui să golești resturile de textile adunate în recipientul aparatului de scame.

Aparate de curățat scamele de pe haine

Premium

* Prezentare video mai jos

Steamery

 • Este un dispozitiv blând și perfect pentru orice tip de material.
 • Încărcarea dispozitivului se poate face direct printr-un port USB.
 • Timp de utilizare îndelungat.
 • Încărcare rapidă.
 • Motor puternic și ușor de utilizat.
Verifică prețul

Steamery Stockholm este o companie care are grijă de hainele și produsele tale textile. Realizează produse inovatoare de îngrijire a îmbrăcămintei, produse care te ajută să îngrijești hainele pe care le ai.. În spatele designului minimalist, vei găsi un aparat cu un motor de două ori mai puternic decât orice alt aparat de îndepărtat scamele de pe piață. Pilo este blând și perfect pentru orice tip de material, cum ar fi: lâna, bumbac, fibre sintetice, cașmir, pânza topită. Aparatul este livrat cu un cablu USB care face posibilă încărcarea dispozitivului direct printr-un port USB la un computer sau un adaptor pentru smartphone.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Philips GC026

 • Suprafața lată a lamei asigură acoperirea simultană a unei zone mai mari a articolelor vestimentare.
 • Capacul are înălțimea reglabilă.
 • Peria de curățat ajută la curățarea aparatul dupa fiecare utilizare.
 • Se poate folosi pe toate tipurile de materiale.
 • Ușor de folosit și foarte eficient.
Verifică prețul

Aparatul de curățat scame Philips GC026/80 este foarte ușor de folosit, datorită mobilității pentru că folosește puterea a celor două baterii Philips AA, incluse în ambalaj. Peria de curățat te ajută să cureți nu numai hainele tale, dar după folosire poți detașa caapătul și curăța aparatul dupa fiecare utilizare. Recipientul pentru scame este ușor de scos, golit și spălat. Grație sitei cu trei dimensiuni de orificii, scamele de orice dimensiuni vor fi aspirate și îndepărtate eficient de pe orice țesătură în doar câteva momente.

la buget

Laica HI4001

 • Tip aspirare uscată
 • Alimentare pe baterii
 • Tip suprafață textile
 • Adâncime 5,8 cm
 • Lățime 7,2 cm
Verifică prețul

Aparatul de curățat scame Laica este un dispozitiv care va fi întotdeauna util pentru a-l avea prin preajmă, așa cum este necesar să păstrăm puloverele, tricourile și jachetele îngrijite și curate. Prezintă un capac pentru protecție și periuță pentru curățare după fiecare utilizare. Aceasta este foarte practică și ușor de folosit. Recipientul în care se păstrează scamele este ușor de scos și golit. Acest aparat permite îndepărtarea scamelor de pe orice tip de material, chiar și de pe cele mai delicate haine.

Aparat de curatat scame Rowenta JA1011D1, 4 lungimi diferite, perie de curatare, recipient transparent, Albastru/Negru

Foarte ușor de folosit, chiar și fără cablu, dispunând de un mâner ergonomic pentru confort sporit și utilizare rapidă. Aparatul pentru indepartarea scamelor beneficiază de o suprafață mare de contact și un recipient pentru scame detașabil ce garanteză o utilizare eficientă de fiecare dată. La rândul lui, poate fi curățat cu ușurință datorită părților componente detașabile pentru o performanță de lungă durată.
Verifică prețul

Produsul oferă tratamentul ideal pentru garderoba ta datorită funcției principale de curățare cu patru mărimi diferite, astfel oferind posibilitatea de a utiliza produsul pentru orice tip de țesătură.

Aparat de curatat scame Philips GC026/00, 8800 rotatii/min, Alb/Albastru

Lama este lată, acoperind eficient suprafețe mari ale articolelor vestimentare curățate, la o singură trecere. Astfel, este nevoie de mai puține mișcări pentru revigorarea țesăturilor, iar hainele preferate pot fi purtate din nou cu încredere. Aparatul se curăță facil, va fi nevoie de golirea recipientului de colectare după fiecare utilizare - ai toate indicațiile specificate în ghidul de inițiere rapidă. Pentru acest pas, te vei folosi de peria de curățat pe care o primești la achiziție. .
Verifică prețul

Philips GC026/00 este un aparat de curățat scame cu 8800 de rotații/minut, cu un design ergonomic și culori plăcute. Funcționează cu baterii, așa că ai mobilitate și flexibilitate în timpul utilizării, chiar și când călătorești.

Aparat pentru curatarea scamelor, Solac, H101

Acest aparat include adaptor la priză pentru rezultate mai constante, este puternic, potrivit pentru toate tipurile de țesătură și este mobil! Funcționează atât la priză dar poate să fie alimentat inclusiv cu baterii (2x baterii 2R14). Are un cap de tăiere de diametru mare, trei niveluri de apropiere pentru toate tipurile de țesătură, control pe mâner, un recipient pentru scame care este detașabil (curățarea fiind astfel mai ușoară), plus, ai inclus, cadou, o perie de curățare.
Verifică prețul

Aparat pentru curățarea scamelor, Solac, H101.

Întrebări despre aparatele de curățat scamele

Este wireless și funcționează cu baterii sau am nevoie de priză?

Unul dintre avantajele de bază ale aparatelor de curățat scamele este faptul că nu ai nevoie de priză pentru utilizare. Aparatul funcționează cu baterii, pe care le poți înlocui foarte simplu. În plus, este ergonomic, are dimensiuni reduse și îl poți lua în călătorii.

Îmbunătățește aspectul hainelor curățate (texturile scămoșate)?

Aparatul pentru îndepărtarea scamelor beneficiază de o suprafață mare de contact și de o lamă rotativă, puternică și precisă, care taie rapid puful și scamele fără a rupe țesăturile sau a le deteriora, îmbunătățind considerabil aspectul hainelor tale. Aparatul este ideal pentru toate tipurile de tesături chiar și pentru draperii și covoare.

Este eficient cu părul de animale sau se evită pentru a nu bloca aparatul?

Plasa din inox de înaltă calitate și lama cu 3 dinți pentru tăiere rapidă pe o arie largă garantează sesiuni de curățare rapide și eficiente, fiind eficeint și pentru părul de animale. Aparatul îndepărtează rapid scamele, sau părul de animale de pe pulovere, haine, materiale fleece și chiar pături.

Este potrivit pentru materialele delicate?

Aparatul pentru îndepărtarea scamelor permite o ajustare rapidă și ușoară a lungimii pentru a se adapta perfect pentru orice tip de tesătura, sau materilae delicate. Oferă tratamentul ideal pentru garderoba ta, pentru a te scăpa de puful și scamele de pe suprafața materialelor delicate.

Se curăță facil - scamele acumulate se îndepărtează ușor din dispozitiv?

Aparatul pentru îndepărtarea scamelor beneficiază de o suprafață mare de contact și un recipient pentru scame detașabil, plus are o perie de curățare inclusă ce garantează o curățare eficientă de fiecare dată, după ce este utilizat, iar dacă este nevoie, acesta se poate spăla.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cele mai bune purificatoare pentru apartament

Locuiești într-o zonă poluată? Purificatorul de aer de apartament te ajută să respiri aer curat și sănătos în propria locuință. Dormi mai bine, nu mai tușești constant și trăiești mai mult. Vezi modele disponibile pentru orice buget.

Cel mai bun aspirator robot pentru apartament

Cu aspiratorul robot, poți sta relaxat în canapea în timp ce-și face treaba. Indiferent că ai covor, mochetă sau parchet, robotul aspirator face față cu brio la orice suprafață.

Review aspirator robot Symbo LASERBOT 650 WiFi

Probabil cel mai silențios aspirator robot de pe piață. Funcție de Mop cu recipient de apă, filtru HEPA inclus și o aplicație smart de telefon.

Cea mai bună mătură electrică fără cablu

Nu-ți place nici ție să dai cu mătura? Alege o variantă mai rapidă și mai curată precum o mătură electrică ușor manevrabilă.

Lămpi UV-C bune pentru dezinfecția birourilor sau a locuințelor

Cauți o soluție de dezinfectare împotriva bacteriilor și a virușilor? Lămpile UV-C te pot ajuta să păstrezi spațiile deschise curate fără a depune efort și a folosi lichide dezinfectante și puternic mirositoare.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe