Cel mai bun Sterilizator Pentru Telefon cu Lumină UV

Cel mai bun sterilizator pentru telefon cu lumină UV

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 56 ori:
Pagină realizată de:
Ionuț Gepeto
Ionuț Gepeto

De ce să-ți cumperi un sterilizator cu lumină UV pentru telefon?

Telefonul este unul din cele mai des întâlnite gadget-uri purtătoare de microbi. Și asta pentru că în ziua de astăzi suntem cu telefonul în mână peste tot unde mergem. Folosim telefonul ca să vorbim, ca să plătim la supermarket, să citim în metrou, să ascultăm muzică, să filmăm sau să ne măsurăm ritmul cardiac. De aceea e important să îl sterilizăm, mai ales dacă obișnuim să dăm telefonul și altor persoane. Un sterilizator cu lumină UV te poate scăpa de microbii sau bacteriile pe care telefonul tău le-ar putea purta, dar poate fi folosit și pentru alte obiecte precum chei, bijuterii, ceasuri, pensule de machiaj, periuța de dinți și multe, multe altele.

Lumina de tip UV-C distruge 99.99% dintre germenii și bacteriile prezente pe telefonul mobil sau alte obiecte de mici dimensiuni. Curățarea se face rapid, în doar câteva minute procesul fiind complet. În plus, îl poți lua cu tine peste tot, iar anumite modele pot fi folosite și ca încărcător dar și pentru aromaterapie datorită locașului în care pot fi picurate uleiuri esențiale.

Sterilizatoare pentru telefon cu lumină UV

Premium

Sterilizator 360

Portabil și sigur, de joasă tensiune 5V cu încărcare wireless, este compatibil cu iPhone și Android. Cu o capacitate mare, produsul este potrivit pentru toate telefoanele, ceasurile și bijuteriile. Are funcție vocală ușor de utilizat și difuzor de aromaterapie pentru uleiuri esențiale. Cu port USB, funcția de sterilizare este valabilă și la încărcarea telefonului.
Verifică prețul

Sterilizare 360 ​​cu două lămpi pentru sterilizare UV (lungime de undă UV - 253,7 nm) care elimină până la 99,99 dintre viruși și bacterii.

Cel mai bun

Sterilizator UV

Timpul de igienizare este de 6 minute și, în consecință, se oprește. Acest produs poate dezinfecta și încărca telefonul simultan, fără a-l opri. De asemenea, dimensiunea acestuia permite dezinfectarea gadgeturilor mai mari, inclusiv iPhone Xs max, Samsung Note 9, S10, etc. La fel de rezonabil pentru iPod-uri, mp3 playere, căști Bluetooth și multe altele.
Verifică prețul

Telefonul nostru mobil este acoperit de germeni, așa că trebuie să îl curățăm în mod constant. Sterilizatorul este simplu de utilizat cu închidere programată.

la buget

Sterilizator UV SAMSUNG GP-TOU020SABWQ + Incarcator wireless telefon Alb gp-tou020sabwq

Este ușor de depozitat și de folosit. Are un fast wireless chargers pentru a fi încărcată mai rapid decât ai crede. Este bine să o ai la îndemână pentru a dezinfecta obiectele cu care ai cel mai mult contact și pentru a-i proteja pe cei dragi. Mai mult, îți poți încărca telefonul wireless cu ajutorul acestui produs. .
Verifică prețul

Această cutie de tip sterilizator cu lampă UV-c pentru mai multe obiecte cum ar fi: telefon, chei, Ipod, măști cu lumină UV-c. Acest produs are un design modern și seamănă cu o cutie pentru ochelari.

Sterilizator UVC multifunctional, Model D2001, 1W, Cablu USB, Wave, Negru, Sercair

Are un design modern care ocupă foarte puțin spațiul și este extrem de portabil. Durata de sterilizare este de maxim 15 minute. Ai la dispoziție indicatori ai timpului de sterilizare cum ar fi: roșu - 5 minute, verde - 10 minute, albastru - 15 minute. Ai un cablu USB inclus. Timpul de funcționare este de 15-60 minute. .
Verifică prețul

Dacă ai nevoie de un sterilizator pentru telefonul tău, dar și pentru alte obiecte cum ar fi materialele de machiaj, periuțe de dinți sau monede, acest sterilizator este produsul ideal.

Aparat de dezinfectare si sterilizare cu lumina UVC + UVA 260-280nm+360-370nm pentru telefon si alte obiecte 9994230 Alb

Materialul exterior este din ABS lucios în interior pe lângă numărul mare de leduri care te ajută să acoperi optim toate unghiurile, are și o folie reflectorizantă care să te ajute să acoperi orice potențial unghi mort. Are un buton Pornit. Oprit și un buton de selecție program: 60 sau 90 de secunde. Are un afișaj digital care arată timpul rămas. .
Verifică prețul

Acest aparat de dezinfectare și sterilizare cu lumină UVC poate fi folosit atât pentru telefon, cât și pentru alte obiecte. Are 8 becuri UVC și UVA, iar durata medie a ledurilor este de 20. 000 ore.

Sterilizator Dezinfectant pentru Telefon Mobil si alte obiecte STM1SERIES

99 din viruși și bacterii. Acest produs folosește aceeași tehnologie care ajută atât la dezinfecția, cât și la sterilizarea din unitățile sanitare. Este un produs portabil și sigur care funcționează la o tensiune joasă de 5V. Se încarcă wireless compatibil cu iPhone și Android. Are o capacitate mare. .
Verifică prețul

Ai la dispoziție un sterilizator dezinfectant pentru telefonul mobil, dar și pentru alte obiecte. Vei putea efectua o sterilizare 360 cu două lămpi pentru sterilizare UV cu ajutorul cărei vei putea îndepărta până la 99.

Cutie Tip Sterilizator Cu Lampa UV-C Pentru Telefon, Chei, Ipod, Masti Cu Lumina UV-C, Fast Wireless Chargers ,Model K20

Ai la dispoziție iradierea germicidă ultravioletă este o metodă de dezinfectare care utilizează lumina ultravioletă cu o undă scurtă - UV-C pentru a omorî sau inactiva microorganismele. Distruge acizii nucleici și perturbă ADN-ul microorganismelor și le lasa incapabili să îndeplinească funcții celulare vitale. Elimină 99. 99% dintre bacterii în 3 minute. .
Verifică prețul

Acest produs te ajută la sterilizarea telefonului, cheilor, măștilor cu ajutorul unei lumini UV-C. Este fast wireless charger și te ajută să te protejezi pe tine și pe cei apropiați.

Întrebări despre sterilizatoarele UV pentru telefon

Poți steriliza și alte obiecte?

Sterilizatoarele UV pentru telefon au dimensiuni optime și pentru alte obiecte folosite frecvent, care în cap în spațiul de igienizare: bijuterii, suzete, căști. Un avantaj oferite de cele mai multe modele de sterilizatoare pentru telefon este faptul că oferă și funcția de aromaterapie, pentru a igieniza și aerul din încăperi.

Este portabil?

Sterilizatoarele UV pentru telefon sunt concepute pentru a igieniza telefonul și alte obiecte cu dimensiunile potrivite pentru a încăpea în interior. Pentru a putea igieniza obiectele tot timpul aceste sterilizatoare sunt portabile, funcționând foarte ușor.

Are afișaj?

În funcție de modelul pe care îl alegi, de dimensiunea aparatului dar și de caracteristicile pe care vrei să le aibă, sterilizatoarele UV pentru telefon pot fi transparente, pot avea afișaj sau LED-uri semnalizatoare prin care să te avertizeze că operațiunea s-a finalizat.

Cât durează sterilizarea?

În funcție de modelul pe care l-ai ales dar și obiectul pe care ai nevoie să îl sterilizezi, o sesiune poate dura de la 3 minute la 10 minute. Unele modele însă au și încărcător pentru smartphone așa că poți lăsa telefonul la încărcat și peste noapte.

Cum funcționează?

Sterilizatoarele UV pentru telefon folosesc radiaţia UV-C care este degajată într-o cutie opacă şi etanşă, efectul distructiv fiind folosit în scopul eliminării microorganismelor şi viruşilor aflaţi la suprafaţa obiectelor, cu eficienţă dovedită ştiinţific.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun aparat de curățat cu abur

Aburul de temperaturi înalte are rolul de a dezinfecta suprafețele. Ai grijă de sănătatea ta și a copiilor cu ajutorul unui aparat de curățat cu abur.

Încărcătoare rapide wireless pentru iPhone și Samsung (Qi)

Doar așezi telefonul pe placa de încărcare wireless Q1 și gata. Scapi de cablurile de prin casă și ai telefonul încărcat aproape tot timpul. Vezi cele mai bune modele.

Încărcător wireless de telefon pentru mașină sub formă de suport

Vrei să scapi de cabluri și să fii sigur că ai telefonul tot timpul încărcat în mașină? Încărcătoarele wireless auto vin sub formă de suport de telefon și sunt compatibilile cu majoritatea modelelor noi de smartphone.

Aspiratoare portabile Bosch (fără cablu) pentru acasă

Cauți un aspirator fără cablu Bosch? Află cum alegi un aspiratorul portabil potrivit nevoilor tale pe baza review-urilor experților noștri.

Mopuri electrice cu aburi (folosire fără detergent)

Mopurile cu aburi curăță fără a folosi detergent sau alte substanțe chimice. Te ajutăm să găsești cel mai bun mop electric cu aburi pentru casa ta. Află mai multe detalii.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe