Cel Mai Bun Set de Curățenie Complet (Găleata + Mop)

Cel mai bun set de curățenie complet (găleată și mop)

Modificat la 06 mai 2022
Articol evaluat de 91 ori:
Pagină realizată de:
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce ai nevoie de un set complet de curățenie acasă?

Forța centrifugă este ceea ce adoptă un mop pentru a face ca filarea și uscarea să aibă loc. Acest tip de forță este de fapt o forță inerțială care acționează spre exterior asupra unui obiect care se mișcă în jurul unui centru, fiind modul în care toată apa din mop este preluată din găleată.

Procesul ca utilizator este totuși simplu și nu sunt necesare definiții științifice pentru a face treaba. În schimb, vei umple găleata cu apă și săpun sau o altă soluție preferată de curățare, rotești până când mopul este la fel de uscat sau umed pe cât ai dori să fie, ștergi podeaua și repeți procesul din nou până când se termină corvoada.

Pardoseala este cea mai mare suprafață din casa și, nu în ultimul rând, deoarece este umblată în fiecare zi, este o suprafață care necesită curățare regulată. În gospodăria medie, experții recomandă ștergerea podelei o dată pe săptămână. Cu alte cuvinte, ștergerea este o sarcină necesară și o parte integrantă a oricărei rute obișnuite de curățare constantă a locuințelor.

Seturi de curățenie găleată mop

Premium

* Prezentare video mai jos

Leifheit Profi

Așadar, pentru ca procesul în sine să devină mai facil, se poate apela la setul de curățenie “ Leifheit Profi”, care îți va reda prospețimea locuinței, mai ales atunci când ai suprafețe mari în casă, care necesită timp și efort pentru întreținere. Acest produs, format din mop și găleată, dispune de un sistem de presare, ce ușurează, considerabil, procesul de curățare. Totodată, mopul flexibil ajunge chiar și în locurile mai inaccesibile, prezentând eficiență și rezistență. .
Verifică prețul

Curățenia reprezintă, în prezent, o necesitate inevitabilă pentru sănătatea oamenilor.

Cel mai bun

Vileda

De asemenea, curăță orice tip de pardoseală, în special suprafețele sensibile, nelăsând urme, zgârieturi sau exces de umezeală. Suportul de mop este conceput special pentru a asigura stabilitatea. Microfibra din care este confecționat mopul șterge eficient petele individuale. Pedala este durabilă și eficientă ajungând la 1000 de rotații pe minut. .
Verifică prețul

Sistemul de curățenie de la Vileda conține: găleată cu sistem de scurgere, mop rotativ și coadă telescopică. Forma găleții permite scurgerea ușoară a apei. Este ușor de depozitat, ocupând puțin spațiu.

la buget

Set curatenie Primo Vanora, mop rot. 360, VN-GRH-4COLR

Include un mop rotativ care te va ajuta să cureți podeaua mai repede datorită rotirii la 360 grade. Astfel poți lustrui podelele de orice tip, dar și locurile greu accesibile cum ar fi plinte, borduri, etc. Ai și o găleată la dispoziție pentru a-l reîmprospăta cât mai des. Coarda telescopică se înșurubează prin înșurubare. Mopul este creat din microfibră și este rotativ.
Verifică prețul

Dacă vrei să faci curățenie iarna asta, ai nevoie de un set de curățenie potrivit. De aceea, îți recomandăm acest set de curățenie de la Vanora.

Set curatenie mop rotativ plat Leifheit Clean Twist System XL

Este echipat cu o lavetă confecționată din microfibră ce are o lungime de 42 cm. Leifheit Clean Twist System XL include și o găleată de 20 l, pentru a nu fi nevoit să te aprovizionezi des cu apă. Stoarcerea se face foarte simplu printr-un mecanism revoluționar integrat în coada mopului, astfel gradul de umiditate se poate configura prin apăsări repetate, fără a fi necesar să te apleci.
Verifică prețul

Acest set de curățenie este cu siguranță cel mai bun disponibil pe piață. Achiziționând-ul vei putea curăța în profunzime toate suprafețele din casa ta, chiar și pe cele sensibile.

Galeata magic mop Zilan, Galeata 12L, Mop rotativ 360 grade, Mov

Găleata are un sistem rotativ integrat care te va ajuta să îndepărtezi eficient excesul de apă și va curăța modul după fiecare utilizare. Cu ajutorul acestui mop magic poți curăța atât umed cât și uscat fără să rămână urme. Mopul cu microfibre este extrem de absorbant și înlătură mizeria, praful, firele de păr și petele, fiind ideal pentru orice tip de suprafață.  Setul conține o găleată de 12l și un mop cu mâner de 120cm.
Verifică prețul

Găleata cu mop magic Zilan îți va crește exponențial dorința de a face și a menține curățenie.

Set de curatenie cu mop plat Master Clean, Vanora, 2 piese, plastic, negru/gri

Mopul poate fi rotit la 360°, ceea ce înseamnă că vei putea curăța cu ușurință toate tipurile de podele, inclusiv îmbinările dintre podea și zid. De asemenea, vei avea posibilitatea să cureți pe sub mobilă sau canapele. Datorită mopului realizat 100% din microfibră, poți curăța cam orice suprafață dorită. Găleata este împărțită în 2, o parte pentru spălare și una pentru stoarcere.
Verifică prețul

Acest set de curățenie prevăzut cu un sistem inovativ de stoarcere poate fi folosit cu ușurință, fără să fie nevoie de un efort fizic prea mare pentru stoarcerea mopului.

Set de curatenie galeata telescopica 5L si mop rotativ tija reglabila cu sistem de inclinare 180 grade

Mânerul mopului are o structură ergonomică și este realizat dintr-un material moale, pentru a-l putea apuca și transporta cu ușurință, fără să îți alunece din mâini. Găleata este împărțită în 2, o zonă servește drept rezervor de apă, iar în cealaltă nu vei putea stoarce mopul, astfel încât impuritățile să nu ajung în apa curată. De asemenea, este echipată cu roți pentru a putea fi mutată cu ușurință la finalul lucrului.
Verifică prețul

Cu acest set de curățare podelele tale vor străluci fără să depui prea mult efort.

Întrebări despre seturile de curățenie pentru acasă

Cum funcționează un set de curățenie pentru acasă?

Un mop rotativ este un mop umed cu o răsucire. Găleată pe care vine mopul de centrifugare are un coș de clătire. Există un mecanism în mânerul mopului care permite filarea mopului, permițând o uscare mai rapidă și există, de asemenea, o pedală pe găleată, care va roti și coșul.

Setul de curățenie găleată și mop rotativ este bun?

Mopul poate ajunge în locuri înguste din casa ta, cum ar fi sub scaun și frigider. Mai puțin stres în curățarea podelei, deoarece poți regla înălțimea mânerului, împinge mai ușor mopul, mai ales cu roți. Sunt proiectate cu materiale de calitate și cu greutate redusă.

De ce mopul meu nu se învârte?

Există câteva motive posibile pentru care mopul nu se rotește atunci când îl împingi în storcător. Un motiv poate fi atunci când storcătorul este blocat. Curăță-l de orice praf sau resturi, apoi aplică o cantitate mică de vaselină pentru o rotire mai lină.

Setul de curățenie pentru acasă înlătură mizeria eficient?

Mopurile sunt instrumente excelente pentru menținerea podelelor curate. Traficul pe jos poate duce la murdărie și germeni în casa ta. Chiar dacă mături sau aspiri regulat, ștergerea este cel mai bun mod de a curăța podelele dure. Un mop curat și o tehnică bună de ștergere vor elimina efectiv murdăria și germenii de pe podea.

Cât de des ar trebui să șterg podelele?

Dacă îți place curățenia și timpul nu te presează, atunci cel mai probabil vei șterge podelele cel puțin la 2-3 zile. Asta în funcție de cât de des sunt podelele folosite, dacă ai copii sau animale de companie. Curățenia este foarte importantă pentru sănătate așa că șterge podelele des.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Mop cu Aburi. Ghid / Păreri
Mopuri electrice cu aburi (folosire fără detergent)

Mopurile cu aburi curăță fără a folosi detergent sau alte substanțe chimice. Te ajutăm să găsești cel mai bun mop electric cu aburi pentru casa ta. Află mai multe detalii.

Cel mai bun Aspirator de Cenușă pentru Sobe și Șeminee
Aspirator de cenușă pentru sobe și șeminee

Te-ai săturat de mizeria din fața sobei sau a șemineului atunci când vrei să scoți cenușa? Ai nevoie de un aspirator special de cenușă care poate trage chiar și cărbunii încălziți.

Cel Mai Bun Aspirator cu Filtrare prin Apă
Cel mai bun aspirator cu filtrare prin apă

Cauți un aspirator care garantat nu-ți umple casa pe praf? Echipate cu filtre HEPA și cu rezervor de apă, aceste aspiratoare filtrează 100% aerul eliminat de praf și alte impurități.

Cel Mai Bun Coș de Gunoi Pentru Scutece
Cel mai bun coș de gunoi pentru scutece

În prima lună de viață a bebelușului vei folosi aproape 400 de scutece. Cu siguranță nu vei duce afară fiecare scutec folosit. Un coș de gunoi special pentru scutece te va ajuta să ai o casă mai curată și fără mirosuri.

Cel Mai Bun Aspirator Cu Spălare Pentru Canapele
Cel mai bun aspirator cu spălare pentru canapele

Îți dorești un aspirator cu ajutorul căruia să poți curăța inclusiv canapelele din casă? Atunci ai nevoie de un aspirator cu funcție de spălare și extragere. Află care sunt cele mai bune modele.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe