Cel Mai Bun Set de Curățenie Complet (Găleata + Mop)

Cel mai bun set de curățenie complet (găleată și mop)

Modificat la 24 februarie 2021
Articol evaluat de 91 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce ai nevoie de un set complet de curățenie acasă?

Forța centrifugă este ceea ce adoptă un mop pentru a face ca filarea și uscarea să aibă loc. Acest tip de forță este de fapt o forță inerțială care acționează spre exterior asupra unui obiect care se mișcă în jurul unui centru, fiind modul în care toată apa din mop este preluată din găleată.

Procesul ca utilizator este totuși simplu și nu sunt necesare definiții științifice pentru a face treaba. În schimb, vei umple găleata cu apă și săpun sau o altă soluție preferată de curățare, rotești până când mopul este la fel de uscat sau umed pe cât ai dori să fie, ștergi podeaua și repeți procesul din nou până când se termină corvoada.

Pardoseala este cea mai mare suprafață din casa și, nu în ultimul rând, deoarece este umblată în fiecare zi, este o suprafață care necesită curățare regulată. În gospodăria medie, experții recomandă ștergerea podelei o dată pe săptămână. Cu alte cuvinte, ștergerea este o sarcină necesară și o parte integrantă a oricărei rute obișnuite de curățare constantă a locuințelor.

Seturi de curățenie găleată mop

Premium

* Prezentare video mai jos

Leifheit Profi

Așadar, pentru ca procesul în sine să devină mai facil, se poate apela la setul de curățenie “ Leifheit Profi”, care îți va reda prospețimea locuinței, mai ales atunci când ai suprafețe mari în casă, care necesită timp și efort pentru întreținere. Acest produs, format din mop și găleată, dispune de un sistem de presare, ce ușurează, considerabil, procesul de curățare. Totodată, mopul flexibil ajunge chiar și în locurile mai inaccesibile, prezentând eficiență și rezistență. .
Verifică prețul

Curățenia reprezintă, în prezent, o necesitate inevitabilă pentru sănătatea oamenilor.

Cel mai bun

Vileda

De asemenea, curăță orice tip de pardoseală, în special suprafețele sensibile, nelăsând urme, zgârieturi sau exces de umezeală. Suportul de mop este conceput special pentru a asigura stabilitatea. Microfibra din care este confecționat mopul șterge eficient petele individuale. Pedala este durabilă și eficientă ajungând la 1000 de rotații pe minut. .
Verifică prețul

Sistemul de curățenie de la Vileda conține: găleată cu sistem de scurgere, mop rotativ și coadă telescopică. Forma găleții permite scurgerea ușoară a apei. Este ușor de depozitat, ocupând puțin spațiu.

la buget

Mop Vortex

Este mai eficient decât un mop clasic, datorită sistemului unic de centrifugare și astfel principalul avantaj este reprezentat de curățarea eficientă și delicată, fără urme, zgârieturi sau exces de umezeală. De asemenea se asamblează și dezasamblează foarte ușor. Acest lucru nu este necesar atât de des, fiind foarte ușor, compact și simplu de depozitat. Se spală extrem de rapid și se pretează la orice suprafață.
Verifică prețul

Îți va plăcea la nebunie setul de curățenie cu mop și găleată cu centrifugă Vortex, marca Oti.

Set curatenie ingust

Așadar, pentru ca procesul de curățare să fie unul productiv, s-a creat setul format din mop și găleată, cu ajutorul căruia, suprafețele vor deveni strălucitoare și bine întreținute. Acest produs oferă comoditate in utilizare, mopul fiind scurs ușor în găleata cu mai multe compartimente, nefiind cazul de implicare a mâinilor. De-asemenea, materialul calitativ din care este confecționat mopul păstrează, cu grijă, suprafețele casei tale. .
Verifică prețul

Curățenia reprezintă factorul cu cel mai mare impact asupra sănătății și bunăstării tale, dar și a întregii familii.

Set curatenie Leifheit Twist Mop Active

Pentru că acest lucru este semnificativ pentru tine, descoperă setul de curățenie “Leifheit Twist Mop Active”, care va deveni suportul tău în procesul de înlăturare a tuturor reziduurilor de pe orice suprafață. Mopul deține un mecanism rotativ, pentru a fi ușurat procesul de scurgere al acestuia, nefiind cazul de implicare a mâinilor. Totodată, mânerul este reglabil la orice înălțime, pentru a nu interveni impedimente în utilizarea setului. .
Verifică prețul

Curățenia este cel mai important aspect, care definește atmosfera locuinței.


* Prezentare video mai jos

Set curatenie mop rotativ rotund Leifheit Clean Twist System

Curăță suprafețele eficient și în același timp, delicat, nu lasă urme și nici zgârieturi. Laveta se stoarce perfect, datorită sistemului unic și inovator de stoarcere prin rotație, fiind evitat astfel excesul de umezeală. În același timp, gradul de umiditate poate fi reglat cu ușurință prin apăsări repetate. .
Verifică prețul

Setul de curățenie este format din găleată cu capacitate de 20L prevăzută cu storcător, mop rotativ și lavetă Extra-Soft. Acest set ușurează foarte mult curățenia în casă, pretându-se oricăror tipuri de pardoseli.

Set curatenie Kring SPECIAL, galeata cu centrifuga inox si 2 rezerve mop

Așadar, pentru că considerăm acest lucru semnificativ, te invităm să descoperi setul de curățenie “Kring Special”, care îți va veni în ajutor, ori de câte ori ai nevoie de prospețime în casă. Acesta deține un mop și o găleată dotată cu centrifugă, care îți va ușura munca, dar și îți va economisi mult timp și efort. Totodată, datorită materialului specific al mopului, suprafețele devin strălucitoare, neafectând calitatea acestora. .
Verifică prețul

Curățenia este factorul cu un impact sporit asupra sănătății oamenilor.

Întrebări despre seturile de curățenie pentru acasă

Cum funcționează un set de curățenie pentru acasă?

Un mop rotativ este un mop umed cu o răsucire. Găleată pe care vine mopul de centrifugare are un coș de clătire. Există un mecanism în mânerul mopului care permite filarea mopului, permițând o uscare mai rapidă și există, de asemenea, o pedală pe găleată, care va roti și coșul.

Setul de curățenie găleată și mop rotativ este bun?

Mopul poate ajunge în locuri înguste din casa ta, cum ar fi sub scaun și frigider. Mai puțin stres în curățarea podelei, deoarece poți regla înălțimea mânerului, împinge mai ușor mopul, mai ales cu roți. Sunt proiectate cu materiale de calitate și cu greutate redusă.

De ce mopul meu nu se învârte?

Există câteva motive posibile pentru care mopul nu se rotește atunci când îl împingi în storcător. Un motiv poate fi atunci când storcătorul este blocat. Curăță-l de orice praf sau resturi, apoi aplică o cantitate mică de vaselină pentru o rotire mai lină.

Setul de curățenie pentru acasă înlătură mizeria eficient?

Mopurile sunt instrumente excelente pentru menținerea podelelor curate. Traficul pe jos poate duce la murdărie și germeni în casa ta. Chiar dacă mături sau aspiri regulat, ștergerea este cel mai bun mod de a curăța podelele dure. Un mop curat și o tehnică bună de ștergere vor elimina efectiv murdăria și germenii de pe podea.

Cât de des ar trebui să șterg podelele?

Dacă îți place curățenia și timpul nu te presează, atunci cel mai probabil vei șterge podelele cel puțin la 2-3 zile. Asta în funcție de cât de des sunt podelele folosite, dacă ai copii sau animale de companie. Curățenia este foarte importantă pentru sănătate așa că șterge podelele des.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Generator de Ozon (Dezinfectare + Eliminare Mirosuri)
Generator de ozon pentru dezinfectare și eliminare mirosuri

Curăță și dezinfectează mașina, casa, biroul cu puterea Ozonului. Cel mai eficient aparat pentru dezinfectarea și purificarea aerului.

Cea Mai Bună Mașină de Măturat
Cea mai bună mașină de măturat pentru exterior

O mașină de măturat are forma unei mașini de tuns iarba și te ajută să scapi ușor, rapid și fără efort de mizeriile de pe terasă sau din jurul casei. 

Cel Mai Bun Aspirator Vertical 2 in 1 cu Acumulator
Aspirator vertical 2 in 1 acumulator și aspirator de mână

Un aspirator vertical 2 in 1 înseamna că din aspiratorul mare se poate detașa un mini aspirator de mână pe acumulatori pe care-l poți folosi rapid oricând e cazul (firimituri, scame etc).

Cel mai bun Dispenser pentru Protecția Pantofilor
Cel mai bun dispenser pentru protecția pantofilor

Ai nevoie de o metodă rapidă de acoperire a încălțămintei vizitatorilor? Un dispenser automat de protecție a pantofilor este ceea ce cauți. Află care sunt cele mai bune și cât costă.

Cel Mai Bun Aspirator de Geamuri / Faianță / Oglinzi
Aparate de curățat pentru geamuri, oglinzi și faianță (cu acumulator)

Cu ajutorul curățitorului pentru geamuri poți economisi timp atunci când cureți suprafețe netede, cum ar fi geamuri, faianță sau oglinzi - fără a lăsa urme. Datorită sistemului inovator de aspirare a apei murdare înainte de a se scurge - poate fi folosit oriunde, datorită acumulatorului.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe