Cel Mai Bun Robot De Spălat Geamurile

Cel mai bun robot de spălat geamurile

Modificat la 29 octombrie 2021
Articol evaluat de 45 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce ai nevoie de un robot de spălat geamurile?

Alegerea unui robot pentru spălat geamuri poate fi o sarcină cu adevărat dificilă, deoarece există o varietate uriașă de produse și prețuri. Dacă și tu te numeri printre cei care au un program destul de încărcat și nu mai au timp și de curățenia săptămânală a locuinței, trebuie să știi că roboții care se comercializează pe piață sunt o alegere foarte bună.

Există de la roboți aspiratori, până la cei pentru piscină sau roboți de grădină, cu toții fac o muncă excelentă dacă sunt alese produsele de cea mai bună calitate.

Un robot pentru curățat ferestrele reprezintă o alegere excelentă deoarece se încarcă extrem de ușor, are senzor care recunoaște geamurile pe care trebuie să le spele și va face o curățenie exemplară. Acest tip de robot face treaba în locul tău astfel încât să îți ofere niște ferestre extrem de curate și luminoase. Pentru ca robotul pe care îl alegi să fie potrivit nevoilor tale, va trebui să aibă un motor destul de puternic astfel încât să poată curăța întreaga suprafață a ferestrelor.

Cel mai bun robot de spălat geamurile

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Acest robot de curățat geamuri este prietenul tău de nădejde atunci când ai un program încărcat. Acesta curăță numeroase suprafețe, inclusiv locurile care sunt greu accesibile din cauza înălțimii. Robotul este dotat cu două lavete care curăță în același timp. Este dotat cu un senzor laser care poate evalua și identifica cu precizie marginea a sticlei și a evita pericolele. Cu acest robot poți curăța numeroase suprafețe precum geamuri, pereți de marmură, corpul tip insulă din bucătărie, plăci ceramice, oglinzi și rafturi din sticlă, uși din aluminiu, sticlă sau lemn.

la buget

* Prezentare video mai jos

Robot autonom curatare geamuri iHunt Robot Window AutoClean, 2 lavete, telecomanda inclusa

 • Telecomandă inclusă;
 • Simplu de utilizat;
 • Performant și eficient;
 • Util;
 • Practic.
Verifică prețul

Scapă acum de grija curățării perfecte a geamurilor și a sticlei din casa ta cu acest partener de nădejde, robotul autonom iHunt care îți va oferi rezultate maxime, fără niciun fel de efort. Putem enumera avantajele sale, pentru a te convinge singur că este ceea ce ai nevoie pentru casa ta: este silențios, eficient, poate fi controlat simplu cu ajutorul unei telecomenzi, se instalează rapid, iar prinderea este foarte sigură, și mai mult decât atât, utilizarea sa este mai distractivă și mai ușoară ca o joacă de copil!

Premium

* Prezentare video mai jos

Robot curățare pentru geamuri Hobot 298 - black

 • Design plăcut;
 • Rezervor de apă cu duză cu ultrasunete;
 • Curățare perfectă;
 • Performant și rapid;
 • Simplu de folosit.
Verifică prețul

Robotul pentru curățarea geamurilor, Hobot 298, este ideal pentru orice grosime de sticlă. Acest robot nu trebuie să mai duci grija curățeniei. Robotul poate fi controlat cu ajutorul telefonului inteligent și este potrivit pentru ferestre medii și mari. Funcționează atât în poziție orizontală, cât și în poziție verticală și este dotat cu senzor de ultimă generație pentru detectarea ramelor și a geamurilor fără ramă. Viteza de curățare a acestui robot este de 1 m pătrat în 144 de secunde. Robotul are două programe de curățare, automat și curățare manuală.

Robot curățare pentru geamuri Hobot 388

 • Confortabil de folosit;
 • Util și eficient;
 • Practic și rapid;
 • Design plăcut;
 • Dispune de recipient pentru soluție de curățare.
Verifică prețul

HOBOT 388 este un robot modern pentru curățarea geamurilor, a patra generație din familia lui, cu spray automat de apă și dispenser încorporat pentru detergent. Robotul este prevăzut cu un pulverizator ultrasonic patentat pentru apă, perfect pentru o curățare eficientă. HOBOT 388 curăță rapid și cu precizie geamurile și diversele tipuri de suprafețe din sticlă, atât pe verticală cât și pe orizontală, cu ajutorul a două cârpe speciale din microfibră. Bateria de rezervă încorporată protejează robotul împotriva căderii în cazul unei pene de curent, în plus este echipat cu un senzor special și o nouă funcție de curățare dublă.

Robot curatare geamuri Cecotec Conga 980 Connected, Aplicatie Smartphone, Telecomanda, Stergere uscata si umeda, 5 moduri de curatare

 • Telecomandă;
 • Curățare umedă, dar și uscată;
 • Ușor de folosit;
 • Simplu de curățat și întreținut;
 • Eficient.
Verifică prețul

Robotul de curățare al geamurilor îți va ușura cu siguranță traiul, oferindu-ți posibilitatea de a petrece mai mult timp de calitate cu familia. Deține 5 moduri de curățare diferite și o pompă de aspirație foarte puternică și eficientă care menține robotul atașat de sticlă în siguranță. Poți opta pentru spălare uscată sau umedă și de asemenea, vei curăța eficient mai multe tipuri de suprafețe precum gresie, sticlă sau faianță. Aparatul poate fi controlat cu ajutorul telecomenzii și se poate conecta și la telefonul mobil.


* Prezentare video mai jos

Robot curățare pentru geamuri Symbo Weebot W150

 • Confortabil de folosit;
 • Eficient;
 • Practic și util;
 • Rezistent;
 • Viteză de curățare.
Verifică prețul

Cu Symbo Weebot W150 curățarea geamurilor nu a fost niciodată mai ușoară. Acesta este un robot de curățare pentru geamuri, cu inserții vibrante pentru o curățare perfectă a oricărui material din sticlă. Datorită tehnologiei sale, poate fi folosit și pentru suprafețe cu o pantă minimă de 30 de grade. Robotul este dotat cu o funcție de detectare a marginilor care asigură că este potrivit și pentru geamuri fără rame. În cazul unei întreruperi a energiei electrice, o baterie de rezervă protejează robotul împotriva căderii.


* Prezentare video mai jos

Curățător de geamuri robotizat Tesla RoboStar W550

 • Eficient;
 • Simplu de folosit;
 • Practic și util;
 • Performant;
 • Rezistent.
Verifică prețul

Acest robot Tesla destinat curățării eficiente a geamurilor, precum și a altor suprafețe din casa ta, este ceea ce ai nevoie pentru a scăpa de efortul suplimentar pe care îl depui atunci când trebuie să scapi de urmele neplăcute de pe ferestrele tale sau din baie. Este ușor de folosit, curăță ferestrele în trei etape și deține chiar mai multe tipuri de ștergere, are un design modern și elegant și poate fi controlat simplu cu ajutorul unei telecomenzi. Este silențios, iar în cazul întreruperii curentului, bateria deține o durată de viață de până la 15 minute.

Întrebări frecvente despre roboții de curățat geamurile

Îți ușurează munca un robot de curățat geamuri?

Robotul de spălat geamuri este un dispozitiv conceput să spele toate tipurile de sticlă de pe suprafețe orizontale și verticale, precum ferestre, vitrine, pereți despărțitori, vitralii și oglinzi mari. Deci, cu siguranță îți va face viața mai ușoară.

Ce alte suprafețe este mai pot curăța cu un robot de curățat geamuri?

În funcție de model, este capabil, de asemenea, să curățe plăci, marmură, mese, suprafețe din  lemn, plastic, vinil și, în general, orice suprafață netedă și lustruită. Un robot de spălat geamuri te poate ajuta să elimini praful și petele de pe aceste suprafețe și să le păstrezi mereu curate.

Ce autonomie are un robot de spălat geamuri?

Fără îndoială, aceasta este una dintre cele mai importante caracteristici de care trebuie să ții cont. Este important să alegi un robot care are suficientă autonomie pentru a spăla geamurile casei dacă se oprește curentul. În mod normal, un astfel de robot are o autonomie de aproximativ 30 de minute.

Cât de repede își termină treaba un astfel de robot?

Viteza de spălare este, de asemenea, o altă caracteristică careia trebuie să-i acorzi o atenție deosebită. Este necesar să poți spăla 1 metru pătrat în aproximativ 4 minute. La această viteză, poți spăla perfect geamul casei tale.

Câte programe are un robot de spălat geamuri?

Programele de spălare de care robotul dispune sunt, de asemenea, importante. Din acest motiv, reprezintă o altă caracteristică pe care trebuie să o iei în considerare atunci când alegi un astfel de robot pentru casa ta. Este adevărat că, de regulă, roboții dispun de două astfel de programe: unul pentru spălarea normală a geamurilor și celălalt pentru spălare chimică.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aspirator de Geamuri / Faianță / Oglinzi
Aparate de curățat pentru geamuri, oglinzi și faianță (cu acumulator)

Cu ajutorul curățitorului pentru geamuri poți economisi timp atunci când cureți suprafețe netede, cum ar fi geamuri, faianță sau oglinzi - fără a lăsa urme. Datorită sistemului inovator de aspirare a apei murdare înainte de a se scurge - poate fi folosit oriunde, datorită acumulatorului.

Cele mai bune aparate pentru curățatul și spălatul terasei (lemn, gresie sau pavaj)
Aparate cu presiune pentru curățatul si spălarea terasei

Aparatul cu presiune cu mod special de terasă iți e de ajutor prin toată curtea nu doar pentru terasă. Pavaje, garduri, balustrade de ciment sau chiar mașina, toate pot fi curățate cu aceste aparate.

Cea Mai Bună Lămpă Catalitică (Parfumare & Purificare Aer)
Lămpi catalitice pentru purificarea aerului

Lămpile Catalitice în baza unor reacții amplificate prin cataliză, reușesc să purifice aerul prin distrugerea moleculelor de impurități (mirosuri neplăcute de mâncare și tutun, bacterii, microbi) .

Cel Mai Bun Mop cu Aburi. Ghid / Păreri
Mopuri electrice cu aburi (folosire fără detergent)

Mopurile cu aburi curăță fără a folosi detergent sau alte substanțe chimice. Te ajutăm să găsești cel mai bun mop electric cu aburi pentru casa ta. Află mai multe detalii.

Cel Mai Bun Set de Curățenie Complet (Găleata + Mop)
Cel mai bun set de curățenie complet (găleată și mop)

Nu ai încă un set de curățenie pentru acasă? Alege un set complet cu găleată, mop și alte accesorii utile.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe