De ce să-ți cumperi un sterilizator cu lumină UV pentru telefon?

Telefonul este unul din cele mai des întâlnite gadget-uri purtătoare de microbi. Și asta pentru că în ziua de astăzi suntem cu telefonul în mână peste tot unde mergem. Folosim telefonul ca să vorbim, ca să plătim la supermarket, să citim în metrou, să ascultăm muzică, să filmăm sau să ne măsurăm ritmul cardiac. De aceea e important să îl sterilizăm, mai ales dacă obișnuim să dăm telefonul și altor persoane. Un sterilizator cu lumină UV te poate scăpa de microbii sau bacteriile pe care telefonul tău le-ar putea purta, dar poate fi folosit și pentru alte obiecte precum chei, bijuterii, ceasuri, pensule de machiaj, periuța de dinți și multe, multe altele.

Lumina de tip UV-C distruge 99.99% dintre germenii și bacteriile prezente pe telefonul mobil sau alte obiecte de mici dimensiuni. Curățarea se face rapid, în doar câteva minute procesul fiind complet. În plus, îl poți lua cu tine peste tot, iar anumite modele pot fi folosite și ca încărcător dar și pentru aromaterapie datorită locașului în care pot fi picurate uleiuri esențiale.

Sterilizatoare pentru telefon cu lumină UV

1. Sterilizator 360 PREMIUM

Sterilizare 360 ​​cu două lămpi pentru sterilizare UV (lungime de undă UV - 253,7 nm) care elimină până la 99,99 dintre viruși și bacterii. Portabil și sigur, de joasă tensiune 5V cu încărcare wireless, este compatibil cu iPhone și Android. Cu o capacitate mare, produsul este potrivit pentru toate telefoanele, ceasurile și bijuteriile. Are funcție vocală ușor de utilizat și difuzor de aromaterapie pentru uleiuri esențiale. Cu port USB, funcția de sterilizare este valabilă și la încărcarea telefonului.

2. Sterilizator UV BEST CHOICE

Telefonul nostru mobil este acoperit de germeni, așa că trebuie să îl curățăm în mod constant. Sterilizatorul este simplu de utilizat cu închidere programată. Timpul de igienizare este de 6 minute și, în consecință, se oprește. Acest produs poate dezinfecta și încărca telefonul simultan, fără a-l opri. De asemenea, dimensiunea acestuia permite dezinfectarea gadgeturilor mai mari, inclusiv iPhone Xs max, Samsung Note 9, S10, etc. La fel de rezonabil pentru iPod-uri, mp3 playere, căști Bluetooth și multe altele.

3. Lampa UV Bactericida LA BUGET

Lampa UV Bactericidă poate fi folosită pentru aproape toate obiectele din jurul nostru. Potrivită pentru dezinfectare, folosește un proces numit sterilizare UV, care este un procedeu non-chimic 100%. Acest proces dezinfectează și te protejează de bacterii, microorganisme și viruși. Prin iradierea cu razele ultraviolete UVC, structura ADN a virusului va fi distrusă. Acest lucru va determina virusul să moară imediat sau să nu se reproducă. Efectul de sterilizare durează de obicei între 15 și 20 de secunde.

4. Sterilizator telefon mobil si obiecte, lumina UV-C, portabil, 6.5 inch, aromaterapie, obiecte, elimina bacterii, virusuri, alb

Cu o structură versatilă, ergonomică și minimă, sterilizatorul are un aspect fermecător, astfel încât să îl puteți lua cu dvs. oriunde. Capacitatea difuzorului este de asemenea de aromaterapie bazată pe parfum, în ciuda curățării propriilor dvs. lucruri de germeni, acest gadget poate funcționa, de asemenea, ca un difuzor de mirosuri îmbietoare. Pur și simplu ar trebui să adăugați în aparat două picături din uleiul dvs. preferat, iar lucrurile dvs. vor fi curățate și revigorate într-un timp foarte scurt.

5. Sterilizator portabil telefon mobil masti X1 Profesional Mini LED UV-C elimina bacterii virusuri SZQ6-X1BAT

Acest aparat portabil omoară bacteriile și virușii în doar câteva minute. Este ideal pentru a steriliza măști de protecție, telefon, chei, ochelari, clanțe de uși, tastatura, mouseul dar și alte obiecte folosite în mod frecvent. În plus are funcții versatile pentru utilizare în vederea sterilizării obiectelor, respectiv manual ori pe suport. Cu ajutorul celor 6 leduri și tehnologiei cu lumină UV tip C, are 2 moduri de utilizare: 1 minut pentru sterilizare rapidă sau 3 minute pentru sterilizare completă 99,99%.

6. Sterilizator portabil telefon mobil X1 Profesional Mini LED UV-C l, alte obiecte mici, elimina bacterii , virusuri

Dispozitivul de sterilizare cu UV, omoară imediat bacteriile dar și virușii. Este ideal pentru a steriliza măști de protecție, telefoane, chei, ochelarii, clanțe de uși, tastaturi, mouse dar și alte obiecte folosite în mod frecvent. Bebeficiază de funcții versatile pentru ca tu să îl poți folosi ușor pentru a steriliza obiectele atât manual cât și pe suport. Sunt disponibile două moduri de sterilizare, respectiv
1 minut pentru sterilizare rapidă sau în 3 minute pentru sterilizare completă 99,99%.

7. Sterilizator pentru telefon masca lumina UV Cu Aromaterapie Si Incarcare Wireless Albastru GSM57170

În cazul de faţă, radiaţia UVC este degajată într-o cutie opacă şi etanşă, efectul distructiv fiind folosit în scopul eliminării microorganismelor şi viruşii aflaţi la suprafaţa obiectelor, cu eficienţă dovedită ştiinţific. Simplu de utilizat, trebuie doar să îl conectezi la portul USB de la PC sau la încărcătorul USB, practic o sursă de curent electric și gata pentru sterilizare, în doar 4 minute. Dimensiuni compacte și ușoare, ușor de transportat acasă, la birou sau chiar în timpul călătoriei, acest obiect este indispensabil

8. Cutie sterilizatoare UVC pentru telefon, chei, masti cu aromaterapie, lumina UV-C, portabil, 6.5 inch, Alb - in doar 3 minute

Surprinzător de simple, sterilizatoarele UV iau forma unei cutii etanşe în care sunt montate unul sau mai multe tuburi fluorescente, calibrate pentru a emite lumină cu o lungime de undă extrem de scurtă (250 nanomeri) din spectrul radiaţiei ultraviolete. Acest sterilizator UVC elimină 99,99% din bacterii în doar 3 minute, fiind un proces care este foarte rapid. Germenii își fac apariția peste tot, aflându-se pe obiecte precum clanțele ușilor, blaturile de bucătărie, însă telefonul mobil atrage mai multe bacterii. Dezinfectând în mod regulat dispozitivele poți scăpa de murdăria de pe acestea, datorită luminii UV emisă de acest aparat, care ucide 99,99% dintre bacterii în doar 3 minute.


Întrebări despre sterilizatoarele UV pentru telefon

Poți steriliza și alte obiecte?

Sterilizatoarele UV pentru telefon au dimensiuni optime și pentru alte obiecte folosite frecvent, care în cap în spațiul de igienizare: bijuterii, suzete, căști. Un avantaj oferite de cele mai multe modele de sterilizatoare pentru telefon este faptul că oferă și funcția de aromaterapie, pentru a igieniza și aerul din încăperi.

Este portabil?

Sterilizatoarele UV pentru telefon sunt concepute pentru a igieniza telefonul și alte obiecte cu dimensiunile potrivite pentru a încăpea în interior. Pentru a putea igieniza obiectele tot timpul aceste sterilizatoare sunt portabile, funcționând foarte ușor.

Are afișaj?

În funcție de modelul pe care îl alegi, de dimensiunea aparatului dar și de caracteristicile pe care vrei să le aibă, sterilizatoarele UV pentru telefon pot fi transparente, pot avea afișaj sau LED-uri semnalizatoare prin care să te avertizeze că operațiunea s-a finalizat.

Cât durează sterilizarea?

În funcție de modelul pe care l-ai ales dar și obiectul pe care ai nevoie să îl sterilizezi, o sesiune poate dura de la 3 minute la 10 minute. Unele modele însă au și încărcător pentru smartphone așa că poți lăsa telefonul la încărcat și peste noapte.

Cum funcționează?

Sterilizatoarele UV pentru telefon folosesc radiaţia UV-C care este degajată într-o cutie opacă şi etanşă, efectul distructiv fiind folosit în scopul eliminării microorganismelor şi viruşilor aflaţi la suprafaţa obiectelor, cu eficienţă dovedită ştiinţific.


Cât de util a fost articolul?

Poate te mai interesează și:

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe