Cel Mai Bun Pat Montessori În Formă De Căsuță

Cel mai bun pat Montessori în formă de căsuță

Modificat la 03 august 2021
Articol evaluat de 19 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să alegi un pat Montessori pentru copilul tău?

Patul este unul dintre cele mai importante aspecte. Nu doar pentru copii, ci și pentru adulți. Asta pentru că un somn de bună calitate nu se poate obține într-un pat de proastă calitate, iar atunci când vorbim de cei mici, trebuie să ne gândim la mai multe aspecte, ca siguranța, creativitatea și multe altele. Un pat Montessori răspunde tuturor acestor nevoi, de aceea e întotdeauna o alegere bună.

El este rezultatul metodei pedagogice Maria Montessori, care se bazează pe încurajarea auto-educării copilului ca să-și dezvolte independența și să învețe folosindu-și simțurile. Patul Montessori este încăpător și foarte jos, astfel încât copilul să se poartă urca și da jos singur, fără ajutorul părinților. În felul ăsta învață să fie independent și să își recunoască semnalele corpului.

Dacă îi e somn, îi este ușor să meargă singur în camera lui. În plus, pe piață sunt disponibile o mulțime de modele care incită imaginația dar și creativitatea copiilor, care vor adora patul de poveste din camera lor.

Cel mai bun pat Montessori în formă de căsuță

Cel mai bun

Pat din lemn pentru copii Benlemi Lucky, 70 x 160 cm, alb

Datorită peretelui lateral încorporat, nu va mai trebui să îți faci griji că cel mic se va putea rostogoli din pat. Patul are somieră inclusă, dar va trebui să îți procuri o saltea potrivită pentru el. Pătuțul este realizat din lemn masiv de molid, lăcuit, ce se poate curăța foarte ușor cu o cârpă umedă sau un burete, fără agenți de curățare abrazivi sau agresivi. Ține cont că la livrare, necesită asamblare.
Verifică prețul

Patul minimalist din lemn pentru copii, de la brandul cehesc Benlemi, va aduce cele mai frumoase vise prețiosului tău copil.

la buget

Pat din lemn de pin pentru copii tip casuta Cabane Alb

Acest tip de pat în formă de căsuță îi va oferi celui mic un loc confortabil și mai ales sigur pentru a se putea relaxa și juca cu prietenii. Are un design complet inedit și va deveni curând locul preferat al copilului tău, dar mai ales este o piesă simplă și frumoasă de mobilier. Materialul și manopera de calitate este de fapt o garanție a longevității.
Verifică prețul

Dacă voiai un pat creativ pentru copilul tău, tocmai ce l-ai găsit. Avem pentru tine un pat din lemn de pin pentru copii tip căsuță numit Cabane Alb.

Premium

Patuturi copii / Pat casuta Home Concept Montessori

Fiind confecționat din lemn masiv de brad, oferă un cadru natural și sănătos de odihnă și joacă. Patul tip căsuță este la nivelul solului, dispare riscul de a cădea din pat în timpul somnului și oferă acces ușor. Copilul poate urca și coborî din pat când dorește, fără intervenția unui adult. În acest fel sunt încurajate explorarea liberă și un mediu sigur de dezvoltare.
Verifică prețul

Patul Montessori tip căsuță a fost creat special pentru a încuraja independența copilului tău. Lucrat cu multă dăruire și pasiune de o echipă tânără și pasionată de educația de tip Montessori și un stil de viață sănătos.

vidaXL Cadru pat de copii, alb, 90 x 200 cm, lemn masiv de pin

De aceea, noi le oferim un cadru de pat extrem de sigur. Cadrul are următoarele dimensiuni 90x200 cm și este realizat dintr-un lemn masiv de pin. Mai mult, copiii vor ieși din cotidian cu acest cadru de pat care îi îmbină la visare. Poate fi folosit ca loc de lectură sau chiar o căsuță de joacă pentru cel mic.
Verifică prețul

Cei mici au nevoie de cel mai sigur mediu în care să trăiască. De aceea, patul în care vor dormi este foarte important. Părinții pot avea grijă de ei să nu cadă în timpul nopții cu ajutorul unui cadru de pat.

Pat Montessori THEO

Patul este confecționat dintr-un materiale foarte rezistent, și anume din lemn masiv de brad, ce asigură o calitate ireproșabilă, pătuțul putând fi folosit ani la rând. Un mare avantaj al acestuia este asamblarea rapidă și faptul că este așezat aproape de podea, copilul putând sa urce și să coboare fără dificultate.
Verifică prețul

Pătuțul este nelipsit din dormitorul copilului. Patul Montessori Theo este patul potrivit pentru un somn cât mai liniștit pentru copilul tău. Acesta este de tip Căsuță și are dimensiunile de 90/200/190H.

Pat Montessori copii ,alb ,cu suport saltea inclus ,model casuta,207x97x165 cm, Bortis Impex

Acesta întruchipează exemplul unei case, iar acest lucru îl va face pe micuț să se simtă în siguranță și confortabil, fiind, totodată, interesant și distractiv. Patul este confecționat din lemn, acesta fiind un material inofensiv și sigur pentru copii, un material natural. De asemenea, acesta este ușor de asamblat/montat, dar și de manevrat, având dimensiuni normale și comode pentru a-l muta oriunde în casă.
Verifică prețul

Descoperă patul Montessori pentru copii, de culoare albă, cu un suport de saltea inclus.

Pat Casuta Montessori 140x200 cm, Lemn Masiv, Fag, Alb Mat, Home & More Concept, Alb

Patul este simplu și elegant și se integrează perfect în camera copilului tău oferindu-i, de asemenea, o notă de eleganță. Deoarece salteaua nu este inclusă în pachet, va trebui să te orientezi către o saltea cu dimensiuni de 140x200 cm. Un mare avantaj pe care îl vei observa la acest pat este faptul că pe ambele laterale are montate grilaje de protecție astfel încât micuțul tău să nu poată cădea pe timpul somnului.
Verifică prețul

Patul Montessori în formă de căsuță este realizat dintr-un lemn masiv de fag, vopsit ecologic cu vopsea de culoare alb mat, pe bază de apă.

Întrebări frecvente despre paturile Montessori

Din ce materiale sunt realizate paturile Montessori?

Fiind realizate în spiritul Montessori paturile trebuie să urmeze principiile educaționale Montessori. Astfel, un pat de calitate va fi realizat din lemn de brad sau de fag și va fi lucrat manual, cu accent pe sustenabilitate.

Paturile tip Montessori pot fi și duble?

Bineînțeles. Vei găsi pe piață o gamă variată de astfel de paturi. Tot ce trebuie să faci este să te orientezi în funcție de nevoile tale sau, mai exact, de nevoile celor mici. Deoarece și ei vor trebui să fie atrași de noua piesă de mobilier.

Paturile Montessori au barieră de protecție?

Barierele pentru protecție nu lipsesc de pe nici un pat, însă unele au bariere mai înalte. Va trebui să alegi dimensiunile în funcție de nevoile copilului tău. Dacă ai observat că micuțul tău doarme mai liniștit, poți opta pentru bariere mai mici.

Paturile Montessori au sertare de depozitare?

Sertarele de depozitare pot fi foarte utile dar nu sunt mereu necesare. În funcție de ce alte obiecte de mobilier mai ai în camera celui mic sertarul poate fi doar o opțiune. Tot ce îți rămâne de făcut este să îți calculezi spațiul de depozitare.

Paturile Montessori se asamblează greu?

Nu trebuie să îți faci griji în privința montajului. Paturile Montessori se livrează de obicei parțial montate și trebuie doar asamblate. Poți considera acest lucru o activitate pentru întreaga familie la care poate participa chiar și cel mic.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Pat pentru Copii Formă de Mașină
Cel mai bun pat pentru copii în formă de mașină

Copilul tău este înnebunit după mașini sau domeniul auto? Fă-i o surpriză frumoasă și cumpără-i un pat în formă de mașină. Vezi care sunt cele mai bune modele.

Cea Mai Bună Sanie de Copii cu Sac Îmblănit
Sanie pentru copii cu sac îmblănit

Vrei ca plimbarea cu sania să fie o plăcere? Alege o sanie de plimbare cu sac îmblănit iar copilul tău se va bucura de plimbare și va uita de frigul de afară.

Cea Mai Bună Bicicletă Fără Pedale - Copii
Cea mai bună bicicletă fără pedale pentru copii

Învață copilul să meargă pe bicicletă fără efort încă de la o vârstă fragedă. Bicicletele fără pedale le permi copiilor să facă mișcare și să învețe să-și țină echilibrul jucându-se.

Cel Mai Bun ATV Electric Pentru Copii
Cel mai bun ATV electric pentru copii

Conducerea unui ATV electric prin parc îi poate oferi copilului tău senzații de bucurie și în același timp îl poate învăța primele reguli ale condusului.

Cea Mai Bună Măsuță De Cafea Extensibilă
Cea mai bună măsuță de cafea extensibilă

Îți dorești o măsuță de cafea în living dar totuși stai pe gânduri din cauza spațiului limitat? Alege o măsuță de cafea extensibilă și ai rezolvat problema.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe