Cea Mai Bună Lămpă Catalitică (Parfumare & Purificare Aer)

Lămpi catalitice pentru purificarea aerului

Modificat la 15 octombrie 2021
Articol evaluat de 119 ori:
Pagină realizată de:
Elisa Bercu
Elisa Bercu
Sorin Suciu
Sorin Suciu

De ce să alegi lămpile catalitice pentru parfumarea și purificarea aerului?

Lampa catalitică își începe începutul până la începutul anilor 1890, când un farmacist a creat sistemul unic de dezinfectare a aerului din spitale. Modelele originale au fost confecționate din cristal sau sticlă și au funcționat cu aceeași metodă de purificare folosită astăzi: difuzia prin arderea catalitică. Arzătorul catalitic captează și distruge moleculele care transportă mirosurile. Amestecul de aer și mișcarea de la convecție asigură distrugerea mirosurilor și cel puțîn 67% din bacterii sunt ucise într-un volum mare de aer. Lămpile catalitice purifică de fapt aerul înainte de a-l parfuma.

În timp ce odorizantele și spray-urile de cameră nu pot masca decât un miros, lămpile catalitice purifică, curăță și parfumează activ aerul într-o zonă largă, iar parfumul plăcut persistă două ore după stingerea lămpii. Mirosurile obișnuite în casă produse de gătit, animale de companie, tutun și exerciții fizice pot fi expulzate în siguranță și eficient prin lămpi catalitice. Alte avantaje a acestor lămpi este faptul că pot fi lașate nesupravegheate, iar durata de viață lor de viață poate ajunge și la 2 ani.

Modele interesante de lămpi catalitice

Cel mai bun

Set Berger lampa catalitica Alliance Violette cu parfum Paris Chic

Formele sale simetrice și mai ales, rotunjie sunt un simbol al infinitului. Setul conține lampa catalitică, fitilul, capacul închis, pâlnia, parfumul Paris Chic în cantitate de 250 ml. Notele parfumului sunt de bergamotă, rouă, flori de iris, trandafiri, violete, iasomie, fructe de lici și mosc. Dacă lampa nu este folosită câteva săptămâni, se va îndepărta fitilul din lampă.
Verifică prețul

Această lampă catalitică a fost creată sub o colecție contemporană inspirată dintr-un stil de arhitectură art deco și se potrivește perfect unui stil de viață urban și intergenerațional.

la buget

Ashleigh Burwood

Are un design deosebit, care funcționează cu orice tip de decor. O poți utiliza acasă ori la birou, la fel cum poate fi amplasată în orice spațiu tip recepție - salon de SPA, recepție unități de cazare, parfumând întreaga încăpere. Grație modalității sănătoase de dezinfectare a aerului, poate fi lăsată să acționeze în preajma animalelor de companie și a copiilor, având grijă să restricționezi accesul acestora la ea. Se utilizează facil, fiind nevoie de utilizarea unui parfum potrivit, pe care trebuie să îl achiziționezi constant din magazinele de specialitate.
Verifică prețul

Lampa catalitică este un mix perfect între funcționalitate și estetică, la un preț atractiv. Achiziționând acest model te vei bucura de un aer curat, purificat, dar și de un miros plăcut pe parcursul întregii zile.

Premium

Ashleigh Burwood London Dark Side Of The Moon

Este concepută pentru curățarea și dezinfectarea aerului, pulverizând totodată un parfum delicat. Se utilizează facil, fiind ușor de respectat recomandările de utilizare. Nu este nevoie decât de urmarea pașilor menționați în instrucțiuni și să te asiguri că ai constat rezervele de parfum potrivit. Unul dintre avantajele acestui tip de lampă este faptul că poate fi lăsată să acționeze fără supraveghere, așa că poate fi amplasată inclusiv în camera copiilor sau în prezența animalelor de companie, cu condiția de a o amplasa unde aceștia nu au acces.
Verifică prețul

Designul aparte o plasează în rândul lămpilor catalitice versatile, ce pot fi integrate în spații diverse - locuințe, birou, centre SPA & Wellness.

Ashleigh Burwood London London Sangria

O poți amplasa oriunde dorești sau este nevoie să fie eliminate mirosurile diverse: fum de țigară, animale de companie, aburii de la mâncare. Designul și culoarea acestui model sunt perfecte pentru decorul livingului, dormitorului, camerei copilului, însă lampa va adăuga o notă aparte și spațiilor de birouri, recepțiilor de hotel, centre SPA. Vei învăța să o utilizezi rapid, așa că nu va fi nevoie decât să te ocupi de achiziționarea rezervelor de parfum compatibile cu lampa. .
Verifică prețul

Spre deosebire de alte dispozitive de curățare și/sau parfumare a aerului, lampa catalitică depășește funcționalitatea, fiind creată într-o estetică aparte.

Ashleigh Burwood London Little Treasure

Lampa este destinată atât odorizării spațiului, cât și curățării și dezinfectării aerului în spații închise. Acest set cadou conține alaturi de lampa catalitică și o rezervă de parfum cu tentă ușor picantă, alcătuită din tonuri pământii, nucșoară, portocală, miere, cihlimbar, agar și lemn de santal, .
Verifică prețul

Lampa catalitică Ashleigh & Burwood London Little Treasure este decorațiunea perfectă în locuințe, birouri, hoteluri și centre de wellness. Secretul lămpii catalitice se bazează pe principiul reacției catalitice - ardere fără flacără.

Ashleigh Burwood London Moonlight Dream

Lampa este destinată atât odorizării spațiului, cât și curățării și dezinfectării aerului în spații închise. Acest produs parfumează toată suprafața camerei și poate fi lăsată nesupravegheată fară probleme. În pachet nu este inclusă rezerva pentru lampa catalitică, deci puteți utiliza mereu alta esență de parfum.
Verifică prețul

Lampa catalitică Ashleigh & Burwood London Moonlight Dream este decorațiunea perfectă în locuințe, birouri, hoteluri și centre de wellness. Secretul lămpii catalitice se bazează pe principiul reacției catalitice - ardere fără flacără.

Întrebări frecvente despre lămpile catalitice

Ce este o lampă catalitică?

O lampă catalitică reprezintă soluția ideală de parfumare și igienizare a locuinței. Dacă odorizantele de cameră pot da un parfum puternic doar pe o anumită arie, lampa catalitică parfumează omogen întreaga locuință. A fost creată în primă fază pentru spitale.

Îmbunătățeste calitatea vieții o lampă catalitică?

O lampă catalitică are rolul de a îmbunătății calitatea aerului, reușind să îl împrospăteze dar și să-l curețe de impurități. Astfel, se poate face aroma terapie, creând un spațiu de relaxare. Se poate scăpa și de mirosurile neplăcute sau aerul închis.

Ai nevoie de rezerve lichide pentru a folosi o lampă catalitică?

Da, o lampă catalitică funcționează cu rezerve speciale. Acestea constau într-un mix de uleiuri aromatice ori alte substanțe în formă lichidă care vor emana un miros plăcut și reconfortant. În general, rezervele se găsesc foarte ușor, fiind accesibile ca preț.

Poți lăsa nesupravegheată o lampă catalitică pe perioada funcționării?

Este bine de supravegheat în primă fază, când fitilul arde timp de 1-2 minute. După aceea, fitilul se stinge iar lampa va emana aromă singură. Poate fi lăsată nesupravegheată după aceea, însă pentru a se opri, trebuie pus capacul pentru a opri emanarea odorizantului.

Cât de scumpă poate fi o lampă catalitică?

Lămpile catalitice au un preț relevant, nu foarte mare, pentru ceea ce oferă: curățarea aerului și parfumarea încăperilor. Dublul efect de care te vei bucura merită investiția inițială, după care nu va mai fi nevoie decât de achiziționarea consumabilelor pentru ea: parfumuri speciale pentru lampa catalitică. Este recomandat totuși să cauți ofertele promoționale și să cumperi un pachet la preț atractiv (lampă + parfum).

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Sterilizator Pentru Telefon cu Lumină UV
Cel mai bun sterilizator pentru telefon cu lumină UV

Petreci mult timp cu telefonul în mână și vrei să te asiguri că atunci când ajungi acasă acesta nu are viruși și bacterii? Un sterilizator cu lumină UV este soluția.

Cel Mai Bun Aspirator Vertical 2 in 1 cu Acumulator
Aspirator vertical 2 in 1 acumulator și aspirator de mână

Un aspirator vertical 2 in 1 înseamna că din aspiratorul mare se poate detașa un mini aspirator de mână pe acumulatori pe care-l poți folosi rapid oricând e cazul (firimituri, scame etc).

Cel Mai Bun Robot De Spălat Geamurile
Cel mai bun robot de spălat geamurile

Stai într-o casă cu multe geamuri și vrei să scapi de efortul curățării geamurilor? Încearcă un robot de spălare a geamurilor care face treaba singur.

Cel mai bun Aspirator de Cenușă pentru Sobe și Șeminee
Aspirator de cenușă pentru sobe și șeminee

Te-ai săturat de mizeria din fața sobei sau a șemineului atunci când vrei să scoți cenușa? Ai nevoie de un aspirator special de cenușă care poate trage chiar și cărbunii încălziți.

Cele mai bune aparate pentru curățatul și spălatul terasei (lemn, gresie sau pavaj)
Aparate cu presiune pentru curățatul si spălarea terasei

Aparatul cu presiune cu mod special de terasă iți e de ajutor prin toată curtea nu doar pentru terasă. Pavaje, garduri, balustrade de ciment sau chiar mașina, toate pot fi curățate cu aceste aparate.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe