Cel Mai Bun Mop Robot pentru Acasă

Cel mai bun mop robot pentru gresie și pardoseală

Modificat la 13 ianuarie 2022
Articol evaluat de 74 ori:
Pagină realizată de:
Theo Dobre
Theo Dobre

De ce să-ți cumperi un mop robot pentru acasă?

Pentru cei cu programul foarte aglomerat care nu mai au timp pentru treburile casnice, viitorul robotic este aici. Mop robotul îți pot ușura viața ajutându-te în mod automat la treburile casnice. Cele mai bune mop roboți vor avea un timp de funcționare îndelungat de până la două ore sau mai mult. Unele modele cu timp de funcționare mai redus pot avea și un timp de încărcare mare, fiind în acest fel destul de incomod de folosit. Deși nu vor curăța la fel de profund ca un mop manual, acești mop roboți te vor ajuta să menții o curățenie de bază a tuturor pardoselilor din casă.

Dacă ești în căutarea unui robot mop inteligent pentru a curăța mai multe zone din întreaga casă atunci acest aparat este pentru tine, mai ales că se poate controla și prin aplicația specială destinată telefoanelor smart sau tabletelor. Acești roboți mop vin cu diferite acceosorii, pentru măturat uscat și cel puțin două tipuri de accesorii de curățare umedă - de unică folosință și reutilizabile. Acest lucru înseamnă că vei folosi mai rar mopul convențional.

Cele mai bune mopuri robot

la buget

* Prezentare video mai jos

Mop robot Hobot Legee 688

 • Navigație inteligentă
 • Senzori cu laser
 • Spălare umedă
 • Dotat cu 2 mopuri oscilante
 • Volum mare al recipientului de apă
Verifică prețul

Mopul Robot Hobot Legee 688 îți va schimba cu totul viața, întrucât va face curățenia în locul tău. Dotat cu o telecomandă și două mopuri oscilante speciale, va putea fi extrem de ușor de controlat. Optimizează și își împarte foarte eficient suprafețele mari. Recipientul de apă are o capacitate de 320ml, iar cel de mizeria 500ml. Are funcția de spălare umedă, dar și funcția de aspirare. Este controlabil prin WiFi, iar tu trebuie doar să îl pornești și apoi, să pornești la o plimbare relaxantă alături de cei dragi.

Cel mai bun

* Prezentare video mai jos

Xiaomi Mi Robot

 • Are o putere de aspirare crescută - 2500 PA;
 • Poate spăla toate tipurile de podelele și pardoseli din casă sau de la birou;
 • Bateria de 2400 mAh îi ofera o autonomie de circa 30 min;
 • Poate depăsi obstacole cu înălțime de până la 2 cm;
 • Aspiratorul robot include un mop, ceea ce înseamnă o curățenie mai bună.
Verifică prețul

Aspiratorul robot Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner oferă atât curățare uscată, cât și umedă. Are navigare vSLAM avansată, unde folosește un traseu calculat cu ajutorul a 2 camere. De asemenea, se bazează pe 7 senzori care îl protejează de căderea pe scări sau asigură o distanță sigură de perete și multe altele. Cu o putere de aspirație de 2500 Pa, nivelul de zgomot atinge doar 60 dB. Impuritățile sunt colectate într-un recipient de praf de 600 ml și un recipient de apă de 200 ml. Control prin intermediul aplicației mobile Mi Home sau cu asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa.

Premium

* Prezentare video mai jos

Mop robot iRobot Braava jet m6

 • Dotat cu mapare inteligentă Imprint
 • Tehnologie vSLAM
 • Funcție de pulverizare
 • Poate fi conectat la rețeaua WIFI
 • Control prin aplicația iROBOT HOME
Verifică prețul

Mopul robot iRobot Brava jet m6 îți va dărui mult, mult timp liber de petrecut cu familia, pentru că va face toată treaba în locul tău. Doar dă-i drumul și mergeți cu toții la o plimbare relaxantă. Până vă întoarceți, casa va fi curată. Este potrivit pentru toate tipurile de podele, are senzori de cădere și se încarcă în timpul curățeniei. Este dotat cu două moduri de curățare: umed și uscat, iar această curățare va fi foarte silențioasă. Acest robot își va planifica singur curățarea casei și este compatibil cu telefonul tău.


* Prezentare video mai jos

Aspirator robot si mop Roborock S5 MAX, 58W, 0.460ml, Autonomie 150 min, 5200 mAh (Alb)

 • Abilitatea de a se urca cu ușurință peste covoare sau profile de până la 2 cm înălțime;
 • Are un rezervor de apă mare, cu capacitate de 290 ml;
 • Poate curăța o suprafață de până la 200 mp cu o singură încărcare a rezervorului;
 • Poate fi controlat vocal;
 • Utilizând aplicația mobilă pot fi setate zone de restricție și bariere sau poate fi direcționat în anumite zone.
Verifică prețul

Roborock Cleaner S5 MAX este un mop inteligent, folosind navigare cu laser, cu ajutorul căreia robotul trece prin fiecare zonă o dată și se oprește automat atunci când curățarea este completă, iar spre deosebire de modelele mai vechi, Roborock nu se lovește de pereți sau mobilier, știind cu precizie unde să acționeze. Dacă încărcarea bateriei scade la 20% înainte de finalizarea curățării, robotul va reveni la stația de încărcare, va încărca bateria până la 80% și va reporni pentru a finaliza curățarea. În plus, acesta poate trece peste praguri și nu rămâne blocat.


* Prezentare video mai jos

Renunță la curățarea clasică a casei și apelează cu încredere la acest robot mop iRobot de la Braava, care va face practic toată treaba în locul tău, permițându-ți să petreci mult mai mult timp cu familia. Robotul dispune de o curățare precisă și eficientă, nu pulverizează pe mobilier, covoare sau pereți. Este inteligent și intuitiv, poate fi programat și folosit cu ușurință prin intermediul telefonului și dispune de pad-uri diferite, potrivite fie pentru spâlare umedă sau ștergere uscată. Designul permite curățarea simplă a marginilor.


* Prezentare video mai jos

Symbo xBot 5 mop

 • Navigare inteligentă Smart GYRO
 • Putere mare de aspirare
 • Potrivit pentru curățarea părului de animale
 • Timpul de funcționare până la 100 minute pe o singură încărcare
 • Baterie Li-Ion de mare capacitate
Verifică prețul

Symbo xBot 5 poate fi alegerea excelentă pentru dumneavoastră, datorită celor 6 moduri de curățare, bateriei Li-Ion de mare capacitate, periilor lungi pentru aspirarea în colțuri, sistemului de navigație inteligentă Smart GYRO, și a sistemului de filtrare pe două nivele: filtru primar și filtru cu design HEPA care captează chiar și cele mai mici particule de praf și murdărie. xBot 5 este potrivit pentru diferite tipuri de pardoseli dure (vinil, parchet, linoleum) şi covoare joase. Având o putere mare de curățare este potrivit chiar și în cazul părului de animale.

Întrebări despre mopurile robot

Care este durata de viață bateriei ?

Căută mop roboți care sunt echipați cu baterii reîncărcabile care durează cel puțin 90 de minute. Dacă ai un spațiu mai mare de curățat, căută mopuri robot care se reîncarcă și se reîntorc, revenind după încărcare în locul unde au oprit curățarea pentru a termina lucrarea.

Cum se realizează întreținerea ?

Mentenanța este foarte simplă, cu cât este mai ușor, cu atât mai bine atunci când vine vorba de încărcarea mopului robotului, umplerea și golirea rezervorului de apă, scoaterea sau înlocuirea perilor de curățare și configurarea acestuia pentru a curăța o dată sau în mod regulat. Totul se realizează în doar cinci minute la stația de încărcare.

Ce fel de senzori au ?

Datorită acestor senzori, multipli, ( de suprafață , de obstacole, de apă ) mop roboții și-au îmbunătățit detectarea obstacolelor, făcându-i mai puțin problematici, astfel nu trebuie să ridici jucării, încălțăminte și chiar cabluri înainte de a instrui robotul să se apuce de treabă. Totodată cartografierea mai precisă pe mai multe etaje îi face eficienți la curățarea locuinței, chiar dacă suprafața de curățat este un amestec de covor și podea din lemn.

Se pot controla prin aplicația mobilă ?

Da, acestă opțiune se regăsește la toate tiprile de mop robot. Acest aspect este util dacă dorești să vezi ce face robotul tău, să accesezi probleme de întreținere sau să programezi sesiuni de curățare în avans sau în timp ce ești plecat. De asemenea, puteți configura zone interzise care nu ar trebui curățate.

Ce tipuri de pardosele pot curăța ?

Siguranța înainte de toate ! Trebuie verificat mop robotul pentru ce suprafețele este compatibil. Dacă locuința ta este în mare parte realizată din podele din lemn, trebuie să te asiguri că robotul mop pe care îl cumperi este conceput pentru a curăța și acest tip de suprafață. Toate mopurile robot sunt sigure pentru pardoselile din vinil și gresie.

POATE TE INTERESEAZĂ ȘI:
Cel mai bun Generator de Ozon (Dezinfectare + Eliminare Mirosuri)
Generator de ozon pentru dezinfectare și eliminare mirosuri

Curăță și dezinfectează mașina, casa, biroul cu puterea Ozonului. Cel mai eficient aparat pentru dezinfectarea și purificarea aerului.

Cel Mai Bun Detergent Pentru Lână Și Cașmir
Cel mai bun detergent pentru lână și cașmir

Află care este detergentul potrivit pentru hainele de lână sau cașmir și de ce nu e bine să le speli cu un detergent clasic.

Cel Mai Bun Set De Fierbere Sous-Vide
Cel mai bun set de fierbere sous-vide

Aparatul de gătit sous-vide te ajută să prepari rapid rețete sănătoase fără prea mare efort și într-un mod 100% natural.

Cel mai bun Dispenser pentru Protecția Pantofilor
Cel mai bun dispenser pentru protecția pantofilor

Ai nevoie de o metodă rapidă de acoperire a încălțămintei vizitatorilor? Un dispenser automat de protecție a pantofilor este ceea ce cauți. Află care sunt cele mai bune și cât costă.

Cea mai bună Mașină de Paste & Tăiței cu Lățime Ajustabilă
Cea mai bună mașină de paste și tăiței cu lațime ajustabilă

Îți dorești să-ți poți face acasă propriile paste sau tăiței de lătimea care-ți place ție? Există pe piață mașini automate care transformă aluatul în fâșii bune de pus direct la fiert. Află care sunt cele mai bune.

Căutam colaboratori
Dacă te pricepi la scris sau research, te invităm în echipa noastră.
Poți lucra de oriunde ai acces la internet.
Află mai multe