Cel Mai Bun Pat Montessori În Formă De Căsuță

Cel mai bun pat Montessori în formă de căsuță

Modificat la 20 decembrie 2021
Articol evaluat de 19 ori:
Pagină realizată de:
Pavel Moscovici
Pavel Moscovici

De ce să alegi un pat Montessori pentru copilul tău?

Patul este unul dintre cele mai importante aspecte. Nu doar pentru copii, ci și pentru adulți. Asta pentru că un somn de bună calitate nu se poate obține într-un pat de proastă calitate, iar atunci când vorbim de cei mici, trebuie să ne gândim la mai multe aspecte, ca siguranța, creativitatea și multe altele. Un pat Montessori răspunde tuturor acestor nevoi, de aceea e întotdeauna o alegere bună.

El este rezultatul metodei pedagogice Maria Montessori, care se bazează pe încurajarea auto-educării copilului ca să-și dezvolte independența și să învețe folosindu-și simțurile. Patul Montessori este încăpător și foarte jos, astfel încât copilul să se poartă urca și da jos singur, fără ajutorul părinților. În felul ăsta învață să fie independent și să își recunoască semnalele corpului.

Dacă îi e somn, îi este ușor să meargă singur în camera lui. În plus, pe piață sunt disponibile o mulțime de modele care incită imaginația dar și creativitatea copiilor, care vor adora patul de poveste din camera lor.

Cel mai bun pat Montessori în formă de căsuță

Cel mai bun

Pat din lemn pentru copii Benlemi Lucky, 120 x 200 cm, alb

Cu ajutorul acestui pătuț confecționat din materiale de înaltă calitate, copilul tău va avea parte de cele mai frumoase vise. Este extrem de confortabil, iar designul său simplu și modern îl fac ușor de încadrat în orice decor. Este durabil și rezistent și suportă până la 150kg.
Verifică prețul

Lasă personalitatea și spiritul liber al copilului tău să se exprime în voie și oferă-i un loc extrem de confortabil de dormit! Renunță definitiv la paturile cu gratii sau la cele prea înalte care pot deveni cu ușurință periculoase.

la buget

Pat din lemn de pin pentru copii tip casuta Cabane Alb

Acest tip de pat în formă de căsuță îi va oferi celui mic un loc confortabil și mai ales sigur pentru a se putea relaxa și juca cu prietenii. Are un design complet inedit și va deveni curând locul preferat al copilului tău, dar mai ales este o piesă simplă și frumoasă de mobilier. Materialul și manopera de calitate este de fapt o garanție a longevității.
Verifică prețul

Dacă voiai un pat creativ pentru copilul tău, tocmai ce l-ai găsit. Avem pentru tine un pat din lemn de pin pentru copii tip căsuță numit Cabane Alb.

Premium

Patuturi copii / Pat casuta Home Concept Montessori

Fiind confecționat din lemn masiv de brad, oferă un cadru natural și sănătos de odihnă și joacă. Patul tip căsuță este la nivelul solului, dispare riscul de a cădea din pat în timpul somnului și oferă acces ușor. Copilul poate urca și coborî din pat când dorește, fără intervenția unui adult. În acest fel sunt încurajate explorarea liberă și un mediu sigur de dezvoltare.
Verifică prețul

Patul Montessori tip căsuță a fost creat special pentru a încuraja independența copilului tău. Lucrat cu multă dăruire și pasiune de o echipă tânără și pasionată de educația de tip Montessori și un stil de viață sănătos.

vidaXL Cadru pat de copii, alb, 90 x 200 cm, lemn masiv de pin

De aceea, noi le oferim un cadru de pat extrem de sigur. Cadrul are următoarele dimensiuni 90x200 cm și este realizat dintr-un lemn masiv de pin. Mai mult, copiii vor ieși din cotidian cu acest cadru de pat care îi îmbină la visare. Poate fi folosit ca loc de lectură sau chiar o căsuță de joacă pentru cel mic.
Verifică prețul

Cei mici au nevoie de cel mai sigur mediu în care să trăiască. De aceea, patul în care vor dormi este foarte important. Părinții pot avea grijă de ei să nu cadă în timpul nopții cu ajutorul unui cadru de pat.

Pat Montessori, lemn de pin, alb, IMPRES

Este o alegere sigură, fiind prevenite căzăturile din paturile clasice, mai înalte. Este un pat alb, în formă de căsuță, care poate fi cu ușurință decorat în funcție de preferințele și personalitatea copilului, de câte ori este nevoie. Este foarte simplu de montat și întreținut și nu ocupă mult spațiu.
Verifică prețul

Acest tip de pat Montessori confecționat din lemn de pin este alegerea cea mai potrivită pentru copilul tău, încadrându-se perfect în orice decor, fiind perfect atât pentru cei mici, dar și pentru cei mai mari.

Patut din lemn casuta Wunderkid, 160x80 cm, Alb

Pătuțul este extrem de sigur și rezistent și poate preveni accidentarea copilului, spre deosebire de paturile înalte clasice. Designul simplu și elegant îl va face ușor de încadrat oriunde. Suportă o greutate de până la 50 kg. Prețul este accesibil, iar materialele folosite sunt de calitate.
Verifică prețul

Pătuțul din lemn tip căsuță va fi alegerea potrivită pentru copilul tău, indiferent de felul în care i-ai decorat până acum camera. Cel mic va fi încântat să doarmă singur în patul lui confortabil, aranjat cu multă grijă.

Pat Casuta Montessori 140x200 cm, Lemn Masiv, Fag, Alb Mat, Home & More Concept, Alb

Patul este simplu și elegant și se integrează perfect în camera copilului tău oferindu-i, de asemenea, o notă de eleganță. Deoarece salteaua nu este inclusă în pachet, va trebui să te orientezi către o saltea cu dimensiuni de 140x200 cm. Un mare avantaj pe care îl vei observa la acest pat este faptul că pe ambele laterale are montate grilaje de protecție astfel încât micuțul tău să nu poată cădea pe timpul somnului.
Verifică prețul

Patul Montessori în formă de căsuță este realizat dintr-un lemn masiv de fag, vopsit ecologic cu vopsea de culoare alb mat, pe bază de apă.

Întrebări frecvente despre paturile Montessori

Din ce materiale sunt realizate paturile Montessori?

Fiind realizate în spiritul Montessori paturile trebuie să urmeze principiile educaționale Montessori. Astfel, un pat de calitate va fi realizat din lemn de brad sau de fag și va fi lucrat manual, cu accent pe sustenabilitate.

Paturile tip Montessori pot fi și duble?

Bineînțeles. Vei găsi pe piață o gamă variată de astfel de paturi. Tot ce trebuie să faci este să te orientezi în funcție de nevoile tale sau, mai exact, de nevoile celor mici. Deoarece și ei vor trebui să fie atrași de noua piesă de mobilier.

Paturile Montessori au barieră de protecție?

Barierele pentru protecție nu lipsesc de pe nici un pat, însă unele au bariere mai înalte. Va trebui să alegi dimensiunile în funcție de nevoile copilului tău. Dacă ai observat că micuțul tău doarme mai liniștit, poți opta pentru bariere mai mici.

Paturile Montessori au sertare de depozitare?

Sertarele de depozitare pot fi foarte utile dar nu sunt mereu necesare. În funcție de ce alte obiecte de mobilier mai ai în camera celui mic sertarul poate fi doar o opțiune. Tot ce îți rămâne de făcut este să îți calculezi spațiul de depozitare.

Paturile Montessori se asamblează greu?

Nu trebuie să îți faci griji în privința montajului. Paturile Montessori se livrează de obicei parțial montate și trebuie doar asamblate. Poți considera acest lucru o activitate pentru întreaga familie la care poate participa chiar și cel mic.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel Mai Bun Cărucior Copii 3 in 1 (Somn + Plimbare + Scaun Auto)
Cărucioare pentru copii transformabile 3 în 1

Fă o alegere înțeleaptă și alege un cărucior transformabil și multi funcțional. Ai tot ce îți trebuie într-un singur loc și în același stil / design.

Cel Mai Bun Kart cu Pedale Pentru Copii
Cel mai bun kart cu pedale pentru copii

Pregătește-ți copilul de mic pentru condus. Cumpără-i un kart cu pedale și va putea trăi senzația Formula 1 fără riscurile pe care le implică o bicicletă sau o trotinetă.

Cel Mai Bun Ceas Deșteptător Cu Alarmă
Cel mai bun ceas deșteptător cu alarmă

Ai probleme cu trezitul dimineața? Un ceas deșteptător (diferit de cel al telefonului) te poate ajuta să-ți creezi un ritual de trezire care să nu-ți strice restul zilei.

Cea Mai Bună Poartă de Fotbal de Copii cu Plasă
Cea mai bună poartă de fotbal pentru copii

Te-ai săturat să tot alergi după mingiile șutate de copilul tău? O poartă de fotbal cu plasă poate fi obiectul ideal de joacă în grădină singur sau alături de alți prieteni.

Cel Mai Bun Calorifer Electric pe Ulei cu Termostat
Cel mai bun calorifer electric cu ulei și termostat

Caloriferul cu ulei este varianta cea mai eficientă dacă ai nevoie de un extra plus de căldură în casă sau cauți o metodă temporară de încălzire.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe