Cel Mai Bun Detergent Pentru Lână Și Cașmir

Cel mai bun detergent pentru lână și cașmir

Modificat la 14 ianuarie 2022
Articol evaluat de 25 ori:
Pagină realizată de:
Andrei Ursache
Andrei Ursache

De ce să folosești un detergent special pentru lână și cașmir

Dacă îți dorești ca puloverul tău preferat din lână sau cașmir să reziste cât mai mult posibil, este nevoie să acorzi o atenție mărită detergentului cu care vrei să speli aceste țesături. Acest lucru este posibil doar cu detergenți speciali pentru lână sau cașmir și alte țesături delicate. Lâna nu se grăbește, nu se agită, nu suportă să meargă pe repede-nainte!

Detergenții speciali pentru lână netezesc firele și ajută culorile hainelor să își mențină strălucirea. De asemenea, ține cont de faptul că majoritatea materialelor din lână sau cașmir pot fi spălate în mașina de spălat, doar la programe de delicate. Dar, făcând abstracție de ceea ce scrie pe etichetă vis-a-vis de instrucțiunile de spălare, cea mai bună metodă pentru a spăla hainele din lână sau cașmir, este cu mâna.

În concluzie, este foarte important să folosești detergenți speciali pentru lână și cașmir, deoarece acestea sunt materiale ce se pot deteriora foarte ușor folosind produse uzuale. Practic vei face economie investind într-un astfel de detergent.

Cel mai bun detergent pentru lână și cașmir

Cel mai bun

Detergent Lichid pentru Hainele de Lana si Casmir Ecologic/Bio 1000ml BIOPURO

Acest detergent te ajută să speli cu cea mai mare grijă hainele tale pufoase și moi. Astfel vei putea să te bucuri de hainele tale preferate pentru o perioadă mai lungă de timp decât ai crede. Hainele sunt foarte importante pentru prima impresie pe care o facem și de aceea, este bine să ai haine curate și fără deteriorări.
Verifică prețul

Hainele tale sunt extrem de importante. Pentru a le proteja, ai nevoie de un detergent de calitate care să aibă grijă de ele. De aceea, ai nevoie de un șampon special pentru hainele tale de lână și cașmir ecologic.

la buget

Detergent lichid pentru lana si matase neutru, Sonett, 1 l, bio

Se utilizează pentru spălări la temperaturi între 30–40 °C. Calitatea Sonett: toate ingredientele active (surfactantii) sunt din surse vegetale, fiind 100% biodegradabili, nu sunt folosiți conservanți și aditivi petrochimici, toate produsele Sonett sunt fără enzime, folosim doar săpun vegetal pur din uleiuri provenite din agricultura ecologică și/sau biodinamică.
Verifică prețul

Un detergent bio dedicat pentru rufe delicate, lână, mătase, neutru, fără parfumuri sau uleiuri esențiale. Poate fi folosit atât în mașina de spălat rufe, cât și pentru spălări manuale.

Premium

Detergent lichid, Steamery Stockholm, DelicateWash, 750ml, special pentru matase si lana, concentrat, biodegradabil, parfumat, fara inalbitori

Hainele care sunt spălate cu acest detergent vor avea o durabilitate mult mai mare în timp. Pentru a produce acest detergent au fost combinate tehnologia înaltă cu grija pentru haine. Acest detergent este special conceput pentru curățarea eficientă, și în același timp, hrănirea materialelor delicate precum lână și mătasea.
Verifică prețul

Steamery Stockholm DelicateWash este un detergent care are grijă de hainele și produsele tale textile. Te va ajuta să îngrijești hainele pe care le deții deja și le iubești, în loc să cumperi altele noi.

Detergent lichid Burti pentru puf, lana si matase 1,45 litri

Compoziția include proteine naturale din mătase și cheratină, care au grijă de produsele din lână, puf, mătase. Proteinele de mătase păstrează elasticitatea naturală a fibrelor de lână, iar cheratina pătrunde în structura lor și reface din interior. Nu conține înălbitor. Produsul este certificat. Temperatura de spalare: 20 °C, 40 °C, 60 °C. Este conceput pentru 17 + 2 spălări.
Verifică prețul

Detergentul lichid pentru spălarea produselor din lână și mătase Burti, îngrijește delicat țesăturile de înaltă calitate din toate tipurile de lână.

Detergent bio pentru lana si matase cu trandafir salbatic, 1,55l

Acest produs este special formulat cu proteine din soia pentru a oferi o protecție suplimentară fibrelor delicate. Nu conține substanțe chimice nocive și, prin urmare, protejează sănătatea și mediul. Este potrivit pentru hainele din țesături fine, sensibile precum cele din lână, mătase, cașmir și se poate folosi atât la spălarea automată cât și la spălarea manuală.
Verifică prețul

Spălarea organică a rufelor cu detergentul BIO PLANET PURE este un dar al naturii. Extractele puternice de saponină îți curăță hainele eficient și delicat.

Detergent enzimatic pentru spalarea articolelor de lana si delicate, 750 ml

Acest detergent enzimatic pentru spălarea articolelor din lână reprezintă un tratament de înfrumusețare pentru hainele tale preferate de lână și articolelor de îmbrăcăminte delicate, pentru că produsul îngrijește, hidratează și protejează fibrele. Formula specială Wexór cu lanolină oferă articolelor vestimentare o serie de „nutrienți naturali” pentru țesături, astfel pH-ul neutru îl face potrivit pentru orice tip de îmbrăcăminte delicată precum lenjerie, mătase și chiar cașmir. Un capac ce conține 30 ml este perfect pentru 7 Kg de haine.
Verifică prețul

Detergent Bio Lichid Pentru Rufe Delicate, Lana Si Matase 750 ml Sodasan

Avantaje de mediu: surfactantii conținuți din zaharuri, amidonul și uleiul de cocos, prezintă cele mai bune calități în ceea ce privește biodegradabilitatea. Produsul este certificat în conformitate cu directivele de detergent ECOCERT, iar pentru asigurarea necesarului de energie, Sodasan are ca și partener Greenpeace.
Verifică prețul

Detergent ecologic concentrat SODASAN, nealcalin, e potrivit pentru toate fibrele sensibile, cum ar fi: lână, lână alpaca, mătase, mohair, fibre Goretex și articole sport funcționale.

Detergent super-concentrat pentru lana si tesaturi fine, 1L Argital

Extractul de nalbă conținut în Biolavo Lână este bogat în mucilagii vegetale, care nu numai că protejează mâinile, ci și face țesuturile mai moi. Argila verde, uscată la soare, pe care o conține ajută la scaredera durității apei de spălare. Nu este necesar un balsam suplimentar pentru rufe. O sticlă de 1 litru este suficientă pentru cel puțin 30 de spălări.
Verifică prețul

Detergentul Bio super-concentrat Argital nu folosește conservanți artificiali, coloranți sau parfumuri. Poate fi utilizat pentru spălare manuală sau în mașina de spălat.

Detergent lichid pentru rufe delicate, lana si matase Sodasan, bio, 750 ml

El conține în formula sa doar agenți surfactanți vegetali și parfum natural din uleiuri esențiale pure, fără săpunuri, enzime, coloranț artificiali și conservanți. Detergentul este potrivit pentru spălari cu apă dură, datoriă uleiului de cocos și a PH-ului 4, care scoate în evidență cele mai bune calități alte materialului spălat.
Verifică prețul

Acest detergent ecologic concentrat SODASAN, este potrivit pentru toate fibrele sensibile, cum ar fi: lână, lână alpaca, mătase, mohair, fibre Goretex și articole sport funcționale.

Detergent lichid pentru rufe delicate si lana fara parfum Klar, bio, 500 ml

Acest detergent este la fel de blând ca un șampon și este indicat atât pentru spălarea la mașină a textilelor fine, cât și pentru spălarea manuală. Datorită formulelor sale ușoare și a ingredientelor naturale acest detergent este perfect și pentru persoanele cu o piele sensibilă, pentru copii și pentru persoanele alergice. Detergentul este lipsit de orice coloranți, arome și conservanți artificiali.
Verifică prețul

Detergentul lichid Klar este foarte delicat, fiind adecvat pentru lână, mătase și toate fibrele fine.

Detergent lichid Burti pentru puf, lana si matase 1,45 litri

, este imporatnt de ales detergent calitativ și special pentru aceste materiale, dacă dorești ca hainele ce conțin acest material să mențină o stare perfectă și calitativă încă foarte mult timp. Detergentul lichid Burti este o soluție impecabilă pentru tine. O cantitate de 1,45 l îți va ajunge pe foarte mult timp.
Verifică prețul

Detergent lichid Burti pentru puf, lână și mătase 1,45 litri. Deoarece puful, lâna și mătase sunt materiale care necesită o atârnare mai deosebită, față de alte materiale, precum bumbacul, produsele sintetice etc.

Întrebări frecvente despre detergenții pentru lână și cașmir

Detergenții pentru lână și cașmir sunt hipoalergeni?

Lâna și cașmirul sunt materiale sensibile și delicate, ceea ce însemnă că programele de spălare la mașina automată sunt special concepute pentru a nu se deteriora iar detergenții folosiți trebuie de asemenea să fie blânzi și de cele mai multe ori sunt hipoalergenici.

Cum se folosesc detergenții pentru lână și cașmir?

Detergenții destinați țesăturilor delicate precum lâna și cașmirul se folosesc de cele mai multe ori la fel ca cei obișnuiți. Fie că vorbim de mașina de spălat automată sau spălare manuală detergentul dâse dizolvă în apă la fe ca oricare.

Detergenții pentru lână și cșmir sunt lichizi?

Da, de cele mai multe ori acest tip de detergent vine ambalat sub formă de lichid. Acest aspect favorizează dizolvarea mai rapidă a cestora și protejarea țesăturilor și a culorilor acestora.

Pentru câte spălări ajunge o sticlă de detergent pentru lână și cașmir?

În medie 1L de detergent pentru lână și cașmir poate fi folosit pentru 35-40 de spălări.

Cât costă detergenții pentru lână și cașmir față de cei clasici?

În funcție de producătorul detergenților prețul pentru acest tip de detergenți poate varia, însă aceștia vor fi în general mai scumpi decât ceilalți. Prețurile variazî între 20 și 80 lei/l.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Mop Robot pentru Acasă
Cel mai bun mop robot pentru gresie și pardoseală

Ai o locuință cu mult parchet și gresie și vrei să scapi de efortul de a da cu mopul? Mopul robot funcționează automat și este ajutorul tău 24 din 24 ștergând constant orice urmă de praf.

Cel mai bun Aparat de Curățat Scamele (Electric)
Cel mai bun aparat de curățat scamele

Îți dorești o modalitate rapidă de a-ți curăța hainele de scame? Un aparat portabil și profesional pe baterii este ceea ce ai nevoie. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cele mai bune aparate pentru curățatul și spălatul terasei (lemn, gresie sau pavaj)
Aparate cu presiune pentru curățatul si spălarea terasei

Aparatul cu presiune cu mod special de terasă iți e de ajutor prin toată curtea nu doar pentru terasă. Pavaje, garduri, balustrade de ciment sau chiar mașina, toate pot fi curățate cu aceste aparate.

Cea Mai Bună Lămpă Catalitică (Parfumare & Purificare Aer)
Lămpi catalitice pentru purificarea aerului

Lămpile Catalitice în baza unor reacții amplificate prin cataliză, reușesc să purifice aerul prin distrugerea moleculelor de impurități (mirosuri neplăcute de mâncare și tutun, bacterii, microbi) .

Cel Mai Bun Aparat de Curățat cu Abur
Cel mai bun aparat de curățat cu abur

Aburul de temperaturi înalte are rolul de a dezinfecta suprafețele. Ai grijă de sănătatea ta și a copiilor cu ajutorul unui aparat de curățat cu abur.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe