Cea Mai Bună Mașină de Măturat

Cea mai bună mașină de măturat pentru exterior

Modificat la 08 aprilie 2022
Articol evaluat de 23 ori:
Pagină realizată de:
Călin Pompiliu
Călin Pompiliu
Ianis Pipor
Ianis Pipor

De ce ai nevoie de o mașină de măturat?

Vremurile s-au schimbat și nu mai vrei să dai cu mătura ca în copilărie. Tehnologia te ajută să nu mai ții niciodată o mătură în mână. Este important să știi că toată munca manuală poate fi automatizată până la un anumit nivel. De aceea, nici măturatul nu mai este ce a fost odată.

De ceva timp, pe piață au apărut mașinile de măturat care îți iau o grijă de pe cap și te ajută să ai o curte curată cu minim de efort. Nu mai trebuie să te apleci pentru a ajunge în cele mai dificile colțuri ale curții, ci ai o mașinărie care să facă asta pentru tine. Mașina de măturat te ajută să cureți curtea sau grădina rapid și eficient fără să mai înghiți praf sau să trebuiască să stropești locul înainte să mături.

Doar o pornești și te plimbi cu ea prin curte ca și cum ai tunde iarba, iar ea face toată treaba pentru tine. Mai mult, are aspectul unei mașini de tuns iarba și se folosește fix la fel. De altfel, te va ajuta să scutești timp prețios. Nu ezita să îți ușurezi viața în cursul zilei de astăzi!

Cea mai bună mașină de măturat

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Masina de maturat manuala Karcher S4 Twin, 20 l recipient, 680 mm latime lucru, 2400 m²/h, maner ergonomic

 • Capacitate a rezervorului de 20l
 • Greutate de 10.2 kg
 • Ușor de utilizat
 • Include un recipient de murdărie detașabil
 • Echipată cu un mâner ergonomic
Verifică prețul

Mașină de măturat manuală (fără motor), model Karcher S4 Twin, culoare galben/negru, capacitate vas murdărie 20 L, 680 MM lățime de lucru, suprafață acoperită 2400 m²/h, mâner ergonomic. Modelul S4 Twin de la Karcher, lider de piață pe segmentul de curățenie, dispune de un vas/recipient pentru murdărie care este de tip detașabil, și care se poate curăța cu ușurință. Mașina de măturat are o perie puternică cu role și 2 perii laterale, iar perii lungi laterali asigură curățenie completă chiar până la margine.

la buget

Masina de maturat manuala Detoolz MS70, 700 mm, 14 l, 4 km/ora

 • Eficientă
 • Ușor de folosit
 • Design modern
 • Acționare manuală
 • Greutate redusă
Verifică prețul

Mașină de măturat manuală Detoolz MS70, 700 mm, 14 L. Această mașină de curățat este acționată manual, dispune de un rezervor de murdărie cu o capacitate de 14L și are o viteză maximă de deplasare de 4 KM/oră. Mașina de măturat Detools MS70 prezintă un raport calitate-preț foarte bun, având în vedere faptul că suprafața maximă de măturare este de 2800 m²/ora, iar lățimea de acționare este de 700 mm. Aparatul are o greutate netă de 8,8 kg, iar greutatea brută este de 10.3 kg. Dimensiuni: 700 x 1260 x 850 mm.

Premium

* Prezentare video mai jos

Masina de maturat KM 70/20 C

 • Simplu de utilizat
 • Comenzi simplificate
 • Dimensiuni reduse
 • Fabricată din materiale de înaltă calitate
 • Dotată cu aspirator puternic
Verifică prețul

KM 70/20 C de la Karcher este o alternativă foarte convenabilă la curățarea cu mătură. Aparatul este dotat cu un recipient mare pentru murdărie, perie rolă reglabilă și o perie laterală pentru margini. Greutatea este redusă, ceea ce oferă o ergonomie excelentă, inclusiv prin faptul celor celor trei reglaje pe înălțime. Peria principală este angrenată de ambele roți - pentru un rezultat de măturare uniform în curbele la dreapta și stânga. Poziția ”de parcare” economisește spațiu datorită funcției de rabatare.

Masina de maturat manuala 700mm 14L MS70 DeeToolz DZ-CI100

 • Fiabilă
 • Rezervor de 14l
 • Ușor de manevrat
 • Rezistentă
 • Practică
Verifică prețul

Întrucât cu toții ne dorim să avem cât mai mult timp liber, trebuie să ne orientăm către dispozitive și accesorii care să ne ofere acest lucru. Această mașină de măturat manuală de la DeeToolz, te va ajuta să îți termini treaba mult mai repede și astfel să te bucuri de timp de calitate împreună cu familia sau prietenii. Cu această mătură vei putea să cureți o suprafață de până la 2800 m² în aproximativ o oră. Mătura are o lățime de acționare de 700 mm și un rezervor pentru murdărie cu o capacitate de 14 l.


* Prezentare video mai jos

Masina fara fir de maturat Einhell TE-SW 18 610 Li-Solo 18V 20L 610mm Rosu

 • Ușor de utilizat
 • Wireless
 • Funcționare pe acumulatori
 • Lățime mare de lucru
 • Putere ridicată
Verifică prețul

Mașina fără fir de măturat Einhell TE-SW 18/610 Li-Solo este un membru al familiei PXC. Această mașină vă ajută să măturați fără efort, folosind o unitate și un motor asistat de acumulator de 18 V (acumulatorul și încărcătorul sunt disponibile separat), chiar până la margini, datorită periei poziționate pe lateral. Este concepută pentru măturarea suprafețelor de până la 1.800 m², iar datorită lățimii de măturare de 610 mm, face munca ușoară de menținere a curățeniei în curțile mari. Comutatorul de pornire / oprire este localizat chiar pe maner. Pentru o manevrare ușoară, are role de pivotare mari și o formă ergonomică.

Masina de maturat GKM 700 Guede GUDE16787, 700 mm

 • Carcasă creată din plastic de înaltă calitate
 • Roți mari cauciucate pentru aderență maximă
 • Cadru de conducere pliabil
 • Acționare manuală
 • Capacitate de ștergere: 2000 m² / oră
Verifică prețul

Mașina de măturat GKM 700 (măturatoare) de uz casnic (casă și gradină) de la GUDE, pentru curățat alei, drumuri, intrări și curte vine cu o serie de beneficii deosebite: murdăria măturată este depozitată în recipientul din dotare, mașina este comfortabilă, rapidă, curată și curăță temeinic! Poți mătura cu ușurință suprafețe precum și colțuri și margini. Recipientul poate fi detașat ușor și este construit ca să ofere o depozitare sigură. Carcasa este din plastic de înaltă calitate, iar roțile mari cauciucate oferă aderență maximă.

Întrebări frecvente despre mașinile de măturat

Ce preț are?

Dacă nu știai mașinile de măturat au prețuri variate pentru orice buzunar, variind de la 400 lei până la 6.000 lei în funcție de performanțe. Cu cât mașina de măturat este mai performantă cu atât prețul va fi mai mare.

Unde este folosită mașina de măturat?

Dacă te gândeai că mașina de măturat poate fi folosită doar în locuințe, te înșeli amarnic. Poate fi folosită cu succes în domenii variate cum ar fi pomicultură, horticultură, deratizare, totul în scop personal sau industrial fără probleme.

Din ce material este confecționată mașina de măturat?

Mașina de măturat este confecționată dintr-un material rezistent. Materialul de plastic al bazinului şi al tubului deflector poate rezista la acțiunea oricărui tip de substanţe chimice şi fungicide folosite în pomicultură.

Câte moduri de pulverizare a soluției are mașina de măturat?

De fapt, mașina de măturat are 4 moduri de pulverizare a soluției din care poți alege ce îți place.

Ce sistem de aprindere are mașina de măturat?

Mașina de măturat are un sistem de aprindere electronic.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Aspirator Robot De Apartament
Cel mai bun aspirator robot pentru apartament

Cu aspiratorul robot, poți sta relaxat în canapea în timp ce-și face treaba. Indiferent că ai covor, mochetă sau parchet, robotul aspirator face față cu brio la orice suprafață.

Cele mai bune aparate pentru curățatul și spălatul terasei (lemn, gresie sau pavaj)
Aparate cu presiune pentru curățatul si spălarea terasei

Aparatul cu presiune cu mod special de terasă iți e de ajutor prin toată curtea nu doar pentru terasă. Pavaje, garduri, balustrade de ciment sau chiar mașina, toate pot fi curățate cu aceste aparate.

Cel Mai Bun Mop cu Aburi. Ghid / Păreri
Mopuri electrice cu aburi (folosire fără detergent)

Mopurile cu aburi curăță fără a folosi detergent sau alte substanțe chimice. Te ajutăm să găsești cel mai bun mop electric cu aburi pentru casa ta. Află mai multe detalii.

Cel mai bun Sterilizator Pentru Telefon cu Lumină UV
Cel mai bun sterilizator pentru telefon cu lumină UV

Petreci mult timp cu telefonul în mână și vrei să te asiguri că atunci când ajungi acasă acesta nu are viruși și bacterii? Un sterilizator cu lumină UV este soluția.

Cel Mai Bun Aparat Împotriva Rozătoarelor Pentru Exterior
Cel mai bun aparat împotriva rozătoarelor pentru exterior

Ai probleme cu șobolanii prin curte, garaj sau grădină? Află care sunt cele mai bune aparate non-toxice împotriva rozătoarelor.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe